perdikos2000 Δημ. December 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2005 re paidia ki ego evala ton opera 8.5 alla otan pao se mia istoselida gia paradeigma http://www.miniclip.com kai pao na trexo ena paixnidaki mou leei na katevaso ton macromedia sockwave player. to kano alla den mporei kai pali na trexei ta paixnidakia. kserei kaneis giati; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 re paidia ki ego evala ton opera 8.5 alla otan pao se mia istoselida gia paradeigma http://www.miniclip.com kai pao na trexo ena paixnidaki mou leei na katevaso ton macromedia sockwave player. to kano alla den mporei kai pali na trexei ta paixnidakia. kserei kaneis giati; Βασικα οταν υπαρχει προβλημα πηγαινε στο http://www.opera.com που εχει αναλυτικη βοηθεια σχεδον για το καθε προβλημα. Για το δικο σου η λυση ειναι αυτη http://www.opera.com/support/search/supsearch.dml?index=430 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Βασικα οταν υπαρχει προβλημα πηγαινε στο http://www.opera.com που εχει αναλυτικη βοηθεια σχεδον για το καθε προβλημα. Για το δικο σου η λυση ειναι αυτη http://www.opera.com/support/search/supsearch.dml?index=430 Vasika ekana oti mou eipes kai oti elege to site alla tpt mipos tha prepei na kano ton opera default browser i na kano kati allo; dioti eno kano egkatastasi kanonika toy sockwave den ginete tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Vasika ekana oti mou eipes kai oti elege to site alla tpt mipos tha prepei na kano ton opera default browser i na kano kati allo; dioti eno kano egkatastasi kanonika toy sockwave den ginete tpt. Αυτο το ελενξες; The necessary file, np32dsw.dll, should now be present in the Program\Plugins directory in your Opera installation directory. To verify that it was correctly installed go to Tools > Advanced > Plug-ins in Opera and look for the Shockwave Player there. Το αρχειο np32dsw.dll υπαρχει στον φακελο Plugins; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Αυτο το ελενξες; Το αρχειο np32dsw.dll υπαρχει στον φακελο Plugins; και εγω το εκανα και μου κρασαρε που να ηξεραν οτι ο firefox και ο opera ειναι περιπου το ιδιο και το αυτο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Αυτο το ελενξες; Το αρχειο np32dsw.dll υπαρχει στον φακελο Plugins; to ekana file mou deixnei oti yparxei alla tpt. orismena den paizoun. an mporeis na me voithiseis kapos allios giati pragmatika einai kaliteros apo ton IE alla se kati tetoia ysteri. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Αυτο το ελενξες; Το αρχειο np32dsw.dll υπαρχει στον φακελο Plugins; yparxei alla kai pali tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 και εγω το εκανα και μου κρασαρε που να ηξεραν οτι ο firefox και ο opera ειναι περιπου το ιδιο και το αυτο... :rolleyes: Σε αυτο εισαι λαθος. Εγω χρησιμοποιω τον Opera εδω και χρονια και δεν μου εχει δημιουργησει ποτε κανενα προβλημα. Ειναι πολυ πιθανον κατι να μην εχει κανει εσυ σωστα. to ekana file mou deixnei oti yparxei alla tpt. orismena den paizoun. an mporeis na me voithiseis kapos allios giati pragmatika einai kaliteros apo ton IE alla se kati tetoia ysteri. Κανονικα επρεπε να δουλεψει. Πηγαινε στο help section του Opera και κοιταξε το γιατι εφοσον δεν μπορω να βρω πιο ειναι το λαθος δεν μπορω να σου προτεινω και λυση. Οπως σου ειπα κανονικα θα επρεπε να δουλευει με την λυση πιο πανω Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Σε αυτο εισαι λαθος. Εγω χρησιμοποιω τον Opera εδω και χρονια και δεν μου εχει δημιουργησει ποτε κανενα προβλημα. Ειναι πολυ πιθανον κατι να μην εχει κανει εσυ σωστα. Κανονικα επρεπε να δουλεψει. Πηγαινε στο help section του Opera και κοιταξε το γιατι εφοσον δεν μπορω να βρω πιο ειναι το λαθος δεν μπορω να σου προτεινω και λυση. Οπως σου ειπα κανονικα θα επρεπε να δουλευει με την λυση πιο πανω an ton kano default browser les na leitourgisei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Δεν το νομιζω. Βασικα κανε μια εγκατασταση απο πανω τον τελευταιο (8.51) και ξαναδοκιμασε. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 re paidia exo valei ton opera 8.51 kai ektos oti exo provlima me to plug-ins pou orismena paixnidia den mou ta paizei exo kai ena allo to exis: kleino ton opera kai meta molis pao na ton anoixo mou leei oti kapios allos user xrisimopoiei ton opera kai den mporo na ton anoikso. Kserei kaneis na mou pei ti ginete; telika mipos einai kalyteri idea na meino me IE. ta exo paiksei dioti psaxno lysi kai den mporo na vro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2005 ξαναέβαλα και εγώ opera μετά απο περίπου 1,5 χρόνο... Είμαι πολύ ευχαρηστιμένος.. Μοναδικό πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές πρέπει να αλλάζεις χειροκίνητα το enconding σε πολλές σελίδες... Κάτι που υπήρχε και πριν και ήλπιζα να έχει διορθωθεί πια... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 http://www.techteam.gr/viewarticle.php?id=53160 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Το μόνο που με ενοχλεί στον opera είναι οτι στα forums όταν κάνεις posts δεν έχει τη δυνατότητα να δείχνει αυτό που θα ποστάρεις αλλά το δείχνει με τους κώδικες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Το μόνο που με ενοχλεί στον opera είναι οτι στα forums όταν κάνεις posts δεν έχει τη δυνατότητα να δείχνει αυτό που θα ποστάρεις αλλά το δείχνει με τους κώδικες. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ.:p Οχι δεν καταλαβαμε :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 αυτη η σελιδα δεν βγαζει με τπτ ελληνικα που να φαινονται.. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_4&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 http://www.techteam.gr/viewarticle.php?id=53160 τον έχω κατεβάσει και το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές βδομάδες και μπορώ να πω ότι είναι άψογος! Πολύ σταθερό (για beta!) αν και ώρες ώρες κάνει προβληματάκια πχ με το gmail (που δεν έκανε η 8.5) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 τον 8.52 εχω.. βλεπετε ελληνικα σε αυτη τη σελιδα;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 τον 8.52 εχω.. βλεπετε ελληνικα σε αυτη τη σελιδα;.. με τον 9 δεν βγάζει ελληνικά πάντως. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 dont worry..ούτε με IE βγαίνουν ούτε με Οpera7.. άρα γενικό το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Ελπίζω να μην έχει ειπωθεί ξανά το συγκεκριμένο ερώτημα: Χρησιμοποιώ την Opera πάνω από 2,5 χρόνια και θέλω όλους τους σελιδοδείκτες και τα tabs που έχω ανοιχτά να τα έχω και στην Opera που θα εγκαταστήσω στον καινούριο υπολογιστή που περιμένω από μέρα σε μέρα. Τι μπορώ να κάνω; Σημειωτέον ότι τον ένα από τους δύο σκληρούς που έχει το υπάρχον σύστημα θα τον κάνω εξωτερικό σκληρό (με θήκη) δίσκο στο καινούριο σύστημα. Αν βάλω αυτά εδώ στο profile, θα γίνει τίποτα; EDIT (*) επιπλέον: Πως να μεταφέρετε κατάσταση-ιστορικό από τον Opera του PC σας > στον Opera USB - Last session (+cache): αντιγράφετε τους φάκελους cache4 και sessions εντός του φακέλου profile - History: αντιγράφετε το αρχείο global.dat εντός του φακέλου profile - Bookmarks: αντιγράφετε το αρχείο opera6.adr εντός του φακέλου profile - Cookies: αντιγράφετε το αρχείο cookies4.dat εντός του φακέλου profile - Typed addresses: αντιγράφετε το αρχείο opera.dir εντός του φακέλου profile Αν γίνεται, κανονικά δε θα υπάρχουν εγκατεστημένα και τα αρχεία και οι φάκελοι με το ίδιο όνομα; Θα πρέπει να αντικαταστήσω τους φακέλους και τα αρχεία με αυτά που έχω από την τωρινή Opera; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Παιδια χρησομοποιουσα παρα πολυ τον Maxthon και μου αρεσε πολυ το εξης. οταν πληκτρολογουσα μια διευθυνση ανοιγε αμεσως διπλα ενα νεο tab. υπαρχει αυτη η ρυθμιση στον opera 9.02 διοτι δεν βρηκα κατι. και δεν ειναι πολυ βολικο να ανοιγω χειροκινητα συνεχεια tab. οποιος ξερει ας πει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Το βρηκα παιδια. Απλα αντι σκετο enter πατας shift+enter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 παιδια χιλια συγνωμη, αλλα ακομα δεν βρηκα πως απενεργοποπιω τα hot keys σε opera 9.10 (τελευταια εκδοση..).. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Opera 9.20 for Windows βγηκε πολυ γρηγορη.. http://www.opera.com/download/ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts