Jump to content

nik_nik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nik_nik

  1. Εδώ το άρθρο με τα highlights της “Feature Drop” του Μαρτίου https://blog.google/products/pixel/feature-drop-march-2023/
  2. Στην δικιά μου περίπτωση η μπαταρία διαρκεί τουλάχιστον 32 ώρες με πάνω από 8 ώρες SOT και όλα ανοιχτά (wifi, Bluetooth). Από εφαρμογές πολλές με online market data, mail, video και music streaming. Το προηγούμενο S21 ultra με τις ίδιες εφαρμογές και χρήση με το ζόρι έβγαζε την μέρα.
  3. Η Google θα παρέχει εξαρτήματα για DIY επισκευές σε Pixel. Πολύ καλή πρωτοβουλία για να δούμε θα ακολουθήσει κανένας άλλος https://www.blog.google/outreach-initiatives/sustainability/pixel-phone-repairs/
  4. Αυτά είναι που αναφέρουν υπάρχουν και αρκετά άλλα που δεν υπάρχουν σαν περιγραφή στην λίστα. Πχ στο προηγούμενο update φαίνεται ότι διόρθωσαν τον buzz noise σε κλήσεις, γιατί δεν μου έχει συμβεί εδώ και εβδομάδες και στον issue tracker της Google δεν υπάρχουν αναφορές πλέον. Ας δούμε τι θα κάνει και αυτό το update και βλέπουμε. Τώρα για το 5G περιμένουμε το καλοκαίρι που όσοι τουρίστες έρθουν θα έχουν πρόβλημα με το roaming και θα κάνουν παράπονα. 🙂 Υ.Γ: μετά το update η μπαταρία με έχει αφήσει άφωνο βγάζει 24 ώρες με όλα ανοιχτά και τρελό screen time.
  5. και αυτή ειναι η λιστα με τα fixes (9) https://www.droid-life.com/2022/04/04/googles-new-april-pixel-update-fixes-9-bugs/
  6. Η Google με τα Pixel 6 και Pro ανέβηκε στην 3η θέση στην αγορά της Β. Αμερικής (market share) στην κατηγορία premium. Αν σκεφτεί κανείς ότι η Apple σε αυτή την περιοχή έχει 4 μοντέλα, η Samsung καμία δεκαριά και η Google μόνο 2, μιλάμε για πολύ καλή επίδοση. https://www.counterpointresearch.com/global-premium-smartphone-market-2021/
  7. 3-4 φορές την μέρα σε ένα σύνολο 20 με 25 κλήσεις. Τώρα μου έχει τύχει να μιλάω 30-40 λεπτά συνέχεια μέσα σε αυτοκίνητο αλλάζοντας κεραίες (πχ Κηφισιά - νέα Σμύρνη) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί μια φορά κάθε 2-3 μέρες είναι το call buzz noise που λύνεται πατώντας την ανοιχτή ακρόαση.
  8. Για το την Vodafone δοκίμασε από το menu *#*#463638#*# NR/LTE/GSm/WCDMA και τις ρυθμίσεις 4G από το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/rythmiseis-syskeuis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-to-4g-sto-kinito-mou/ εγώ είμαι πάνω από 10 μέρες χωρίς πρόβλημα.
  9. Σε ποιον πάροχο είσαι?
  10. Ρώτα τον mits3 3 σελίδες πίσω 😊
  11. Ρε σεις μην παθιάζεστε κινητό είναι αύριο μεθαύριο θα αγοράσετε ένα νέο μοντέλο και πάλι από την αρχή? Πάμε παρακάτω. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας θήκη που να καλύπτει ολόκληρο το τηλέφωνο (Full Body)? Ψάχνω να βρω κάτι για προστασία από το θαλασσινό νερό (αλάτι) μιας και το χρησιμοποιώ σε ιστιοπλοΐα. Έχω δει μια της Ghostek ( https://ghostek.eu/Catalogue/488/nautical/53290/ghostek-nautical-slim-google-pixel-6-pro-clear-ghocas3023 ) αλλά δεν έχω εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρεία. Ως τώρα αγόραζα της Poetic, αλλά η τελευταία που πήρα, για ένα Samsung, από ποιότητα ήταν χάλια.
  12. Και εδώ για την επόμενη εβδομάδα λεει ότι θα είναι διάσημη η έκδοση του Μαρτίου https://www.androidpolice.com/googles-march-feature-drop-should-hit-the-pixel-6-next-week/ Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
  13. Μετά από 5 μέρες με επιλογή “LTE only” έχω πολύ λίγα call drops. Το πρόβλημα με το “buzzing noise” σταματάει αν γυρίσεις σε ανοιχτή ακρόαση και πίσω. Το update του Μάρτιου έχει πολλά fixes (https://www.droid-life.com/2022/03/07/march-google-pixel-update-is-a-massive-bug-fixer-too-heres-the-list/ ), για να δούμε ……
  14. Για όσους αντιμετωπίζουν call dropping, εγώ έκανα submit issue και απ’ ότι είδα μετά υπάρχουν πάρα πολλά cases ανοικτά με το ίδιο πρόβλημα. Πχ https://issuetracker.google.com/issues/224749850 Kαλό είναι όποιος έχει θέμα να ανοίγει case μπας και επισπεύσουν το fix εκεί στο engineering της G.
  15. Την έχω εγκαταστήσει (Carrier Services) αλλά είχα drops. (Vodafone). Με την αλλαγή σε “LTE only” ως τωρα είναι καλύτερα (μερικές ώρες)
  16. Για το call dropping (δυστυχώς με ταλαιπωρεί και με την BETA του Μάρτιου) έχει δοκιμάσει κάνεις από το μενού του *#*#4636#*#* να επιλέξει “LTE only”. Έχει δει βελτίωση?
  17. Ξαναβάζω το post γιατί δεν έλαβα καμία απάντηση: "Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν συνδέω το hands free (ενσύρματο) ο ήχος την κλήσης χαμηλώνει με αποτέλεσμα με δυσκολία να το ακούς. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να δυναμώσω το ήχο εισερχόμενος κλήσης?"
  18. Αν και νέος στον κόσμο το android συσκευών, είμαι πλήρως ικανοποιημένος από το Desire μου (Το χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα). Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν συνδέω το hands free (ενσύρματο) ο ήχος την κλήσης χαμηλώνει με αποτέλεσμα με δυσκολία να το ακούς. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να δυναμώσω το ήχο εισερχόμενης κλήσης?
×
×
  • Create New...