sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, andreas443 said: Καλησπέρα σκέφτομαι και εγώ να πάω σε neo αλλά έχω μερικές ερωτήσεις αν μπορεί κάποιος να μου τις λύσει 1.Αν ένα μήνα δεν θέλω να πληρώσω το neo γίνετε να επιστρέψω σε whatsup γίνετε κατευθείαν η παίρνει μέρες? 2.Τωρα όταν βάζω κάρτα μου δίνει κουπόνι για το BOX θα συνεχίσει να μου δίνει? 3.Ειμαι στο cosmote one που έχω συνδυάσει το σταθερό με το κινητό θα ισχύει ακόμα? 1. Ναι, απευθείας με το αλπακ. 2. Όχι. 3. Κανονικά ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου (edited) Μολις ειδα στο κοσμοτε αππ ο πρωτος μηνας δωρο. Edited 8 Οκτωβρίου by VIPdriver 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 5 minutes ago, VIPdriver said: Μολις ειδα στο κοσμοτε αππ ο πρωτος μηνας δωρο. Αυτό θα έγραφα τώρα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου (edited) On 21/9/2024 at 6:12 ΜΜ, spoukos said: Η προσφορά ισχυεί μόνο από μετατροπή καρτοκινητού που είναι ήδη cosmote σε neo Ακριβως σε αυτο εχω κολησει. Δεν μου βγαινει η επιλογη "κανε το καρτοκινητο σου cosmote neo" Μου βγαινει μονο το "αποκτησε νεο αριθμο" και "ελα στην cosmote κρατωντας τον αριθμο σου" Και μολις εγινα cosmokarta γι αυτο το λογο... PS Μολις μιλησα με το customer service της cosmote. Μου είπαν πως "Θα μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό στο cosmote app 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση. Εφόσον τον προσθέσετε, τότε θα σας εμφανίσει και την επιλογή για την μετατροπή του υφιστάμενου αριθμού σε cosmote neo" Το γράφω προς βοήθεια και σε άλλους Edited 11 Οκτωβρίου by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. 11 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Haris1977 said: Ακριβως σε αυτο εχω κολησει. Δεν μου βγαινει η επιλογη "κανε το καρτοκινητο σου cosmote neo" Μου βγαινει μονο το "αποκτησε νεο αριθμο" και "ελα στην cosmote κρατωντας τον αριθμο σου" Και μολις εγινα cosmokarta γι αυτο το λογο... PS Μολις μιλησα με το customer service της cosmote. Μου είπαν πως "Θα μπορείτε να προσθέσετε τον αριθμό στο cosmote app 24 ώρες μετά την ενεργοποίηση. Εφόσον τον προσθέσετε, τότε θα σας εμφανίσει και την επιλογή για την μετατροπή του υφιστάμενου αριθμού σε cosmote neo" Το γράφω προς βοήθεια και σε άλλους εχει περάσει μισός μήνας...από vodafone προερχόμενος και τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, passenger57 said: εχει περάσει μισός μήνας...από vodafone προερχόμενος και τιποτα Μόλις μπήκα στο app για να προσθέσω τον αριθμό μου (αφού πέρασαν οι 24 ώρες). Όλα οκ. Μπήκε κανονικά και μου εμφανίζει και το πακέτο neo των 7gb (αφού προέρχομαι από καρτοκινητό) Αν έχει περάσει τόσο διάστημα και δεν σου γινε κάτι καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο help desk τους και να τους ρωτήσεις τι παίζει Επίσης ξέρει κανείς, εφόσον κάνω την διαδικασία μεταπήδησης σε cosmote neo μεσω του app, μετά από πόσο καιρό γίνεται η ενεργοποίηση? αμέσως? ή θέλει τπτ 2-3 μέρες? 1 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 10 minutes ago, Haris1977 said: Μόλις μπήκα στο app για να προσθέσω τον αριθμό μου (αφού πέρασαν οι 24 ώρες). Όλα οκ. Μπήκε κανονικά και μου εμφανίζει και το πακέτο neo των 7gb (αφού προέρχομαι από καρτοκινητό) Αν έχει περάσει τόσο διάστημα και δεν σου γινε κάτι καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο help desk τους και να τους ρωτήσεις τι παίζει Επίσης ξέρει κανείς, εφόσον κάνω την διαδικασία μεταπήδησης σε cosmote neo μεσω του app, μετά από πόσο καιρό γίνεται η ενεργοποίηση? αμέσως? ή θέλει τπτ 2-3 μέρες? Η ενεργοποίηση του neo γίνεται αμέσως όπως μπορείς και οτι ώρα θελεις να το διακόψεις απλά αργούν να ενεργοποιηθούν τα δωρεάν απεριόριστα data που δίνει.μπορεί να ενεργοποιηθούν και την επόμενη μέρα. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, Nikos_96 said: Η ενεργοποίηση του neo γίνεται αμέσως όπως μπορείς και οτι ώρα θελεις να το διακόψεις απλά αργούν να ενεργοποιηθούν τα δωρεάν απεριόριστα data που δίνει.μπορεί να ενεργοποιηθούν και την επόμενη μέρα. Σ ευχαριστώ φίλε Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
passenger57 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου On 12/10/2024 at 3:59 ΜΜ, Haris1977 said: Μόλις μπήκα στο app για να προσθέσω τον αριθμό μου (αφού πέρασαν οι 24 ώρες). Όλα οκ. Μπήκε κανονικά και μου εμφανίζει και το πακέτο neo των 7gb (αφού προέρχομαι από καρτοκινητό) Αν έχει περάσει τόσο διάστημα και δεν σου γινε κάτι καλό θα ήταν να απευθυνθείς στο help desk τους και να τους ρωτήσεις τι παίζει Επίσης ξέρει κανείς, εφόσον κάνω την διαδικασία μεταπήδησης σε cosmote neo μεσω του app, μετά από πόσο καιρό γίνεται η ενεργοποίηση? αμέσως? ή θέλει τπτ 2-3 μέρες? Εχω πάρει 2 φορες τηλέφωνο το έχουν περάσει σαν error μια στις 24 Σεπτεμβρίου και άλλη μια φορά επροχθές...δεν ξερω τι αλλο να κανω πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Μόλις έγινε ενεργοποίηση ενός wat's up (από 12 Σεπ η διαδικασία ενεργοποίησης). Μπορώ να το κάνω cosmote νέο, για τον ένα μήνα δωρεάν και έπειτα να γυρίσω σε wat's up ή και φορητότητα, δίχως κάποια άλλη χρέωση; Με κούρασε και με απογοήτευσε η καθυστέρηση αλλά περισσότερο η ΜΗ εξυπηρέτηση, έχασα και τα πακέτα που έβαλα στον προηγούμενο πάροχο, έτσι σκέφτηκα να το τραβήξω όσο μπορώ. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Μόλις έγινε ενεργοποίηση ενός wat's up (από 12 Σεπ η διαδικασία ενεργοποίησης). Μπορώ να το κάνω cosmote νέο, για τον ένα μήνα δωρεάν και έπειτα να γυρίσω σε wat's up ή και φορητότητα, δίχως κάποια άλλη χρέωση; Με κούρασε και με απογοήτευσε η καθυστέρηση αλλά περισσότερο η ΜΗ εξυπηρέτηση, έχασα και τα πακέτα που έβαλα στον προηγούμενο πάροχο, έτσι σκέφτηκα να το τραβήξω όσο μπορώ. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Ναι βέβαια. Λογικά θα σου κάνει χρέωση της τάξης 0,01-0,03€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 7 minutes ago, sou_d said: Ναι βέβαια. Λογικά θα σου κάνει χρέωση της τάξης 0,01-0,03€ Έχει ένα υπόλοιπο 0,27 μέσα οπότε κομπλέ; Μπορώ να διαλέξω όποιο χρηματικό πακέτο cosmote neo θέλω, ακόμα και το unlimited; Θεωρώ πως ναι, αλλά το τι θεωρώ με το τι ισχύει... 😁 Edited 16 Οκτωβρίου by andreasomageiras 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: Έχει ένα υπόλοιπο 0,27 μέσα οπότε κομπλέ; Μπορώ να διαλέξω όποιο χρηματικό πακέτο cosmote neo θέλω, ακόμα και το unlimited; Θεωρώ πως ναι, αλλά το τι θεωρώ με το τι ισχύει... 😁 Δεν θα επηρεαστεί το υπόλοιπό σου. Από την κάρτα που θα δηλώσεις θα τραβήξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Χμ, με το που έγινε το νούμερο wat's up, δεν είναι εφικτή η δοκιμή ενός δωρεάν μήνα στο cosmote neo. Πάει να κάνει κανονική χρέωση και κάπου διάβασα ότι πρέπει να έχει γίνει ένα ελάχιστο χρηματική ανανέωση (να έχουμε βάλει κάρτα δηλαδή ενός ορισμένου ποσού και πάνω). Οπότε τζίφος η εξυπνάδα μου 😁 Φαντάζομαι ούτε θα μπορώ να στείλω από άλλο wat's up, σε αυτό τον αριθμό, κάποια Mb που έχουν μαζευτεί γιατί είναι "απλή" συσκευή και δεν κάνει εκμετάλλευση data. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, andreasomageiras said: Χμ, με το που έγινε το νούμερο wat's up, δεν είναι εφικτή η δοκιμή ενός δωρεάν μήνα στο cosmote neo. Πάει να κάνει κανονική χρέωση και κάπου διάβασα ότι πρέπει να έχει γίνει ένα ελάχιστο χρηματική ανανέωση (να έχουμε βάλει κάρτα δηλαδή ενός ορισμένου ποσού και πάνω). Οπότε τζίφος η εξυπνάδα μου 😁 Φαντάζομαι ούτε θα μπορώ να στείλω από άλλο wat's up, σε αυτό τον αριθμό, κάποια Mb που έχουν μαζευτεί γιατί είναι "απλή" συσκευή και δεν κάνει εκμετάλλευση data. Mb δεν μπορείς, αλλά εάν κάνεις μία ανανέωση, θα μπορείς χρηματικό ποσό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Δωρεάν απεριόριστα για 3 ημέρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosak Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Καλημερα, πως ακριβως λειτουργει το roll over στο cosmote neo ? Οτι δεν καταναλωνεται μεταφερεται για ενα μηνα μονο? το cosmote neo εχει συνδιασκεψη? η θεωρειται καρτοκινητο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 30 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Οκτωβρίου Ναι μεταφέρονται μόνο τον επόμενο μηνα όσον αφορά την τηλεδιάσκεψη δεν ξέρω δεν την έχω χρησιμοποιήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) Καλησπέρα Ξέρει κανέις αν η προσφορά DATA ME NOW (απεριόριστα data για 2 ώρες) υπάρχει στο cosmote neo? Ή τέτοιου είδους extra και προσφορές κόβονται? Edited 5 Νοέμβριος by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 23 minutes ago, Haris1977 said: Καλησπέρα Ξέρει κανέις αν η προσφορά DATA ME NOW (απεριόριστα data για 2 ώρες) υπάρχει στο cosmote neo? Ή τέτοιου είδους extra και προσφορές κόβονται? Εγώ παρ'όλο που έχω το Cosmote neo με πακέτο των 33€ με όλα απεριόριστα μου έχει διαθέσιμο το Data me Now απεριόριστα για 2 ώρες. Οπότε ναί κανονικά υπάρχει. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) 17 ώρες πριν, Nikos_96 said: Εγώ παρ'όλο που έχω το Cosmote neo με πακέτο των 33€ με όλα απεριόριστα μου έχει διαθέσιμο το Data me Now απεριόριστα για 2 ώρες. Οπότε ναί κανονικά υπάρχει. Σ ευχαριστώ Edited 6 Νοέμβριος by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος Καλημέρα σε όλους, μια ακόμα ερώτηση αν κάποιος ξέρει: Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε να χουμε extra sim κάρτα (basic) μαζί με το cosmote neo πρόγραμμα? Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 9 minutes ago, Haris1977 said: Καλημέρα σε όλους, μια ακόμα ερώτηση αν κάποιος ξέρει: Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε να χουμε extra sim κάρτα (basic) μαζί με το cosmote neo πρόγραμμα? Όχι, δεν γίνεται. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. 11 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 11 Νοέμβριος (edited) Ευχαριστώ και πάλι φίλε Ακόμα μια γρήγορη ερώτηση αν κάποιος ξέρει (ελπίζω τελευταία 🙃). Tώρα ειμαι (ακόμα) σε cosmokarta. "Αγόρασα" ενα πακέτο με 1.5 ευρώ/μέρα (ιντερνετ) αλλά επειδή δεν είχα χρήματα μέσα μου έγραψε πως θα το πληρώσω στην επόμενη ανανέωση υπολοίπου Αν μεταβώ σε cosmote neo τι γίνεται? πώς θα το πληρώσω? Edited 12 Νοέμβριος by Haris1977 Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ On 11/11/2024 at 6:32 ΜΜ, Haris1977 said: Ευχαριστώ και πάλι φίλε Ακόμα μια γρήγορη ερώτηση αν κάποιος ξέρει (ελπίζω τελευταία 🙃). Tώρα ειμαι (ακόμα) σε cosmokarta. "Αγόρασα" ενα πακέτο με 1.5 ευρώ/μέρα (ιντερνετ) αλλά επειδή δεν είχα χρήματα μέσα μου έγραψε πως θα το πληρώσω στην επόμενη ανανέωση υπολοίπου Αν μεταβώ σε cosmote neo τι γίνεται? πώς θα το πληρώσω? ενδιαφέρουσα ερώτηση, την οποία περιμένουμε να μας απαντήσεις όταν μεταβείς ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts