Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Καλησπέρα παίδες . Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξανά συζητήσει αλλά έχω το εξής θέμα: ενώ μιλάω στο κινητό χτυπάει 2η κλήση σε αναμονή. Το ρολόι δε δείχνει τίποτα.ειτε μιλάω από ρολόι είτε από κινητό. Απο την άλλη άμα έρθει κάνα Viber χτυπάει και μες το ακουστικό να μου χαλάει τη συζήτηση. Υπάρχει τρόπος να χτυπάει η αναμονή στο ρολόι να βλέπω ποιος είναι ενώ ήδη μιλάω; Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Μετά από 2 μήνες χρήσης… Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 44 minutes ago, zurabi_97 said: Μετά από 2 μήνες χρήσης… Συμβαίνουν αυτά… 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Μετά από 2 μήνες χρήσης… Sent from my iPhone using TapatalkΑπό τον Νοέμβρη του 2021 αγορασμένο, με καθημερινή ολοήμερη χρήση και φυσικά όλα ανοιχτά!Το μυστικό σε όλα για μένα είναι να μην πέφτει κάτω από 40% και φόρτιση μέχρι 90-95 μαξ!(Επίσης το iPhone 13 mini από τον Ιανουάριο του 2022, έχει σήμερα 100% υγεία)Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Ψάχνω για ένα braided solo loop (σαν της Apple). Επειδή το original κοστίζει κούκος αηδόνι, κάποια εναλλακτική και οικονομική κόπια 1:1 υπάρχει; 45mmSent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Καλημέρα . Θέλω να βάλω tempered glass σε ένα Apple Watch SE 44mm . Έχω δοκιμάσει spigen και nilkin , και τα δυο έκοβαν λίγο στην άκρη της οθόνης , δηλαδή το μαυρο πλαίσιο του glass , κάλυπτε έστω και για λίγο μέρος της οθόνης . Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο ; Ευχαριστώ πολύ !!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2023 Νέο update watchOS 9.5.1. 1 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Γνωρίζουμε αν τα σέρβις στην Ελλάδα μπορούν να επαναφέρουν το λογισμικό από beta σε σταθερή έκδοση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Καλησπέρα να ρωτήσω το ρολόι το βάζετε στο νερό και μιλάω για το ντουζ όχι θάλασσα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 43 minutes ago, gatuso said: Καλησπέρα να ρωτήσω το ρολόι το βάζετε στο νερό και μιλάω για το ντουζ όχι θάλασσα Αν θέλεις το βάζεις, δεν απαγορεύεται. Εγώ προσωπικά ποτέ… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 Αν θέλεις το βάζεις, δεν απαγορεύεται. Εγώ προσωπικά ποτέ…Το φοράω όταν κάνω ντουζ αλλά με όλα αυτά που ακούω μάλλον θα το βγάζω ευχαριστώ και καλό βράδυ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. July 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2023 (edited) 53 minutes ago, gatuso said: Καλησπέρα να ρωτήσω το ρολόι το βάζετε στο νερό και μιλάω για το ντουζ όχι θάλασσα. Στην θάλασσα ναι ένα ολόκληρο καλοκαίρι, θέλει ξέπλυμα με νερό βρύσης για να μην καθίσουν τα άλατα. Στο ντούζ με το σάπουνι δεν ξέρω αν είναι καλό, οπότε όχι. Edited July 6, 2023 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Κανονικά είναι αδιάβροχο και ακόμα κάνει και για κολύμβηση αφού έχει συγκεκριμένη ενότητα για να παρακολουθείς τους χρόνους που κανείς Εγω δεν το έχω πλύνει ποτέ. Δεν εμπιστεύομαι Καμια φορά μόνο άμα βρέχει και βραχεί λίγο ως εκεί 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Πολύ συχνά στο μπάνιο και συχνό πλύσιμο στην βρύση για να καθαρίζει ο ιδρώτας και κανένα Apple watch μου δεν έχει πάθει τίποτα έως τώρα. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 Το 4 που είχα δεν το έβγαζα ούτε στο μπάνιο ουτε στη θάλασσα.Ποτέ δεν έπαθε το παραμικρό.Το Ultra επίσης.Το μόνο που κάνω μετά τη θάλασσα να το ξεπλένω καλάSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 On 7/7/2023 at 7:56 ΜΜ, zerokill said: Το 4 που είχα δεν το έβγαζα ούτε στο μπάνιο ουτε στη θάλασσα.Ποτέ δεν έπαθε το παραμικρό.Το Ultra επίσης.Το μόνο που κάνω μετά τη θάλασσα να το ξεπλένω καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλλον θα πάω κι εγώ στο Ultra! Πόσο πιστεύεις φεύγει το 7αρι άριστο, 6 μηνών και με μπαταρία 98%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Εδώ καιρό μου δημιουργεί ένα σπαστικό πρόβλημα στα μηνύματα Ερχεται μήνυμα. Το βλέπω από το κινητό ή το σβήνω. Δεν συγχρονίζει το ρολόι και συνεχίζει πχ να λέει 4 μηνύματα αδιάβαστα Εαν δεν έρθει νέο μήνυμα δεν συγχρονίζει μπορεί να μείνει έτσι 1 μέρα ολόκληρη και μου την δίνει 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Εδώ καιρό μου δημιουργεί ένα σπαστικό πρόβλημα στα μηνύματα Ερχεται μήνυμα. Το βλέπω από το κινητό ή το σβήνω. Δεν συγχρονίζει το ρολόι και συνεχίζει πχ να λέει 4 μηνύματα αδιάβαστα Εαν δεν έρθει νέο μήνυμα δεν συγχρονίζει μπορεί να μείνει έτσι 1 μέρα ολόκληρη και μου την δίνει Σε μένα το έκανε πάντα. Δεν βρήκα ποτέ πως γίνεται να σβήνω μήνυμα στο ρολόι και να σβήνεται και στο τηλέφωνο η αντιστροφα.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 31 minutes ago, zerokill said: Σε μένα το έκανε πάντα. Δεν βρήκα ποτέ πως γίνεται να σβήνω μήνυμα στο ρολόι και να σβήνεται και στο τηλέφωνο η αντιστροφα. Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν εννοώ αυτό Αυτο πάντα νομίζω ήταν πρόβλημα Εμενα συνεχίζει να μου λέει ότι έχω αδιάβαστα μηνύματα Το έκανα επαναφορά εχθές και επιστροφή όμως σε αντίγραφο ασφαλείας Ξανα τα ίδια Σημερα έκανα ολική επαναφορά χωρίς αντίγραφο να δω άμα θα στρώσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Τελικά μετά την επαναφορά συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα Και από ρυθμίσεις δεν έχω κάνει τίποτα στο ρολόι Οπως άνοιξε μετά την επαναφορά έτσι το χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Καλησπέρα τώρα τελευταία χάνω πολλές ειδοποίησεις σε Viber και σε κλήσης τηλεφώνου σας έχει τύχει είναι ενημερωμένα και τηλέφωνο και ρολόι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Καλημέρα. Μπορώ να πληκτρολογησω μήνυμα στα ελληνικά ή μόνο να υπαγορεύσω;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Just now, stapd_21 said: Καλημέρα. Μπορώ να πληκτρολογησω μήνυμα στα ελληνικά ή μόνο να υπαγορεύσω; Το δεύτερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Και μόνο αν έχω δεδομένα ή Wi-Fi φαντάζομαι…Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 On 8/8/2023 at 11:54 ΜΜ, gatuso said: Καλησπέρα τώρα τελευταία χάνω πολλές ειδοποίησεις σε Viber και σε κλήσης τηλεφώνου σας έχει τύχει είναι ενημερωμένα και τηλέφωνο και ρολόι Sent from my iPhone using Tapatalk Το viber έτσι κι αλλιώς δεν καλεί στο ρολόι Μονο σε μηνύματα χτυπάει Κανε μια επανεκκίνηση και το ρολόι και το κινητό Μια στο τόσο ίσως κάτι να κόλλησε 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts