uranus Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 4 ώρες πριν, rapt0r said: Kαλημέρα παιδιά, φίλος έρχεται από Αμερική αν μου το φέρει θα έχω κάποιο θέμα με το δίκτυο; Ευχαριστώ! Όλα ποπα φίλε μου 😂 Το έχω πάρει εγώ από Αμερική λειτουργεί κανονικότατα αν εξαιρέσεις τα γνωστά θέματα του δικτύου με τους παρόχους (5G, volte) συν ότι θα έχεις και το mmwave αν ποτέ το ενεργοποιήσουν εδώ Ελλάδα 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalo25 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 On 22/3/2022 at 7:36 ΜΜ, eddiedimitris said: Το τηλεφωνο το πηρα σχεδον 1 εβδομαδα αφου βγηκε... Ο λογος που το εδωσα ηταν γιατι πραγματικα απηύδησα με τα προβληματα στις κλησεις...Ειτε εκανε συνεχεια διακοπες,ειτε δεν ειχε καλο σημα και κλασσικά αργούσε και να συνδεθεί οταν έπαιρνες τηλεφωνο....Γενικα το παλεψα πολυ αλλα δεν...μαλιστα επειδη σκέφτηκα μηπως έφταιγε η συσκευη δοκιμασα και εβαλα την καρτα μου σε κινητο φίλου που και εκει μου εκανε τα ιδια οπως και σε αυτον... Η τελαυταια αναβαθμιση που ειχε παρει ηταν αυτη η ρημάδα του Ιανουαρίου που καθυστέρησε πολυ αλλα παλι δεν βελτίωσε το θεμα κλησεων... Η ερωτηση μου ειναι 2 μηνες μετα το διορθωσαν το προβλημα που περιγράφω? Ευχαριστω Δυστυχώς στην περιπτωση την δικια μου με συνεχή call drops, οχι δεν διορθώθηκε ουτε με την 12L. Νομίζω όσες συσκευές μπορούσαν να διορθώσουν το θέμα μέσω update, αυτό έχει γίνει ήδη στα προηγούμενα update. Θεωρώ πλέον οτι το πρόβλημα στην δικιά μου συσκευή όπως και σε πολλές άλλες είναι θέμα hardware. Και από αρκετές άλλες περιπτώσεις σε ξένα φορουμ, μόνο με RMA κάποιοι έλυσαν το πρόβλημα. Ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια 2 και 3 φορες RMA όπως έτυχε σε πολλούς. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία για RMA? Το κινητό είναι αγορασμένο απο amazon.de απο το κατάστημα της Google. Έχει κανένας εμπειρία με το RMA της google? Πόσο διάστημα κάνει να έρθει κλπ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 1 hour ago, lalo25 said: Δυστυχώς στην περιπτωση την δικια μου με συνεχή call drops, οχι δεν διορθώθηκε ουτε με την 12L. Νομίζω όσες συσκευές μπορούσαν να διορθώσουν το θέμα μέσω update, αυτό έχει γίνει ήδη στα προηγούμενα update. Θεωρώ πλέον οτι το πρόβλημα στην δικιά μου συσκευή όπως και σε πολλές άλλες είναι θέμα hardware. Και από αρκετές άλλες περιπτώσεις σε ξένα φορουμ, μόνο με RMA κάποιοι έλυσαν το πρόβλημα. Ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια 2 και 3 φορες RMA όπως έτυχε σε πολλούς. Γνωρίζει κανείς την διαδικασία για RMA? Το κινητό είναι αγορασμένο απο amazon.de απο το κατάστημα της Google. Έχει κανένας εμπειρία με το RMA της google? Πόσο διάστημα κάνει να έρθει κλπ? Σε ποιον πάροχο είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalo25 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 (edited) Cosmote. Δοκίμασα και esim Vodafone παλι το ιδιο, ισως και χειροτερα Επίσης σταθερα η χρήση μπαταρίας από το "Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας" ειναι στο 35%-40% Edited March 24, 2022 by lalo25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 1 ώρα πριν, lalo25 said: Cosmote. Δοκίμασα και esim Vodafone παλι το ιδιο, ισως και χειροτερα Επίσης σταθερα η χρήση μπαταρίας από το "Δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας" ειναι στο 35%-40% Για το την Vodafone δοκίμασε από το menu *#*#463638#*# NR/LTE/GSm/WCDMA και τις ρυθμίσεις 4G από το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/rythmiseis-syskeuis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-to-4g-sto-kinito-mou/ εγώ είμαι πάνω από 10 μέρες χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalo25 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 (edited) 31 minutes ago, nik_nik said: Για το την Vodafone δοκίμασε από το menu *#*#463638#*# NR/LTE/GSm/WCDMA και τις ρυθμίσεις 4G από το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/rythmiseis-syskeuis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-to-4g-sto-kinito-mou/ εγώ είμαι πάνω από 10 μέρες χωρίς πρόβλημα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Στο menu ειναι ήδη επιλεγμένο το NR/LTE/GSm/WCDMA οπότε ειναι κομπλε αυτό μάλλον. Απο το link που εστειλεις, εννοεις να ρυθμισω χειροκινητα το APN? Σε τι συχνότητα είχες το θέμα με call drops? Edited March 24, 2022 by lalo25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, lalo25 said: Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Στο menu ειναι ήδη επιλεγμένο το NR/LTE/GSm/WCDMA οπότε ειναι κομπλε αυτό μάλλον. Απο το link που εστειλεις, εννοεις να ρυθμισω χειροκινητα το APN? Σε τι συχνότητα είχες το θέμα με call drops? 3-4 φορές την μέρα σε ένα σύνολο 20 με 25 κλήσεις. Τώρα μου έχει τύχει να μιλάω 30-40 λεπτά συνέχεια μέσα σε αυτοκίνητο αλλάζοντας κεραίες (πχ Κηφισιά - νέα Σμύρνη) χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί μια φορά κάθε 2-3 μέρες είναι το call buzz noise που λύνεται πατώντας την ανοιχτή ακρόαση. Edited March 24, 2022 by nik_nik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλησπέρα σε όλους . Με Μηλαρακι είμαι πολλά χρόνια αλλά δεν έχω σταματήσει να βλέπω βίντεο το τελευταίο καιρό με τη pixel. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω από μπορεί να γίνει η αγορά του ; Ελληνικά θα παίζουν όλα οκ; σήμα κτλπ;; Συγνώμη που γράφω μέσα στο topic αλλά μόνο από ήδη χρήστες θα παρω σωστές απαντήσεις και recommendations . Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 6 ώρες πριν, diecast said: Καλησπέρα σε όλους . Με Μηλαρακι είμαι πολλά χρόνια αλλά δεν έχω σταματήσει να βλέπω βίντεο το τελευταίο καιρό με τη pixel. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω από μπορεί να γίνει η αγορά του ; Ελληνικά θα παίζουν όλα οκ; σήμα κτλπ;; Συγνώμη που γράφω μέσα στο topic αλλά μόνο από ήδη χρήστες θα παρω σωστές απαντήσεις και recommendations . Θα συνιστούσα να διαβάσεις τις πίσω σελίδες. Αναφέρονται τόσο προτάσεις αγοράς, όσο και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι της συσκευής. Νομίζω ότι θα πάρεις μια εικόνα του τι συμβαίνει με τα φετινά Pixel. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalo25 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 On 24/3/2022 at 6:34 ΜΜ, nik_nik said: Για το την Vodafone δοκίμασε από το menu *#*#463638#*# NR/LTE/GSm/WCDMA και τις ρυθμίσεις 4G από το https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/rythmiseis-syskeuis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-to-4g-sto-kinito-mou/ εγώ είμαι πάνω από 10 μέρες χωρίς πρόβλημα. Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα των call drops. Εχοντας δοκιμάσει ότι κυκλοφορεί σε φόρουμ σχετικά με το θέμα των call drops, το μοναδικό πράγμα που και στην περίπτωση μου φαίνεται να έλυσε το θέμα, είναι αυτο που ανέφερε ο φίλος nik_nik. Είμαι χρήστης Cosmote. Απενεργοποίησα την Αυτόματη επιλογή δικτύου και επέλεξα χειροκίνητα την Cosmote. Επίσης στο "Ονόματα σημείων πρόσβασης" Δημιούργησα χειροκίνητα νεα APN με τις εξής ρυθμίσεις και εδω και 4 μέρες δεν έχω κανένα call drop!! Όποιος έχει ακόμα θέμα με call drops ας το δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Ακολούθησα τα βήματα για Vodafone κ μπορώ να πω ότι δεν έχει η γυναίκα μου καθόλου ούτε ένα drop call μέχρι στιγμής !! Θα το κάνω κ στο 6 Pro το δικό μου κ θα δω αύριο που θα είμαι Γερμανία τα περί 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Επιστροφή σήμερα από Γερμανία. Οι 2 κάρτες ελληνικές λειτουργούν χωρίς κανένα drop call κ με εμφάνιση LTE κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα είτε με καρφωτό το Vodafone είτε με αυτόματο . Μόλις έβαλα γερμανική sim είχα 5G κ κανένα πρόβλημα . Άλλο τηλέφωνο κ στις κλήσεις λέμε. Vodafone Ελλάδος Wake Up μιλήστε με Google να τελειώνει το θέμα . 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 (edited) Η Google με τα Pixel 6 και Pro ανέβηκε στην 3η θέση στην αγορά της Β. Αμερικής (market share) στην κατηγορία premium. Αν σκεφτεί κανείς ότι η Apple σε αυτή την περιοχή έχει 4 μοντέλα, η Samsung καμία δεκαριά και η Google μόνο 2, μιλάμε για πολύ καλή επίδοση. https://www.counterpointresearch.com/global-premium-smartphone-market-2021/ Edited April 4, 2022 by nik_nik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 (edited) https://9to5google.com/2022/04/04/pixel-april-22-security-patch/ Πολύ σύντομα βγήκε κ το update Απριλίου.. Edited April 4, 2022 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 Στην ωρα του...10 νταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2022 6 minutes ago, Djdeltavita said: Στην ωρα του...10 νταν Οντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 13 ώρες πριν, xabos said: https://9to5google.com/2022/04/04/pixel-april-22-security-patch/ Πολύ σύντομα βγήκε κ το update Απριλίου.. και αυτή ειναι η λιστα με τα fixes (9) https://www.droid-life.com/2022/04/04/googles-new-april-pixel-update-fixes-9-bugs/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Αυτό με τα fixes δεν το καταλαβαίνω .. 20 δάχτυλα έχουν ασχολούνται και φτιάχνουν κάτι πράγματα... Fix for issue occasionally preventing recents button to show the overview while using 3-button navigation with third party launchers αντί ν ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_nik Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 6 minutes ago, zaras27 said: Αυτό με τα fixes δεν το καταλαβαίνω .. 20 δάχτυλα έχουν ασχολούνται και φτιάχνουν κάτι πράγματα... Fix for issue occasionally preventing recents button to show the overview while using 3-button navigation with third party launchers αντί ν ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα . Αυτά είναι που αναφέρουν υπάρχουν και αρκετά άλλα που δεν υπάρχουν σαν περιγραφή στην λίστα. Πχ στο προηγούμενο update φαίνεται ότι διόρθωσαν τον buzz noise σε κλήσεις, γιατί δεν μου έχει συμβεί εδώ και εβδομάδες και στον issue tracker της Google δεν υπάρχουν αναφορές πλέον. Ας δούμε τι θα κάνει και αυτό το update και βλέπουμε. Τώρα για το 5G περιμένουμε το καλοκαίρι που όσοι τουρίστες έρθουν θα έχουν πρόβλημα με το roaming και θα κάνουν παράπονα. 🙂 Υ.Γ: μετά το update η μπαταρία με έχει αφήσει άφωνο βγάζει 24 ώρες με όλα ανοιχτά και τρελό screen time. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uranus Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 (edited) Νομίζω πως μετά το χθεσινό update έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση με τις κλήσεις. Ακούω πολύ πιο καθαρά χωρίς σπασίματα στην ομιλία τον συνομιλητή μου. ΥΓ: Μετά το update λειτουργεί δωρεάν το PiP στο YouTube ή απλά τυχαίνει να δουλεύει μόνο σε εμένα? 😂 Edited April 6, 2022 by uranus 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Το τελευταίο update είναι το παρακάτω;SP2A.220405.004Sent from my Pixel 6 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 3 ώρες πριν, jimteo said: Το τελευταίο update είναι το παρακάτω; SP2A.220405.004 Sent from my Pixel 6 Pro ναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Είμαι pixelakias χρόνια,μόνο το 5 δεν είχα,περιμένω πως και πως να ξεκλειδώσει 5g volte για να το πάρω....Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Συγχωρα με που θα σε στενοχωρήσω, αλλά θα μείνεις χωρίς pixel.Sent from my Pixel 6 Pro 3 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2022 Επειδή ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αν έχω καταλάβει δεν έχει 5g αλλά έχει 4g και έχει φτιάξει το θέμα των κλήσεων έτσι? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts