cbarbas Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου (edited) Γεια σας, γνωριζει καποιος πως μπορει να απενεργοποιηση καποιος τα "προτεινομενα σημερα" στους φακελους "παιχνιδια και περισσοτερες εφαρμογες"? Edited 15 Μαΐου by cbarbas Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Αυτό με το Xiaomi account όταν αλλάξουμε sim που δεν συγχρονίζει επαφές, μηνύματα, κλήσεις το έχει επιλύσει κανείς; Λέει το xiaomi account ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι επιβεβαιωμένος. Όταν πριν από ενάμιση χρόνο έκανα μεταφορά αρχείων και λογαριασμών από το Mi9T στο 11 Pro 5G μου το είχε εμφανίσει το πρόβλημα, αλλά δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και το έλυσα. Τώρα άλλαξα εταιρεία και δεν μπορώ να βρω την λύση έναν μήνα τώρα. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε το κινητό αυτό, διαθέσιμο, στην έκδοση 8/256; Στην Ελλάδα μόνο το 6/64 βρίσκω με 167€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 10 ώρες πριν, JohnLocke said: Γεια σας. Γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να βρούμε το κινητό αυτό, διαθέσιμο, στην έκδοση 8/256; Στην Ελλάδα μόνο το 6/64 βρίσκω με 167€. Τι εννοείς? Παντού υπάρχει και σε πλαίσιο το έχω δει και σε σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/49292367/Xiaomi-Poco-X6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mple.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 30 minutes ago, HRISA76 said: Τι εννοείς? Παντού υπάρχει και σε πλαίσιο το έχω δει και σε σκρουτζ. https://www.skroutz.gr/s/49292367/Xiaomi-Poco-X6-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Mple.html το redmi note 11 pro + εννοώ, νομίζω το poco που μ παρέθεσες, δεν έχει ραδιόφωνο που μου είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου (edited) 4 minutes ago, JohnLocke said: το redmi note 11 pro + εννοώ, νομίζω το poco που μ παρέθεσες, δεν έχει ραδιόφωνο που μου είναι απαραίτητο. α συγγνωμη μισο. μονο εδω υπαρχει αλλα ειναι πια παλιο μοντελο https://www.skroutz.gr/s/38258148/Xiaomi-Redmi-Note-11-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Graphite-Grey.html Edited 19 Ιουλίου by HRISA76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 21 minutes ago, HRISA76 said: α συγγνωμη μισο. μονο εδω υπαρχει αλλα ειναι πια παλιο μοντελο https://www.skroutz.gr/s/38258148/Xiaomi-Redmi-Note-11-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Graphite-Grey.html ΟΚ ευχαριστώ. Βασικά μου αρκεί να το έβρισκα κάπου, παγκοσμίως, με σχετική ασφάλεια αποφυγής τελωνείου. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου πει πρόταση, έστω με πμ αν απαγορεύεται δημοσίως. 1-2 κινέζικα μαγαζιά που προτιμούσα, δε τα βλέπω καλά πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Εγω πάντως με το ραδιο του 11 προ έχω πρόβλημα εξαρχής. Οπότε ακούω απο το μοτορολα μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Μηπως φταινε τα ακουστικα που χρησιμοποιει σαν κεραια, λεω γιατι μου εχει τυχη σε αλλη συσκευη! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Δεν είναι θέμα ακουστικών. Εχω δοκιμάσει 7 διαφορετικά τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε 4 διαφορετικά κινητά, 3 xiaomi και ένα motorola. Μόνο στο 11 pro εχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου 23 minutes ago, HRISA76 said: Δεν είναι θέμα ακουστικών. Εχω δοκιμάσει 7 διαφορετικά τα οποία έχουν δοκιμαστεί σε 4 διαφορετικά κινητά, 3 xiaomi και ένα motorola. Μόνο στο 11 pro εχω πρόβλημα. 'μηπως θα το κάλυπτε εγγύηση, αν είναι κ απευθυνοσασταν στο κατάστημα αγοράς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 19 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουλίου Οταν είναι για κλήσεις ειναι οκ, μόνο στο ράδιο το κάνει οπότε δεν ασχολούμαι πια γιατι ακούω απο ένα μοτορολα που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 20 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουλίου Γνωρίζουμε αν τα μοντέλα του eShop.gr έχουν NFC? Δε το γράφει το λουράκι απέξω και ανησυχώ Άμα είναι και δεν έχει ,να μη το βγάλω απ' τη ζελατίνα το κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) Να μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα δε νομιζω να κυκλοφορησε στην Ελληνικη αγορα χωρις NFC. Απο οτι θυμαμαι ουτε εξω στο κουτι το γραφει, στο δικο μου δεν εγραφε νομιζω, θυμαμαι γιατι το κοιτουσα και εγω. Edited 21 Ιουλίου by cbarbas 1 Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 14 ώρες πριν, cbarbas said: Να μη σε παρω στο λαιμο μου αλλα δε νομιζω να κυκλοφορησε στην Ελληνικη αγορα χωρις NFC. Απο οτι θυμαμαι ουτε εξω στο κουτι το γραφει, στο δικο μου δεν εγραφε νομιζω, θυμαμαι γιατι το κοιτουσα και εγω. Σ' ευχαριστώ. Θα το επιβεβαιώσω κάπως αύριο και θα ενημερώσω. Πάντως, νομίζω αυτή τη στιγμή είναι το πιο vfm αν κάποιος ψάχνει Xiaomi, 5g με καλή κάμερα ραδιόφωνο και κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Εαν δε κανω λαθος, εγραφε για ενημερωση ασφαλειας! Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα έχω παρατηρήσει ότι η μπαταρία του τελειώνει πολύ γρήγορα μετά από ενάμιση χρόνο. Έχει κάνει κανείς αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Μηπως σου τρωει ρευμα τιποτε στο background? Οσο αφορα την αντικατασταση και εαν θυμαμαι καλα ειδα σε βιντεο στο YT οτι γινεται. Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου (edited) Γεια σας. Πήρα το κινητό πρν 2-3 μήνες από το επίσημο mistore που προφανώς θα τα είχε σε στοκ καιρό... Θυμάμαι ότι απ' όταν το ανοιξα, έκανε ώρα να πάρει μπροστά και να φορτίσει. Ωστόσο, το φόρτισα, άναψα, του άλλαξα ρομ με ασιατική, αλλά μετά έμεινε πάλι χωρίς φόρτιση για 1-2 μήνες. Τώρα που δοκιμάζω να το φορτίσω, δεν ανάβει, παρά μόνο το εικονίδιο άδειας μπαταρίας, με ένδειηξη φόρτισης. Υπάρχει περίπτωση μετά από ώρες στο φορτιστή να πάρει μπρος, ή το πάω για σέρβις; ΥΓ. με το που έγραψα το συγκεκριμένο μήνυμα, έλεγξα το κινητό με το powerbutton κ είδα ότι είναι στο 3%, άρα ελπίζω ότι θα αναστηθεί. Edited 9 Οκτωβρίου by JohnLocke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 26 minutes ago, JohnLocke said: Γεια σας. Πήρα το κινητό πρν 2-3 μήνες από το επίσημο mistore που προφανώς θα τα είχε σε στοκ καιρό... Θυμάμαι ότι απ' όταν το ανοιξα, έκανε ώρα να πάρει μπροστά και να φορτίσει. Ωστόσο, το φόρτισα, άναψα, του άλλαξα ρομ με ασιατική, αλλά μετά έμεινε πάλι χωρίς φόρτιση για 1-2 μήνες. Τώρα που δοκιμάζω να το φορτίσω, δεν ανάβει, παρά μόνο το εικονίδιο άδειας μπαταρίας, με ένδειηξη φόρτισης. Υπάρχει περίπτωση μετά από ώρες στο φορτιστή να πάρει μπρος, ή το πάω για σέρβις; ΥΓ. με το που έγραψα το συγκεκριμένο μήνυμα, έλεγξα το κινητό με το powerbutton κ είδα ότι είναι στο 3%, άρα ελπίζω ότι θα αναστηθεί. Καλημέρα! Αυτό είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να πάθει μια συσκευή όταν μένει καιρό στην άκρη και χωρίς μπαταρία...οπότε πολύ λογικό όταν πηγες να το ανοίξεις που δεν άνοιγε. Εκεί με ψυχραιμία το βάζεις στη φόρτιση και κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να αρχίσει να φορτίζει κανονικά. Αν έχεις σκοπό να το ξαναβάλεις στο ράφι για καιρό, τότε φόρτισε το μεταξύ 50% - 60% ώστε την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις να είναι εντάξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnLocke Δημ. 9 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Καλημέρα! Αυτό είναι ένα δείγμα του τι μπορεί να πάθει μια συσκευή όταν μένει καιρό στην άκρη και χωρίς μπαταρία...οπότε πολύ λογικό όταν πηγες να το ανοίξεις που δεν άνοιγε. Εκεί με ψυχραιμία το βάζεις στη φόρτιση και κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να αρχίσει να φορτίζει κανονικά. Αν έχεις σκοπό να το ξαναβάλεις στο ράφι για καιρό, τότε φόρτισε το μεταξύ 50% - 60% ώστε την επόμενη φορά που θα το χρησιμοποιήσεις να είναι εντάξει δε το ξαναβαζω στην άκρη, θα του βάλω τη βασική σιμ, νομιζω ότι ειναι καλύτερο απ το poco X5 που έχω τωρα ως βασικό όταν ξαναψάξω μοντέλο με κάρτα μνημης, ραδιόφωνο, 5g, 2 sim, αποκλειστικά xiaomi/poco /redmi, ισως δυσκολευτώ πολύ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 10 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Οκτωβρίου On 9/10/2024 at 12:19 ΜΜ, JohnLocke said: δε το ξαναβαζω στην άκρη, θα του βάλω τη βασική σιμ, νομιζω ότι ειναι καλύτερο απ το poco X5 που έχω τωρα ως βασικό όταν ξαναψάξω μοντέλο με κάρτα μνημης, ραδιόφωνο, 5g, 2 sim, αποκλειστικά xiaomi/poco /redmi, ισως δυσκολευτώ πολύ... Φυσικα και ειναι καλυτερο το 11 Προ απο το Χ5 το απλό.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbarbas Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Ενημερωση Ασφαλειας Android Παράθεση Χριστόφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts