tasos_v Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Γνωρίζει κάποιος πώς θα αλλάξω τον ήχο του εισερχόμενου μηνύματος στα SMS? Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις ήχοι και στις ρυθμίσεις sms και δεν έχω δει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 24, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 12 minutes ago, tasos_v said: Γνωρίζει κάποιος πώς θα αλλάξω τον ήχο του εισερχόμενου μηνύματος στα SMS? Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις ήχοι και στις ρυθμίσεις sms και δεν έχω δει κάτι. Ρυθμίσεις -> ήχος και δόνηση -> ήχος κλήσης ειδοποίησης Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) Στα 104,95 στον Κώτσο και στα δύο χρώματα η έκδοση 4 / 64. Edited August 24, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 3 ώρες πριν, atillas24 said: Ρυθμίσεις -> ήχος και δόνηση -> ήχος κλήσης ειδοποίησης Τελικά δεν ήταν εδώ. Πας μηνύματα -> ρυθμίσεις -> εισερχ μην -> σύνθετες-> ήχος , και εκεί επιλέγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Στα 104,95 στον Κώτσο και στα δύο χρώματα η έκδοση 4 / 64. Πέταξε το πουλάκιSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 (edited) On 24/8/2022 at 8:54 ΜΜ, HEO said: Πέταξε το πουλάκι Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Τα αγόρασε κανείς σε αυτή την τιμή καινούργιο ή έλεγαν για εκθεσιακά; Καλά να είμαστε θα υπάρξουν προσφορές. Τώρα που κοίταξα δείχνει ότι υπάρχει στο κατάστημα Παγκρατίου στα 104,90 , ρωτήστε για το αν είναι εκθεσιακό. Edited August 26, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Αν ξέρει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω τους παλιούς κλασικούς ήχους ΝΟΚΙΑ symbian. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, tasos_v said: Αν ξέρει κάποιος από που μπορώ να κατεβάσω τους παλιούς κλασικούς ήχους ΝΟΚΙΑ symbian. Ευχαριστώ Ίσως στο Zedge.net , olg nokia sounds , symbian ringtones. Edited August 26, 2022 by Brainmorf 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 27, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 129,90€ στο eshop.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 13 ώρες πριν, atillas24 said: 129,90€ στο eshop.... 129€ το 4/64 στα crazy Τι γίνεται βρε παιδιά με τόσο χαμηλή τιμή γι αυτά που προσφέρει σπάει πολύ τον ανταγωνισμό. Bug δεν έχω δει ως τώρα και συγκριτικά με το minote 3 μου φαίνεται πιο γρήγορο και για εμένα που δεν παίζω παιχνίδια η ανάλυση της οθόνης με ικανοποιεί απόλυτα όσο δε για την φωτεινότητα δίνω τα εύσημα. Από τις καλλίτερες αγορές σε κινητό που έχω κάνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 (edited) On 28/8/2022 at 12:20 ΠΜ, atillas24 said: 129,90€ στο eshop.... Μπράβο φίλε για την ενημέρωση, δεν το συζητάμε για το εάν άξιζει σε αυτά τα λεφτά. tasos_v , η πλειοψηφία βλέπει τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Με το που βλέπουν HD ανάλυση και mediatek επεξεργαστή, τέλος. Edited August 30, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 30, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2022 3 ώρες πριν, Brainmorf said: Μπράβο φίλε για την ενημέρωση, δεν το συζητάμε για το εάν άξιζει σε αυτά τα λεφτά. tasos_v , η πλειοψηφία βλέπει τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Με το που βλέπουν HD ανάλυση και mediatek επεξεργαστή, τέλος. Θα συμφωνήσω μαζί σου, εν μέρει. Όντως οι περισσότεροι αγοραστές κοιτάνε να πάρουνε όσο το δυνατόν καλύτερο κινητό, όσον αφορά τα specs, με όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή χωρίς να κοιτάνε το software... Αλλά και η TCL 720p οθόνη εν έτει 2022;;;!!! Είμαι TCL φαν αλλά αυτό είναι χοντρό. Όπως και τα 4GB ram στο 30+ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Δεν ενδιαφερεται μαλλον να αυξησει το μεριδιο της στην αγορα.Μετα το Plex τιποτα,ολα προς τα κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Δεν μπορώ να βάλω ήχο στο κλείστρο όταν βγάζω φωτογραφία. Στο video ακούγεται. δεν ξέρω αν είναι bug. Δοκίμασε κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, tasos_v said: Δεν μπορώ να βάλω ήχο στο κλείστρο όταν βγάζω φωτογραφία. Στο video ακούγεται. δεν ξέρω αν είναι bug. Δοκίμασε κάποιος? Το έκανε και στο δικό μου μετά από το τελευταίο update ( πριν από μήνες ) , λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Edited August 31, 2022 by Brainmorf 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 1ο bug δλδ. Θα υπομείνω το σπαστικό . Επαναφορά δεν κάνω θέλω πάλι 2-3 ώρες για να τι στήσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Καλησπέρα στην παρέα.σημερα απέκτησα και εγώ το κινητακι,το πήρα για προσωρινή συσκευή αλλά μου φενεται θα την κρατήσω:) μου έκανε μια ενημέρωση όταν το άνοιξα.αλλα μου έχει μείνει στην ενημέρωση Νοεμβρίου 21. Άλλη ενημέρωση δεν έχει κάνει πρόσφατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 13 ώρες πριν, mpompa said: Καλησπέρα στην παρέα.σημερα απέκτησα και εγώ το κινητακι,το πήρα για προσωρινή συσκευή αλλά μου φενεται θα την κρατήσω:) μου έκανε μια ενημέρωση όταν το άνοιξα.αλλα μου έχει μείνει στην ενημέρωση Νοεμβρίου 21. Άλλη ενημέρωση δεν έχει κάνει πρόσφατη? Καλησπέρα φίλε , τελευταία ενημέρωση 5 Ιανουαρίου 2022 , έκδοση 3.0.2B2P . 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 7 minutes ago, Brainmorf said: Καλησπέρα φίλε , τελευταία ενημέρωση 5 Ιανουαρίου 2022 , έκδοση 3.0.2B2P . Εγώ αυτήν έχω δεν μου βγάζει άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) 35 minutes ago, mpompa said: Εγώ αυτήν έχω δεν μου βγάζει άλλη Παιζει ρολο για το ποσο γρηγορα η οχι τοσο γρηγορα ερχεται η τελευταια αναβαθμιση απο που αγοραστηκε, απο ποια αλυσιδα καταστηματων εγινε η αγορα, πχ, σκρουτζ, η γερμανος, η vodafone Edited September 2, 2022 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Η αγορά έγινε από eshop όταν ανοίχτηκε το κινητό ελεγε tim δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.παντως από το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος στην μια μέρα που το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 (edited) 52 minutes ago, mpompa said: Η αγορά έγινε από eshop όταν ανοίχτηκε το κινητό ελεγε tim δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.παντως από το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος στην μια μέρα που το έχω. Tim = Παροχος Ιταλιας. https://www.tim.it Οποτε θα ερχονται καθυστερημενα οι αναβαθμισεις, παντα ετσι γινεται οταν ειναι συσκευη παροχου, δυστηχως αργουν Edited September 2, 2022 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 σε μένα λέει UI v3.0.2B2P αντι J ποια η διαφορά? η TCL και η ψυχή της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 7 ώρες πριν, aby said: Tim = Παροχος Ιταλιας. https://www.tim.it Οποτε θα ερχονται καθυστερημενα οι αναβαθμισεις, παντα ετσι γινεται οταν ειναι συσκευη παροχου, δυστηχως αργουν Καλή μας υπομονή λοιπόν.σε ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. September 2, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 10 ώρες πριν, aby said: Παιζει ρολο για το ποσο γρηγορα η οχι τοσο γρηγορα ερχεται η τελευταια αναβαθμιση απο που αγοραστηκε, απο ποια αλυσιδα καταστηματων εγινε η αγορα, πχ, σκρουτζ, η γερμανος, η vodafone Δεν είναι αυτό που παίζει ρόλο, νομίζω, αλλά από που έχει γίνει εισαγωγή η κάθε συσκευή... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts