FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 telika ysxiei akoma h prosfora?? eseis pou lete pos diplasiasate sas hr8e sms? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 telika ysxiei akoma h prosfora?? eseis pou lete pos diplasiasate sas hr8e sms? Ναι, για να γινει ο διπλασιασμος πρεπει να ερθει πρωτα sms αλλιως δεν παιζει. Στο καρτοκινητο που εχω ηρθε και ισχυει για την πρωτη ανανεωση που θα κανω μεχρι 28/02 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ναι, για να γινει ο διπλασιασμος πρεπει να ερθει πρωτα sms αλλιως δεν παιζει. Στο καρτοκινητο που εχω ηρθε και ισχυει για την πρωτη ανανεωση που θα κανω μεχρι 28/02 ! τυχερηηηηηηηηηηηηη και γω θελω!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Βρήκα ένα μήνυμα διπλασιασμού σε νο όπου είχαν έρθει στο παρελθόν μηνύματα προσφοράς και δεν είχε γίνει ανανέωση... Αν σου έρθει δηλ. και τους ρίξεις πόρτα, αργότερα μπορεί να σου κάνουν καλύτερη προσφορά, όπως διπλασιασμό αντί +50% !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 ma ego ka8e fora tous timousa me agora kartas kai aytoi mou diplasiazan tora me ksexasan :cry: tim akouuuus? 8elo ki ego prosfora Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overlook Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Όποτε χρειάζονται χρήματα το κάνουν. Η πολιτική της αρπαχτής που λέγαμε (βλέπε "νέο" νον στοπ)... Είσαι πολύ αρνητικός !!! Το ΝΟΝ STOP έχει αφήσει ιστορία !!! Βρές κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Εννοείται πως απευθύνεται σε μιά τεράστια μερίδα του κόσμου και όχι σε όλους. Η εξαίρεση τελικά είναι πολύ μικρή !!! Παράθεση Ο χρόνος νιώθει ένοχος απέναντι στην απουσία και της λέει : " Μην ανησυχείς, εγώ θα σε ονομάσω ανάμνηση και θα σε κάνω πιο όμορφη από την παρουσία... " "Δεν θέλω να με κάνεις πιο όμορφη, αλλά πιο χαρούμενη αν μπορείς!!! " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Για δεύτερο κινητό, το ΤΙΜ f2go με το non-stop μου φαίνεται μια πάρα πολύ καλή πρόταση για όσους μιλάνε πολύ μόνο με 1 άτομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Το συγκεκριμένο thread ήταν κλειδωμένο για καιρό λόγω της κόντρας σχετικά με το αν συμφέρει ή όχι το F2G. Αν ξεφύγουμε πάλι από το θέμα του διπλασιασμού των καρτών και των άλλων αντίστοιχων προσφορών, θα έχει και πάλι την ίδια τύχη. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Αν κριθεί σκόπιμο δεν έχω πρόβλημα να μεταφερθεί ή και διαγραφεί το προηγούμενο σχόλιό μου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Εμένα μου διπλασίασε την 10Ευρη κάρτα που έβαλα χωρίς να έχω λάβει σχετικό SMS:yahoo: Δεν με χάλασε καθόλου!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 pote ebales kai stin diplasiase .to non stop simferei parapory me 4 eyro mila kai stelneis posa minimata Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Μόλις την έβαλα και έγινε ο διπλασιασμός, το postαρα, αλλά μου είπαν πως αυτό γίνεται μόνο για την πρώτη κάρτα που βάλεις μετά την Πρωτοχρονιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 APORIA ΤΟ "ΝΟΝ ΣΤΟΠ" ειναι προσωρινη προσφορα η' δια παντος? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 APORIA ΤΟ "ΝΟΝ ΣΤΟΠ" ειναι προσωρινη προσφορα η' δια παντος? υποθετω οτι τιποτα δεν κραταει για παντα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 APORIA ΤΟ "ΝΟΝ ΣΤΟΠ" ειναι προσωρινη προσφορα η' δια παντος? To non stop είναι υπηρεσία και όχι προσφορά. Ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο με άλλη μορφή (απεριόριστες κλήσεις, απεριόριστης διάρκειας για ένα μήνα) και στη συνέχεια μπήκε ο περιορισμός των 500 λεπτών ανα μήνα και προστέθηκαν τα 500 μηνύματα. Θεωρητικά ισχύει μόνιμα αλλά όπως είπε και ο Giorgosk80 πιο πάνω, και μια υπηρεσία μπορεί κάποια στιγμή να καταργηθεί. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 μερσι πετρος δε γκρεατ γινετε να κρατησει ως τα χ-μας???πλιιιιιζ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 γινετε να κρατησει ως τα χ-μας???πλιιιιιζ? Θα το φροντίσω, δε νομίζω να μου το αρνηθούν :lol: :lol: :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 makari na krathsei Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Αυτές είναι οι γνωστές περιστασιακές προσφορές, οι οποίες ενίοτε συμφέρουν, πχ για να τροφοδοτεί κανείς το νον στοπ νο του. Από την άλλη είναι παγίδα να γεμίζεις με πολλά ευρώ το καρτοκινητό σου διότι πάντα μπορεί να παρασυρθείς και να τα φας... Ειδικά με μερικές χρεώσιμες κλήσεις, με τις τιμές που έχουν όλα τα καρτοκινητά στην Ελλάδα... Με προσεκτική χρήση συμφέρει. Δεν πρόκειται να κοπεί αλλά δεν ξέρεις και πότε θα σου έρθει οπότε δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε αυτό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 εμένα μου έχει έρθει 2 φορές... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 MOUhr8e shmera sms gia prosfora..an ananeoso os tis 30-3 mou xarizoun to 50% ths kartas... de 8a thn ekmetaleuto...next time Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 kai mena mourthe. ama mou teleiwsei i karta tha valw... alliws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 τωρα θα βγει μια καινουρια υπηρεσια επεκτασης υπολοιπου! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 τωρα θα βγει μια καινουρια υπηρεσια επεκτασης υπολοιπου! Άντε, καιρός ήταν... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 mou hrthe kai emena gia na mou xarisoun to 50% ths axias ths kartas! re paidia thn 30ara thn karta na thn valw twra h argotera giati kati akousthke parapanw pws ama den valeis karta kai xaseis thn sygekrimenh prosfora meta erxetai mhnyma kai sou xarizoyn to 100% ths axias ths kartas? Isxyei ayto akoma? Xerete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts