chris_2005 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1574686#post1574686 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0) Ξερετε αν παιζει αυτη τη περιοδο καμια προσφορα διπλα/μου; εχει ερθει σε κανεναν μηνυμα;; Έστειλαν σε κανένα απο το forum μήνυμα για διπλασιασμό του ποσού της κάρτας που θα βάλει?Τουλάχιστον σε εμένα (με τρια καρτοκινητά) έχουν πολύ καιρό να το προσφέρουν.Ρώτησα ενα κατάστημα τιμ μήπως θα μπορούσαν να μου το κάνουν αυτοί ή να επιταχύνουν την διαδικασία, αλλά μου απάντησαν οτι το κάνουν απο τα κεντρικά. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Έστειλαν σε κανένα απο το forum μήνυμα για διπλασιασμό του ποσού της κάρτας που θα βάλει? ...ναι...πριν 2-3 εβδομαδες...σε ενα νουμερο (παλιο της μητερα μου) που ηταν κλειστο για κανενα πενταμηνο και το ειχε για πεταμα.......μαλιστα ειχε χασει κωδικους και πηρα τηλεφωνο να μου δωσουν το PUK να το ξεπλοκαρω...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και σε μένα έστειλαν για διπλασιασμό στο ένα που δεν χρησιμοποιώ και τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μόλις μου έστειλαν! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και σε μένα στο άλλο κινητό για 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 κι εμένα μου έστειλαν πρίν λίγο σε ένα που δεν κάνω παρά ελάχιστη χρήση, με 100% Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 emena ka8olou:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ουτε εμενα, οχι πως περιμενω να μου ξαναερθει μετα απο αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144325 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν πάει ανά περίοδο αλλά ανά χρήση. Οσο λιγοτερο το χρησιμοποιεις τοσο συχνοτερα σου ρχετε?Γιατι το δικο μου το χρησιμοποιω για 1 sms/3μηνο μεσο ορο (εχω συνδεση) και μου χει ερθει 7-8 φορες σε 1,5 χρονο που το χω διπλασιασμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ειναι ξεκαθαρο... Και στο δικο μου ηρθε μηνυμα οταν μειωσα ελαχιστα τις ανανεωσεις μου! Εδω που τα λεμε ειναι αναμενομενο γιατι προσπαθει να 'κινησει' πελατες που δεν κινουνται. Θα μπορουσε ομως να κανει και ενα δωρακι στους καλους πελατες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Θα μπορουσε ομως να κανει και ενα δωρακι στους καλους πελατες :p Ακριβως :worry::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Χθες μου ηρθε και σε μενα μνμ για διπλασιασμο της καρτας. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχω χασει και μερικες προσφορες καθως συχνα το νουμερο αυτο μενει κλειστο για εβδομαδες!Χθες ετυχε το ανοιξα και ειδα οτι εχω διπλασιασμο εως 31/1!Το πρωτο 3μηνο που το ειχα μου χε ερθει 2 φορες,τη δευτερη φορα το αγνοησα (αφου δεν εκανα χρηση ποσα λεφτα να φορτωσω πια) και μου ηρθε πανω στη ληξη και παραταση καθως ειδαν κι αποειδαν!Ε μετα τους εκανα το χατηρι να μη κλαινε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 εμενα μια φορα μου εκαναν την τιμη με +50% , περσυ το καλοκαιρι... εκτοτε τπτ.... Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 2 ερωτησουλες.......... 1)μονο για μια καρτα ισχυει ο διπλασιασμος η για καθε καρτα που ανανεωνεις εως την ημερομηνια που σου οριζει??? 2)εχω 2 καρτες ΤΙΜ.στην μια εβαλα μια 10αρα καρτα και μου εγιναν 20ε.στην αλλη μου ηρθε μην.και λεω να βαλω και εκει μια 10αρα καρτα για να διπλασιαστει ομως θελω να ρωτησω επειδη δεν την χρησιμοποιω καθολου μπορω να μεταφερω τα λεφτα πο τον ενα λογαριασμο στον αλλον???(δλδ απο το ενα νουμερο στο αλλο)και αν ναι πως??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αν δε κανω λάθος λέει στο μυνημα που σου ερχεται οτι ειναι για την πρωτη καρτα ειναι η προσφορα Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 2 ερωτησουλες.......... 1)μονο για μια καρτα ισχυει ο διπλασιασμος η για καθε καρτα που ανανεωνεις εως την ημερομηνια που σου οριζει??? 2)εχω 2 καρτες ΤΙΜ.στην μια εβαλα μια 10αρα καρτα και μου εγιναν 20ε.στην αλλη μου ηρθε μην.και λεω να βαλω και εκει μια 10αρα καρτα για να διπλασιαστει ομως θελω να ρωτησω επειδη δεν την χρησιμοποιω καθολου μπορω να μεταφερω τα λεφτα πο τον ενα λογαριασμο στον αλλον???(δλδ απο το ενα νουμερο στο αλλο)και αν ναι πως??? Καλύτερα να βάλεις μια 30αρα ή μια πενηντάρα από κατάστημα ΤΙΜ Ο χρόνος μεταφέρετε κανονικά από το ένα κινητό στο άλλο με την εντολή π.χ 20 ΣΤΟ 693ΧΧΧΧΧΧΧ και το στέλνεις στο 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 2 ερωτησουλες.......... 1)μονο για μια καρτα ισχυει ο διπλασιασμος η για καθε καρτα που ανανεωνεις εως την ημερομηνια που σου οριζει??? 2)εχω 2 καρτες ΤΙΜ.στην μια εβαλα μια 10αρα καρτα και μου εγιναν 20ε.στην αλλη μου ηρθε μην.και λεω να βαλω και εκει μια 10αρα καρτα για να διπλασιαστει ομως θελω να ρωτησω επειδη δεν την χρησιμοποιω καθολου μπορω να μεταφερω τα λεφτα πο τον ενα λογαριασμο στον αλλον???(δλδ απο το ενα νουμερο στο αλλο)και αν ναι πως??? 1) για την πρώτη και μόνο κάρτα ισχύει ο διπλασιασμός. 2) όπως λέει ο Vasileios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Η πρωτη ανανεωση σε καταστημα για εναν συγκεκριμενο αριθμο συνοδευεται απο διπλασιασμο του ποσου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 'Εκανα χρήση της προσφοράς της tim για τον διπλασιασμό του ποσού ανανέωσης, πήγα σε κατάστημα και πλήρωσα 50 ευρώ και με πίστωσαν με 52 ευρώ :) :lol: :p :happy: Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Η πρωτη ανανεωση σε καταστημα για εναν συγκεκριμενο αριθμο συνοδευεται απο διπλασιασμο του ποσου? Ναι:) :) :lol: :p :happy:tiΞΌ Ε?:O :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 8elw na rwthsw..meta apo poso kairo xwris ananewsh sou erxetai to mhn...?emena m eixe er8ei mia fora..alla polu polu palia.. Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Όσο μειώνεις την χρήση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ennow kati pio sugkekrimeno.. an dn balw karta gia 1-2 ebdomades gia paradeigma...? Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts