HEO Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Ναι αυτόSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 έχει παίξει κανένας με το 11s? κάτι άλλo αξιόλογο στα 200€ για 4/128 ή 6/128 με NFC? Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tangps Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Καλησπέρα παιδιά.Κατοχος του 6ram 128g εδώ και μια εβδομάδα.Το tcl 20l που είχα δυστυχώς κολύμβησε και έτσι επέλεξα το note. Δείχνει δυνατό σε πολλά σημεία.Μια ερώτηση.Γνωριζει κάποιος πότε θα πάρει το android 12;Στο YouTube που είδα κάποια βίντεο δείχνει φοβερό!!!Όσο αφορά το δεύτερο λειτουργικό σε μένα είναι κλειδωμένο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2022 Ξεκλειδώνετε όπως έγραψα πιο πανωSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tangps Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 20 ώρες πριν, HEO said: Ξεκλειδώνετε όπως έγραψα πιο πανω Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σε ευχαριστώ το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tangps Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Δυστυχώς η κάμερα του δεν είναι το δυνατό του σημείο.Καμια ιδέα για να την βελτιώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, tangps said: Δυστυχώς η κάμερα του δεν είναι το δυνατό του σημείο.Καμια ιδέα για να την βελτιώσουμε; Με μια gcam το πιο πιθανό. Αν έχει Snapdragon η συσκευή βρίσκεις εύκολα. Edited August 11, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Έχει βάλει κάποιος gcam να μας πει αν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 Αν θυμάμαι καλά κάποιος είχε βάλει μια φωτό με xiaomi note 11 στο θέμα με το φωτογραφικό ταλέντο και είχε πολύ καλά αποτελέσματα με το gcamΣε redimi 7 και 7Α που έχω βάλε gcamι είναι κλάσεις ανώτερο από την default εφαρμογήSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Γεια σας, το δικό μου γιατί δεν φορτίζει γρήγορα? Στην αρχή που το βάζω δείχνει ότι φορτίζει γρήγορα, αλλά μετά κάνει 2 ώρες για να φτάσει από το 50 στο 80% Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Γεια σας, το δικό μου γιατί δεν φορτίζει γρήγορα? Στην αρχή που το βάζω δείχνει ότι φορτίζει γρήγορα, αλλά μετά κάνει 2 ώρες για να φτάσει από το 50 στο 80%Καλώδιο και φορτιστής είναι τα δικά του;;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 1 hour ago, HEO said: Καλώδιο και φορτιστής είναι τα δικά του;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ναι εννοείται, μόλις το πήρα, έχει 2 μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Τι να πω, δεν έχω άλλη ιδέαΣτον δικό μου πάντως δουλεύει η γρήγορη φόρτιση Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 (edited) On 19/8/2022 at 10:40 ΜΜ, HEO said: Γράφει turbo charge αλλά πάει παραπολυ αργά. Δοκίμασα και με άλλον φορτιστή ίδιο, αλλά τα ίδια. Μήπως είναι ελλατωματικο? Edited August 21, 2022 by platon_153 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2022 11 ώρες πριν, platon_153 said: Πρέπει να ήταν και το σωστό καλώδιο. Δεν αρκεί μόνο ο φορτιστής. Τα καλώδιο στην μία πλευρά έχει χρώμα ροζ στην επαφή όπως και ο φορτιστής. Δοκίμασα και διαφορετικό καλώδιο και ήταν αργή η φόρτιση. Αντιθέτως με τον δικό του φορτιστή καλώδια πάει γρήγορα και ανάβει και η ένδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Την συγκεκριμένη την έχω βρει περίπου στα 180€ στο skroutz. Όμως, αν την αγοράσω από εκεί, θα με καλύπτει η εγγύηση; Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την συσκευή. Την συγκεκριμένη την έχω βρει περίπου στα 180€ στο skroutz. Όμως, αν την αγοράσω από εκεί, θα με καλύπτει η εγγύηση; Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυνήθως καλύπτεται από το κατάστημα, για τα xiaomi, εκτός αν αναγράφει κάτι διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo4850 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Στο skroutz σίγουρα γράφει για 2 χρόνια εγγύηση και στο site επίσης. Απλά με αγχώνει το ότι δεν θα είναι από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, οπότε δεν ξέρω αν όντως τελικά δεν θα έχω κανένα θέμα. Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 9 minutes ago, theo4850 said: Στο skroutz σίγουρα γράφει για 2 χρόνια εγγύηση και στο site επίσης. Απλά με αγχώνει το ότι δεν θα είναι από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, οπότε δεν ξέρω αν όντως τελικά δεν θα έχω κανένα θέμα. Στάλθηκε από το RMX2155 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επειδή ρώτησα και εγώ απο sktoutz και από μαγαζιά με τέτοιες τιμές η εγγύηση να είναι δική τους Με την infoqiest που την χρειάστηκα σε παλαιότερο τηλέφωνο που κάηκε λίγες μέρες πριν την λήξη της εγγύησης 2 χρόνια μου έστειλαν άλλο καινούργιο χωρίς πολλά πολλά.. Πάντως αυτός που έκανε τον έλεγχο ήταν Ινδός σύμφωνα με την απόδειξη που μου έστειλαν. Όλα έγιναν με courier στον προβλεπόμενο χρόνο. Δεν ήξερα ότι είχε εγγύηση αντιπροσωπείας και το τσέκαρα όταν χάλασε. Από τότε το λαμβάνω υπόψη στις αγορές μου αλλά οι αντιπρόσωποι έχουν ξεφύγει πολύ στις τιμές. Όταν είχα αγοράσει αυτό που χάλασε είχε περίπου την ίδια τιμή παντού και το πήρα από μαγαζί κοντά στο σπίτι μου απλά επειδή ήταν κοντά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Εγώ πάλι, χωρίς να θέλω να προσπαθήσω να πείσω κάποιον, θα πω το εξής... όσες φορές αγόρασα κινητό xiaomi και έχω πάρει αρκετά για την οικογένεια, ήταν από σκρουτζομάγαζα και δεν παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα. Ποτέ. Η μόνη φορά που αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα ήταν με το παρόν poco m 4 pro 5g που έχω και ο λόγος ήταν διότι έκανα απόσυρση του παλιού κινητού στο πρόγραμμα της green panda και έτσι το αγόρασα φθηνότερα. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Εγώ πάντως όταν χρειάστηκα εγγύηση από Σκρουτζομάγαζο με έγραψαν κανονικά. Μου έβγαλε κιτρινίλα η οθόνη και μου είπαν ότι φταίω εγώ και ότι δεν θα μου το φτιάξουν. Εννοείται ότι πρόσεχα το κινητό και ποτέ δεν ανέβαζε θερμοκρασίες ούτε το πίεζα, όπως με κατηγόρησαν. Οι εμπειρίες βέβαια διαφέρουν ανά κατάστημα, οπότε θα έλεγα να γίνεται εκτεταμένη έρευνα σε αυτό το κομμάτι πρωτού προβούμε σε αγορά. Προσωπικά από εδώ και πέρα θα προτιμώ να δίνω παραπάνω χρήματα σε κάποιον με επίσημη αντιπροσωπεία ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Εγώ που είχα πρόβλημα με την αργή φόρτιση, το έστειλα πίσω στην infoquest και αναμένω... Η αγορά έγινε από you στα 200 που το είχε προσφορά πριν μια βδομάδα και είναι επίσημος διανομέας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 22 minutes ago, platon_153 said: Εγώ που είχα πρόβλημα με την αργή φόρτιση, το έστειλα πίσω στην infoquest και αναμένω... Η αγορά έγινε από you στα 200 που το είχε προσφορά πριν μια βδομάδα και είναι επίσημος διανομέας. Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες και το σωστό καλώδιο με την ροζ υποδοχή; Γιατί στην αρχή έβαλα άλλον φορτιστή και φόρτιζε αργά. Μετά έβαλα μόνο τον φορτιστή. Θέλει και τα δύο original. Γύρω στην ώρα παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Εγώ που είχα πρόβλημα με την αργή φόρτιση, το έστειλα πίσω στην infoquest και αναμένω... Η αγορά έγινε από you στα 200 που το είχε προσφορά πριν μια βδομάδα και είναι επίσημος διανομέας.200 ευρώ με 128 GB;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 On 25/8/2022 at 8:22 ΜΜ, Vox said: Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες και το σωστό καλώδιο με την ροζ υποδοχή; Γιατί στην αρχή έβαλα άλλον φορτιστή και φόρτιζε αργά. Μετά έβαλα μόνο τον φορτιστή. Θέλει και τα δύο original. Γύρω στην ώρα παίρνει. Εννοείται ότι χρησιμοποίησα τον δικό του. Έγραφε γρήγορη φορτ. Αλλά δεν ανεβαίνε. On 25/8/2022 at 11:15 ΜΜ, HEO said: 200 ευρώ με 128 GB;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 200 το 64. Τελικά είχε πρόβλημα, θα μου το αντικαταστήσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts