Jump to content

iPhone 13 Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, panos.k2 said:

Έφτιαξε πάντως, πάτησα το κουμπί αύξησης, το κουμπί μείωσης (έντασης) και παρατεταμένα το πλαϊνό μέχρι να κλείσει. 

εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση????

Edited by fotisbasm_

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, fotisbasm_ said:

εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση????

Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση.
Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. 

Edited by panos.k2

2 ώρες πριν, panos.k2 said:

Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση.
Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. 

Επανεκκίνηση είναι αυτό 

Μπορει να κόλλησε κάτι από τον πυρήνα του λειτουργικού και σου έκανε αυτά τα θέματα 

Nokia 8800 Scirocco

Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση)  ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ?  , ειχα το iphone 11  και απο τα backup/restore  εφτασα να εχω το iphone 13pro max  και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11

36 minutes ago, fotisbasm_ said:

Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση)  ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ?  , ειχα το iphone 11  και απο τα backup/restore  εφτασα να εχω το iphone 13pro max  και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11

Πήγαινε στις ρυθμίσεις / wallpaper και βάλε όποιο θες  αφού έχεις το 13 pm 😉

ghosts.jpg

Καλημερα σε ολους, αξιζει η αγορα του ακομα,η ειναι προτιμοτερο το 14 σαν πιο καινουργιο?Σκεφτομαι σοβαρα να παω αμεσα σε ενα μεταχειρισμενο(θελω και καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει η συσκευη που πηρα προσφατα).