FoT1s Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 30 minutes ago, roland_88 said: Απενεργοποιησε αυτό φίλε: Settings --> Home screen & Lock screen --> Raise to wake Δεν χρειάζεται να απενεργοποιησεις το δαχτυλικο Αυτο το εχω απενεργοποιημενο. Απλα απενεργοποιησα το aod και το δακτυλικο και πλεον εμφανιζονται ειδοποιησεις κτλ μονο οταν παταω το power η double tap και οχι καθε φορα που καταλαβαινε κινηση το κινητο, οταν το σηκωνα κτλ κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 (edited) Με τις εφαρμογες στο θεμα μπαταριας βελτιστοποιησης, πως το εχετε? Τις εχετε ολες στην αυτοματη βελτιστοποιηση? Edited April 18, 2022 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Google play system update Απριλίου, αν δεν το είδατε...με check for update το βγάζει και το περνάτε..:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 37 minutes ago, Nikos_s3 said: Google play system update Απριλίου, αν δεν το είδατε...με check for update το βγάζει και το περνάτε..:) Τι εννοείς; Τι έκδοση; Για το play store μιλας; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Καμια απαντηση εδω για το πως εχετε τις επιλογες στην βελτιστοποιηση της μπαταριας στις εφαρμογες? Εμενα ηταν ερωτηση παντα & τις εκανα ολες αυτοματη βελτιστοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Δεν πείραξα κάτι προσωπικά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Γενικα ποσες ωρες βγαζετε οθονη? Εγω προς το παρον για τοσο μεγαλη μπαταρια, περιμενα λιγο καλυτερη μπαταρια στην καταναλωση. Βεβαια το μισαωρο για να φορτισει φουλ σωζει λιγο την κατασταση. Εμενα περιπου στις 5-6 ωρες οθονη βγαζει με την χρηση που κανω και ολα ανοιχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 19 ώρες πριν, doganos said: Τι εννοείς; Τι έκδοση; Για το play store μιλας; password & security-->system security-->Google play system update 🙂 (April 1, 2022) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 (edited) επανέρχομαι στο θέμα των chat features στα google messages...δεν φταίει η beta έκδοση...το γύρισα στην stable και πάλι δεν συνδέεται...μίλησα με κοσμοτέ, εξήγησα τι και πως, τους είπα ότι φίλος (ο doganos) με ίδια συσκευή στο ίδιο δίκτυο συνδέεται και περιμ΄νω να με πάρει σε λίγο να δουμε μπας και....αρχικά πάντως δεν φάνηκε να γνωρίζει κάτι ιδιαίτερο ....δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος... στο μεταξύ έχω κάνει όλο το troubleshooting ( update carrier services κτλ..) και ακόμα κολημένο στο "connecting"... καμία ιδέα...? edit: ...όπως το περίμενα...δεν γνωρίζουν τι μπορεί να φταίει...θα κοιτάξουν να ενημερωθούν για το πρόβλημα και αν έχουν νεότερο θα επανέλθουν....καλό εε? 😄 Edited April 20, 2022 by Nikos_s3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 21 minutes ago, Nikos_s3 said: password & security-->system security-->Google play system update 🙂 (April 1, 2022) 1 Μαρτίου έχω και είναι η τελευταία λέει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 κάνε ένα restart, πάτα το μετά να τσεκάρει για updates 3-4 φορές και θα στο βγάλει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Τα ίδια. Δεν βγάζει τίποτα. Τεσπα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 staged rollout...θα σου βγει σε 2-3 μέρες...απλά κάνε ένα τσεκ 1-2 φορές την μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Ουτε εμενα ηρθε παντως κατι. Συνηθως παντως χαραματα μου την εβγαζε αυτη την ενημερωση οσες φορες ειχα κοιταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 update: επιτέλους βρήκα τι φταίει για τα chat features....και είναι τα carrier services... επιλέγοντας uninstall updates από την διαχείριση εφαρμογών , με επιστρέφει στην έκδοση 92 και συνδέεται στο δευτερόλεπτο....άμεσα όμως βγαίνει και update στο playstore, όπου αν το κάνω , σκαλώνει το σύμπαν και επανέρχεται στο μόνιμο connecting... υπόψιν, είχα δοκιμάσει και με 2-3 εκδόσεις μεταγενέστερες του playstore, χωρίς αποτέλεσμα... οπότε έχουν κάνει μεγάλη μαμακία με τα services, και λογικά θα φτιάξει σε μελλοντικό update (ίσως και παραπάνω από ένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Εμφανισιακά ξεχωρίζει και μου αρέσει προσωπικά Θα ήθελα μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων και σε γκρι, άσπρο, μπλε Και αν κατέβει ποτέ στα 600 θα ήταν VFM και ας έχει κάποια περσινά χαρακτηριστικά επάνω του Από τα 2-3 κινητά που μου έχουν κάνει εντύπωση έως τώρα Και σίγουρα θα παρακολουθώ τις εξελίξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Το oxygen 12, πως σας φαίνεται?Sent from my OnePlus 7t pro Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Μια χαρα. Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυροντε καποιοι και ζητανε αλλαγες.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 On 20/4/2022 at 11:11 ΜΜ, Nikos_s3 said: update: επιτέλους βρήκα τι φταίει για τα chat features....και είναι τα carrier services... επιλέγοντας uninstall updates από την διαχείριση εφαρμογών , με επιστρέφει στην έκδοση 92 και συνδέεται στο δευτερόλεπτο....άμεσα όμως βγαίνει και update στο playstore, όπου αν το κάνω , σκαλώνει το σύμπαν και επανέρχεται στο μόνιμο connecting... υπόψιν, είχα δοκιμάσει και με 2-3 εκδόσεις μεταγενέστερες του playstore, χωρίς αποτέλεσμα... οπότε έχουν κάνει μεγάλη μαμακία με τα services, και λογικά θα φτιάξει σε μελλοντικό update (ίσως και παραπάνω από ένα) Χθες το βραδυ βγηκαν 2 updates για carrier. Με τελευταια 18/04. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 1 hour ago, doganos said: Μια χαρα. Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυροντε καποιοι και ζητανε αλλαγες.... Πραγματικά..άκουσα τόσα παράπονα για το oxygen os 12 που φοβόμουν να το περάσω στο one plus 8 pro..τελικά όχι μόνο το πέρασα αλλά μου αρέσει και περισσότερο από το oxygen os 11.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Πραγματικά..άκουσα τόσα παράπονα για το oxygen os 12 που φοβόμουν να το περάσω στο one plus 8 pro..τελικά όχι μόνο το πέρασα αλλά μου αρέσει και περισσότερο από το oxygen os 11..+1 και από εμένα......Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 18 ώρες πριν, doganos said: Μια χαρα. Δεν καταλαβαινω γιατι διαμαρτυροντε καποιοι και ζητανε αλλαγες.... Θα σου πω εγώ γιατί...γράφε..χάλασαν την εφαρμογή clone switch.. δεν μπορούμε πλέον να πάρουμε τοπικό αντίγραφο... Χάλασαν τα εικονίδια.. ενώ το κρατούσες πατημένο μας έβγαζε επιλογή να επιλέξουμε οποίο εικονίδιο θέλαμε..ή να κάναμε μετονομασία.. τώρα δεν μας αφήνει..χάλασαν την μορφή εικονιδίων.. εμφανίζονται κάποια μεσα σε άσπρο πλαίσιο.. ενώ πριν ήταν ολόκληρα..έβγαλαν τον στοκ dialer . Και άφησαν ξανά τον google...με ξεκλείδωμα bootloader δεν παίζει με καμία κυβέρνηση η εφαρμογή νετφλιξ.. βγάζει σφάλμα 93.. στα προηγούμενα OnePlus έπαιζε κομπλέ...χάλασαν την εφαρμογή συλλογή .. καμία σχέση όπως ήταν στο 11.. μπερδεμένα όλα..και πολλά άλλα ...... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geofokas Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 2 minutes ago, STATYSS said: Θα σου πω εγώ γιατί...γράφε..χάλασαν την εφαρμογή clone switch.. δεν μπορούμε πλέον να πάρουμε τοπικό αντίγραφο... Χάλασαν τα εικονίδια.. ενώ το κρατούσες πατημένο μας έβγαζε επιλογή να επιλέξουμε οποίο εικονίδιο θέλαμε..ή να κάναμε μετονομασία.. τώρα δεν μας αφήνει..χάλασαν την μορφή εικονιδίων.. εμφανίζονται κάποια μεσα σε άσπρο πλαίσιο.. ενώ πριν ήταν ολόκληρα..έβγαλαν τον στοκ dialer . Και άφησαν ξανά τον google...με ξεκλείδωμα bootloader δεν παίζει με καμία κυβέρνηση η εφαρμογή νετφλιξ.. βγάζει σφάλμα 93.. στα προηγούμενα OnePlus έπαιζε κομπλέ...χάλασαν την εφαρμογή συλλογή .. καμία σχέση όπως ήταν στο 11.. μπερδεμένα όλα..και πολλά άλλα ...... Μια χαρά και τώρα μπορείς να αλλάξεις το σχήμα των εικονιδίων και μάλιστα οι επιλογές τώρα είναι αρκετά περισσότερες..δεν έχω κανένα θέμα με την αλλαγή του dialer..αυτό με το νετφλιξ δεν το γνωρίζω..και τέλος η εφαρμογή της συλλογής μου αρέσει περισσότερο από πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 τζαμι τελικα εβαλε κανεις; Τα τζαμακια για oneplus 9 pro ειναι ακριβως τα ιδια; σε ολες τις μαρκες; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 3 minutes ago, doganos said: τζαμι τελικα εβαλε κανεις; Τα τζαμακια για oneplus 9 pro ειναι ακριβως τα ιδια; σε ολες τις μαρκες; Εγω περιμενω να ερθει της Dome και να ενηνερωσω. Προς το παρον ειμαι με την μεμβρανη του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts