Nagata Δημοσιεύτηκε November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 4, 2021 Ξέρει καλά ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, ότι πλήθος θαυμαστών της εταιρείας αναρωτιούνται για την επερχόμενη μεγάλη κυκλοφορία του MIUI και ρίχνει λίγο παραπάνω φως στο όλο θέμα. Το MIUI 13 θα φέρει πολλές αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία του χρήστη. Το πιο σημαντικό που επιβεβαίωσε ο Jun, είναι πως η νέα έκδοση του λογισμικού είναι σε καλό δρόμο για να φτάσει πριν από το τέλος του 2021. Ο Lei Jun άδραξε επίσης την ευκαιρία να επισημάνει τις βελτιστοποιήσεις μπαταρίας του MIUI 12.5 που συμβάλλουν στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Redmi Note 11 Pro. Σύμφωνα με φήμες, το MIUI 13 θα προσφέρει βελτιστοποιήσεις απόδοσης και μπαταρίας μαζί με ανανεωμένο σχεδιασμό UI και ως συνήθως, θα διανεμηθεί σε τηλέφωνα με Android 11 και Android 12. [via] back to the Article 1 1 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2021 Κάθε χρόνο τα ίδια. Αν διαβάσουμε τις δηλώσεις τους κάθε νέα αναβάθμιση λένε τα ίδια. 3 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Μερικές φορές αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζει η εταιρεία αυτή. Έχω το mi11i. Η συσκευή αγορασμένη Ιούνιο 2021. Έχω να πάρω αναβάθμιση 4 μήνες και έχω τα security updates του Ιουλίου. Έχω κολλήσει με τα bugs του MIUI και δεν τολμώ να βάλω dark mode στο τηλέφωνο γιατί κάποιες εφαρμογές τρελαίνονται. Φτιάξτε το αυτό το ταλαίπωρο το MIUI ή ρίξτε το στα σκουπίδια. Κάνουν poll και όλοι σχεδόν οι χρήστες δεν το θέλουν. Τι δεν καταλαβαίνεις Xiaomi? 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Μερικές φορές αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζει η εταιρεία αυτή. Έχω το mi11i. Η συσκευή αγορασμένη Ιούνιο 2021. Έχω να πάρω αναβάθμιση 4 μήνες και έχω τα security updates του Ιουλίου. Έχω κολλήσει με τα bugs του MIUI και δεν τολμώ να βάλω dark mode στο τηλέφωνο γιατί κάποιες εφαρμογές τρελαίνονται. Φτιάξτε το αυτό το ταλαίπωρο το MIUI ή ρίξτε το στα σκουπίδια. Κάνουν poll και όλοι σχεδόν οι χρήστες δεν το θέλουν. Τι δεν καταλαβαίνεις Xiaomi?Εν τω μεταξύ το dark mode που αναφέρεις, ήταν χειρότερο στην προηγούμενη έκδοση Miui. Κάπως το βελτίωσαν αλλά και πάλι όπως λες, έχει αστοχίες. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο στο miui. Ας πάνε σε vanilla android σε Ευρώπη. Θα εκτιμηθεί πολύ. Πάντως λέω να αρχίσω να ψάχνω για rom. Έχω απηυδήσει. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο στο miui. Ας πάνε σε vanilla android σε Ευρώπη. Θα εκτιμηθεί πολύ. Πάντως λέω να αρχίσω να ψάχνω για rom. Έχω απηυδήσει.Το Miui έχει τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του. Εκεί που ρολλάρει απροβλημάτιστα είναι όταν φτάνει στο τέλος μιας έκδοσης. Όταν βγάλουν καινούργια, μέχρι να την επαναφέρουν στα καλά της περνάει καιρός. Κύκλους κάνει αυτή η Xiaomi και αυτό είναι που έχει κουράσει. Η 12.5 για παράδειγμα έχει πολλά θετικά αλλά θέλει δουλειά ακόμα, έχει bugs. Για να λες κι εσύ ότι έχεις θέμα με το Mi11, κατάλαβα....... 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 19 minutes ago, left_ace said: 28 minutes ago, mixtri said: Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο στο miui. Ας πάνε σε vanilla android σε Ευρώπη. Θα εκτιμηθεί πολύ. Πάντως λέω να αρχίσω να ψάχνω για rom. Έχω απηυδήσει. Το Miui έχει τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του. Εκεί που ρολλάρει απροβλημάτιστα είναι όταν φτάνει στο τέλος μιας έκδοσης. Όταν βγάλουν καινούργια, μέχρι να την επαναφέρουν στα καλά της περνάει καιρός. Κύκλους κάνει αυτή η Xiaomi και αυτό είναι που έχει κουράσει. Η 12.5 για παράδειγμα έχει πολλά θετικά αλλά θέλει δουλειά ακόμα, έχει bugs. Για να λες κι εσύ ότι έχεις θέμα με το Mi11, κατάλαβα....... Για εμένα το χειρότερο είναι τα security updates. Αν είναι δυνατόν σε συσκευή νέα να έχω security updates Ιουλίου. Έχουν κάνει μάλλον το software build πολύ δύσκολο και το integration παίρνει καιρό. Για αυτό και υπάρχει τρελή διαφορά στην εμπειρία χρήσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών... 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 μην γκρινιάζετε έρχονται οι pioneers να σας σώσουν ,τους ξεχασατε ?ξαφνικά μετά από αναβάθμιση σε 11 η αυτόματη φωτεινότητα κάνει ότι θέλει ξέρεις τι είναι είναι να μην μπορείς να απαντήσεις σε κλήση έστω και σε ίσκιο επειδή σκοτεινιάζει η οθόνη από μόνη της χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα είτε στην χειροκίνητη η στην αυτόματη ρύθμιση?αυτός ο χαζοβλακας της Xiaomi έχει άραγε Xiaomi κινητό ?όχι απλά η τρίτη θέση δεν τις αξίζει αλλά ούτε καν η τελευταία άσε που το κλείδωμα της οθόνης ζητάει συχνάζει πυκνά κωδικό αντί του δακτυλικου που έχω βάλει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 μην γκρινιάζετε έρχονται οι pioneers να σας σώσουν ,τους ξεχασατε ?ξαφνικά μετά από αναβάθμιση σε 11 η αυτόματη φωτεινότητα κάνει ότι θέλει ξέρεις τι είναι είναι να μην μπορείς να απαντήσεις σε κλήση έστω και σε ίσκιο επειδή σκοτεινιάζει η οθόνη από μόνη της χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα είτε στην χειροκίνητη η στην αυτόματη ρύθμιση?αυτός ο χαζοβλακας της Xiaomi έχει άραγε Xiaomi κινητό ?όχι απλά η τρίτη θέση δεν τις αξίζει αλλά ούτε καν η τελευταία άσε που το κλείδωμα της οθόνης ζητάει συχνάζει πυκνά κωδικό αντί του δακτυλικου που έχω βάλει Το τελευταίο με το ξεκλείδωμα είναι λογικό. Όλα τα smartphones σου ζητάνε μια φορά την εβδομάδα περίπου να βάλεις pin, για λόγους ασφαλείας.Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 5 ώρες πριν, mixtri said: Μερικές φορές αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζει η εταιρεία αυτή. Έχω το mi11i. Η συσκευή αγορασμένη Ιούνιο 2021. Έχω να πάρω αναβάθμιση 4 μήνες και έχω τα security updates του Ιουλίου. Έχω κολλήσει με τα bugs του MIUI και δεν τολμώ να βάλω dark mode στο τηλέφωνο γιατί κάποιες εφαρμογές τρελαίνονται. Φτιάξτε το αυτό το ταλαίπωρο το MIUI ή ρίξτε το στα σκουπίδια. Κάνουν poll και όλοι σχεδόν οι χρήστες δεν το θέλουν. Τι δεν καταλαβαίνεις Xiaomi? Αυτά να τα πείς αγαπητέ σε ορισμένους που κοιτάζουν τις συσκευές για το τι προσφέρουν μόνο στα χαρτια(επεξεργαστής/τιμή)και μετά σου λένε ότι το miui είναι μια χαρά και τα security patches μια χαρά και πάει λέγοντας. Απλά επειδή οι περισσότεροι αγοράζουν φθηνότερες συσκευές,συμβιβάζονται με τα φθηνότερα Redmi/Poco και αφού δεν έχουν προσωπική εμπειρία από άλλες συσκευές,σου λένε ότι είναι μια χαρά το miui και η εταιρεια. 3 ώρες πριν, mixtri said: Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν τόσο στο miui. Ας πάνε σε vanilla android σε Ευρώπη. Θα εκτιμηθεί πολύ. Θα χάσουν πολλά χρήματα από stock android συσκευές,ειδικά στην φθηνότερη κατηγορία των Redmi που έχουν και τις διαφημίσεις εντός της συσκευής. Δεν είναι τυχαίο που σταμάτησαν την Α σειρά στο Mi A3. Και όπως λέω εδώ και καιρό ξέρεις τι θα εκτιμηθεί περισσότερο και στην χώρα μας?Μια αντιπροσωπεία που δεν είναι ικανοί να ανοίξουν με τόσες πωλήσεις που κάνουν και καθόμαστε να βασιζόμαστε στην Infoquest που φέρνει ότι μοντέλα θέλει και τα χρεώνει και όσο θέλει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Το τελευταίο με το ξεκλείδωμα είναι λογικό. Όλα τα smartphones σου ζητάνε μια φορά την εβδομάδα περίπου να βάλεις pin, για λόγους ασφαλείας.Sent from my Pixel 5 using Tapatalkποια βδομάδα? μέσα στην ημέρα το πιάνει ώρες ώρες και θέλει συνεχόμενα,αν ήταν όπως λες δεν θα το έλεγα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 ποια βδομάδα? μέσα στην ημέρα το πιάνει ώρες ώρες και θέλει συνεχόμενα,αν ήταν όπως λες δεν θα το έλεγα Okay, αυτό δεν το ήξερα. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Οι αναβαθμίσεις είναι ανέκδοτο, ακούω MIUI 13 και γελάω Εχω το Mi 10T Lite και για να δω αναβάθμιση, κυρίως σε Android 11, έβαλα σαν χώρα την Γερμανία. Ακόμη είμαι σε 12.0.4 (security patch Ιούνιος 2021) ενώ οι περισσότεροι έχουν πάρει 12.5 Μετά από 6 χρόνια με αρκετά κινητά Xiaomi, (RN4, RN6, MiA1) δεν πρόκειται να ξαναπάρω Πουλάνε την καραμέλα για δυνατό hardware αλλά το software είναι για κλάματα 2 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 14 minutes ago, bathan said: Οι αναβαθμίσεις είναι ανέκδοτο, ακούω MIUI 13 και γελάω Εχω το Mi 10T Lite και για να δω αναβάθμιση, κυρίως σε Android 11, έβαλα σαν χώρα την Γερμανία. Ακόμη είμαι σε 12.0.4 (security patch Ιούνιος 2021) ενώ οι περισσότεροι έχουν πάρει 12.5 Μετά από 6 χρόνια με αρκετά κινητά Xiaomi, (RN4, RN6, MiA1) δεν πρόκειται να ξαναπάρω Πουλάνε την καραμέλα για δυνατό hardware αλλά το software είναι για κλάματα Εγώ θα έλεγα όχι μόνο 1η θέση δε θα πάρουν, μην το κλείσουν το μαγαζί... Εγώ για τον εαυτό μου Xiaomi μπορεί να έχω. Αλλά δε μπορώ να την προτείνω σε άλλους. Λυπάμαι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Αν η Xiaomi πούλαγε σε Αμερική,πολύ πιθανό να ήταν τώρα στην 1η θέση,φυσικά λόγω των φθηνότερων Redmi συσκευών(που στα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές). Είναι όπως στα wearables που είναι πολύ ψηλά αποκλειστικά λόγω των επίσης πολύ φθηνών Mi Band της. Στα του software και των update το κορυφαίο είναι ότι το 11T των 500ευρώ θα πάρει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις,ενώ τα ακριβότερα mi 11/ultra θα πάρουν μόλις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Ουσιαστικά δύο θα πάρουν. Γιατί η επόμενη αναβάθμιση θα έρθει σε 2 μήνες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Εγώ θα έλεγα όχι μόνο 1η θέση δε θα πάρουν, μην το κλείσουν το μαγαζί... Εγώ για τον εαυτό μου Xiaomi μπορεί να έχω. Αλλά δε μπορώ να την προτείνω σε άλλους. Λυπάμαι.Κάθε χρήστης που σέβεται τον εαυτό του όταν αγοράζει xiaomi είναι να ξεκλειδώσει bootloader και βάλε eu stable miui που λύνει το 99% όσα μικρό bug δεξιά αριστερά έχει με stock rom.Αντί η xiaomi να κοιτάξει δίπλα της και να υιοθετήσει τη δουλειά που κάνουν οι τρίτοι Developer στο miui ασχολείται με φρου φρου δηλώσεις ότι σε πέρασμα του χρόνου θα βελτιώσουν τα πράγματα με το να προσλάβουν τριτη εταιρία να τους βοηθήσει Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το πράγμα σε xiaomi αν θες να εχεις όσο πιο smooth και απροβληματιστη every day χρήση.Το βίωσα και με mi mix 3 και mi 11 lite 5g. Sent from my KB2003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 αυτός που σέβεται τον εαυτό του δεν ξανά παίρνει Xiaomi,να τα χαίρονται ......δεν θα πληρώνω εγώ να παίρνουν οι Κινέζοι αναβαθμίσεις,ας μην αναφέρουμε και τις ειδοποιήσεις που δεν έρχονται ποτέ,ευτυχώς τώρα δείχνουν να δουλεύουν σε μένα τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Εν τω μεταξύ η έκδοση που έχω εγώ είναι EU. Τι στο καλό, οι άλλες πως είναι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 δύο επίσημες εκδόσεις υπάρχουν cn και globalοι globals χωρίζονται σε regions ανάλογα την περιοχή η χώραοι customs όπως οι Xiaomi eu που αναφέρθηκε είναι στην ουσία cn version επίσης οι xtrv είναι οι ελληνικές customs roms που βασίζονται στην custom Xiaomi eu Περα από εκεί υπάρχουν και οι άλλες από άλλα κανάλια όπως οι pixel,aosip,Los,κτλ οι οποίες βασίζονται στα kernels Open sources που έδωσε η Xiaomi ελεύθερα η σε roms άλλων παρόμοιων κινητών ελπίζω να τα λέω καλά γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Εν τω μεταξύ η έκδοση που έχω εγώ είναι EU. Τι στο καλό, οι άλλες πως είναι;Θες επειγόντως διάβασμα. https://xiaomi.eu/community/threads/miui-12-0-12-1-12-2-12-5-stable-release.56191/Την 12.5 κοιτάς, βέβαια όπως είπα προϋπόθεση να ξεκλειδώσεις bootloader. Sent from my KB2003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Υπεύθυνη για όλο αυτό το μπέρδεμα εκδόσεων, όπως επίσης για την φθίνουσα πορεία του software είναι η Xiaomi. Να δίνουμε τα ωραία μας λεφτάκια και μετά να μπαίνουμε στη διαδικασία μονταρίσματος της συσκευής, όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Θέλει μελέτη, να αφιερώσεις χρόνο συν ότι μπορεί να μπρικάρεις το τηλέφωνο, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες! Έχει καλά στοιχεία η Miui, μη φτάσουμε στο άλλο άκρο, απλά όπως είπα παραπάνω, φτου ξανά κι από την αρχή σε κάθε νέα έκδοση. Κούρασαν οι Κινέζοι. 1 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 κούρασαν όλοι οι Κινέζοι και κούρασαν και τους ίδιους τους Κινέζους γενικώς αλλά η σιαομι ένα παραπάνω το ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι άλλοι βέβαια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 2 ώρες πριν, akalos said: δύο επίσημες εκδόσεις υπάρχουν cn και global οι globals χωρίζονται σε regions ανάλογα την περιοχή η χώρα οι customs όπως οι Xiaomi eu που αναφέρθηκε είναι στην ουσία cn version επίσης οι xtrv είναι οι ελληνικές customs roms που βασίζονται στην custom Xiaomi eu Περα από εκεί υπάρχουν και οι άλλες από άλλα κανάλια όπως οι pixel,aosip,Los,κτλ οι οποίες βασίζονται στα kernels Open sources που έδωσε η Xiaomi ελεύθερα η σε roms άλλων παρόμοιων κινητών ελπίζω να τα λέω καλά γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ με το άθλημα Μάλιστα. Όχι custom ROM δε θα βάλω. Σκοπεύω να το στείλω το τηλέφωνο αν συνεχίσει έτσι σε κάποια φάση και θέλω να είναι εργοστασιακό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Τσαόμι, ψεύτικες κάμερες για αισθητικούς λόγους και software/λογισμικό αστειότητα που πάει από bug σε bug. Κλασσική Κινέζικη κοροϊδία.Sent from my Pixel 5 using Tapatalk 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts