taliban Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) επειδή με ενδιαφέρει να παώ ένα νουμερο από frog σε neo λόγω των απεριόριστων λεπτών, που λεει ότι το πακέτο των 16 € είναι προσωρινό ?? Το μόνο που βλεπω είναι ότι ισχύει η Προσφορά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, frog και COSMOTE Neo έως και 29/2/24. Edited 8 Ιανουαρίου by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου επειδή με ενδιαφέρει να παώ ένα νουμερο από frog σε neo λόγω των απεριόριστων λεπτών, που λεει ότι το πακέτο των 16 € είναι προσωρινό ?? Το μόνο που βλεπω είναι ότι ισχύει η Προσφορά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, frog και COSMOTE Neo έως και 29/2/24.Νομίζω πουθενά. Ελπίζω να παραμείνει η χρέωση των 16€ και στο μέλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 1 hour ago, taliban said: Το μόνο που βλεπω είναι ότι ισχύει η Προσφορά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, frog και COSMOTE Neo έως και 29/2/24. αυτό εννοεί. Η τελευταία ενεργοποίηση του πρέπει να γίνει 29/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου (edited) Εχει δοκιμάσει κανείς tethering? Το επιτρέπουν? Επίσης υπάρχει κάποιο limiter σε ταχύτητα μετά απο κάποια gb? Μετά απο πόσες μέρες αφού γίνει η αίτηση λειτουργεί? Αν ξέρει κάποιος να μου λύσει αυτές τις απορίες γιατί δεν βρίσκω πουθενά κάτι. Edited 8 Ιανουαρίου by mobo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Δεν είχα ποτέ θέμα με tethering, ούτε με μείωση ταχύτητας. Μιλάμε βέβαια για λογική χρήση. Αν χαλάς 200gb/μέρα δεν ξέρω τι γίνεται. 1 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 9 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιανουαρίου Σήμερα πήγα από what's up σε νέο με τα 7gb, διαβάζω εδώ μέσα ότι είναι μέχρι 29/2 η προσφορά με τα 16 ευρώ, μετά δηλαδή τι θα πληρώνω και τι παροχές θα έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, arma said: Σήμερα πήγα από what's up σε νέο με τα 7gb, διαβάζω εδώ μέσα ότι είναι μέχρι 29/2 η προσφορά με τα 16 ευρώ, μετά δηλαδή τι θα πληρώνω και τι παροχές θα έχω; Μέχρι τις 29/2 είναι ο διπλασιασμός των gb, εφόσον ανανεώνεις με payzy 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Αν από το πακέτο των 19€ ζητήσεις αλλαγή σε αυτό των 24€, πώς γίνεται η διαχείρηση της χρέωσης; Αλλάζεις ας πούμε πακέτο άμεσα και πληρώνεις τη διαφορά που αναλογεί στον υπολειπόμενο χρόνο ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Εφαρμόζεται η αλλαγή στην επόμενη ανανέωση του πλάνου. Μέχρι την λήξη του παραμένει ίδιο και δεν χρεώνεσαι επιπλέον 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου Eρώτηση.... από frog πάω neo , μετά από 1-2 μήνες αν θέλω να γυρίσω ξανά σε frog α) μπορώ ? β) ποια είναι η διαδικασία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 24 minutes ago, paanos said: Εφαρμόζεται η αλλαγή στην επόμενη ανανέωση του πλάνου. Μέχρι την λήξη του παραμένει ίδιο και δεν χρεώνεσαι επιπλέον Ευχαριστώ. Αv φύγω από τα 16€, θα με αφήσει να επιστρέψω ξανά στα 16€; 16 minutes ago, motoboots said: Ευχαριστώ. Αv φύγω από τα 16€, θα με αφήσει να επιστρέψω ξανά στα 16€; Η απάντηση που πήρα από την υποστήριξη της Cosmote: Εφόσον προχωρήσετε σε αλλαγή του πλάνου σας και στη συνέχεια επιθυμείτε να το τροποποιήσετε εκ νέου θα χρειαστεί να επιλέξετε από τις διαθέσιμες προσφορές πλάνων της δεδομένης χρονικής στιγμής. Δηλαδή: Αν φύγεις από το πακέτο των 16€ δεν έχει επιστροφή. 23 minutes ago, taliban said: Eρώτηση.... από frog πάω neo , μετά από 1-2 μήνες αν θέλω να γυρίσω ξανά σε frog α) μπορώ ? β) ποια είναι η διαδικασία ? SMS την λέξη "ΑΛΠΑΚ" στο 1314. Edited 10 Ιανουαρίου by motoboots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου (edited) 41 minutes ago, sou_d said: Μέχρι τις 29/2 είναι ο διπλασιασμός των gb, εφόσον ανανεώνεις με payzy Άρα φίλε κάθε μήνα αν δεν κάνω κάποια αλλαγή θα έχω 7gb σωστά; Ευχαριστώ! Edit Το payzy δεν με ενδιαφέρει διότι δεν έχω Edited 10 Ιανουαρίου by dimtz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιανουαρίου 3 minutes ago, arma said: Άρα φίλε κάθε μήνα αν δεν κάνω κάποια αλλαγή θα έχω 7gb σωστά; Ευχαριστώ! Edit Το payzy δεν με ενδιαφέρει διότι δεν έχω Σωστά 24 minutes ago, motoboots said: Ευχαριστώ. Αv φύγω από τα 16€, θα με αφήσει να επιστρέψω ξανά στα 16€; Ναι, γιατί όχι 30 minutes ago, taliban said: Eρώτηση.... από frog πάω neo , μετά από 1-2 μήνες αν θέλω να γυρίσω ξανά σε frog α) μπορώ ? β) ποια είναι η διαδικασία ? Μπορείς, με αλπακ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Καλημέρα γνωρίζει κάποιος εάν το unlimited στο neo έχει πολιτική ορθής χρήσης πχ 300gb το μήνα και μετά throttling?Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Ξέρουμε σε πόσες μέρες ενεργοποιείται απο τη στιγμή της αίτησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) On 15/1/2024 at 10:41 ΠΜ, gilberto said: Καλημέρα γνωρίζει κάποιος εάν το unlimited στο neo έχει πολιτική ορθής χρήσης πχ 300gb το μήνα και μετά throttling? Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Δεν έχει αναφερθεί κατι 26 minutes ago, mobo said: Ξέρουμε σε πόσες μέρες ενεργοποιείται απο τη στιγμή της αίτησης? Μόλις παραλάβεις την κάρτα σε το πολύ 24 ώρες. Το πότε θα την πάρεις εξαρτάται από την περιοχή. Συνήθως 2-3 εργάσιμες. για μετατροπή από καρτοκινητή εντός της ημέρας Edited 16 Ιανουαρίου by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Παιδια πιστεύετε ότι ο διπλασιασμός δεδομένων με πληρωμη από payzy θα πάρει παράταση; ΥΓ: Αν πάρει θα με βολέψει πολυ, γιατί θα μπορώ να εχω 40GB για ταξίδι που θα κάνω ΕΕ μέσα στον Μαρτη, ενώ με το απεριοριστο που εχω τώρα μου δίνει 35GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Όσοι έχετε neo καλειτε 5ψηφια κανονικά με χρέωση του υπολοίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Ναι, το υπόλοιπο το κάνεις ό,τι θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Α οκ οπότε είναι φυσιολογικό το ότι έχω απεριόριστα ενεργοποιημένα αλλά δεν μπορώ να πάρω 5 ψήφιο γιατί δεν έχω υπόλοιπο. Από φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Η αποκλειστική προσφορά (7GB με 16€ το μήνα) για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, FROG και COSMOTE Neo, ισχύει πλέον έως και 30/06/24. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου Μετά το πέρας αυτής τι γίνετε; πόσα gb θα μας δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, arma said: Μετά το πέρας αυτής τι γίνετε; πόσα gb θα μας δίνει; Δεν θα αλλάξει κάτι. Απλά το πρόγραμμα δεν θα είναι διαθέσιμο για νέους συνδρομητές και για επιλογή σε αλλαγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Δυστυχώς δεν το ξεκαθαρίζει πουθενά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, paanos said: Δυστυχώς δεν το ξεκαθαρίζει πουθενά αυτό. Τι εννοείς, τι δεν είναι ξεκάθαρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts