Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στον ένα χρόνο που έχω την συσκευή έχω χρησιμοποιήσει 3 ή 4 tempered και όλα μα όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα...δλδ μέτα από 7-10 ημέρες ΄΄πεταγόταν΄΄ η πάνω δεξιά γωνία + κάποιες ελάχιστες και μικρές φουσκάλες !!!!

Τις προάλλες πήρα αυτό Τempered Glass Ancus Nano Shield 0.15 mm 9H με χαμηλές τολμώ να πω προσδοκίες ....ε λοιπόν κάθησε άψογα και εδώ και 10 ημέρες που το έχω τοποθετήσει δεν έχει εμφανιστεί το φαινόμενο αποκόλλησης αλλά ούτε έμεινε η παραμικρή φουσκάλα στην επιφάνεια.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

43 minutes ago, taliban said:

Στον ένα χρόνο που έχω την συσκευή έχω χρησιμοποιήσει 3 ή 4 tempered και όλα μα όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα...δλδ μέτα από 7-10 ημέρες ΄΄πεταγόταν΄΄ η πάνω δεξιά γωνία + κάποιες ελάχιστες και μικρές φουσκάλες !!!!

Τις προάλλες πήρα αυτό Τempered Glass Ancus Nano Shield 0.15 mm 9H με χαμηλές τολμώ να πω προσδοκίες ....ε λοιπόν κάθησε άψογα και εδώ και 10 ημέρες που το έχω τοποθετήσει δεν έχει εμφανιστεί το φαινόμενο αποκόλλησης αλλά ούτε έμεινε η παραμικρή φουσκάλα στην επιφάνεια.

Αυτό που έχεις βάλει αναφέρει ότι είναι flexible οπότε βρήκες το κατάλληλο για το τηλέφωνο σου. Κάποιο θέμα θα υπάρχει πάνω δεξιά για να ξεκολλάνε όλα 

2 minutes ago, sotosok said:

Αυτό που έχεις βάλει αναφέρει ότι είναι flexible οπότε βρήκες το κατάλληλο για το τηλέφωνο σου. Κάποιο θέμα θα υπάρχει πάνω δεξιά για να ξεκολλάνε όλα 

η πλάκα είναι ότι και στο προηγούμενο τηλ μου ενα mi9t pro είχα το ίδιο θέμα !!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just now, taliban said:

η πλάκα είναι ότι και στο προηγούμενο τηλ μου ενα mi9t pro είχα το ίδιο θέμα !!!!

Το βάζεις σε κάποια τσέπη; 

2 ώρες πριν, sotosok said:

Το βάζεις σε κάποια τσέπη; 

πολύ σπάνια , συνήθως το έχω στο χέρι ή στο γραφείο ή καρ 

Μετα απο επισκευή του γνωστού πακέτου (οθόνη μπαταρία καλωδιοταινια) έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στην ταχύτητα του internet? 

Εννοώ ότι παλαιότερα είπα συχνά 5g, ενώ τώρα σπάνια. Πιάνω συνεχώς 4g+, με το οποίο δεν ανοίγει καμία σελίδα! 

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάπως το σήμα και την ταχύτητα? 

Το σήμα είναι καθαρά θέμα παροχου κ στο μέρος που βρίσκεσαι[ εμβελια κεραίας ] δεν έχει να κάνει με την επισκευή που σου έκαναν.  

3 ώρες πριν, tsoutsoudis said:

Μετα απο επισκευή του γνωστού πακέτου (οθόνη μπαταρία καλωδιοταινια) έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στην ταχύτητα του internet? 

Εννοώ ότι παλαιότερα είπα συχνά 5g, ενώ τώρα σπάνια. Πιάνω συνεχώς 4g+, με το οποίο δεν ανοίγει καμία σελίδα! 

Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάπως το σήμα και την ταχύτητα? 

Καμία απολύτως υποβάθμιση σήματος μετά από την ίδια ακριβώς επισκευή. Όπως λέει και ο φίλος, λογικά είναι πρόβλημα σήματος από κεραία. Προσπάθησε με αλλαγή σε 4g και κάτω να δεις αν είναι από οριακή λήψη. 

mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G

Αρχικά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εναλλαγή, flight mode on/off, εκκαθάριση μνήμης κλπ

Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+....

Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό? 

10 minutes ago, tsoutsoudis said:

Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+....

Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό? 

Ναι άμα είσαι σε vodafone κ είσαι κ σε παλιό περιοχή,  ναι γίνεται.  Άμα όμως έχεις άλλη συσκευή με τον ίδιο παροχο κ η άλλη συσκευή πιάνει κανονικά ίντερνετ τότε για αρχή κάνε μια τράμπα την κάρτα σιμ για να δεις τι γίνεται με την κάρτα σου πρώτα . 

4 ώρες πριν, tsoutsoudis said:

Δεν ξέρω τι δίκτυο έχεις, αλλά κι εμένα γυρνάει σε 4G+ όταν δεν έχει καλό δίκτυο 5G στη Cosmote. Αλλά έχει κανονικά ίντερνετ. Μήπως φταίει η sim... αν είναι και παλιά;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μιας και πιάσαμε το θέμα της ταχύτητας, έχει παρατηρήσει κανένας διαφορά ανάμεσα στις θέσεις Sim 1 και 2?

Καλησπερα.παιδια.τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με την καμερα.οταν οαω να βγαλω φωτο ειναι παρα πολυ θολη σαν να μην εστιαζει πουθενα.οταν την βαζω στην ευρεια χ5 δηλ ξεθολωνει και τραβαει κανονικα.εχουμε καμια ιδεα;

Δες για αρχή αν είναι καθαρός ο φακος, αν έχεις  προστατευτικο, αν εμποδίζει η θηκη, κάνε ένα clear cache , μια επαναφορά  και μετά σέρβις για το module της κάμερας 

Καλημέρα

έχει περάσει κανείς την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου?

μου έχει έρθει να κάνω αναβάθμιση όμως επειδή το τηλέφωνο τώρα τελευταία πάει πολύ καλά με την μπαταρία φοβάμαι μην χαλάσει τίποτα

3 ώρες πριν, userM said:

Καλημέρα

έχει περάσει κανείς την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου?

μου έχει έρθει να κάνω αναβάθμιση όμως επειδή το τηλέφωνο τώρα τελευταία πάει πολύ καλά με την μπαταρία φοβάμαι μην χαλάσει τίποτα

Η τελευταία ενημέρωση είναι του Ιουλίου όχι του Ιουνίου. 

15 minutes ago, evris2013 said:

Η τελευταία ενημέρωση είναι του Ιουλίου όχι του Ιουνίου. 

Δίκιο έχεις.. Την περνάμε? Δεν έχω διαβάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο, όμως τους τελευταίους 2 μήνες εχει βελτιωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας και δεν θα ήθελα να το "χαλάσω" 

1 hour ago, userM said:

Δίκιο έχεις.. Την περνάμε? Δεν έχω διαβάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο, όμως τους τελευταίους 2 μήνες εχει βελτιωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας και δεν θα ήθελα να το "χαλάσω" 

Προσωπικά δεν είδα διαφορά στη μπαταρία. 

7 ώρες πριν, challenge143 said:

Δες για αρχή αν είναι καθαρός ο φακος, αν έχεις  προστατευτικο, αν εμποδίζει η θηκη, κάνε ένα clear cache , μια επαναφορά  και μετά σέρβις για το module της κάμερας 

Ολα καθαρα ειναι.φαντασου μολις το παω στο 5x και το γυρισω στο 1x στρωνει.ηθελα να αποφυγω την επαναφορα αλλα μαλλον προς τα εκει παει.ευχαριστω

22 minutes ago, pdrima said:

Ολα καθαρα ειναι.φαντασου μολις το παω στο 5x και το γυρισω στο 1x στρωνει.ηθελα να αποφυγω την επαναφορα αλλα μαλλον προς τα εκει παει.ευχαριστω

Εχεις δοκιμάσει gcam? 

2 ώρες πριν, adi32 said:

Εχεις δοκιμάσει gcam? 

Οχι αλλα και παλι κατι προβλημα υπαρχει.δεν ειναι φυσιολογικο.η gcam εχει πολυ βαβουρα 😏

Καμιά βαβούρα δεν έχει. 

Είχε βάλει πιο πάνω ο Αντρέας έτοιμα τα xml τα φορτώνεις και τέρμα. 

Απλά δοκίμασε μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάμερας να δεις αν φταίει η μαμά εφαρμογή ή είναι πρόβλημα φακού