attalos1976 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) καλημερα....εκανα την τελευταια αναβαθμιση που εβγαλε σημερα και απο τοτε το κινητο ξεκιναει με αλλαγη χρηστη και δεν βλεπω οτι εχω μεσα...στις ρυθμισεις δεν εχει επιλογη αλλαγης προφιλ...(χρηστη) εχει αξαφανισει το 'κατοχος' καθε βοηθεια δεκτη σας ευχαριστω Edited 28 Απριλίου by attalos1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Βγήκε νεό update ή έκανες τώρα κάποια παλιά αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos1976 Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου βγηκε νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBlack Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Ναι τώρα την είδα και εγώ την αναβάθμιση. Έχει καμία σημαντική αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Δεν έχει ενημέρωση λογισμικού, το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Ούτε εγώ, φυσιολογικά αρχές Μαΐου θα έρθει (κάθε δίμηνο). Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 22 ώρες πριν, carcaroth said: Ούτε εγώ, φυσιολογικά αρχές Μαΐου θα έρθει (κάθε δίμηνο). Κατέβασε μόνο του το κινητό, την ενημέρωση λογισμικού, ένα αρχείο 1.06 gb, και το μόνο που έκανα, , πάτησα εγκατάσταση, και ενημερώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 1 hour ago, athanasios1112 said: Κατέβασε μόνο του το κινητό, την ενημέρωση λογισμικού, ένα αρχείο 1.06 gb, και το μόνο που έκανα, , πάτησα εγκατάσταση, και ενημερώθηκε. Κι εγώ. Κανένα πρόβλημα ως τώρα. Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolits Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος του realme gt2 pro, εδω και περιπου 1 χρονο. Πολύ καλο το κινητό, αλλα εχω δυο θέματα. 1) Υπερθερμένεται κατα τη χρήση και στα τηλέφωνα. 2) Έχω προβλημα το τε λευταίο διάστημα με το bluetooth. Με παίρνουν και ενω ακούω καμπανα τον συνομιλητή, ο συνομιλητής ακούει το ευατό του. Μερικές φορές δουλεύει και λιγο μετά παλι τα ίδια. Το εχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικά Bluetooth, και πάλι τα ίδια. Εχει καποιος άλλος αυτο το θέμα? Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Καλησπέρα. Εγώ θα ξεκινούσα με factory reset, μήπως και φτιάξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts