chocbhed_6630 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι αυτό που μας παρουσιάζεις στην ουσία είναι τα "κουτάκια" μέσα στα οποία ομαδοποιηθηκαν οι ρυθμίσεις. Ουτε η οθόνη μικρυνε ούτε τα bezels μεγάλωσαν. Αισθητική αλλαγή είναι, σεβαστό να μην σου αρέσει, αλλά μείωση της ωφελιμης οθόνης δεν υπάρχει. Edited October 26, 2021 by chocbhed_6630 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 4 minutes ago, Techfreak said: Νομίζω το ίδιο λέμε , αλλά με άλλα λόγια..... Βάζοντας πλαίσιο, όπως λες, στο ΙΟΣ15 , στο μενου SETTINGS, οφέλειμος χώρος κειμένου, μειώθηκε από αριστερα και από δεξιά. Πρίν το κείμενο ήταν alligned αριστερά, αλλά μπορούσε να φτάσει μέχρι τα bezels, που τελειώνει η οθόνη. ΤΕΣΠΑ.επειδή σε ένα βαθμό είναι και αισθητικό το θέμα, είναι διαφορετικές οι απόψεις. Αλήθεια τώρα; τόση ώρα συζητάμε μόνο για το μενού των settings και το ότι απλά μπήκαν κάποια πλαίσια γύρω πο το κείμενο; εδώ ο άλλος φίλος πιο πάνω έλεγε ότι μπήκαν bezzels και στις φωτογραφίες και στα μηνύματα και στα mail! Edited October 26, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 8 minutes ago, chocbhed_6630 said: Αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι αυτό που μας παρουσιάζεις στην ουσία είναι τα "κουτάκια" μέσα στα οποία ομαδοποιηθηκαν οι ρυθμίσεις. Ουτε η οθόνη μικρυνε ούτε τα bezels μεγάλωσαν. Αισθητική αλλαγή είναι, σεβαστό να μην σου αρέσει, αλλά μείωση της ωφελιμης οθόνης δεν υπάρχει. Φίλε μου αν δεν είχε κουτάκια ,είναι προφανές ότι θα μπορούσε να είχε κείμενο εκει...... τώρα δεν γίνεται.. Αυτα τα κουτάκια μειώνουν την δυνατότητα οφέλιμης οθόνης..... τι να κάνουμε η apple το έκανε.... Επίσης τα φοντσ έγιναν μικρότερα λόγω αυτής της συμπίεσης (αν έχω δει σώστα, από φωτό που έχουν ανεβάσει άλλα παιδιά). Συμφωνώ ότι είναι αισθητική αλλαγή, αλλά με επιπτώσεις.... 7 minutes ago, koutsis said: Αλήθεια τώρα; τόση ώρα συζητάμε μόνο για το μενού των settings και το ότι απλά μπήκαν κάποια πλαίσια γύρω πο το κείμενο; εδώ ο άλλος φίλος πιο πάνω έλεγε ότι μπήκαν bezzels και στις φωτογραφίες και τα μηνύματα! Με την λέξη bezzels , νόμιζω ότι οι περισσότεροι καταλάβαμε τι εννούσε..... και δεν κυριολεκτούσε , προφανώς δεν υπάρχει hardware αλλαγή, ούτε μείωση της ενεργής οθόνης..... Edited October 26, 2021 by Techfreak 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 5 minutes ago, Techfreak said: Φίλε μου αν δεν είχε κουτάκια ,είναι προφανές ότι θα μπορούσε να είχε κείμενο εκει...... τώρα δεν γίνεται.. Αυτα τα κουτάκια μειώνουν την δυνατότητα οφέλιμης οθόνης..... τι να κάνουμε η apple το έκανε.... Επίσης τα φοντσ έγιναν μικρότερα λόγω αυτής της συμπίεσης (αν έχω δει σώστα, από φωτό που έχουν ανεβάσει άλλα παιδιά). Συμφωνώ ότι είναι αισθητική αλλαγή, αλλά με επιπτώσεις.... Η λέξη bezzels , νόμιζω ότι οι περισσότεροι καταλάβαμε τι εννούσε..... Εντάξει, πραγματικά θεωρώ αστείο αυτό που συζητάμε τόση ώρα! Ότι το μενού των settings μπήκε σε πλαίσια και δεν φτάνει το κείμενο μέχρι την άκρη της οθόνης αλλά σταματάει μέσα στο πλαίσιο! Και ότι κάποιος τους ενοχλεί αυτό. Δηλαδή πόσο πιο " δεν έχω πραγματικά με τι να ασχοληθώ και γκρινιάζω για βλακείες!🤣🤣 Edited October 26, 2021 by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Αλήθεια τώρα; τόση ώρα συζητάμε μόνο για το μενού των settings και το ότι απλά μπήκαν κάποια πλαίσια γύρω πο το κείμενο; εδώ ο άλλος φίλος πιο πάνω έλεγε ότι μπήκαν bezzels και στις φωτογραφίες και στα μηνύματα και στα mail!Επειδή σε εμένα αναφέρεσαι δεν είπα ότι μπήκαν bezels. Τόση ώρα λέμε ότι οπτικά είναι σαν να έχεις στενότερη οθόνη. Στην εφαρμογή φωτογραφίες πηγαίνοντας άλμπουμ-για εσάς-βιβλιοθήκη φαίνονται στενότερα. Δεν εννοώ όταν ανοίγεις μια φωτογραφία. Επίσης το ίδιο συμβαίνει στην καρτέλα με τα μηνύματα- όχι όταν ανοίγεις ένα συγκεκριμένο sms.Το ίδιο επίσης συμβαίνει με τα emails στην στοκ εφαρμογή.Είναι μια διαπίστωση αυτό, είναι γεγονός ότι συμβαίνει. Το ότι συζητάμε όπως λες τόσην ώρα για αυτό, είναι επειδή δεν κατάλαβαν ορισμένοι τι εννοούμε εμείς οι υπόλοιποι. Δεν δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.Sent from my iPhone 12 ProMax using Tapatalk Pro 2 1 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techfreak Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 3 minutes ago, koutsis said: Εντάξει, πραγματικά θεωρώ αστείο αυτό που συζητάμε τόση ώρα! Ότι το μενού των settings μπήκε σε πλαίσια και δεν φτάνει το κείμενο μέχρι την άκρη της οθόνης αλλά σταματάει μέσα στο πλαίσιο! Και ότι κάποιος τους ενοχλεί αυτό. Δηλαδή πόσο πιο " δεν έχω πραγματικά με τι να ασχοληθώ και γκρινιάζω για βλακείες!🤣🤣 Προφανώς αναφέρεαι στον εαυτό σου, που ασχολειται τόση ώρα απατώντας σε αυτό το Thread.... Σε κάτι που όλοι βλέπουμε τι έχει γίνει .... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 33 minutes ago, hraklhs57 said: Επειδή σε εμένα αναφέρεσαι δεν είπα ότι μπήκαν bezels. Τόση ώρα λέμε ότι οπτικά είναι σαν να έχεις στενότερη οθόνη. Στην εφαρμογή φωτογραφίες πηγαίνοντας άλμπουμ-για εσάς-βιβλιοθήκη φαίνονται στενότερα. Δεν εννοώ όταν ανοίγεις μια φωτογραφία. Επίσης το ίδιο συμβαίνει στην καρτέλα με τα μηνύματα- όχι όταν ανοίγεις ένα συγκεκριμένο sms. Το ίδιο επίσης συμβαίνει με τα emails στην στοκ εφαρμογή. Είναι μια διαπίστωση αυτό, είναι γεγονός ότι συμβαίνει. Το ότι συζητάμε όπως λες τόσην ώρα για αυτό, είναι επειδή δεν κατάλαβαν ορισμένοι τι εννοούμε εμείς οι υπόλοιποι. Δεν δείχνει το μέγεθος του προβλήματος. Sent from my iPhone 12 ProMax using Tapatalk Pro Κι που ακριβώς ενοχλεί αυτό, δεν κατάλαβα; ίσα ίσα έγινε πιο όμορφο έτσι μέσα σε πλαίσια και όχι χύμα. Επίσης τόση ώρα λέγατε ότι μεγάλωσαν τα bezzels της οθόνης όχι ότι απλά μπήκε το κείμενο μέσα σε πλαίσιο στις ρυθμίσεις! Big difference 😉 Edited October 26, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 I rest my case… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, Techfreak said: Προφανώς αναφέρεαι στον εαυτό σου, που ασχολειται τόση ώρα απατώντας σε αυτό το Thread.... Σε κάτι που όλοι βλέπουμε τι έχει γίνει .... Ασχολούμαι τόση ώρα γιατί κάποιοι λέγανε ότι μαγαλωσαν τα bezels της οθόνης στο ios 15 και προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοούσαν, ενώ αυτό που πραγματικά έγινε είναι ότι μπήκε το κείμενο στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου μέσα σε πλαίσια και δεν έφτανε μέχρι την άκρη της οθόνης! Για γέλια και για κλάματα κατάσταση 🤣 Edited October 26, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Κατάφερε κανείς να προσθέσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο wallet? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 10 minutes ago, filippos said: Κατάφερε κανείς να προσθέσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο wallet? Νομίζω μόνο για ΗΠΑ είναι αυτό το feature 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 6 minutes ago, koutsis said: Νομίζω μόνο για ΗΠΑ είναι αυτό το feature Ακριβώς, δεν το έχουν ενεργοποιήσει εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. October 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Μπορείς να το κανείς από εδώ:https://www.getcovidpass.eu/?fbclid=IwAR2UjyfdbORcmBYmLDSjGefOLqdrh_NAG0-DbIee1DMKDZw28oKvRaISn08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 (edited) On 26/10/2021 at 6:07 ΜΜ, athanaso77 said: Ακριβώς, δεν το έχουν ενεργοποιήσει εδώ. Άκυρο. Δεν είναι μόνο για ΗΠΑ. Εδώ Αγγλία το έβαλα κανονικά από το NHS app στο Apple wallet. Βασικά αν μπεις στην εφαρμογή του NHS έχει κουμπάκι που λέει add to apple wallet και μπαίνει αυτοματα. Άρα λογικά θα μπαίνει και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες! Edited October 28, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 45 minutes ago, koutsis said: Άκυρο. Δεν είναι μόνο για ΗΠΑ. Σωστό, Ελλάδα όμως δεν είναι ενεργοποιημένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGRANEROE Δημ. October 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2021 On 26/10/2021 at 7:49 ΜΜ, filippos said: Κατάφερε κανείς να προσθέσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο wallet? εγώ έτσι το έχω κάνει... https://www.enternity.gr/Article/FreeTime/News/Πως-θα-περάσετε-το-πιστοποιητικό-εμβολιασμού-σας-στο-Apple-Wallet-ή-στο-Android-smartphone-σας/69368.html 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2021 (edited) Το θέμα με το ελληνικό πιστοποιητικό όταν το περάσεις στο κινητό είναι ότι δεν δείχνει την αναμνηστική δόση. Αναφερει τελευταία δόση την δεύτερη κ όχι την τριτη (εφόσον την έχεις κάνει) Στο ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αναγράφεται κανονικά η τριτη δόση στο wallet Edited October 30, 2021 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. November 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2021 On 28/10/2021 at 6:31 ΜΜ, EGRANEROE said: εγώ έτσι το έχω κάνει... https://www.enternity.gr/Article/FreeTime/News/Πως-θα-περάσετε-το-πιστοποιητικό-εμβολιασμού-σας-στο-Apple-Wallet-ή-στο-Android-smartphone-σας/69368.html Υπάρχει και αυτό το app: https://apps.apple.com/gr/app/covid-free-gr-wallet/id1574669501 που το εισάγει στο wallet. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. November 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2021 Πρόσφατα διαπίστωσα ότι όταν πάω να κάνω προσαρμογή τοποθεσίας σε μία φωτογραφία, δεν μου εμφανίζει αποτελέσματα στην αναζήτηση διεύθυνσης. Λογικά κάτι έχω απενεργοποιήσει από την επιλογή απόρρητο. Έχει υπόψιν του κανείς τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2021 Η 15.1.1 είναι διαθέσιμη για τις σειρές iPhone 12 & 13. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drollAntonis Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 On 4/11/2021 at 3:14 ΜΜ, drollAntonis said: Πρόσφατα διαπίστωσα ότι όταν πάω να κάνω προσαρμογή τοποθεσίας σε μία φωτογραφία, δεν μου εμφανίζει αποτελέσματα στην αναζήτηση διεύθυνσης. Λογικά κάτι έχω απενεργοποιήσει από την επιλογή απόρρητο. Έχει υπόψιν του κανείς τι φταίει; Τελικά έφταιγε ότι στις φωτογραφίες είχα απενεργοποιήσει τα δεδομένα κινητού δικτύου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Παιδιά, από ios 15 και μετά το viber μου κρασσάρει συνέχεια! Είμαι με 12 pro max. Το κάνει και σε σας? Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 8 minutes ago, frix_ath said: Παιδιά, από ios 15 και μετά το viber μου κρασσάρει συνέχεια! Είμαι με 12 pro max. Το κάνει και σε σας? Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί? Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι γενικό φαινόμενο. Βέβαια η 15 έχει παρουσιάσει διάφορα θέματα σε πολλούς, όλοι περιμένουμε την 15.2 μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση τόσο από θέμα κατανάλωσης, όσο και από θέμα γενικότερης λειτουργίας. Έχεις βάλει την 15.1.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 (edited) Εχω βαλει την 15.1.1 αλλά το viber κολλάει συνέχεια. Κρασσαρει και reload μετά. Μόνο στο viber πουθενά αλλού. Edited November 19, 2021 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, frix_ath said: Εχω βαλει την 15.1.1 αλλά το viber κολλάει συνέχεια. Κρασσαρει και reload μετά. Μόνο στο viber πουθενά αλλού. Σε εμένα μια χαρά δουλεύει. Δοκίμασες να κάνεις uninstall την εφαρμογή και να την ξαναβάλεις; εννοείται κράτα backup πρώτα. Edited November 20, 2021 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts