Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 27 minutes ago, Tasos19s said: όχι κι εγώ ανάλογα τι θέλω να πάρω βλέπω διαθεσιμότητα και πολλές αξιολογήσεις. αν θελω και δόσεις τότε κοιτάω you.gr αλλα και πολλα ακομα you.gr και πλαίσιο κάνουν εύκολα απαλλαγή χωρίς να σου βγάζουν τη πίστη όπως κάποιες άλλες γνωστές αλυσίδες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 Αυτό..Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα τελευταία σε μερικά καταστήματα ότι δίνουν τιμή λιανικής ,παραπλήσια με άρθρο 39..Τι φάση?Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 2 minutes ago, hotcarver1 said: Αυτό..Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα τελευταία σε μερικά καταστήματα ότι δίνουν τιμή λιανικής ,παραπλήσια με άρθρο 39..Τι φάση? Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άλλη τιμή όταν ζητάς απόδειξη, άλλη όταν ζητάς τιμολόγιο και ο νοών νοείτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2022 1 ώρα πριν, hotcarver1 said: Λέω μετά από πολλά χρόνια ,να αφήσω το αντροιντ..Έλεγα για s22 ultra,αλλά σκέφτομαι να πάω σε μήλο. Γνωρίζει κάποιος μαγαζί με απαλλαγή ΦΠΑ,πέρα από τις γνωστές αλυσίδες? Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρε από skroutz πωλητή, πολύ χαμηλή τιμή στα κινητά, δε σε παιδευει 1 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 16 ώρες πριν, hotcarver1 said: Αυτό..Εν τω μεταξύ βλέπω τώρα τελευταία σε μερικά καταστήματα ότι δίνουν τιμή λιανικής ,παραπλήσια με άρθρο 39..Τι φάση? Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ανέφερα παραπάνω Οταν αγοράζουμε από αυτούς με λιανική, κλέβουν το ΦΠΑ και δεν το δίνουν στο κράτος Γι αυτό δεν τους συμφέρει να αγοράσεις με απαλλαγή γιατί χάνουν αυτό το πολύ μεγάλο κέρδος Σε αυτό το κράτος ζούμε μην νομίζουμε ότι γίναμε κράτος και έχουμε ψευδαισθήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2022 Καλημέρα παιδιά!! Παρακάτω πολυ καλή ανάλυση S22 Ultra vs 13 Pro Max. Δείχνει ακριβώς πώς λειτουργεί και η οθόνη του S22 στη φωτεινότητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 Ερωτήσεις μιας και θα πάω πρώτη φορά σε iphone.Υπάρχει περίπτωση από Σκρουτζ,arena777,you,να είναι refurbished και να μην φοράει σωστή οθόνη??Κουλο μου φαίνεται ,αλλά το άκουσα.Επίσης αντιπροσωπεία,για εγγύηση ,σημεία,μπαταρία ,οθόνη αν προκειψει,που το πάμε?Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2022 2 ώρες πριν, hotcarver1 said: Ερωτήσεις μιας και θα πάω πρώτη φορά σε iphone. Υπάρχει περίπτωση από Σκρουτζ,arena777,you,να είναι refurbished και να μην φοράει σωστή οθόνη?? Κουλο μου φαίνεται ,αλλά το άκουσα. Επίσης αντιπροσωπεία,για εγγύηση ,σημεία,μπαταρία ,οθόνη αν προκειψει,που το πάμε? Αγόρασε από κατάστημα με αρκετές αξιολογήσεις. Λογικά αν είναι σφραγισμένο και κάνεις μετά τον έλεγχο της ενεργοποίησης - εγγύησης μέσα από τη συσκευή σου δε θα έχεις θέμα. Για εξουσιοδοτημένους service providers, δες εδώ… https://locate.apple.com/gr/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 20 ώρες πριν, hotcarver1 said: Ερωτήσεις μιας και θα πάω πρώτη φορά σε iphone. Υπάρχει περίπτωση από Σκρουτζ,arena777,you,να είναι refurbished και να μην φοράει σωστή οθόνη?? Κουλο μου φαίνεται ,αλλά το άκουσα. Επίσης αντιπροσωπεία,για εγγύηση ,σημεία,μπαταρία ,οθόνη αν προκειψει,που το πάμε? Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης, έχε στα υπόψιν ότι η μεγαλύτερη μερίδα των σκρουτζομάγαζων δεν προσφέρει τον 2ο χρόνο εγγύησης και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπλέξεις με καταγγελίες. Προσωπικά iDevices αγοράζω μόνο από Amazon (που έχει την καλύτερη εγγύηση ever) ή από Ελληνικά πολυκαταστήματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 1 ώρα πριν, bill_viper said: Επίσης, έχε στα υπόψιν ότι η μεγαλύτερη μερίδα των σκρουτζομάγαζων δεν προσφέρει τον 2ο χρόνο εγγύησης και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπλέξεις με καταγγελίες. Προσωπικά iDevices αγοράζω μόνο από Amazon (που έχει την καλύτερη εγγύηση ever) ή από Ελληνικά πολυκαταστήματα. Ενώ τα υπόλοιπα Πλαίσιο Κωτσόβολος και λοιπά προσφέρουν; Μην σου τύχει Μονο έναν χρόνο δίνει η apple Ο επόμενος χρόνος είναι κορώνα γράμματα χωρίς το Ρ 2 1 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Το πήρα άπο istorm τελικα. Εντάξει. Μου φαίνεται κάπως σε σχέση με τα αντροιντ,αλλά θα το συνηθίσω Κάποια εφαρμογή να κάνω κλώνο κάποιες εφαρμογές που έχω για να μην κάνω logout ,υπάρχει;Για Elpedison,Vodafone ,κλπ.Ότι άλλο τιπ,ευπρόσδεκτο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 9 minutes ago, hotcarver1 said: Το πήρα άπο istorm τελικα. Εντάξει. Μου φαίνεται κάπως σε σχέση με τα αντροιντ,αλλά θα το συνηθίσω Κάποια εφαρμογή να κάνω κλώνο κάποιες εφαρμογές που έχω για να μην κάνω logout ,υπάρχει; Για Elpedison,Vodafone ,κλπ. Ότι άλλο τιπ,ευπρόσδεκτο Sent from my iPhone using Tapatalk Ποιο μοντέλο πήρε και σε τι χρώμα; Καλορίζικο!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 13 ώρες πριν, Tasos19s said: Ενώ τα υπόλοιπα Πλαίσιο Κωτσόβολος και λοιπά προσφέρουν; Μην σου τύχει Οτι να ναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2022 Ποιο μοντέλο πήρε και σε τι χρώμα; Καλορίζικο!!Pro max 13,128!GraphiteΕυχαριστώ πολύ!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 7 ώρες πριν, hotcarver1 said: Το πήρα άπο istorm τελικα. Εντάξει. Μου φαίνεται κάπως σε σχέση με τα αντροιντ,αλλά θα το συνηθίσω Κάποια εφαρμογή να κάνω κλώνο κάποιες εφαρμογές που έχω για να μην κάνω logout ,υπάρχει; Για Elpedison,Vodafone ,κλπ. Ότι άλλο τιπ,ευπρόσδεκτο Sent from my iPhone using Tapatalk Κλώνος από Android σε iOS δεν γίνεται. Όλες οι εφαρμογές θα στηθούν από την αρχή. Καλορίζικο και να το χαρείς. Περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Κλώνος από Android σε iOS δεν γίνεται. Όλες οι εφαρμογές θα στηθούν από την αρχή. Καλορίζικο και να το χαρείς. Περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σου.Ευχαριστώ πολύΔεν θέλω κλώνο από εφαρμογή αντροιντ.Διπλοτυπες εφαρμογές ,γίνονται κάπως?Με multispace ,σε αντροιντ,είχα σε ένα δεύτερο χώρο εφαρμογές με άλλο λογκιν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει αυτό… https://apps.apple.com/gr/app/dual-space/id1474779422?l=el 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει αυτό… https://apps.apple.com/gr/app/dual-space/id1474779422?l=elΔυστυχώς δεν έχει ewelink και Elpedison. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Επίσης έχω μια καθυστέρηση στις ειδοποίησεις email.Έχω βάλει και gmail και τον client του iPhone.Πρέπει να βάλω την ώθηση κάθε 15 λεπτά η στο αυτόματο;Επίσης ποιον προτείνεται;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 (edited) 1 hour ago, hotcarver1 said: Επίσης έχω μια καθυστέρηση στις ειδοποίησεις email. Έχω βάλει και gmail και τον client του iPhone. Πρέπει να βάλω την ώθηση κάθε 15 λεπτά η στο αυτόματο; Επίσης ποιον προτείνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις push notifications σε Gmail στην εφαρμογή mail της Apple. Κατέβασε καλύτερα την εφαρμογή Gmail από το store και δούλευε αυτή. Edited March 9, 2022 by koutsis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις push notifications σε Gmail στην εφαρμογή mail της Apple. Κατέβασε καλύτερα την εφαρμογή Gmail από το store και δούλευε αυτή. Ευχαριστώ πολύ!Τι πρέπει να αλλάξω για να έχω αμμεσες ειδοποιήσεις;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 45 minutes ago, hotcarver1 said: Ευχαριστώ πολύ! Τι πρέπει να αλλάξω για να έχω αμμεσες ειδοποιήσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Σου είπα, καtέβασε την εφαρμογή gmail από το store και δούλευε αυτή αν έχεις gmail. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. March 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2022 Σου είπα, καtέβασε την εφαρμογή gmail από το store και δούλευε αυτή αν έχεις gmail.Οκ ,ευχαριστώ!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. March 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 Καλησπερα σας,μια ερωτηση θελω να κανω,βλεπω το iphone 13 pro max στο bestprice 256GB στα 1200 ευρω,γενικα θα εχω εγγυηση επισημη αν το αγορασω απο μαγαζια του σκρουτζ η best price? με τα samsung που ειχα εως τωρα δεν υπηρχε θεμα αν τα αγοραζε καποιος απο σκρουτζ και υπηρχε η εγγυηση κανονικα.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2022 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2022 1 minute ago, MeteorX said: Καλησπερα σας,μια ερωτηση θελω να κανω,βλεπω το iphone 13 pro max στο bestprice 256GB στα 1200 ευρω,γενικα θα εχω εγγυηση επισημη αν το αγορασω απο μαγαζια του σκρουτζ η best price? με τα samsung που ειχα εως τωρα δεν υπηρχε θεμα αν τα αγοραζε καποιος απο σκρουτζ και υπηρχε η εγγυηση κανονικα.ευχαριστω Θα έχεις την επίσημη εγγύηση της Apple για ένα έτος. Μέχρι εκεί, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts