efbill Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Καλησπέρα. Εδώ και περίπου ένα μήνα το iphone 13 pro της γυναίκας μου δεν δουλεύει όταν φορτίζει. Δεν μπορεί καν να το ξεκλειδώσει με σύρσιμο επάνω. Μόλις βγάλει τον φορτιστή όλα δουλεύουν κανονικά. Είναι ουσιαστικά άχρηστο όταν φορτίζει. Είναι στην 16.1.2 έκδοση. Κάνεις καμιά βοήθεια; Δεν έχω - είχα iPhone. Sorry αν έχει απαντηθεί. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 (edited) 20 minutes ago, efbill said: Καλησπέρα. Εδώ και περίπου ένα μήνα το iphone 13 pro της γυναίκας μου δεν δουλεύει όταν φορτίζει. Δεν μπορεί καν να το ξεκλειδώσει με σύρσιμο επάνω. Μόλις βγάλει τον φορτιστή όλα δουλεύουν κανονικά. Είναι ουσιαστικά άχρηστο όταν φορτίζει. Είναι στην 16.1.2 έκδοση. Κάνεις καμιά βοήθεια; Δεν έχω - είχα iPhone. Sorry αν έχει απαντηθεί. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δοκιμασε αλλο καλωδιο και φορτιστή. Κανε μια εναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων αν δεν δουλεψει κατι αλλο. Edited January 14, 2023 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Φαντάζομαι έχετε κάνει επανεκκίνησηSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δοκιμασε αλλο καλωδιο και φορτιστή. Κανε μια εναφορα εργοστασιακών ρυθμισεων αν δεν δουλεψει κατι αλλο.Δοκίμασε άλλο καλώδιο. Φαντάζομαι έχετε κάνει επανεκκίνησηSent from my iPhone using TapatalkΣας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Μόλις έκανε αναβάθμιση σε 16.2 και δεν άλλαξε κάτι :(Το καλώδιο είναι το Μαμά και ο φορτιστής αυτός που χρησιμοποιεί από τότε που το πήρε. Είναι παρόμοιο με αυτό που περιγράφουν εδώhttps://discussions.apple.com/thread/253430061Αν δείτε 1200+ άτομα αναφέρουν το ίδιο θέμα. Μάλιστα κάποιος λέει πως μαι μετά από επαναφορά δεν έστρωσε. Φυσικά έχουμε κάνει αρκετές εοανεκκινησεις. Θα δοκιμάσω με άλλον φορτιστή. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 δοκίμασε να βάλεις άλλο φορτιστή και καλώδιο μήπως κάτι από αυτά έχει διαρροή και σου δημιουργεί προβλήματα 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2023 αυτό το συνάντησα σε 12PM και ασύρματη φόρτιση σε μη mag φορτιστή. Το κινητό δεν ανταποκρινόταν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 6 ώρες πριν, Tasos19s said: δοκίμασε να βάλεις άλλο φορτιστή και καλώδιο μήπως κάτι από αυτά έχει διαρροή και σου δημιουργεί προβλήματα Αυτό είναι το πιθανότερο. Το ότι κάποιος φορτιστής λειτουργούσε σωστά μέχρι τώρα, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να χαλάσει στην πορεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ο φορτιστής δημιουργούσε το πρόβλημα. Με άλλον που δοκίμασα όλα καλά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 4 ώρες πριν, efbill said: Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ο φορτιστής δημιουργούσε το πρόβλημα. Με άλλον που δοκίμασα όλα καλά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μου έκανες like όμως Μου έχει τύχει γι αυτό στο είπε να το κανείς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Καλημέρα στην παρέα , καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Σε 13 pro και 13 pro max , όσοι έχουν αναβαθμίσει σε iOS 16.2 είναι ευχαριστημένοι γενικά και από αυτονομία ειδικότερα ; Να προχωρήσω σε αναβάθμιση των συσκευών που έχουμε στην οικογένεια ή να το καθυστερήσω ; Ευχαριστώ Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 14 minutes ago, Montoya_f1 said: Καλημέρα στην παρέα , καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Σε 13 pro και 13 pro max , όσοι έχουν αναβαθμίσει σε iOS 16.2 είναι ευχαριστημένοι γενικά και από αυτονομία ειδικότερα ; Να προχωρήσω σε αναβάθμιση των συσκευών που έχουμε στην οικογένεια ή να το καθυστερήσω ; Ευχαριστώ Εννοείται να ανβαθμίσεις. Η μπαταρία ενώ με 16.1 επεφτε γρήγορα, με τη 16.2 είναι super. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Στην 16.1.2 που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε 2 συσκευές 13 pro max και μια 13 pro, η αυτονομία είναι εξαιρετική. Οκ αφού φαντάζομαι αντίστοιχη ( αν όχι καλύτερη ) αντιλαμβάνομαι ότι είναι, θα προχωρήσω σε αναβάθμιση. Διαβάζω οτι υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη στα 14 pro ( κυρίως αυτονομίας ) στην 16.2 και το έχω καθυστερήσει .. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 (edited) 2 minutes ago, Montoya_f1 said: Στην 16.1.2 που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε 2 συσκευές 13 pro max και μια 13 pro, η αυτονομία είναι εξαιρετική. Οκ αφού φαντάζομαι αντίστοιχη ( αν όχι καλύτερη ) αντιλαμβάνομαι ότι είναι, θα προχωρήσω σε αναβάθμιση. Διαβάζω οτι υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη στα 14 pro ( κυρίως αυτονομίας ) στην 16.2 και το έχω καθυστερήσει .. Φίλε μου σε ολες τις εκδόσεις και σε όλα τα λειτουργικά αν ψάξεις στο google θα διαβάσεις για προβλήματα! Πάντα βάζε την τελευταία έκδοση και μην αγχώνεσαι... Εμενα π.χ. στη 16.1.2 επεφτε πιο γρήγορα η μπαταρία. Ο καθε ενας εχει διαφορετικες εμπειρίες Edited January 15, 2023 by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 Στην 16.1.2 που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή σε 2 συσκευές 13 pro max και μια 13 pro, η αυτονομία είναι εξαιρετική. Οκ αφού φαντάζομαι αντίστοιχη ( αν όχι καλύτερη ) αντιλαμβάνομαι ότι είναι, θα προχωρήσω σε αναβάθμιση. Διαβάζω οτι υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμη στα 14 pro ( κυρίως αυτονομίας ) στην 16.2 και το έχω καθυστερήσει .. 13pro max η γυναίκα και 14pro max εγώ. Με 16.2 και τα δύο, της γυναίκας πάει καλύτερα συνολικά, απλώς το δικό μου έχει και esim πάνω οπότε είναι λογικό να έχει αυξημένη κατά λίγο διάρκεια το 13...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2023 1 minute ago, rebel1 said: 13pro max η γυναίκα και 14pro max εγώ. Με 16.2 και τα δύο, της γυναίκας πάει καλύτερα συνολικά, απλώς το δικό μου έχει και esim πάνω οπότε είναι λογικό να έχει αυξημένη κατά λίγο διάρκεια το 13... Sent from my iPhone using Tapatalk Το δικό μου έχει 2 κάρτες ( esim προσωπική + sim από την εταιρία στην οποία εργάζομαι) και πάλι τα πηγαίνει πολύ καλά από αυτονομία στην 16.1.2. Αν έχω την αντίστοιχη στην 16.2 ( αν όχι καλύτερη ) θα είμαι ευχαριστημένος.. οκ Ευχαριστώ θα προχωρήσω το βράδυ στις αναβαθμίσεις. 1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi37 Δημ. January 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 On 15/1/2023 at 9:47 ΠΜ, Montoya_f1 said: Το δικό μου έχει 2 κάρτες ( esim προσωπική + sim από την εταιρία στην οποία εργάζομαι) και πάλι τα πηγαίνει πολύ καλά από αυτονομία στην 16.1.2. Αν έχω την αντίστοιχη στην 16.2 ( αν όχι καλύτερη ) θα είμαι ευχαριστημένος.. οκ Ευχαριστώ θα προχωρήσω το βράδυ στις αναβαθμίσεις. Καλησπέρα, να αναβαθμίσω και εγώ το 13 pm από την 16.0.3? Η μπαταρία είναι σκυλί σε αυτή την έκδοση.. Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 17, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2023 Κανείς δε θα σου πει με σιγουριά πως θα ανταποκριθεί η συσκευή σου στην αναβάθμιση. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία έκδοση είναι μια χαρά από άποψη αυτονομίας. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. January 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2023 On 17/1/2023 at 2:41 ΜΜ, evi37 said: Καλησπέρα, να αναβαθμίσω και εγώ το 13 pm από την 16.0.3? Η μπαταρία είναι σκυλί σε αυτή την έκδοση.. Καλησπέρα, Το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ, μέχρι που ακολούθησα τις συμβουλές των φίλων εδώ και προχώρησα στην αναβάθμιση. Είναι η τρίτη ημέρα σήμερα με την νέα έκδοση και δεν βλέπω κάποια διαφορά. Είναι και πάλι εξαιρετική η αυτονομία ( ίδια με πριν αν όχι καλύτερη.. ). Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi37 Δημ. January 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2023 iOS 16.3 is out! Θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες. 1 Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 21 ώρες πριν, evi37 said: iOS 16.3 is out! Θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές μέρες. Πες μας αλλιώς δεν την κάνω, να γίνει καμία βλακεία πάλι με την μπαταρία και να τρέχουμε!! Χειρότερη κι από Android κατήντησε η Apple πια!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Βάλε τη. Διορθώνει παιδικές ασθένειες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Εγώ την έβαλα χθες. Δεν είδα καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 iPhone 13 Pro Max , 6 μηνών με 100% υγεία μπαταρίας στις ρυθμίσεις του iPhone και περασμένη την 16.3 Όσοι «φοβάστε» να προχωρήσετε σε αναβάθμιση σας παραθέτω τα στατιστικά τις μπαταρίας να δείτε πως τα πηγαίνει άψογα στην διαχείριση της ! (Όλη η χρήση της μπαταρίας που βλέπετε έγινε με 4g και καθόλου Wi-Fi που θα βοηθούσε στην εξοικονόμηση ακόμα περισσότερης μπαταρίας) Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 iPhone 13 Pro Max , 6 μηνών με 100% υγεία μπαταρίας στις ρυθμίσεις του iPhone και περασμένη την 16.3 Όσοι «φοβάστε» να προχωρήσετε σε αναβάθμιση σας παραθέτω τα στατιστικά τις μπαταρίας να δείτε πως τα πηγαίνει άψογα στην διαχείριση της ! (Όλη η χρήση της μπαταρίας που βλέπετε έγινε με 4g και καθόλου Wi-Fi που θα βοηθούσε στην εξοικονόμηση ακόμα περισσότερης μπαταρίας) Sent from my iPhone 13 Pro Max using TapatalkΕξαιρετικά νούμερα, άλλωστε το 13 ΡΜ είναι κορυφή στην αυτονομία, ακόμα και σε σχέση με το 14 ΡΜ. Ωστόσο αυτό που βλέπω από τους διακόπτες σου είναι διαφορετικοί από τους δικούς μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2023 15 minutes ago, bill_viper said: Εξαιρετικά νούμερα, άλλωστε το 13 ΡΜ είναι κορυφή στην αυτονομία, ακόμα και σε σχέση με το 14 ΡΜ. Ωστόσο αυτό που βλέπω από τους διακόπτες σου είναι διαφορετικοί από τους δικούς μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Τι ακριβως εννοείς για τους διακόπτες ; το οτι έχουν το I και το O ; Αυτο μπορείς να το ενεργοποιήσεις να φαίνεται και στο δικό σου τηλέφωνο Ρυθμίσεις - Προσβασιμότητα - Οθόνη και μεγεθος κειμένου - Ετικέτες ενεργοποίησης 3 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts