Jump to content

Διπλασιασμός κάρτας και άλλες προσφορές στην καρτοκινητή!

arkon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Vodafone/1.0/903SH/SHG001 Browser/UP.Browser/7.0.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 Ext-J-Profile/JSCL-1.2.2 Ext-V-Profile/VSCL-2.0.0)

Ξερετε αν παιζει αυτη τη περιοδο καμια προσφορα διπλα/μου; εχει ερθει σε κανεναν μηνυμα;;

Έστειλαν σε κανένα απο το forum μήνυμα για διπλασιασμό του ποσού της κάρτας που θα βάλει?Τουλάχιστον σε εμένα (με τρια καρτοκινητά) έχουν πολύ καιρό να το προσφέρουν.Ρώτησα ενα κατάστημα τιμ μήπως θα μπορούσαν να μου το κάνουν αυτοί ή να επιταχύνουν την διαδικασία, αλλά μου απάντησαν οτι το κάνουν απο τα κεντρικά.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Έστειλαν σε κανένα απο το forum μήνυμα για διπλασιασμό του ποσού της κάρτας που θα βάλει?

...ναι...πριν 2-3 εβδομαδες...σε ενα νουμερο (παλιο της μητερα μου) που ηταν κλειστο για κανενα πενταμηνο και το ειχε για πεταμα.......μαλιστα ειχε χασει κωδικους και πηρα τηλεφωνο να μου δωσουν το PUK να το ξεπλοκαρω...:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Μόλις μου έστειλαν!

κι εμένα μου έστειλαν πρίν λίγο σε ένα που δεν κάνω παρά ελάχιστη χρήση, με 100%
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Ουτε εμενα, οχι πως περιμενω να μου ξαναερθει μετα απο αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144325 :lol:

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν πάει ανά περίοδο αλλά ανά χρήση.

Οσο λιγοτερο το χρησιμοποιεις τοσο συχνοτερα σου ρχετε?Γιατι το δικο μου το χρησιμοποιω για 1 sms/3μηνο μεσο ορο (εχω συνδεση) και μου χει ερθει 7-8 φορες σε 1,5 χρονο που το χω διπλασιασμος.

Ειναι ξεκαθαρο... Και στο δικο μου ηρθε μηνυμα οταν μειωσα ελαχιστα τις ανανεωσεις μου! Εδω που τα λεμε ειναι αναμενομενο γιατι προσπαθει να 'κινησει' πελατες που δεν κινουνται. Θα μπορουσε ομως να κανει και ενα δωρακι στους καλους πελατες :p

Χθες μου ηρθε και σε μενα μνμ για διπλασιασμο της καρτας.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχω χασει και μερικες προσφορες καθως συχνα το νουμερο αυτο μενει κλειστο για εβδομαδες!Χθες ετυχε το ανοιξα και ειδα οτι εχω διπλασιασμο εως 31/1!Το πρωτο 3μηνο που το ειχα μου χε ερθει 2 φορες,τη δευτερη φορα το αγνοησα (αφου δεν εκανα χρηση ποσα λεφτα να φορτωσω πια) και μου ηρθε πανω στη ληξη και παραταση καθως ειδαν κι αποειδαν!Ε μετα τους εκανα το χατηρι να μη κλαινε :P

• 2 weeks later...
εμενα μια φορα μου εκαναν την τιμη με +50% , περσυ το καλοκαιρι... εκτοτε τπτ....

F1fan.gr

Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1.

2 ερωτησουλες..........

1)μονο για μια καρτα ισχυει ο διπλασιασμος η για καθε καρτα που ανανεωνεις εως την ημερομηνια που σου οριζει???

2)εχω 2 καρτες ΤΙΜ.στην μια εβαλα μια 10αρα καρτα και μου εγιναν 20ε.στην αλλη μου ηρθε μην.και λεω να βαλω και εκει μια 10αρα καρτα για να διπλασιαστει ομως θελω να ρωτησω επειδη δεν την χρησιμοποιω καθολου μπορω να μεταφερω τα λεφτα πο τον ενα λογαριασμο στον αλλον???(δλδ απο το ενα νουμερο στο αλλο)και αν ναι πως???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

αν δε κανω λάθος λέει στο μυνημα που σου ερχεται οτι ειναι για την πρωτη καρτα ειναι η προσφορα

F1fan.gr

Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1.

2 ερωτησουλες..........

1)μονο για μια καρτα ισχυει ο διπλασιασμος η για καθε καρτα που ανανεωνεις εως την ημερομηνια που σου οριζει???

2)εχω 2 καρτες ΤΙΜ.στην μια εβαλα μια 10αρα καρτα και μου εγιναν 20ε.στην αλλη μου ηρθε μην.και λεω να βαλω και εκει μια 10αρα καρτα για να διπλασιαστει ομως θελω να ρωτησω επειδη δεν την χρησιμοποιω καθολου μπορω να μεταφερω τα λεφτα πο τον ενα λογαριασμο στον αλλον???(δλδ απο το ενα νουμερο στο αλλο)και αν ναι πως???

Καλύτερα να βάλεις μια 30αρα ή μια πενηντάρα από κατάστημα ΤΙΜ

Ο χρόνος μεταφέρετε κανονικά από το ένα κινητό στο άλλο με την εντολή

π.χ 20 ΣΤΟ 693ΧΧΧΧΧΧΧ και το στέλνεις στο 1020

2 ερωτησουλες..........

1) για την πρώτη και μόνο κάρτα ισχύει ο διπλασιασμός.

2) όπως λέει ο Vasileios.

Η πρωτη ανανεωση σε καταστημα για εναν συγκεκριμενο αριθμο συνοδευεται απο διπλασιασμο του ποσου?

'Εκανα χρήση της προσφοράς της tim για τον διπλασιασμό του ποσού ανανέωσης, πήγα σε κατάστημα και πλήρωσα 50 ευρώ και με πίστωσαν με 52 ευρώ

:) :lol: :p :happy:

Η πρωτη ανανεωση σε καταστημα για εναν συγκεκριμενο αριθμο συνοδευεται απο διπλασιασμο του ποσου?

Ναι:)

:) :lol: :p :happy:tiΞΌ

Ε?:O :lol: