Tasos19s Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 2 minutes ago, SkenaDena said: Σημερα απο τις 5 το πρωί μεχρι τωρα είχα 1:30 ωρα SOT με 8 ωρες wifi (και κακό σημα) και μετα 4g , τωρα είμαι με 82% μπαταρία. Η υγεία της μπαταρίας μου που ''φοβουνται'' όλοι δεν επεσε (Το κινητο αγοράστηκε 1η Αυγουστου. Κατα τα αλλα δεν βλεπω ουτε κατι νεο με την ενημέρωση αλλα ουτε και κατι που να με κάνει να μετανιώσω που την πέρασα. Σαν πολύ καλά μου φαίνονται τα ποσοστά που αναφέρεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 Σαν πολύ καλά μου φαίνονται τα ποσοστά που αναφέρεις Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 1 minute ago, SkenaDena said: Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν μας δείχνει και τίποτα αυτό το διάγραμμα Καλύτερο είναι αυτό των 24 ωρών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 Δεν μας δείχνει και τίποτα αυτό το διάγραμμα Καλύτερο είναι αυτό των 24 ωρών Μα αυτό των 24αρων ωρών σου εμφανίζει και το sot που είναι και πριν τις 24 ώρες γι αυτό έστειλα αυτό. Εν το μεταξύ όταν στο είπα είχα βάλει το κινητό για φόρτιση όποτε ανέβηκε κατά 5% το ποσοστό από αυτό που ανέφερα πριν Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 3 minutes ago, SkenaDena said: Μα αυτό των 24αρων ωρών σου εμφανίζει και το sot που είναι και πριν τις 24 ώρες γι αυτό έστειλα αυτό. Εν το μεταξύ όταν στο είπα είχα βάλει το κινητό για φόρτιση όποτε ανέβηκε κατά 5% το ποσοστό από αυτό που ανέφερα πριν Sent from my iPhone using Tapatalk Εντάξει μια χαρά φαίνονται τα ποσοστά σου δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 Το τραύλισμα είναι ακόμα εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 Πιο καθαρά στατιστικά μπαταρίας :) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 14 minutes ago, SkenaDena said: Πιο καθαρά στατιστικά μπαταρίας 🙂 Sent from my iPhone using Tapatalk Τα πιο καθαρά είναι 24ων ωρών Καιε φορά που πέφτει 80% το φορτίζεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 1 hour ago, Tasos19s said: Τα πιο καθαρά είναι 24ων ωρών Καιε φορά που πέφτει 80% το φορτίζεις; Όχι, το φορτίζω καθε απογευμα αποφευγωντας όσο μπορω να μένει όλο το βράδυ στο ρευμα (αν και το εχω κανει κ αυτο) Όσο μπαταρία κ αν εχει το απογευμα μπαινει στην πριζα για να παει φουλ να μην εχω το αγχος την επομενη ημερα πως δεν θα μου φτασει Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 Όχι, το φορτίζω καθε απογευμα αποφευγωντας όσο μπορω να μένει όλο το βράδυ στο ρευμα (αν και το εχω κανει κ αυτο) Όσο μπαταρία κ αν εχει το απογευμα μπαινει στην πριζα για να παει φουλ να μην εχω το αγχος την επομενη ημερα πως δεν θα μου φτασειΠάντως και το βράδυ να το βάλεις θα έχεις μπαταρία για την επόμενη μέρα μείον τα ψυχαναγκαστικά! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 54 minutes ago, SkenaDena said: Όχι, το φορτίζω καθε απογευμα αποφευγωντας όσο μπορω να μένει όλο το βράδυ στο ρευμα (αν και το εχω κανει κ αυτο) Όσο μπαταρία κ αν εχει το απογευμα μπαινει στην πριζα για να παει φουλ να μην εχω το αγχος την επομενη ημερα πως δεν θα μου φτασει άμα το βάλεις δυο τρεις φορές την νύχτα να φορτίσει, θα μάθει την συνήθεια σου αυτή, θα φορτίζει παρά πολύ αργά μέχρι το πρωί που ξυπνάς και είναι περίπου το ίδιο πράγμα αντί να σκέφτεσαι όχι τώρα να το φορτίσω όχι μην το αφήσω πολλές ωρες η τεχνολογία αυτή λέγεται έξυπνη φόρτιση και είναι ενεργοποιημένη στην συσκευή σου απλά θέλει να κανείς το ίδιο μερικές μέρες για να το μάθει και να το κάνει μετά μόνο του 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 Just now, Tasos19s said: άμα το βάλεις δυο τρεις φορές την νύχτα να φορτίσει, θα μάθει την συνήθεια σου αυτή, θα φορτίζει παρά πολύ αργά μέχρι το πρωί που ξυπνάς και είναι περίπου το ίδιο πράγμα αντί να σκέφτεσαι όχι τώρα να το φορτίσω όχι μην το αφήσω πολλές ωρες η τεχνολογία αυτή λέγεται έξυπνη φόρτιση και είναι ενεργοποιημένη στην συσκευή σου απλά θέλει να κανείς το ίδιο μερικές μέρες για να το μάθει και να το κάνει μετά μόνο του Δυστυχώς λογω δουλειας ( βαρδυα πρωινή ή απογευματινή ) δεν εχω παντα σταθερό πρόγραμμα που βρίσκομαι σπίτι μου κ συνεπως φορτίζω οποτε προτιμώ να το βαζω τα απογευματα να φορτίζει όταν είμαι πρωινός και τα βραδυα οταν ειμαι απογευματινός.... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2022 7 minutes ago, SkenaDena said: Δυστυχώς λογω δουλειας ( βαρδυα πρωινή ή απογευματινή ) δεν εχω παντα σταθερό πρόγραμμα που βρίσκομαι σπίτι μου κ συνεπως φορτίζω οποτε προτιμώ να το βαζω τα απογευματα να φορτίζει όταν είμαι πρωινός και τα βραδυα οταν ειμαι απογευματινός.... από αυτά που συμπεράνω ότι όλες τις νύχτες κοιμάσαι σπίτι σου άρα έρχεσαι στα λόγια μας ότι μπορείς να το βάλεις να φορτίσει πριν κοιμηθείς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 (edited) Παρατηρώ ότι όταν αφαιρώ το 13PMax μου από τον φορτιστή μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένα πολύ σιγανό τσακ σαν να κουνιέται πχ κάτι από τους φακούς της κάμερας. Από τα ηχεία δεν είναι σίγουρα,και είναι πολύ κουλό. Βέβαια είναι ανεπαίσθητο και θα ακουστεί μόνο σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον. Παίζει να είναι κάποιο πρόβλημα? Έχει νόημα να τρέχω για κάτι τέτοιο στο σέρβις το τηλέφωνο? Μήπως είναι κάποιο τσεκ που κάνει κάθε φορά μετά την φόρτιση για λόγους ασφαλείας? Edited December 7, 2022 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Καλησπέρα στην παρέα,όπως έχω ξαναγράψει είμαι νέοπας στο ios και θέλω βοήθεια.Στο android έιχα πληρωμένη εφάπαξ εφαρμογή το sygic για πλοήγηση αλλά στο ios δεν μεταφέρεται ο κωδικός μου και μου ζητάει απ την αρχή να την αγοράσω με συνδρομή κάθε χρόνο. Εχει να προτείνει κανείς δοκιμασμένη εφαρμογή αλλά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω κάθε χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 1 ώρα πριν, vtag said: Παρατηρώ ότι όταν αφαιρώ το 13PMax μου από τον φορτιστή μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγεται ένα πολύ σιγανό τσακ σαν να κουνιέται πχ κάτι από τους φακούς της κάμερας. Από τα ηχεία δεν είναι σίγουρα,και είναι πολύ κουλό. Βέβαια είναι ανεπαίσθητο και θα ακουστεί μόνο σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον. Παίζει να είναι κάποιο πρόβλημα? Έχει νόημα να τρέχω για κάτι τέτοιο στο σέρβις το τηλέφωνο? Μήπως είναι κάποιο τσεκ που κάνει κάθε φορά μετά την φόρτιση για λόγους ασφαλείας? Μετά από επανεκκίνηση το κάνει πάλι; Οχι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό σίγουρα Να το ψάξουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 1 hour ago, mparotsis said: Καλησπέρα στην παρέα,όπως έχω ξαναγράψει είμαι νέοπας στο ios και θέλω βοήθεια.Στο android έιχα πληρωμένη εφάπαξ εφαρμογή το sygic για πλοήγηση αλλά στο ios δεν μεταφέρεται ο κωδικός μου και μου ζητάει απ την αρχή να την αγοράσω με συνδρομή κάθε χρόνο. Εχει να προτείνει κανείς δοκιμασμένη εφαρμογή αλλά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω κάθε χρόνο? Χωρίς να είμαι σίγουρος φτιάξε έναν λογαριασμό στο sygic στο android και μετά να συνδεθείς στο sygic στο iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 1 hour ago, mparotsis said: Καλησπέρα στην παρέα,όπως έχω ξαναγράψει είμαι νέοπας στο ios και θέλω βοήθεια.Στο android έιχα πληρωμένη εφάπαξ εφαρμογή το sygic για πλοήγηση αλλά στο ios δεν μεταφέρεται ο κωδικός μου και μου ζητάει απ την αρχή να την αγοράσω με συνδρομή κάθε χρόνο. Εχει να προτείνει κανείς δοκιμασμένη εφαρμογή αλλά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνω κάθε χρόνο? Το Google maps δεν σου κάνει; 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 12 minutes ago, pavlosdr said: Χωρίς να είμαι σίγουρος φτιάξε έναν λογαριασμό στο sygic στο android και μετά να συνδεθείς στο sygic στο iPhone Here maps Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Χωρίς να είμαι σίγουρος φτιάξε έναν λογαριασμό στο sygic στο android και μετά να συνδεθείς στο sygic στο iPhone Μα έχω λογαριασμό στο Sygic απλώς δεν μεταφέρεται από το ένα λογισμικό στο άλλο. Στο Android πληρώνεις “μια και έξω” που το έχω κάνει ενώ στο iOS πρέπει να πληρώνεις κάθε χρόνο που δεν το θέλω. Sent from my iPhone using Tapatalk Το Google maps δεν σου κάνει; Θέλω να έχω πλοήγηση χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ. Στα βουνά και στα λαγκάδια δεν έχεις πάντα σύνδεση στα δεδομένα ενώ αν έχεις εφαρμογή εκτός σύνδεσης είσαι οκ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 3 ώρες πριν, pavlosdr said: Χωρίς να είμαι σίγουρος φτιάξε έναν λογαριασμό στο sygic στο android και μετά να συνδεθείς στο sygic στο iPhone Δε γίνεται αυτό. Η άδεια δεν μοιράζεται σε άλλη πλατφόρμα εκτός αυτής που αγοράστηκε. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 Θέλω να έχω πλοήγηση χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ. Στα βουνά και στα λαγκάδια δεν έχεις πάντα σύνδεση στα δεδομένα ενώ αν έχεις εφαρμογή εκτός σύνδεσης είσαι οκ. Sent from my iPhone using TapatalkΤο google maps έχει επιλογή για offline χάρτες/πλοήγηση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 5 ώρες πριν, nikos523 said: Το google maps έχει επιλογή για offline χάρτες/πλοήγηση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Πρέπει όμως να κανείς επιλογή την περιοχή που θέλεις κσι να κανείς download 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, nikos523 said: Το google maps έχει επιλογή για offline χάρτες/πλοήγηση εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια. Οτι απάντησε και ο @Tasos19s από πάνω.Το ξέρω ότι γίνεται αυτό εδώ και πολλά χρόνια.Εγώ όμως θα φύγω από Κρήτη την άλλη εβδομαδα και θα φτάσω μέχρι Ορεστιάδα οδικώς.Ποιους χάρτες να κατεβάσω για να είμαι σίγουρος?😬 Edited December 8, 2022 by mparotsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 35 minutes ago, mparotsis said: Οτι απάντησε και ο @Tasos19s από πάνω.Το ξέρω ότι γίνεται αυτό εδώ και πολλά χρόνια.Εγώ όμως θα φύγω από Κρήτη την άλλη εβδομαδα και θα φτάσω μέχρι Ορεστιάδα οδικώς.Ποιους χάρτες να κατεβάσω για να είμαι σίγουρος?😬 Πρέπει να επιλέγεις όλη την Ελλάδα και ότι άλλο πιάσει Κατεβασε το here maps και εκεί κατεβάζεις οποία χώρα θέλεις Ωραια εφαρμογή με δωρεάν τους χάρτες για όλο τον κόσμο 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts