spideman3 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Το volte δόθηκε πριν 20 ημέρες στην beta. Εγώ με Nova και στην επαρχία δεν μας τα παρέχει η κινητή τηλεφωνία. Ακούγεται ότι στην beta Μαρτίου η google θα δώσει 5G, wifi calling και στις μη υποστηριζόμενες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 4 minutes ago, spideman3 said: Το volte δόθηκε πριν 20 ημέρες στην beta. Εγώ με Nova και στην επαρχία δεν μας τα παρέχει η κινητή τηλεφωνία. Ακούγεται ότι στην beta Μαρτίου η google θα δώσει 5G, wifi calling και στις μη υποστηριζόμενες χώρες. Τι εννοείς δεν τα παρέχει;;;Και εγώ με Nova είμαι Κυκλαδες και μια χαρά έχω volte και Wi-Fi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. February 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2023 Γιοκ σε εμένα και σε OnePlus8pro αλλά σε Redmi Note 7 ναι το είχε. Μάλλον μη συμβατές συσκευές. Τι άλλο να υποθέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsakG Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 On 27/2/2023 at 9:19 ΜΜ, Finn said: Με stock software όχι ακόμη. Μια τρίτη εφαρμογή το επιτρέπει. Την άλλη εβδομάδα περιμένουμε feature drop update. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλησπέρα, εγώ πού είμαι νέος να ρωτήσω, στην beta πως μπαίνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Καλησπέρα, εγώ πού είμαι νέος να ρωτήσω, στην beta πως μπαίνω; ευχαριστώ https://www.google.com/android/betaSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsakG Δημ. March 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2023 Ταχύτατος, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 Ψάχνω οικονομικό pixel 6 pro, αν κάποιος το δώσει ας μου πει, έμφαση στο οικονομικό. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 5 minutes ago, bardull said: Ψάχνω οικονομικό pixel 6 pro, αν κάποιος το δώσει ας μου πει, έμφαση στο οικονομικό. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στο insomnia δεν έχει κάτι καλο? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 στο insomnia δεν έχει κάτι καλο? Και εκεί κοιτάω... Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 1 hour ago, bardull said: Ψάχνω οικονομικό pixel 6 pro, αν κάποιος το δώσει ας μου πει, έμφαση στο οικονομικό. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς οικονομικό...Μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monste Δημ. March 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2023 Καλησπέρα έχω στην διάθεση μου ένα pixel 6 pro 256 ...ενώ εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με τις κλήσεις έχεις τύχει τουλάχιστον 3 φορές να με παίρνει η κοπέλα μου και την μια να λέει κατειλημμένο την άλλη απενεργοποιημένο υπάρχει κάποια λύση ..να διευκρινίσω ότι έχω μια sim cosmote... ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Καλησπέρα έχω στην διάθεση μου ένα pixel 6 pro 256 ...ενώ εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με τις κλήσεις έχεις τύχει τουλάχιστον 3 φορές να με παίρνει η κοπέλα μου και την μια να λέει κατειλημμένο την άλλη απενεργοποιημένο υπάρχει κάποια λύση ..να διευκρινίσω ότι έχω μια sim cosmote... ευχαριστώ..Περιμένεις το σημερινό software update και ενεργοποιείς VoLTE, VoWifi αν αυτά είναι επιλέξιμα.Έχεις επιλέξει να επιτρέπεται η σύνδεση σε 2G δίκτυα;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 7 ώρες πριν, monste said: Καλησπέρα έχω στην διάθεση μου ένα pixel 6 pro 256 ...ενώ εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με τις κλήσεις έχεις τύχει τουλάχιστον 3 φορές να με παίρνει η κοπέλα μου και την μια να λέει κατειλημμένο την άλλη απενεργοποιημένο υπάρχει κάποια λύση ..να διευκρινίσω ότι έχω μια sim cosmote... ευχαριστώ.. και δεν χαίρεσαι που δεν σε βρίσκει??? Πλάκα κάνω....περιμένεις την stable εκδοση σήμερα, αλλιώς κατεβάζεις την εφαρμογή Shizuku. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monste Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 4 ώρες πριν, Finn said: Περιμένεις το σημερινό software update και ενεργοποιείς VoLTE, VoWifi αν αυτά είναι επιλέξιμα. Έχεις επιλέξει να επιτρέπεται η σύνδεση σε 2G δίκτυα; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι έχω επιλέξει την σύνδεση σε 2g δίκτυα 4 ώρες πριν, guy_fawkes said: και δεν χαίρεσαι που δεν σε βρίσκει??? Πλάκα κάνω....περιμένεις την stable εκδοση σήμερα, αλλιώς κατεβάζεις την εφαρμογή Shizuku. Χαχα το θέμα είναι ότι προφανώς μπορεί να έχω χάσει και άλλες κλήσεις και απλά να μην μου το έχουν αναφέρει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Τι εννοείς οικονομικό...Μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις;;;Μέχρι 350Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 4 ώρες πριν, bardull said: Μέχρι 350 Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για 6 Pro???Δεν νομίζω αυτή την περίοδο να βρεις σε αυτά τα λεφτά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monste Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Ξέρουμε τίποτα για το update Μαρτίου παιδιά μπας και δούμε 5g volte vowifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 3 minutes ago, monste said: Ξέρουμε τίποτα για το update Μαρτίου παιδιά μπας και δούμε 5g volte vowifi? Μην περιμένεις σε αυτό το update(αν έρθει) κάτι από αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Μην περιμένεις σε αυτό το update(αν έρθει) κάτι από αυτά... To VoLTE γιατί να μην έρθει με δεδομένο ότι στην beta παίζει μία χαρά? Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 (edited) 14 minutes ago, djkostas20 said: To VoLTE γιατί να μην έρθει με δεδομένο ότι στην beta παίζει μία χαρά? Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Γιατί λογικά θα έρθει στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση που είναι του Απριλίου... Στην αναβάθμιση του Μαρτίου δεν θα έρθει τπτ από αυτά Ότι το έδωσε στην beta δεν είναι σίγουρο ότι θα το δώσει και στην αμέσως επόμενη stable... Edited March 9, 2023 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Γιατί λογικά θα έρθει στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση που είναι του Απριλίου... Στην αναβάθμιση του Μαρτίου δεν θα έρθει τπτ από αυτά Ότι το έδωσε στην beta δεν είναι σίγουρο ότι θα το δώσει και στην αμέσως επόμενη stable...Η μεγάλη είναι τώρα (feature drop).Όλα τα feature drops λαμβάνουν χώρα Μάρτιο ΙούνιοΣεπτέμβριοΔεκέμβριοΗ έκδοση που περιμένουμε τώρα είναι η QPR2 (quarterly platform release) ήτοι feature drop release :)Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 1 hour ago, Finn said: Η μεγάλη είναι τώρα (feature drop). Όλα τα feature drops λαμβάνουν χώρα Μάρτιο Ιούνιο Σεπτέμβριο Δεκέμβριο Η έκδοση που περιμένουμε τώρα είναι η QPR2 (quarterly platform release) ήτοι feature drop release 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk Τότε εγώ κάνω λάθος γιατί πίστευα ότι είναι Απρίλιο και Ιούλιο... Τότε αν έρθει θα έρθει τον Ιούνιο... Και πέρυσι καλοκαίρι είχε δώσει VoLTE και wifi calling σε μη υποστηριζόμενες χώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 Ε καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αλλά αφού υπάρχει στην beta, η έκφραση "μην περιμένεις τίποτα τώρα..." ακούγεται αρκετά σίγουρη. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 53 minutes ago, jimlost said: ιπέρυσι καλοκαίρι είχε δώσει VoLTE και wifi calling σε μη υποστηριζόμενες χώρες... Ουτε καν...ειμαι κατοχος του κινητου απο τον Ιανουαριο του 2022 και δεν εδωσε τετοιο πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, Djdeltavita said: Ουτε καν...ειμαι κατοχος του κινητου απο τον Ιανουαριο του 2022 και δεν εδωσε τετοιο πραγμα Εγώ είμαι κάτοχος Pixel συσκευών από το '17 μέχρι και τώρα,και θυμάμαι πολύ καλά,πέρυσι το καλοκαίρι έδωσε Volte και WiFi calling σε μη υποστηριζόμενες χώρες....Φυσικά όχι στην Ελλάδα... 6 ώρες πριν, djkostas20 said: Ε καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αλλά αφού υπάρχει στην beta, η έκφραση "μην περιμένεις τίποτα τώρα..." ακούγεται αρκετά σίγουρη. Ναι,είμαι σίγουρος ότι τώρα δεν πρόκειται να δώσει στην Ελλάδα τπτ από αυτά... Edited March 10, 2023 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts