fotisbasm_ Δημ. Σάββατο στις 03:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:55 μμ (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Έφτιαξε πάντως, πάτησα το κουμπί αύξησης, το κουμπί μείωσης (έντασης) και παρατεταμένα το πλαϊνό μέχρι να κλείσει. εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση???? Edited Σάββατο στις 03:55 μμ by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:57 μμ (edited) 1 hour ago, fotisbasm_ said: εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση???? Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση. Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. Edited Σάββατο στις 05:05 μμ by panos.k2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:44 μμ 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση. Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. Επανεκκίνηση είναι αυτό Μπορει να κόλλησε κάτι από τον πυρήνα του λειτουργικού και σου έκανε αυτά τα θέματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. Κυριακή στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:47 μμ Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση) ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ? , ειχα το iphone 11 και απο τα backup/restore εφτασα να εχω το iphone 13pro max και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. Κυριακή στις 02:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:23 μμ 36 minutes ago, fotisbasm_ said: Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση) ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ? , ειχα το iphone 11 και απο τα backup/restore εφτασα να εχω το iphone 13pro max και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11 Πήγαινε στις ρυθμίσεις / wallpaper και βάλε όποιο θες αφού έχεις το 13 pm 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Καλημερα σε ολους, αξιζει η αγορα του ακομα,η ειναι προτιμοτερο το 14 σαν πιο καινουργιο?Σκεφτομαι σοβαρα να παω αμεσα σε ενα μεταχειρισμενο(θελω και καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει η συσκευη που πηρα προσφατα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Ναι γιατί το βρίσκεις σε καλές τιμές λόγω ερχόμου του15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts