taliban Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Στον ένα χρόνο που έχω την συσκευή έχω χρησιμοποιήσει 3 ή 4 tempered και όλα μα όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα...δλδ μέτα από 7-10 ημέρες ΄΄πεταγόταν΄΄ η πάνω δεξιά γωνία + κάποιες ελάχιστες και μικρές φουσκάλες !!!! Τις προάλλες πήρα αυτό Τempered Glass Ancus Nano Shield 0.15 mm 9H με χαμηλές τολμώ να πω προσδοκίες ....ε λοιπόν κάθησε άψογα και εδώ και 10 ημέρες που το έχω τοποθετήσει δεν έχει εμφανιστεί το φαινόμενο αποκόλλησης αλλά ούτε έμεινε η παραμικρή φουσκάλα στην επιφάνεια. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 43 minutes ago, taliban said: Στον ένα χρόνο που έχω την συσκευή έχω χρησιμοποιήσει 3 ή 4 tempered και όλα μα όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα...δλδ μέτα από 7-10 ημέρες ΄΄πεταγόταν΄΄ η πάνω δεξιά γωνία + κάποιες ελάχιστες και μικρές φουσκάλες !!!! Τις προάλλες πήρα αυτό Τempered Glass Ancus Nano Shield 0.15 mm 9H με χαμηλές τολμώ να πω προσδοκίες ....ε λοιπόν κάθησε άψογα και εδώ και 10 ημέρες που το έχω τοποθετήσει δεν έχει εμφανιστεί το φαινόμενο αποκόλλησης αλλά ούτε έμεινε η παραμικρή φουσκάλα στην επιφάνεια. Αυτό που έχεις βάλει αναφέρει ότι είναι flexible οπότε βρήκες το κατάλληλο για το τηλέφωνο σου. Κάποιο θέμα θα υπάρχει πάνω δεξιά για να ξεκολλάνε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 2 minutes ago, sotosok said: Αυτό που έχεις βάλει αναφέρει ότι είναι flexible οπότε βρήκες το κατάλληλο για το τηλέφωνο σου. Κάποιο θέμα θα υπάρχει πάνω δεξιά για να ξεκολλάνε όλα η πλάκα είναι ότι και στο προηγούμενο τηλ μου ενα mi9t pro είχα το ίδιο θέμα !!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Just now, taliban said: η πλάκα είναι ότι και στο προηγούμενο τηλ μου ενα mi9t pro είχα το ίδιο θέμα !!!! Το βάζεις σε κάποια τσέπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 2 ώρες πριν, sotosok said: Το βάζεις σε κάποια τσέπη; πολύ σπάνια , συνήθως το έχω στο χέρι ή στο γραφείο ή καρ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Μετα απο επισκευή του γνωστού πακέτου (οθόνη μπαταρία καλωδιοταινια) έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στην ταχύτητα του internet? Εννοώ ότι παλαιότερα είπα συχνά 5g, ενώ τώρα σπάνια. Πιάνω συνεχώς 4g+, με το οποίο δεν ανοίγει καμία σελίδα! Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάπως το σήμα και την ταχύτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Το σήμα είναι καθαρά θέμα παροχου κ στο μέρος που βρίσκεσαι[ εμβελια κεραίας ] δεν έχει να κάνει με την επισκευή που σου έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 3 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Μετα απο επισκευή του γνωστού πακέτου (οθόνη μπαταρία καλωδιοταινια) έχει παρατηρήσει κανείς μείωση στην ταχύτητα του internet? Εννοώ ότι παλαιότερα είπα συχνά 5g, ενώ τώρα σπάνια. Πιάνω συνεχώς 4g+, με το οποίο δεν ανοίγει καμία σελίδα! Υπάρχει τρόπος να βελτιώσω κάπως το σήμα και την ταχύτητα? Καμία απολύτως υποβάθμιση σήματος μετά από την ίδια ακριβώς επισκευή. Όπως λέει και ο φίλος, λογικά είναι πρόβλημα σήματος από κεραία. Προσπάθησε με αλλαγή σε 4g και κάτω να δεις αν είναι από οριακή λήψη. Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 Αρχικά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εναλλαγή, flight mode on/off, εκκαθάριση μνήμης κλπ Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+.... Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 10 minutes ago, tsoutsoudis said: Αρχικά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εναλλαγή, flight mode on/off, εκκαθάριση μνήμης κλπ Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+.... Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό? Ναι άμα είσαι σε vodafone κ είσαι κ σε παλιό περιοχή, ναι γίνεται. Άμα όμως έχεις άλλη συσκευή με τον ίδιο παροχο κ η άλλη συσκευή πιάνει κανονικά ίντερνετ τότε για αρχή κάνε μια τράμπα την κάρτα σιμ για να δεις τι γίνεται με την κάρτα σου πρώτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Αρχικά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, εναλλαγή, flight mode on/off, εκκαθάριση μνήμης κλπ Παρατηρώ ότι όταν απενεργοποιώ το flight mode, το δίκτυο δείχνει 5G στιγμιαία και αμέσως γίνεται 4G+.... Το θέμα είναι ότι με το 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου ίντερνετ, δεν ανοίγει τίποτα! Είναι φυσιολογικό? Δεν ξέρω τι δίκτυο έχεις, αλλά κι εμένα γυρνάει σε 4G+ όταν δεν έχει καλό δίκτυο 5G στη Cosmote. Αλλά έχει κανονικά ίντερνετ. Μήπως φταίει η sim... αν είναι και παλιά; Edited July 26, 2023 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και διορθωθηκε το προβλημα. Ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johngamer Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 Μιας και πιάσαμε το θέμα της ταχύτητας, έχει παρατηρήσει κανένας διαφορά ανάμεσα στις θέσεις Sim 1 και 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2023 παντα η sim 1 νομιζω ειναι και ποιο ιδανικη στον snapdragon! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. July 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2023 Καλησπερα.παιδια.τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα με την καμερα.οταν οαω να βγαλω φωτο ειναι παρα πολυ θολη σαν να μην εστιαζει πουθενα.οταν την βαζω στην ευρεια χ5 δηλ ξεθολωνει και τραβαει κανονικα.εχουμε καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Δες για αρχή αν είναι καθαρός ο φακος, αν έχεις προστατευτικο, αν εμποδίζει η θηκη, κάνε ένα clear cache , μια επαναφορά και μετά σέρβις για το module της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userM Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Καλημέρα έχει περάσει κανείς την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου? μου έχει έρθει να κάνω αναβάθμιση όμως επειδή το τηλέφωνο τώρα τελευταία πάει πολύ καλά με την μπαταρία φοβάμαι μην χαλάσει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 3 ώρες πριν, userM said: Καλημέρα έχει περάσει κανείς την τελευταία ενημέρωση Ιουνίου? μου έχει έρθει να κάνω αναβάθμιση όμως επειδή το τηλέφωνο τώρα τελευταία πάει πολύ καλά με την μπαταρία φοβάμαι μην χαλάσει τίποτα Η τελευταία ενημέρωση είναι του Ιουλίου όχι του Ιουνίου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userM Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 15 minutes ago, evris2013 said: Η τελευταία ενημέρωση είναι του Ιουλίου όχι του Ιουνίου. Δίκιο έχεις.. Την περνάμε? Δεν έχω διαβάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο, όμως τους τελευταίους 2 μήνες εχει βελτιωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας και δεν θα ήθελα να το "χαλάσω" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 1 hour ago, userM said: Δίκιο έχεις.. Την περνάμε? Δεν έχω διαβάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο, όμως τους τελευταίους 2 μήνες εχει βελτιωθεί πολύ η διάρκεια της μπαταρίας και δεν θα ήθελα να το "χαλάσω" Προσωπικά δεν είδα διαφορά στη μπαταρία. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 7 ώρες πριν, challenge143 said: Δες για αρχή αν είναι καθαρός ο φακος, αν έχεις προστατευτικο, αν εμποδίζει η θηκη, κάνε ένα clear cache , μια επαναφορά και μετά σέρβις για το module της κάμερας Ολα καθαρα ειναι.φαντασου μολις το παω στο 5x και το γυρισω στο 1x στρωνει.ηθελα να αποφυγω την επαναφορα αλλα μαλλον προς τα εκει παει.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 22 minutes ago, pdrima said: Ολα καθαρα ειναι.φαντασου μολις το παω στο 5x και το γυρισω στο 1x στρωνει.ηθελα να αποφυγω την επαναφορα αλλα μαλλον προς τα εκει παει.ευχαριστω Εχεις δοκιμάσει gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 2 ώρες πριν, adi32 said: Εχεις δοκιμάσει gcam? Οχι αλλα και παλι κατι προβλημα υπαρχει.δεν ειναι φυσιολογικο.η gcam εχει πολυ βαβουρα 😏 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 10 minutes ago, pdrima said: η gcam εχει πολυ βαβουρα Σε αυτό θα συμφωνήσω... 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2023 Καμιά βαβούρα δεν έχει. Είχε βάλει πιο πάνω ο Αντρέας έτοιμα τα xml τα φορτώνεις και τέρμα. Απλά δοκίμασε μια οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κάμερας να δεις αν φταίει η μαμά εφαρμογή ή είναι πρόβλημα φακού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts