jeflsdean84 Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 (edited) Γεια! Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι σε μια τηλεοπτική σειρά που λαμβάνει χώρα το 2016. Επομένως, για αξιοπιστία χρειαζόμαστε iPhone που εκτελούν το iOS 10 σε ορισμένες σκηνές. Έχω ένα iPhone 5s και βρήκα την εικόνα επαναφοράς στο διαδίκτυο. Αλλά όταν προσπαθώ να το επαναφέρω στο IOS 10 δίνει ένα σφάλμα, πιθανώς επειδή το μήλο δεν το υποστηρίζει πια.https://9apps.ooo/ Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει αυτό; Επίσης, αν θα μπορούσατε να μάθετε πώς θα μπορούσα να αποκτήσω τις παλιές εφαρμογές facebook & snapchat εκεί, θα ήταν φοβερό! Edited January 17, 2021 by jeflsdean84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2021 Γεια! Αυτήν τη στιγμή εργάζομαι σε μια τηλεοπτική σειρά που λαμβάνει χώρα το 2016. Επομένως, για αξιοπιστία χρειαζόμαστε iPhone που εκτελούν το iOS 10 σε ορισμένες σκηνές. Έχω ένα iPhone 5s και βρήκα την εικόνα επαναφοράς στο διαδίκτυο. Αλλά όταν προσπαθώ να το επαναφέρω στο IOS 10 δίνει ένα σφάλμα, πιθανώς επειδή το μήλο δεν το υποστηρίζει πια. Υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει αυτό; Επίσης, αν θα μπορούσατε να μάθετε πώς θα μπορούσα να αποκτήσω τις παλιές εφαρμογές facebook & snapchat εκεί, θα ήταν φοβερό!Το ios10 δεν υπογράφεται πλέον σε καμία συσκευή παρόλα αυτά είσαι τυχερός. Υπάρχει tool που επιτρέπει το downgrade σε iOS 10. Οδηγίες εδώ https://github.com/MatthewPierson/Vieux Μετά θα χρειαστεί να κάνεις jailbreak και να βάλεις τις παλιές εκδόσεις των εφαρμογών που σ' ενδιαφέρουν χειροκίνητα αν αυτές δεν υπάρχουν στο app store. Για οποιαδήποτε βοήθεια ρώτα ελεύθερα. Στάλθηκε από το Pixel 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2021 (edited) Άλλη εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσεις Iphone 5 ή Iphone 5c (όχι 5s), που πήραν ως τελευταία έκδοση, το iOS 10. Edited January 15, 2021 by iganiats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_2003 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 apple maps ή google maps τι χρησιμοποιείτε ? γενικά θεωρώ ότι οι apple maps είναι περισσότερο φτιαγμένοι για την Αμερική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 Και με τα δυο κανείς τη δουλειά σου. Εμπιστεύομαι προσωπικά περισσότερο το Google maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2021 apple maps ή google maps τι χρησιμοποιείτε ? γενικά θεωρώ ότι οι apple maps είναι περισσότερο φτιαγμένοι για την Αμερική Google Maps,θεωρώ ειναι πιο αξιόπιστοι για Ελλάδα. Βεβαια και οι χάρτες της Apple δεν ειναι κακοί σαν εναλλακτική. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2021 Καλημέρα παιδιά Παρατήρησα ότι δεν μου έρχεται ειδοποίηση στο εικονίδιο του Facebook παρα μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή σε iPhone Νομίζω τώρα τελευταία το παρουσιάζει Εσάς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Καλησπερα παιδια, Μεχρι προσφατα ειχα την εφαρμογη στο κινητο κ δουλευε κανονικα! Πλεον δεν υπαρχει! Γνωριζει κανεις κατι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 Προφανώς από κάποια στιγμή και μετά δεν πληρούσε τις προδιαγραφές της Apple για να βρίσκεται μια εφαρμογή στο store της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. December 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2021 ευχαριστω Αθανασιε.Κριμα ομως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας στην "Covid free GR Wallet" app; Μου βγάζει συνέχεια "Αποτυχία σύνδεσης με TaxisNet" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 5 minutes ago, drollAntonis said: Έχει καταφέρει κανείς να βάλει Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας στην "Covid free GR Wallet" app; Μου βγάζει συνέχεια "Αποτυχία σύνδεσης με TaxisNet" Στους περισσότερους αυτό βγάζει. Υπομονή μέχρι να ξεκολλήσει το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά Εχω iPhone XR και με το IOS 15 όταν ανοίγω τον safari δεν μπορώ να δω πια τους πρόσφατους σελιδοδείκτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Καλησπερα παιδια, Καποια αξιοπιστη εφαρμογη που να δινει δωεραν κουπονια για αγορες απο σουπερ μαρκετ? Εκτος της pockee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Καλησπέρα Ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να επεξεργαστώ βιντεάκια. Να μπορώ οπουδήποτε να τα προσθέτω μουσική, να μπορώ να τα κόβω κλπ. Δεν θέλω όμως να είναι με συνδρομή. Σκέτη αγορά ή ακόμα καλύτερα δωρεάν. Έχετε να προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ. Edited February 12, 2022 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Καλησπέρα σε όλους,Έχει κανείς θέμα με το widget του Any.do?Δεν ανανεώνεται μόνο του και πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή για να πάει στην σωστή ημερομηνία.Ευχαριστώ πολύSent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 (edited) Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Θα χρειαστώ την βοήθεια σας με 1-2θέματα που έχω στο 13pro max Μου έχουν έρθει μερικά mails όπου δεν μπορώ να τα διαβάσω και δείχνει σύμβολα Λογικά θα πρέπει να Κατεβάσω κάποια γραμματοσειρά αλλά επειδή βγάζει πολλές είπα να ρωτήσω Επίσης Επειδή είναι δικαρτο και με αναγκάζει να βάλω ως προεπιλογή ένα από τα δύο όταν θα πάρω τηλέφωνο πληκτρολογώντας τον αριθμό μου δίνει την επιλογή πιο από τους δύο παρόχους να βάλω όταν όμως πατήσω από τα αγαπημένα πηγαίνει αυτόματα από την προεπιλογή Μπορώ με Κάποιο τρόπο να με ρωτάει πάντα πιο πάροχο να βάζω? Σας ευχαριστώ πολύ Edited April 20, 2022 by Kyriakox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Καλημέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις: Υπαρχει κάποια εφαρμογή ανάλογη του YouTube Vanced για android; Φαντάζομαι πως όχι… Επίσης, υπάρχει κάποιο site ή εφαρμογή που να δείχνει τις εφαρμογές του AppStore που έχουν πτώση τιμής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 45 minutes ago, stapd_21 said: Καλημέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις: Υπαρχει κάποια εφαρμογή ανάλογη του YouTube Vanced για android; Φαντάζομαι πως όχι… Σωστά φαντάζεσαι. Αν και το YouTube Vanced έχει «τελειώσει» και στο Android. 46 minutes ago, stapd_21 said: Επίσης, υπάρχει κάποιο site ή εφαρμογή που να δείχνει τις εφαρμογές του AppStore που έχουν πτώση τιμής; https://appsliced.co/apps?sort=latest https://www.iosnoops.com/iphone-ipad-app-deals/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spankio Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Καλημέρα Επειδή θα πάρω σύντομα το iphone 11 εκτος του itunes ποια ειναι η πιο εύχρηστη , γρήγορη εφαρμογή για windows και μεταφορά photos κτλπ απο το iphone στο pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 3utools 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 γεια σας , εχω 2 αποριες. ινσταγκραμ και ios..σε συνομιλια με φιλους ποσταρουμε φωτογραφιες και βιντεο..ας πουμε οτι μιλησα με εναν φιλο μου και ποσταρε κατι φωτο που δεν μου αρεσουν..θελω να τις αφαιρεσω,να τις διαγραψω..προσοχη δεν μιλαω για δημοσιευσεις αλλα για φωτο μεσα σε συνομιλια..αν μετα την συνομιλια πατησω πανω στο ονομα του λογαριασμου του φιλου μου μια φορα και μετα αλλη μια με παει σε ενα αλλο,επιπεδο που λεει απο πανω λεπτομερειες..εκει εχει σιγαση μυνηματων κ.λ.π και εχει φωτογραφιες και βιντεο..κατω απο εκει που λεει φωτο και βιντεο αποθηκευονται οτι φωτο και βιντεο εχουμε ποσταρει στην σειρα σαν σιδηροδρομος ενα πραγμα..απο τοτε που ανοιξα το ινσταγραμ μεχρι σημερα..σκρολαρεις με το δαχτυλο δεξια-αριστερα και τις βλεπεις..αυτες μπορεις να τις διαγραψεις καπως μεμονωμενα η' ολες? να μην εμφανιζονται στο iphone εκει? δευτερη απορια..παω ασφαλεια-δραστηριοτητα συνδεσης-τοποθεσια και ενω στον φιλο μου που εχει ανδροιντ του δειχνει την περιοχη που μενουμε και οι 2 σε εμενα δειχνει οτιναναι 3 νομους πιο εκει οτι συνδεθηκα..γιατι συμβαινει αυτο στο δικο μου και αν αλλαζει καπως με καποια ρυθμιση που δενε χω κανει ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2015 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Γνωρίζει κανεις καποιο αξιόπιστο app για followers και unfollowers στο Instagram χωρίς να σου μπλοκάρει το account?οτι κ αν δοκίμασα είχα πρόβλημα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 Να βελτιώσεις το περιεχόμενο Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2015 Δημ. December 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2022 2 ώρες πριν, bill33 said: Να βελτιώσεις το περιεχόμενο Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Να σαι καλά βρε δεν το’ χα σκεφτεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts