doganos Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Εγω εγω και s21 ultra και 13 pro max. Τι θελεις να δω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Γενικά σαν εμπειρία σε σήμα και σε εμβέλεια wifi. Αν έχουν διαφορές. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το s21 ultra, για αυτο το λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 2 ώρες πριν, Antonio27 said: Γενικά σαν εμπειρία σε σήμα και σε εμβέλεια wifi. Αν έχουν διαφορές. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το s21 ultra, για αυτο το λεω Είσαι σίγουρος ότι γιαυτο δεν φταίει το router σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2022 Θεωρώ πως ναι, γιατί το 9 pro ήταν πολύ καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Έπιανε πολύ καλά στο δωμάτιο μου, σε σχέση με το ultra που αποσυνδέεται συχνά και η ταχύτητα σέρνεταιSent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 7 ώρες πριν, Antonio27 said: Θεωρώ πως ναι, γιατί το 9 pro ήταν πολύ καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Έπιανε πολύ καλά στο δωμάτιο μου, σε σχέση με το ultra που αποσυνδέεται συχνά και η ταχύτητα σέρνεται Sent from my SM-G998B using Tapatalk Εγώ τα βλέπω σχεδόν ίδια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 7 ώρες πριν, Antonio27 said: Θεωρώ πως ναι, γιατί το 9 pro ήταν πολύ καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Έπιανε πολύ καλά στο δωμάτιο μου, σε σχέση με το ultra που αποσυνδέεται συχνά και η ταχύτητα σέρνεται Sent from my SM-G998B using Tapatalk Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή φταίει κάτι άλλο Αλλαξε κανάλι στο router Μετά από καιρό μπορεί κάτι να άλλαξε και να παρεμβάλλει στο δίκτυο σου Δεν νομίζω να έφταιγε το κινητό σου και ειδικά όταν μιλάμε για τόσο ακριβή συσκευή Να πω είχες ένα Xiaomi των 100€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Σημείωσε επίσης ότι οι συχνότητες των 5Ghz έχουν μικρότερη εμβέλεια από τα 2.4Ghz. Οπότε εάν το S22 το έχεις συνδέσει στο router στα 5Ghz, έχεις όλα τα θετικά των 5Ghz, αλλά ίσως υστερεί σε εμβέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 23 minutes ago, Meraklis87 said: Σημείωσε επίσης ότι οι συχνότητες των 5Ghz έχουν μικρότερη εμβέλεια από τα 2.4Ghz. Οπότε εάν το S22 το έχεις συνδέσει στο router στα 5Ghz, έχεις όλα τα θετικά των 5Ghz, αλλά ίσως υστερεί σε εμβέλεια. το 5g στα wifi είναι πολύ καλό αλλά μόνο για ενιαίο χώρο χωρίς εμπόδια. σε άλλη περίπτωση χρησιμοποιούμε το 2.4G Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros13 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Σε κοντέινερ εργοταξίου πιάνω WiFi από ρουτερ που υπάρχει σε διπλανό κοντέινερ.. Απόσταση περίπου 7μ.. Σε 5g δεν μπορώ να συνδέω καν. Σε 2,4 συνδέεται αλλά όχι για πολλά πολλά.. Ύπαρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο κινητο;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 1 hour ago, ikaros13 said: Σε κοντέινερ εργοταξίου πιάνω WiFi από ρουτερ που υπάρχει σε διπλανό κοντέινερ.. Απόσταση περίπου 7μ.. Σε 5g δεν μπορώ να συνδέω καν. Σε 2,4 συνδέεται αλλά όχι για πολλά πολλά.. Ύπαρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μπορώ να κάνω στο κινητο; Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι δεν μπορείς να κανείς τίποτα από θέμα ρυθμίσεων Wi-Fi Μόνο άμα έχεις καμία θήκη που ενοχλεί τα σήματα δοκίμασε να την βγάλεις να δεις άμα δεις βελτίωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Παιδιά, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε 15.4, το τηλέφωνο κυριολεκτικά καίει τον κ..ο του από μπαταρία! Το ίδιο ισχύει και για το 12 Pro Max του πατέρα μου. Ειλικρινά, κρίμα και πάλι κρίμα. Δεν πρόσεξαν καθόλου την κατανάλωση ενέργειας αυτή τη φορά. Πάνε να βελτιώσουν ένα και χαλάνε άλλα δέκα, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν σωστά. Εκτός και αν επιδιώκουν να μας "γεράσουν" γρηγορότερα τις μπαταρίες και το επιτυγχάνουν μέσω των ενημερώσεων λογισμικού. Σου λέει τι? Να βγάλεις πάνω από ένα χρόνο με μία μπαταρία, επειδή "προσέχεις"? Όχι, δεν πρόκειται. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristoste Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο με την 15.4 ως προς την μπαταρία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 31 minutes ago, Gm87 said: Παιδιά, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε 15.4, το τηλέφωνο κυριολεκτικά καίει τον κ..ο του από μπαταρία! Το ίδιο ισχύει και για το 12 Pro Max του πατέρα μου. Ειλικρινά, κρίμα και πάλι κρίμα. Δεν πρόσεξαν καθόλου την κατανάλωση ενέργειας αυτή τη φορά. Πάνε να βελτιώσουν ένα και χαλάνε άλλα δέκα, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν σωστά. Εκτός και αν επιδιώκουν να μας "γεράσουν" γρηγορότερα τις μπαταρίες και το επιτυγχάνουν μέσω των ενημερώσεων λογισμικού. Σου λέει τι? Να βγάλεις πάνω από ένα χρόνο με μία μπαταρία, επειδή "προσέχεις"? Όχι, δεν πρόκειται. Normal τη βλέπω την μπαταρία εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2022 33 minutes ago, Gm87 said: Παιδιά, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε 15.4, το τηλέφωνο κυριολεκτικά καίει τον κ..ο του από μπαταρία! Το ίδιο ισχύει και για το 12 Pro Max του πατέρα μου. Ειλικρινά, κρίμα και πάλι κρίμα. Δεν πρόσεξαν καθόλου την κατανάλωση ενέργειας αυτή τη φορά. Πάνε να βελτιώσουν ένα και χαλάνε άλλα δέκα, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν σωστά. Εκτός και αν επιδιώκουν να μας "γεράσουν" γρηγορότερα τις μπαταρίες και το επιτυγχάνουν μέσω των ενημερώσεων λογισμικού. Σου λέει τι? Να βγάλεις πάνω από ένα χρόνο με μία μπαταρία, επειδή "προσέχεις"? Όχι, δεν πρόκειται. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δεν επαληθεύουν αυτή τη διαπίστωση σου. Μήπως μετά την αναβάθμιση έχει σκαλώσει κάποια από τις εφαρμογές σας και «τρώει» τη μπαταρία; Κάτι εφαρμογές σαν το Adguard πάντως το κάνουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 8 ώρες πριν, Gm87 said: Παιδιά, από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε 15.4, το τηλέφωνο κυριολεκτικά καίει τον κ..ο του από μπαταρία! Το ίδιο ισχύει και για το 12 Pro Max του πατέρα μου. Ειλικρινά, κρίμα και πάλι κρίμα. Δεν πρόσεξαν καθόλου την κατανάλωση ενέργειας αυτή τη φορά. Πάνε να βελτιώσουν ένα και χαλάνε άλλα δέκα, τα οποία έως τώρα λειτουργούσαν σωστά. Εκτός και αν επιδιώκουν να μας "γεράσουν" γρηγορότερα τις μπαταρίες και το επιτυγχάνουν μέσω των ενημερώσεων λογισμικού. Σου λέει τι? Να βγάλεις πάνω από ένα χρόνο με μία μπαταρία, επειδή "προσέχεις"? Όχι, δεν πρόκειται. Κάνε αρχικά μια επανεκκίνηση Κάτι θα έχει κολλήσει στο παρασκήνιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 Καλύτερη μπαταρία δεν έχω δει σε άλλη έκδοση. 3 Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 και εγω την εκανα χθες την 15.4 μια χαρα την βλεπω!δν νομιζω να χρειαζεται επαναφορα....🤔? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros13 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Υγεία μπαταρίας σε 13pro max ενός μηνός έπεσε στο 99% καλά πάμε… Πάντως κάτι δεν πάει καλά σίγουρα Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 48 minutes ago, ikaros13 said: Υγεία μπαταρίας σε 13pro max ενός μηνός έπεσε στο 99% καλά πάμε… Πάντως κάτι δεν πάει καλά σίγουρα Δεν φταίει το software update για αυτό. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές… δεν βγάζει νόημα αυτό το νούμερο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Υγεία μπαταρίας σε 13pro max ενός μηνός έπεσε στο 99% καλά πάμε… Πάντως κάτι δεν πάει καλά σίγουρα Sent from my iPhone using TapatalkΕμενα 13 pro max 2 μηνων και επεσε στο 99%Απο τοτε και μεχρι τωρα δεν το αφηνω ολο το βραδυ ωστε να παει στο 100% αλλα το φορτιζω μεχρι 85% και το βγαζωSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 Μην ασχολείστε με την υγεία μπαταρίας Γραφει ότι να ναι Μεχρι πρόσφατα είχα συσκευή με υγεία 12% και δούλευε κανονικά 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2022 1 hour ago, giorgosr1 said: Εμενα 13 pro max 2 μηνων και επεσε στο 99% Απο τοτε και μεχρι τωρα δεν το αφηνω ολο το βραδυ ωστε να παει στο 100% αλλα το φορτιζω μεχρι 85% και το βγαζω Όπως και να το φορτίζεις, αυτό ότι είναι να γράψει, θα το γράψει. Όπως είπε ο Τάσος, μη του δίνεις καμία σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 υπάρχει θέμα τελικά με την μπαταρία στην 15.4 άσχετα που δεν εμφανίστηκε σε όλους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 1 hour ago, Tasos19s said: υπάρχει θέμα τελικά με την μπαταρία στην 15.4 άσχετα που δεν εμφανίστηκε σε όλους Ναι, τα παράπονα όσο περνάνε οι μέρες πληθαίνουν και συμβαίνει σε κατόχους όλων των συσκευών, όχι μόνο των τελευταίων μοντέλων. Γιατί αρχικά είχαν πει ότι μπορεί να φταίει η ενεργοποίηση των 120Hz σε περισσότερες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 4 minutes ago, athanaso77 said: Ναι, τα παράπονα όσο περνάνε οι μέρες πληθαίνουν και συμβαίνει σε κατόχους όλων των συσκευών, όχι μόνο των τελευταίων μοντέλων. Γιατί αρχικά είχαν πει ότι μπορεί να φταίει η ενεργοποίηση των 120Hz σε περισσότερες εφαρμογές. ναι σε όλες τις συσκευές υπάρχει πρόβλημα, βέβαια δεν φαίνεται το πρόβλημα να είναι γενικό αλλά μάλλον κάποιος συνδυασμός παραγόντων που οδηγεί μερικές συσκευές στην αυξημένη κατανάλωση ενέργειας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts