fotisbasm_ Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Έφτιαξε πάντως, πάτησα το κουμπί αύξησης, το κουμπί μείωσης (έντασης) και παρατεταμένα το πλαϊνό μέχρι να κλείσει. εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση???? Edited September 30, 2023 by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 (edited) 1 hour ago, fotisbasm_ said: εφαγα σκαλωμα . δηλαδη επανεκκινηση???? Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση. Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. Edited September 30, 2023 by panos.k2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2023 2 ώρες πριν, panos.k2 said: Πάτησα τα κουμπιά που ειπα, Έκλεισε και άνοιξε μόνο του. Ουσιαστικά επανεκκίνηση. Ειπα να γράψω ακριβώς τι έκανα σε περίπτωση που συμβεί και σε κάποιον άλλο γιατί μόνο έτσι έφτιαξε. Επανεκκίνηση είναι αυτό Μπορει να κόλλησε κάτι από τον πυρήνα του λειτουργικού και σου έκανε αυτά τα θέματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση) ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ? , ειχα το iphone 11 και απο τα backup/restore εφτασα να εχω το iphone 13pro max και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 36 minutes ago, fotisbasm_ said: Υπαρχουν πουθενα (σε αψογη αναλυση) ή εαν μπορει καποιος να ανεβασει τα "μαμα" wallpapper που εχει το iphone 13 pro max ? , ειχα το iphone 11 και απο τα backup/restore εφτασα να εχω το iphone 13pro max και εχω ακομα τα wallpapper απο το 11 Πήγαινε στις ρυθμίσεις / wallpaper και βάλε όποιο θες αφού έχεις το 13 pm 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Καλημερα σε ολους, αξιζει η αγορα του ακομα,η ειναι προτιμοτερο το 14 σαν πιο καινουργιο?Σκεφτομαι σοβαρα να παω αμεσα σε ενα μεταχειρισμενο(θελω και καλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει η συσκευη που πηρα προσφατα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2023 Ναι γιατί το βρίσκεις σε καλές τιμές λόγω ερχόμου του15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Ψάχνω κι εγώ ένα 256gb. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να δώσει το δικό του ας μου στείλει ένα μήνυμα. Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk_46 Δημ. October 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2023 Καλησπέρα σε όλους. Με το iOS 17 ενα θέμα που έχω ειναι πως όταν απενεργοποιήσω την συσκευή και την ενεργοποιησω πάλι συνδέεται στον WiFi αλλά δεν έχει ίντερνετ και δεν βγάζει ούτε το σήμα στην οθόνη. Πρέπει να κλείσω και να ξανανοιξω το WiFi από τις ρυθμίσεις και είναι οκ μετά!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Καλημερα, ερωτηση προς κατοχους, οσοι εχετε την μπαταρια σε ποσοστο υγειας κατω του 90% , πως ειναι η αυτονομια σας? Βγαινει η μερα με εντονη χρηση, η χρειαζεται και φορτιση ενδιαμεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 41 minutes ago, jkidd13 said: Καλημερα, ερωτηση προς κατοχους, οσοι εχετε την μπαταρια σε ποσοστο υγειας κατω του 90% , πως ειναι η αυτονομια σας? Βγαινει η μερα με εντονη χρηση, η χρειαζεται και φορτιση ενδιαμεσα? εγω έχω 87%. Αναλογα τι εννοείς έντονη χρήση. ο Καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά πράγματα και εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 Just now, koutsis said: εγω έχω 87%. Αναλογα τι εννοείς έντονη χρήση. ο Καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικά πράγματα και εφαρμογές... Σωστο,εγω κανω βαρια χρηση,και στη δουλεια με αρκετα τηλεφωνα και whatsapp,και μετα με social media, browsing,youtube κλπ. Η μερα χοντρικα βγαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2023 27 minutes ago, jkidd13 said: Σωστο,εγω κανω βαρια χρηση,και στη δουλεια με αρκετα τηλεφωνα και whatsapp,και μετα με social media, browsing,youtube κλπ. Η μερα χοντρικα βγαινει? Με το ζόρι βγαίνει. Επίσης εξαρτάται πολύ απο το αν εχεις καλό σημα ή οχι. Αν το σήμα είναι χάλια πέφτει πολύ η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 (edited) Εμένα με 92% υγεία βγάζει διήμερο με μέτρια προς ελαφρια χρήση. Το φορτιζω κάθε δεύτερο βραδυ. Το βάζω στην πρίζα πριν πέσει κατω από 20. Το κινητό είναι αγορασμένο τον Φεβρουάριο του 22 Edited October 21, 2023 by panos.k2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Έχω υγεία 85%, σε μια τυπική μέρα (100%στις 6 το πρωί, χρήση μέσα στην μέρα μόνο με δεδομένα συνήθως σε χώρους γραφείου ) γυρίζω κατά τις 5 το απόγευμα σπίτι με ένα 40%. Αν πρέπει να δουλέψω και έξω και κάνω και χρήση κάμερας (φώτο -βιντεο) κατά τις 2 το μεσημέρι είμαι κάτω από 40% και το κουμπωνω στο power bank. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Αν και δεν υπάρχει νομίζω ένας γενικός κανόνας... Από πότε πρέπει να σκεφτόμαστε την αλλαγή μπαταρίας; Όταν κατέβει από το 80%; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Όταν σου βγάλει στο μενού υγεία μπαταρίας service ή όταν εσύ θεωρείς ότι η διάρκεια της δεν σε ικανοποιεί 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 14 minutes ago, chocbhed_6630 said: Όταν σου βγάλει στο μενού υγεία μπαταρίας service ή όταν εσύ θεωρείς ότι η διάρκεια της δεν σε ικανοποιεί Ευχαριστώ φίλε μου, να ξέρω δηλαδή τι με περιμένει στο κινητό του γιου και να προετοιμαστω. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 12 ώρες πριν, p_k said: Αν και δεν υπάρχει νομίζω ένας γενικός κανόνας... Από πότε πρέπει να σκεφτόμαστε την αλλαγή μπαταρίας; Όταν κατέβει από το 80%; Μόνο όταν έχεις πρόβλημα φανερό Σκεψου είχα iPhone X που έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 16% και ήμουν μια χαρά Μονο στις ακραίες παγωνιές έπεφτε ξαφνικά η μπαταρία από το 90% στο 10% και δεν δούλευε το κινητό και κολλούσε Αυτο όμως στο χιονοδρομικό με -10 Κατα τα αλλά δεν είχα προβλήματα Αρα όταν έχεις πρόβλημα τότε θα την αλλάξεις Προβλημα δεν θεωρώ ότι είναι αντί για 7 ώρες να βγάζει 5 Το φορτίζεις λίγο πιο συχνά σιγά Και τα 100€ δεν τα λες και λίγα για μια μπαταρία κινητού 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 Λίγα δεν είναι αλλά αν έχεις σκοπό να κρατήσεις χρόνια το τηλέφωνο μια χαρά αξίζουν! Αν κρίνω από γνωστούς που έχουν σε χρήση iphone 7 εδώ και πόσα χρόνια και έχουν σκοπό να το κρατήσουν όσο πάει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2023 13 ώρες πριν, p_k said: Αν και δεν υπάρχει νομίζω ένας γενικός κανόνας... Από πότε πρέπει να σκεφτόμαστε την αλλαγή μπαταρίας; Όταν κατέβει από το 80%; Όταν αρχίσει να δυσλειτουργεί η συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Καλημέρα σε όλους, από αύριο εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής.Θελω να το ρωτήσω το εξής, η τελευταία έκδοση του ios τρέχει απροβληματιστα, αξίζει το update?Η καλύτερα να μείνεις στην 16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 50 minutes ago, jkidd13 said: Καλημέρα σε όλους, από αύριο εκτός απροόπτου θα είμαι και εγώ κάτοχος της συσκευής.Θελω να το ρωτήσω το εξής, η τελευταία έκδοση του ios τρέχει απροβληματιστα, αξίζει το update?Η καλύτερα να μείνεις στην 16? Εννοείται να κάνεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 14 minutes ago, koutsis said: Εννοείται να κάνεις update. Αν ο προηγουμενος κατοχος ειχε αναβαθμισει ηδη στην 17,με την επαναφορα του τηλεφωνου που θα κανει, θα εχει επανελθει και το λογισμικο στην αρχικη του εκδοση, η θα παραμεινει στην τελευταια αναβαθμιση που εκανε ο χρηστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 Αν ο προηγουμενος κατοχος ειχε αναβαθμισει ηδη στην 17,με την επαναφορα του τηλεφωνου που θα κανει, θα εχει επανελθει και το λογισμικο στην αρχικη του εκδοση, η θα παραμεινει στην τελευταια αναβαθμιση που εκανε ο χρηστης?Θα παραμείνει στην τελευταία έκδοση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts