jimteo Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Δεν έχει 5G, δεν έχει volte/vowifi.Το θέμα των κλήσεων έχει αποκατασταθεί πλήρως.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα μια βοηθεια. Επειδη θα το αγοράσω και εγώ το κινητο μεσω φιλου που μενει μονιμα γερμανια εχει καποια σχεση αν το αγορασω απευθειας απο google store ή απο καποιο γερμανικο καταστημα πχ mediamarkt? Αν εχει καποια διαφορα οπως σε εγγυηση ή τιποτα αλλο. Επισης υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει το 6 pro να εχει και το drone της dji το mini 2 ωστε να μου επιβεβαιωσει αν εχουν λυθει τα προβληματα που ειχαν? Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 2 minutes ago, GeorgeGK said: Καλησπέρα παιδιά, θα ηθελα μια βοηθεια. Επειδη θα το αγοράσω και εγώ το κινητο μεσω φιλου που μενει μονιμα γερμανια εχει καποια σχεση αν το αγορασω απευθειας απο google store ή απο καποιο γερμανικο καταστημα πχ mediamarkt? Αν εχει καποια διαφορα οπως σε εγγυηση ή τιποτα αλλο. Επισης υπαρχει περιπτωση καποιος που εχει το 6 pro να εχει και το drone της dji το mini 2 ωστε να μου επιβεβαιωσει αν εχουν λυθει τα προβληματα που ειχαν? Ευχαριστώ πολυ τι προβληματα ειχε με το dji το mini 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Οταν πρωτοβγηκε το κινητο οταν ανοιγεις το fly app της dji ενω συνδεοταν με το drone δεν ειχες εικονα απο την καμερα. Οποτε ναι μεν μπορουσες να το πεταξεις αλλα δεν ειχες εικονα απο την καμερα. Βρηκα καποια μηνυματα που λενε οτι το εφτιαξαν αλλα αν το εχει καποιο και μπορουσε να μου το επιβεβαιωσει θα βοηθουσε μιας και δεν με ψηνει να κουβαλαω 2 κινητα γι αυτον τον λογο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 Sorry για το spam απλά επειδη θελω να κανω αμεσα την αγορα γνωριζει καποιος αν εχει διαφορα αν το αγορασω απο το γερμανικο play store ή απο καποιο αλλο καταστημα? Διαφορα εννοω ειτε σε θεματα εγγυησης ειτε αν εχεις καποιο αλλο κερδος αν το αγορασεις απο playstore. Mιας και στο γερμανικο mediamarkt για παραδειγμα ειναι λιγο πιο φθηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 21 minutes ago, GeorgeGK said: Sorry για το spam απλά επειδη θελω να κανω αμεσα την αγορα γνωριζει καποιος αν εχει διαφορα αν το αγορασω απο το γερμανικο play store ή απο καποιο αλλο καταστημα? Διαφορα εννοω ειτε σε θεματα εγγυησης ειτε αν εχεις καποιο αλλο κερδος αν το αγορασεις απο playstore. Mιας και στο γερμανικο mediamarkt για παραδειγμα ειναι λιγο πιο φθηνο. Οχι δεν εχει διαφορα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 40 minutes ago, Djdeltavita said: Οχι δεν εχει διαφορα ! Οκ αφου δεν εχει διαφορα τοτε μαλλον θα την κανω την αγορα απο αλλου αφου ειναι και πιο φθηνο και υπαρχει και αμεσα διαθεσιμο. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 4 ώρες πριν, GeorgeGK said: Οκ αφου δεν εχει διαφορα τοτε μαλλον θα την κανω την αγορα απο αλλου αφου ειναι και πιο φθηνο και υπαρχει και αμεσα διαθεσιμο. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Φίλε αν επιτρέπεται επειδη φαινεται να λύθηκαν τα θεματα σύνδεσης και σκεφτομαι να το ξανα παρω απο που θα το παρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2022 (edited) 19 ώρες πριν, eddiedimitris said: Φίλε αν επιτρέπεται επειδη φαινεται να λύθηκαν τα θεματα σύνδεσης και σκεφτομαι να το ξανα παρω απο που θα το παρεις? Μια φιλη μου μενει Γερμανια οποτε της ειπα να κοιταξει σε ποιο καταστημα το εχει διαθεσιμο αμεσα για να το αγορασω (mediamarkt ή ειναι αλλο που μου ειπε που το εχουν στα 799). Αυριο το πρωι λογικα θα κανω την αγορα οποτε αν θες θα σου πω απο που το πηρα. Προφανως θα μου το φερει αυτη ελλαδα, οχι το καταστημα. edit: eddiedimitris επειδη ειχα πει οτι θα σε ενημερωσω το πηρα απο το saturn.de στο οποιο υπηρχε αμεσα διαθεσιμο Edited April 13, 2022 by GeorgeGK 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Καλησπέρα παιδιά, επειδή αύριο θα έχω το κινητό στα χέρια μου, έχετε να προτείνετε θήκη και τζαμί για το κινητό? Βασικά λόγω της κυρτοτητας της οθόνης δεν ξέρω αν μπορεί να μπει κάποιο τζαμακι για αυτό σας ρωτάω. Αν δεν έχει κάποιο τζαμακι σκέφτομαι μήπως θήκη-φακελο που να προστατεύει την οθόνη όταν το κινητό είναι στην τσέπη. Επίσης για την θήκη με ενδιαφέρει κυρίως ώστε όταν αφήνω το κινητό κάπου να μην ακουμπάνε οι κάμερες και γρατζουνιστουν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 (edited) 18 minutes ago, GeorgeGK said: Καλησπέρα παιδιά, επειδή αύριο θα έχω το κινητό στα χέρια μου, έχετε να προτείνετε θήκη και τζαμί για το κινητό? Βασικά λόγω της κυρτοτητας της οθόνης δεν ξέρω αν μπορεί να μπει κάποιο τζαμακι για αυτό σας ρωτάω. Αν δεν έχει κάποιο τζαμακι σκέφτομαι μήπως θήκη-φακελο που να προστατεύει την οθόνη όταν το κινητό είναι στην τσέπη. Επίσης για την θήκη με ενδιαφέρει κυρίως ώστε όταν αφήνω το κινητό κάπου να μην ακουμπάνε οι κάμερες και γρατζουνιστουν. Ευχαριστώ Καλησπέρα. Με το καλό να παραλάβεις.. Από tempered glass, ότι καλύτερο κυκλοφορεί είναι το Whidestone dome glass. Από θήκες, για καλή προστασία συστήνω RhinoShield. Edited April 21, 2022 by kountoura 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGK Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 46 minutes ago, kountoura said: Καλησπέρα. Με το καλό να παραλάβεις.. Από tempered glass, ότι καλύτερο κυκλοφορεί είναι το Whidestone dome glass. Από θήκες, για καλή προστασία συστήνω RhinoShield. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για τι tempered , δεν έχει θέμα με την κυρτότητα της οθόνης ? Πώς εφαρμόζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 34 minutes ago, GeorgeGK said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Για τι tempered , δεν έχει θέμα με την κυρτότητα της οθόνης ? Πώς εφαρμόζει ? Εφαρμόζει τέλεια,έχει άριστη αίσθηση στην αφή, και δεν μειώνει καθόλου τα χρώματα οθόνης. Έχει μια διαδικασία για την τοποθέτηση, εύκολη αν "πιάνουν" λίγο τα χέρια σου. Δες εδώ ένα από τα βίντεο που υπάρχουν.. https://youtu.be/vYoB3kxA-aQ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Καλησπέρα. Με το καλό να παραλάβεις.. Από tempered glass, ότι καλύτερο κυκλοφορεί είναι το Whidestone dome glass. Από θήκες, για καλή προστασία συστήνω RhinoShield. Το δοκίμασες;; Αποτύπωμα είναι οκ;Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Παιδιά ξέρει κανείς αν το φέρω από Αμερική είτε unlocked, είτε carrier unlocked (T mobile, Verizon κλπ) αν θα υποστηρίζει όλες τις μπάντες 4G? To 5g έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζεται...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uranus Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 19 minutes ago, kobe1326 said: Παιδιά ξέρει κανείς αν το φέρω από Αμερική είτε unlocked, είτε carrier unlocked (T mobile, Verizon κλπ) αν θα υποστηρίζει όλες τις μπάντες 4G? To 5g έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζεται...... Το έχω φέρει εγώ από Google store Αμερικανικό δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα σαν global έκδοση (εκτός βέβαια 5G και volte/vowifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobe1326 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 56 minutes ago, uranus said: Το έχω φέρει εγώ από Google store Αμερικανικό δουλεύει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα σαν global έκδοση (εκτός βέβαια 5G και volte/vowifi) Σ'ευχαριστω για την απάντηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 6 ώρες πριν, Da_rudakos said: Το δοκίμασες;; Αποτύπωμα είναι οκ; Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Ναι αυτό έχω. Και το αποτύπωμα μια χαρά δεν συνάντησα πρόβλημα. (φυσικά δεν έχω δοκιμάσει χωρίς dome, γιατί πρώτα μπήκε τζάμι και μετά πατήθηκε το power). 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 (edited) Δεν μπορεί νά αποδώσει σωστά (συνθήκες με χαμηλό φως) την φωτεινότητα η συσκευή με ενεργό το adaptive brightness. Αλλάζει συνεχώς την ένταση ... αυξομειώσεις, ... έχουν περάσει 6 μήνες από την κυκλοφορία του προϊόντος κ δεν βγήκε κάποιο fix.Γελοία πράγματα.. παιδικές ασθένειες. Edit: δωμάτιο χωρίς TV/ ή άλλη πηγή φωτισμού, με σταθερό χαμηλό φως ,... ,.. σε αναγκάζει, για να διαβάσεις κείμενο να οριστεί σε σταθερή τιμή η φωτεινότητα ... Edited April 25, 2022 by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 56 minutes ago, xabos said: Δεν μπορεί νά αποδώσει σωστά (συνθήκες με χαμηλό φως) την φωτεινότητα η συσκευή με ενεργό το adaptive brightness. Αλλάζει συνεχώς την ένταση ... αυξομειώσεις, ... έχουν περάσει 6 μήνες από την κυκλοφορία του προϊόντος κ δεν βγήκε κάποιο fix. Γελοία πράγματα.. παιδικές ασθένειες. Έχεις παρατηρήσει ότι το κάνει σε χαμηλό φωτισμό με τηλεόραση ανοιχτή πχ που αλλάζει η φωτεινότητα στην τηλεόραση πχ με διάφορες σκηνές και επιρρεαζει και το τηλέφωνο? Ακόμα και αυτό έχει βελτιωθεί, είναι κάτι που το πρόσεξα από την πρώτη στιγμή και το παρακολουθώ.. Σε σκοτεινό δωμάτιο πχ με σταθερό φως, πχ φωτάκι νυκτός δεν το κάνει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalo25 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 (edited) Καλησπερα σε όλους. Μιας και το προβλημα των drop calls πλεον επιδιορθωθηκε θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με την μπαταρια. Τι SOT εχετε?Με wifi ή data συνεχως ανοιχτά μου δίνει 4,5 ωρες SOT και μου φαινεται υπερβολικά λίγο.Διαβάζω σε διάφορα φορουμ κάτι εξωπραγματικα SOT και θα ήθελα να ρωτήσω και εσάς την εμπειρία σας.Νομιζω στη δική μου περίπτωση τουλαχιστον υπάρχει μεγάλο drain όταν ειναι σε idle με κλειστα data και wifi, πχ την νύχτα, με πάνω απο 6-7% πτώση της μπαταρίας Edited April 25, 2022 by lalo25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Στην ίδια ακριβώς φάση με εσένα είμαι κι εγώ.Το βράδυ μέσα σε ένα 7ωρο, χάνω ένα 7%.Από το 100% στο 30% έχω γυρω στις 4,5 ώρες sot.Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Αν αυτή την συμπεριφορά την παρατηρείτε και οι δύο τώρα τελευταία, αλλά δεν σας το έκανε πιο πριν, ενδεχομένως να φταίει κάποια εφαρμογή. Όχι απαραίτητα κάποια που βάλατε πρόσφατα, αλλά και κάποια από τις υπάρχουσες που μπορεί μετά από κάποιο update της να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία.Sent from my Pixel 6 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Στην δικιά μου περίπτωση η μπαταρία διαρκεί τουλάχιστον 32 ώρες με πάνω από 8 ώρες SOT και όλα ανοιχτά (wifi, Bluetooth). Από εφαρμογές πολλές με online market data, mail, video και music streaming. Το προηγούμενο S21 ultra με τις ίδιες εφαρμογές και χρήση με το ζόρι έβγαζε την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Καλησπερα σε όλους. Μιας και το προβλημα των drop calls πλεον επιδιορθωθηκε θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με την μπαταρια. Τι SOT εχετε?Με wifi ή data συνεχως ανοιχτά μου δίνει 4,5 ωρες SOT και μου φαινεται υπερβολικά λίγο.Διαβάζω σε διάφορα φορουμ κάτι εξωπραγματικα SOT και θα ήθελα να ρωτήσω και εσάς την εμπειρία σας.Νομιζω στη δική μου περίπτωση τουλαχιστον υπάρχει μεγάλο drain όταν ειναι σε idle με κλειστα data και wifi, πχ την νύχτα, με πάνω απο 6-7% πτώση της μπαταρίαςΚαλησπέρα! Το βράδυ με ανοιχτά data χάνω το πολύ 0.5%. Γενικά το sot μου κυμαίνεται απο 5 μέχρι 7.5 ώρες. Απο 100 μέχρι 20%.Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts