Jump to content

Wind - Σταθερή τηλεφωνία και internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα πριν 2 βδομαδες την ετηση για το σμολ σταθερο κ ιντερνετ κ χθες με ειπαν να παρω τον εξοπλισμο! τουσ ζητησα κ το στικακι που λεγαν οτι το δινουν δωρεαν για 2 μηνες μεχρι να εχω ιντερνετ αλα μου ειπαν οτι σε 10 μερες θα εχω ενεργοποιηθει κ δε χριαζετε να το παρω! σημερα δεν εχω ουτε ιντερνετ ουτε σταθερο απο τον οτε! μου ειχαν πει οτι δε θα μεινω χωρις τηλεφωνο κ ιντερνετ μεχρι να ειναι οκ το δικο τους! τωρα βαζω φωτια το μαγαζι η οχι?
NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

σε καταστημα γνωστου μου με τελλας, απο τη δευτερα με το που σηκωνει το τηλεφωνο κανει σα ...τρακτερ.

ουτε να καλεσει,ουτε να τον καλεσουν.

ενημερωσε την τελλας και του ειπαν "δεν στελνουμε πλεον τεχνικο,κανουμε κολπακια απο εδω και διορθωνουμε την βλαβη"

παρολα τα "κολπακια" ο ανθρωπος ακομα δεν εχει τηλεφωνο

.....

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εγω πηγα στο καταστημα που εκανα την ετιση για σινδεση κ με τα δικα μου κολπακια σημερα εχω κ γραμη τηλεφονου κ ιντερνετ! :kill:
NOKIA: 3110--3330--5210--5100--7610--3220--n73 music edition--n95--n95 8gb--2680 slide--3120 classic--c6--lumua 800

σε καταστημα γνωστου μου με τελλας, απο τη δευτερα με το που σηκωνει το τηλεφωνο κανει σα ...τρακτερ.

ουτε να καλεσει,ουτε να τον καλεσουν.

ενημερωσε την τελλας και του ειπαν "δεν στελνουμε πλεον τεχνικο,κανουμε κολπακια απο εδω και διορθωνουμε την βλαβη"

παρολα τα "κολπακια" ο ανθρωπος ακομα δεν εχει τηλεφωνο

.....

πλεον δεν εχει και ιντερνετ.

καλεσε και παλι την τελλας και του ειπαν πως πρεπει να βγαλουν πορισμα οι τεχνικοι.

να μη σας τα πολυλογω,επειδη ειμουν μπροστα στο τηλεφωνημα(εγινε απο δικο μου τηλεφωνο) βριστηκανε με τον υπαλληλο πολυ ασχημα..

θα φυγειο γνωστος μου απο τελλας και θα τουε γραψει εντελως..

πλεον δεν εχει και ιντερνετ.

καλεσε και παλι την τελλας και του ειπαν πως πρεπει να βγαλουν πορισμα οι τεχνικοι.

να μη σας τα πολυλογω,επειδη ειμουν μπροστα στο τηλεφωνημα(εγινε απο δικο μου τηλεφωνο) βριστηκανε με τον υπαλληλο πολυ ασχημα..

θα φυγειο γνωστος μου απο τελλας και θα τουε γραψει εντελως..

Οπως ελεγε και ο "Μπονα" παλια, αυτα ειναι ααααλλα κολπα. Μην προσπαθειτε να βρειτε ακρη με την Tellas δυστυχως, το εχουμε πει χιλιαδες φορες. Γι' αυτο και εταιρικα θα γινουν καποιες αλλαγες οπως φαινεται...

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

υπαρχει καποιος χριστιανος που μπορει να με βοηθησει??????? εχω εδω και ενα μηνα παροχο internet wind,απο θεμα ταχυτητας και συνδεσεις κλπ κανενα προβλημα ολα οκ, το mega προβλημα μου ειναι με τα pings, εχω παρει 30 τηλ αλλα οπως καταλαβαινετε δεν εβγαλα ακρη, δε λεω βοηθουν οι τεχνικοι κανουν reset κλπ στην γραμμη αλλα παραμενω στα ιδια, γνωριζει κανεις πως να τα μειωσω και εαν γινετε? με τον προηγουμενο προχο forth ειχα τα μισα pings, επισης να προσθεσω οτι εβαλα και αλλο ρουτερ αλλα παλι τα ιδια, τελικα τι πρεπει να κανω????????????????????????????????? ενα χρονο πως θα το αντεξω???? ποσο στοιχιζει για διακοπη υπηρεσιας???????

υπαρχει καποιος χριστιανος που μπορει να με βοηθησει??????? εχω εδω και ενα μηνα παροχο internet wind,απο θεμα ταχυτητας και συνδεσεις κλπ κανενα προβλημα ολα οκ, το mega προβλημα μου ειναι με τα pings, εχω παρει 30 τηλ αλλα οπως καταλαβαινετε δεν εβγαλα ακρη, δε λεω βοηθουν οι τεχνικοι κανουν reset κλπ στην γραμμη αλλα παραμενω στα ιδια, γνωριζει κανεις πως να τα μειωσω και εαν γινετε? με τον προηγουμενο προχο forth ειχα τα μισα pings, επισης να προσθεσω οτι εβαλα και αλλο ρουτερ αλλα παλι τα ιδια, τελικα τι πρεπει να κανω????????????????????????????????? ενα χρονο πως θα το αντεξω???? ποσο στοιχιζει για διακοπη υπηρεσιας???????

Τα pings δυστυχως δεν μπορουν να φτιαχτουν με μια απλη ρυθμιση. Ειναι θεμα δικτυου, δρομολογησεων, μπουκωματος κλπ

Και που το πρόβλημα;

Νομίζω ότι το voip θέλει συνέχεια παροχή ρεύματος ,οπότε σε μια διακοπή ρεύματος δεν έχεις τηλέφωνο.

Harry_65

έχω κάνει αίτηση για μεταφορά γραμμής από φορθνετ.

εδώ και 2 μέρες έχω αυτό το μήνυμα σε αυτή τη σελίδα:

Η υλοποίηση της αίτησής σας βρίσκεται στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης

πόσες μέρες μπορεί να κρατήσει αυτό;

προχτές (26/10) ημερομηνία προβλεπόμενης ενεργοποίησης άλλαξε 2 φορές το στάτους και νόμιζα θα είναι θέμα ωρών.. βέβαια σήμερα είναι και γιορτή, αλλά γενικά ξέρετε πόσο μπορεί να πάρει;

Edited by greeker
μέτρον άριστον

Μην γελάς παρακαλώ. Εγώ ευτυχώς έφυγα από Φορθνετ και ήρθα τελλάς την προηγούμενη βδομάδα και η ταχύτητα μου ανέβηκε απο 2 στα 12 με 13 οπως και συγχρονίζω. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το μόντεμ είναι λίγο ασταθές ασύρματα και χρησιμοποιώ εθερνετ. Ειναι αυτο το οκσιτζεν. Σκέφτομαι να βάλω το τομσον που μου έμεινε απο φορθνετ ή ενα μπαουτεκ που επίσης έχω αλλά δεν ξέρω πως κ επίσης αν είναι συμβατά με την τελλας. καμμια ιδέα κανείς?

Εννοείται το thomson είναι άψογο. Το oxygen έχει πολλές αποσυνδέσεις. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Με το Oxygen είχα 2-3 αποσυνδέσεις την ημέρα σε γραμμή Tellas και με το thomson στην ίδια γραμμή η σύνδεση πέφτει μια φορά στις 20 μέρες (από υπερβολικό ζέσταμα της συσκευής (έχει αυτό το μειονέκτημα αλλά πολύ σπάνια)).

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

λοιπον ειχε κανει ο ξαδελφος μου αιτηση φορητοτητας απο οτε σε wind στις 22/10.

του ειχαν πει οτι θα μεινει χωρις τηλ για 2 ωρες περιπου.φυσικα εμεις γελασαμε γιατι οταν το ειχαν πει σε μενα περασα περσυ 1 μηνα ημουν χωρις τηλ!

ελα ομως που απο τις 13.30 που κοπηκε η γραμμη του οτε στις 3.30 του ηρθε sms καλωσορισματος στην wind το τηλεφωνο δουλευε πεντακαθαρα και πηρε και τον κωδικο ενεργοποιησης για ιντερνετ μονο που αυριο του ειπαν θα συγχρονισει μετα απο ελεγχο της γραμμης!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ WIND ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΑΖΩ!

Edited by ilka71

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Στις 23 Νοεμβρίου συμπληρώνω χρόνο στην Forthnet και θα ήθελα να κάνω φορητότητα σε Wind Double Play. Πότε προτείνετε ότι είναι η κατάλληλη ημερομηνία για υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Wind ώστε να ενεργοποιηθεί η γραμμή μετά τις 23 Νοεμβρίου;

Φτάνουμε που φτάνουμε στο χρόνο, μη την φάμε για λίγες μέρες την καμπάνα της Forthnet... :lol:

Σας Ευχαριστώ! Καλό βράδυ!!! :)

μετα απο συνεχη επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετησης,λογω τηλεφωνηματων που δεχομαι με αποκρυψη, μου ειπαν να περασω απο ενα καταστημα γουιντ και να κανω μια αιτηση παρακολουθησης της γραμμης μου.

ξερει ακριβως καποιος απο εσας τι ειναι τουτο??

έχω κάνει αίτηση για μεταφορά γραμμής από φορθνετ.

εδώ και 2 μέρες έχω αυτό το μήνυμα σε αυτή τη σελίδα:

πόσες μέρες μπορεί να κρατήσει αυτό;

προχτές (26/10) ημερομηνία προβλεπόμενης ενεργοποίησης άλλαξε 2 φορές το στάτους και νόμιζα θα είναι θέμα ωρών.. βέβαια σήμερα είναι και γιορτή, αλλά γενικά ξέρετε πόσο μπορεί να πάρει;

τελικά μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν θα ενεργοποιηθεί στις 15 Νοέμβρη και ότι είναι "φυσιολογικό" το μήνυμα ότι είναι στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης να μπαίνει 20+ μέρες νωρίτερα

μέτρον άριστον

μετα απο συνεχη επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετησης,λογω τηλεφωνηματων που δεχομαι με αποκρυψη, μου ειπαν να περασω απο ενα καταστημα γουιντ και να κανω μια αιτηση παρακολουθησης της γραμμης μου.

ξερει ακριβως καποιος απο εσας τι ειναι τουτο??

Αν δεν κάνω λάθος στέλνεις ένα fax για να "παρακολουθούν" τη γραμμή σου για κάποιες ημέρες.

Ουσιατικά δηλώνεις οτι έχεις πρόβλημα με αριθμούς που σε καλούν με απόκρυψη.

Αυτός που σε καλεί με απόκρυψη ακούει μήνυμα πως το τηλεφώνημα πιθανώς ηχογραφείται.

Έτσι δημιουργείται μια λίστα με όλες τις κλήσεις που δέχεσαι (ακόμα και αν δεν απαντάς)

Κάτι τέτοιο είναι, περίπου...

Απλώς δεν γνωρίζω αν πρέπει να κάνεις και κάποια δήλωση σε αστυνομικό τμήμα!

τελικά μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν θα ενεργοποιηθεί στις 15 Νοέμβρη και ότι είναι "φυσιολογικό" το μήνυμα ότι είναι στο τελικό στάδιο ενεργοποίησης να μπαίνει 20+ μέρες νωρίτερα

στον ξαδελφο μου παντως απο οτε η μεταβαση εγινε εντος 2 ωρων οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ!αλλα ενω το τηλ λειτουργει κανονικα το λαμπακι του adsl δεν εχει σταθεροποιηθει ακομα (δεν συγχρονιζει η γραμμη)και δηλωθηκε σαν βλαβη οποτε περιμενει

Αν δεν κάνω λάθος στέλνεις ένα fax για να "παρακολουθούν" τη γραμμή σου για κάποιες ημέρες.

Ουσιατικά δηλώνεις οτι έχεις πρόβλημα με αριθμούς που σε καλούν με απόκρυψη.

Αυτός που σε καλεί με απόκρυψη ακούει μήνυμα πως το τηλεφώνημα πιθανώς ηχογραφείται.

Έτσι δημιουργείται μια λίστα με όλες τις κλήσεις που δέχεσαι (ακόμα και αν δεν απαντάς)

Κάτι τέτοιο είναι, περίπου...

Απλώς δεν γνωρίζω αν πρέπει να κάνεις και κάποια δήλωση σε αστυνομικό τμήμα!

μονο οσοι νμε καλουν με αποκρυψη ακουν το ηχητικο μνμ?

μετα το περας των 15 ημερων παιρνω καποια αναλυτικη λιστα με τις εισερχομενες κλησεις?

Σημερα με πηραν απο τη wind για να μου πουν οτι δεν εχει γραμμες ο οτε στην περιοχη μου και αναρωτιεμαι γιατι κανουν λογο για ιδιοκτητο δικτυο κι αλλες κουταμαρες,εκοψα τη forthnet πριν εναμισο μηνα,πηγα στον οτε να βαλω connx μου ειπαν οτι δεν εχει γραμμες στην περιοχη μου,ετσι εκανα αιτηση σε wind και τωρα μου λενε οτι δεν εχει γραμμες ο οτε,δηλαδη με λιγα λογια νοικιαζουν τις γραμμες του οτε,αρα ο λογος περι ιδιοκτητων δικτυων ειναι μουφα....

Τι μπορω να κανω τωρα?

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο διαρκεί η φορητότητα μέχρι την ενεργοποίηση της γραμμής?΄Εκανα online αίτηση στη wind στις 27/10 και σήμερα 5/11 μου είπαν ότι η αίτησή μου έχει προωθηθεί για υλοποίηση.Αυτή τη στιγμή έχω conn-x.
Harry_65

• This topic was featured and featured