cbarbas Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Ε το ριμαδι το ειδα, να εισαι καλα! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 έχει πάρει κανείς πιο καινούρια έκδοση?Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Οχι προς το παρόν. Ο αδερφός μου με πιο παλιό Poco εχει πάρει την 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 (edited) Γεια σας, μολις μου ηρθε ... MIUI 13 - 13.0.6.0 - SKCEUXM Edited June 1, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Και εγώ την έκανα δεν είδα διάφορα σε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 (edited) Το βασικο της αναβαθμισης "MIUI 13 - 13.0.6.0 - SKCEUXM" ειναι οτι ηταν προυποθεση για να λαβει το κινητο την "MIUI 14". Οποτε μπορουμε να πουμε οτι μπηκαμε στη σειρα για αναβαθμιση στη MIUI 14 βασισμενη στο Android 13. Τουλαχιστο ετσι γραφει στο "xiaomiui.net". Edited June 2, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Η 14 για το δικο μας μεσω του ιδιου του κινητου, θα μπει στο τριτο τριμηνο. Εχει ανακοινωθει εδω και καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2023 Ναι ξερω το διαβασα και αυτο προσφατα, απλα ειπα να "μη τους βαλω φωτια" ... ! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) Eν τω μεταξυ εχει δοθει Αndroid13 στο Redmi Note 10 Pro εδω και ενα 3 μηνο και MIUI 14 απο αρχες του 23!! Edited June 10, 2023 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 ισχύει ότι δεν έχει πάρει αναβάθμιση, αλλά το 11 είναι πολύ πιο σταθερό και ακριβώς όπως αγοράστηκε πριν 2 μήνες.... και έχω και τα δύο κινητά αυτά στα χέρια μου....το 10 ήταν το προηγούμενο βασικό μου κινητό. Πάντα κοιτάω τις αναβαθμίσεις, αλλά είναι το μόνο κινητό, που δεν έχω ανησυχησει που καθυστερεί να τις πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. June 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2023 On 12/6/2023 at 9:00 ΠΜ, bdros said: ισχύει ότι δεν έχει πάρει αναβάθμιση, αλλά το 11 είναι πολύ πιο σταθερό και ακριβώς όπως αγοράστηκε πριν 2 μήνες.... και έχω και τα δύο κινητά αυτά στα χέρια μου....το 10 ήταν το προηγούμενο βασικό μου κινητό. Πάντα κοιτάω τις αναβαθμίσεις, αλλά είναι το μόνο κινητό, που δεν έχω ανησυχησει που καθυστερεί να τις πάρει. Απο θεμα καμερας ποιο θα ελεγες οτι υπερτερει,και που?Ρωταω γιατι θελω να προχωρησω κι εγω απο το 10 Προ,αλλά δεν μου πολυαρεσει η σειρα 12 με τα κουτσουρεματα της και φυσικα δεν προκειται ποτέ να παω να δωσω 450ευρω για το Plus μοντέλο,οπότε με βλεπω κι εμενα στο 11... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Οι κάμερες πάνω κάτω ίδιες είναι..στις κριτικές υπερτερεί το 10, πολύ λίγο αν ισχύει, ανεπαίσθητη διάφορα. Το 11 φαίνεται πιο αργό στον επεξεργαστή από το 10, αλλά δεν έχει φάει ούτε ένα κόλλημα 2 μήνες τώρα...το 10 θα μου είχε κολλήσει 3 φορές με τέτοια χρήση κ θα ήθελε επανεκκίνηση. Η μεγάλη διαφορά είναι στην μπαταρία.με το 10 έβγαζε μιση ημέρα σχεδόν,κ λίγο, το 11 βγάζει η μπαταρία του όλη την μέρα.στα θετικά επίσης το 11 έχει 5g. Το 11 από τις κριτικές πρέπει να έχει καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και από το 12. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) Μολις ειδα αναρτηση και screenshot απο Ελληνα/νες στο Φατσαμπουκ οτι τους ηρθε η MIUI 14! Καποιος μαλιστα ανεφερε οτι προηγουμενως ειχε παρει και την "MIUI 13 - 13.0.7.0 - SKCEUXM"! Μου κανει εντυπωση γιατι πριν λιγες ημερες διαβασα οτι παει για Σεπτεμβριο λογο προβληματων που εχει η αναβαθμιση για ή με τη συσκευη! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ηδη αναφερουν προβληματα!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μολις ηρθε ... Edited June 26, 2023 by cbarbas 1 Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, cbarbas said: Μολις ειδα αναρτηση και screenshot απο Ελληνα/νες στο Φατσαμπουκ οτι τους ηρθε η MIUI 14! Καποιος μαλιστα ανεφερε οτι προηγουμενως ειχε παρει και την "MIUI 13 - 13.0.7.0 - SKCEUXM"! Μου κανει εντυπωση γιατι πριν λιγες ημερες διαβασα οτι παει για Σεπτεμβριο λογο προβληματων που εχει η αναβαθμιση για ή με τη συσκευη! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ηδη αναφερουν προβληματα!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Μολις ηρθε ... Ποια είναι τα προβλήματα που αναφέρουν; Edited June 26, 2023 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) Για τα social εγραφε οτι δε λειτουργουσαν οπως πρεπει να μηνυματα του! Προσωπικα απο Δευτερα και βαλε θα την εγκαταστησω γιατι τη χρειαζομαι τη συκευη για δουλεια, μη παθουμε καμια πλακα και τρεχω! Edited June 26, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Εγώ έχω ακόμα την 13.0.5 Δεν έχει έρθει καμμία αναβάθμιση ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 13.0.6 είναι το δικό μου τίποτα ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, costasibiza84 said: 13.0.6 είναι το δικό μου τίποτα ακόμα Ρυθμισεις, Σχετικα με το τηλεφωνο, κλικ εκει πανω, κλικ αριστερα που εχει την εκδοση MIUI, σωστα. Κλικαρε εκει επανω και μετα ξανα κατω για ελεγχο εαν θυμαμαι καλα. Και σε μενα δε την εβγαζε και μολις κλικαρα εκει την εβγαλε, δε ξερω εαν ηταν τυχαιο αλλα δοκιμασε. 6 ώρες πριν, bdros said: Εγώ έχω ακόμα την 13.0.5 Δεν έχει έρθει καμμία αναβάθμιση ακόμη. Κανε το ιδιο ισως σου βγαλει την 13.0.6, αλλιως αναμονη με τη σειρα! Edited June 27, 2023 by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 On 26/6/2023 at 4:58 ΜΜ, cbarbas said: Για τα social εγραφε οτι δε λειτουργουσαν οπως πρεπει να μηνυματα του! Προσωπικα απο Δευτερα και βαλε θα την εγκαταστησω γιατι τη χρειαζομαι τη συκευη για δουλεια, μη παθουμε καμια πλακα και τρεχω! Φυσικά, αν υπάρχει πιθανότητα να μην δουλεύει σωστά... Έχω το απλό note 11 και ίσως περάσω την αναβάθμιση όταν εμφανιστεί. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Λοιπον, εγκατεστησα την αναβαθμιση MIUI 14, να πω την αληθεια δε καταλαβα και τιποτε, δε παρατηρησα καμια τρομερη αλλαγη, τουλαχιστο στη χρηση που το κανω εγω ετσι και δε παρατηρησα καποια δυσλειτουργεια! Τωρα δε ξερω εαν μου φαινεται αλλα μου δημιουργει την εντυπωση οτι η οθονη εγινε πιο sharp προς το καλυτερο, απο το sharpness, επαναλαμβανω οτι ισως ειναι ιδεα μου! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Ξέρω πως γίνεται η αναβάθμιση, σε ευχαριστώ. Αναμένω.Δινεται τμηματικά πάντα η αναβάθμιση κ όχι σε όλους μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Καλησπέρα σας, πρόσφατα άλλαξα κάρτα sim και από Cosmote βρέθηκα στην Vodafone! Το κινητό μου άρχισε ξαφνικά να μου εμφανίζει ειδοποιήσεις για το wifi calling, μπορείτε να μου πείτε πως να σταματήσω αυτές τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Aν κάνεις εκκαθάριση στο Phone services? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 Το έκανα ήδη χωρίς αποτέλεσμα.... Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 Εχω επιλέξει ως χώρα την Ινδία. Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση για την 14. Κατεβαίνει ακόμα, γιατί είναι 3,6GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts