Meraklis87 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Μίλησα με Κωτσόβολο πριν λίγο. Μου είπαν για καθυστέρηση πάνω από 1 μήνα και βλέπουμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) 1 hour ago, Meraklis87 said: Μίλησα με Κωτσόβολο πριν λίγο. Μου είπαν για καθυστέρηση πάνω από 1 μήνα και βλέπουμε. Το έχετε καταλάβει ότι αν δεν κάνατε προπαραγγελια και το αγαραζατε απλά από το κατάστημα θα το είχατε γρηγορότερα ετσι; Edited November 18, 2021 by koutsis 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 26 minutes ago, koutsis said: Το έχετε καταλάβει ότι αν δεν κάνατε προπαραγγελια και το αγαραζατε απλά από το κατάστημα θα το είχατε γρηγορότερα ετσι; Δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα της Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlf Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 2 ώρες πριν, Meraklis87 said: Δεν υπάρχει διαθέσιμο πουθενά. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω γυρίσει όλα τα καταστήματα της Αττικής. Σήμερα εμφανίζονται και πάλι Pro Max 128GB στον Κωτσόβολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 (edited) Αυριο θα παραλαβει μερικα κομματια το Πλαισιο. 99% θα παραλάβω και εγω (για προπαραγγελίες εννοώ ) Edited November 18, 2021 by nikpoth 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvlf Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Just now, nikpoth said: Αυριο θα παραλαβει μερικα κομματια το Πλαισιο. 99% θα παραλάβω και εγω Μην το γκαντεμιάζεις..... Μείνε στην πρώτη πρόταση! Με το καλό φίλε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 13 minutes ago, nvlf said: Μην το γκαντεμιάζεις..... Μείνε στην πρώτη πρόταση! Με το καλό φίλε! Με πήραν οι ιδιοι τηλεφωνο. Ειμαι λεει στη πεμπτη παραλαβη και αυριο θα στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 6 ώρες πριν, paros99 said: Πως κάνουμε εγκατάσταση? Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες, θα σου βγάλει μήνυμα για ενημέρωση φορέα (carrier update) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 5 minutes ago, athanaso77 said: Πηγαίνοντας Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες, θα σου βγάλει μήνυμα για ενημέρωση φορέα (carrier update) Ευχαριστώ!!! Εγινε ήδη είδα και 5G!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. November 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2021 Μετά από αρκετά τηλέφωνα και προσπάθειες προχώρησε και η δίκη μου παραγγελία , αύριο μπαίνει κούριερ (Κωτσόβολος) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazas28 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Εγώ χτες το πρωί παρέλαβα από πλαίσιο .είχα κάνει προπαραγγελία από 10/10. Το κινητό φαίνεται σούπερ ,πολύ όμορφο αλλά λόγω πως προέρχομαι από android θέλω λίγο χρόνο εξοικιωσης.πάντως ήρθε 10:00 το πρωί με 66% μπαταρία και όλη μετά το σκάλιζα και το βράδυ είχα 20%.φαίνεται καλή η μπαταρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Η μπαταρία του είναι αναμφίβολα ότι καλύτερο έχει υπάρξει σε smartphone μέχρι σήμερα, το μέγεθος όμως και ειδικά το βάρος του φωτεινού μοντέλου, δεν ξέρω κατά ποσό συνηθίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 10 ώρες πριν, RealMakka said: Μετά από αρκετά τηλέφωνα και προσπάθειες προχώρησε και η δίκη μου παραγγελία , αύριο μπαίνει κούριερ (Κωτσόβολος) Πότε είχες παραγγείλει; Ποιο χρώμα και πόσα GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Προσπάθησα με την δεύτερη συσκευή να πάρω τα νούμερα της πρώτης σε μπαταρία αλλά δεν βγαίνει. Βράδυ σερφαροντας μόνο με tapatalk με την φωτεινότητα πολύ χαμηλά η 1η συσκευή μου έδωσε 1:30 sot μέχρι να σπάσει το 100% σε 99%. Με την καινούργια στην μια ώρα πάει 99%. Στο ίδιο level φωτεινότητας βέβαια η 2η συσκευή είναι πιο φωτεινή και πιστεύω ότι είναι ο λόγος αυτής της διαφοράς. κατι παίρνεις κάτι δίνεις τελικά. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazas28 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Sierra blu iPhone pro max 13 128 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 On 23/10/2021 at 8:36 ΠΜ, jonos said: Θα δω άραγε τώρα στις αρχές αυτο το 4483 ή είναι μόνον ονομαστικό ; Με 4450 ήρθε η 2η συσκευή. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Εγώ θα έλεγα να μη δίνεις και τόση σημασία στο CoconutBattery, και αν θέλεις τη γνώμη μου... νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια λεπτομέρεια. Ειδικά η μπαταρία του 13 Pro Max, είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Εγώ περισσότερο θα ψαχνόμουν για το κενό ανάμεσα στο ακουστικό και το σασί και κυρίως για το uniformity της οθόνης και τις γνωστές πρασινίλες των OLED οθονών σε γκρι φόντο με χαμηλό φωτισμό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 22 minutes ago, athanaso77 said: Εγώ θα έλεγα να μη δίνεις και τόση σημασία στο CoconutBattery, και αν θέλεις τη γνώμη μου... νομίζω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοια λεπτομέρεια. Ειδικά η μπαταρία του 13 Pro Max, είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Εγώ περισσότερο θα ψαχνόμουν για το κενό ανάμεσα στο ακουστικό και το σασί και κυρίως για το uniformity της οθόνης και τις γνωστές πρασινίλες των OLED οθονών σε γκρι φόντο με χαμηλό φωτισμό. Κοιτά με την μπαταρία όντως είναι του στυλ σε δουλειά να βρισκόμαστε. Τώρα όσον αφορά τα αλλά που αναφέρεις είναι τα πρώτα που τσέκαρα και στις δυο συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Αυτό που γίνεται από κάποιους στο εξωτερικό που διαβάζω του στυλ έπρεπε να αλλάξω επτά συσκευές για να βρω την σωστή το θεωρώ υπερβολικό. Σίγουρα υπάρχουν κομμάτια με πρόβλημα αλλά θεωρώ πολύ μικρό το ποσοστό. Οσο για το βάρος που γράφεις τώρα χειμώνα κλέβουμε με τα μπουφάν. Να μας δω το καλοκαίρι πως θα τις κουβαλάμε. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Φρέσκο. Μόλις παρέλαβα.Θα χρειαστεί μια θήκη τώρα. Προστασία οθόνης αξίζει παιδιά η χάνει πολύ μετά η οθόνη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2021 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 2 minutes ago, nikpoth said: Προστασία οθόνης αξίζει παιδιά η χάνει πολύ μετά η οθόνη; Να του βάλεις ένα επώνυμο και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κατά προτίμηση της Spigen ή της ESR που έχουν και οδηγό για εύκολη τοποθέτηση που δεν μπορείς να κάνεις λάθος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 31 minutes ago, nikpoth said: Φρέσκο. Μόλις παρέλαβα.Θα χρειαστεί μια θήκη τώρα. Προστασία οθόνης αξίζει παιδιά η χάνει πολύ μετά η οθόνη; Έβαλα Spigen είναι απίστευτη! Καλορίζικο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 Από που την αγόρασες αν επιτρέπεται; Αυτή της Belkin που πουλάρι το iStorm δεν αξίζει πιστεύετε; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 59 minutes ago, nikpoth said: Φρέσκο. Μόλις παρέλαβα.Θα χρειαστεί μια θήκη τώρα. Προστασία οθόνης αξίζει παιδιά η χάνει πολύ μετά η οθόνη; 8 minutes ago, soiramk said: Από που την αγόρασες αν επιτρέπεται; Αυτή της Belkin που πουλάρι το iStorm δεν αξίζει πιστεύετε; Spaceboy! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 6 minutes ago, soiramk said: Από που την αγόρασες αν επιτρέπεται; Αυτή της Belkin που πουλάρι το iStorm δεν αξίζει πιστεύετε; Στην πρώτη συσκευή έβαλα belkin από iStorm και στην βδομάδα πήρε αέρα πάνω δεξιά. Στην δεύτερη που έχω τώρα πήγα σε Spigen. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 (edited) 1 hour ago, nikpoth said: Φρέσκο. Μόλις παρέλαβα.Θα χρειαστεί μια θήκη τώρα. Προστασία οθόνης αξίζει παιδιά η χάνει πολύ μετά η οθόνη; Καλοριζικο να το χαρείς! Σε ενάμιση χιλιάρικο συσκευή νομίζω η προστασία οθόνης επιβάλλεται. Εγω έχω της spigen που έχει και τον οδηγο τοποθέτησης και μπαίνει πανεύκολα, την ‘χω κάνα 2 βδομαδες που έχω την συσκευή και είναι άριστη την προτείνω ανεπιφύλακτα. Edited November 19, 2021 by Pwpwpw 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts