Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, sotosok said:

Αναβάθμιση άμεσα να γλιτώσεις από όλα

+1

mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

1 hour ago, sotosok said:

1 hour ago, sotosok said:

Το κινητο δουλευε σωστα σχεδον 2 χρονια τωρα. Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την αναβαθμιση. 

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

3 minutes ago, jimaska said:

Το κινητο δουλευε σωστα σχεδον 2 χρονια τωρα. Δεν πιστευω οτι εχει να κανει με την αναβαθμιση. 

Το κινητό έχει αλλάξει Android και One UI και εσύ επιμένεις να είσαι δύο χρόνια πίσω, οπότε μην ψάχνεις τι φταίει κατά πάσα πιθανότητα είναι στο λειτουργικό κάποια εφαρμογή που σου τρώει μπαταρία, το τηλέφωνό σου και τώρα δουλεύει σωστά αλλά πρέπει να μπεις εδώ να ρωτήσεις να ψάξεις να σου γράψουν όλοι διάφορες λύσεις, να κάνεις κλείσιμο μη αυτόματα στις εφαρμογές που σε τρώνε ενώ με την αναβάθμιση θα το είχε κάνει μόνο του απλά και στον αυτόματο, καλή τύχη

53 minutes ago, sotosok said:

Το κινητό έχει αλλάξει Android και One UI και εσύ επιμένεις να είσαι δύο χρόνια πίσω, οπότε μην ψάχνεις τι φταίει κατά πάσα πιθανότητα είναι στο λειτουργικό κάποια εφαρμογή που σου τρώει μπαταρία, το τηλέφωνό σου και τώρα δουλεύει σωστά αλλά πρέπει να μπεις εδώ να ρωτήσεις να ψάξεις να σου γράψουν όλοι διάφορες λύσεις, να κάνεις κλείσιμο μη αυτόματα στις εφαρμογές που σε τρώνε ενώ με την αναβάθμιση θα το είχε κάνει μόνο του απλά και στον αυτόματο, καλή τύχη

Τα εχω κανει ολα αυτα που πρεπει να κανα. Και αυτοματα και χειροκινητα. Παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου

8 ώρες πριν, jimaska said:

Καλησπερα σε ολους. Για να μην ψαχνω μια μια την σελιδα για τον αν εχει αναφερθει προηγουμενα παρομοιο θεμα ειπα να ρωτησω μπας και γλιτωσω χρονο. Το τηλεφωνο το τελευταιο διαστημα εχει αναπτυξει υπερβολικο battery drain στο idle δηλαδη οταν ειναι κλειστη η οθονη. Δηλαδη χανει περι το 10% απο το βραδυ μεχρι το πρωι.Με ολα κλειστα ( wifi data bluetooth gps και τα συναφη). Λογικα καποια σαπια εφαρμογη δεν αφηνει το κινητο να μπει σε deep sleep. Απλα το αναφερω μηπως εχει τυχει και σε καποιον αλλο. Να αναφερω οτι το κινητο φοραει ακομα την μαμα εκδοση Android (δεν εχει αναβαθμιστει ποτε μην ρωτατε γιατι ).

Οταν δουλευω το κινητο το ποσοστο της μπαταριας πεφτει βασανιστικα αργα σχεδον οπως οταν το πηρα καινουργιο. Δεν το χρησιμοποιω πολυ εντος σπιτιου μονο οταν βγαινω εκτος γι αυτο και η μπαταρια του ειναι σε καλη κατασταση ακομα. 

Εφαρμογες εχω πολυ καιρο να εγκαταστησω οποτε δεν αλλαξε κατι .

Ευχαριστω εκ των προτερων

βαζεις αυτο και βλεπεις ποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=en_US

Δε θα σε σωσει καμια αναβαθμιση (υπαρχει περιπτωση κατι να γινει χειροτερο ή να μη σου αρεσει και μετα δεν υπαρχει γυρισμος) 

Επισης βαλε εξοικονομιση ενεργειας και βαλε σε περιορισμο καθε αλλη εφαρμογη εκτος απο αυτες που θες αμεσες ειδοποιησεις πχ messenger viber κλπ 

Edited by adi32

1 ώρα πριν, adi32 said:

βαζεις αυτο και βλεπεις ποια εφαρμογη σου τρωει μπαταρια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gsamlabs.bbm&hl=en_US

Δε θα σε σωσει καμια αναβαθμιση (υπαρχει περιπτωση κατι να γινει χειροτερο ή να μη σου αρεσει και μετα δεν υπαρχει γυρισμος) 

Επισης βαλε εξοικονομιση ενεργειας και βαλε σε περιορισμο καθε αλλη εφαρμογη εκτος απο αυτες που θες αμεσες ειδοποιησεις πχ messenger viber κλπ 

Εχω χρησιμοποιησει αυτην την εφαρμογη στο παρελθον χωρις αποτελεσμα.  Πανω κατω μου εδειχνε οτι μου δειχνει και στη φροντιδα συσκευης.  Το γνωριζω οτι μια αναβαθμιση δεν θα σωσει τιποτα αλλιως θα το ειχα κανει.  Δοκιμασα κιολας ολες τις εφαρμογες για λιγο σε πληρη αδρανεια γνωριζοντας οτι θα εχανα ειδοποιησεις αλλα τα ιδια.  Πιθανοτατα κατι εχω "σκαλισει" που δεν θυμαμαι.  Ασχολουμαι παρα πολλα χρονια με κινητα και γνωριζω αρκετα.  Αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχει. Θα δοκιμασω μια επαναφορα ρυθμισεων ( οχι hard reset) μηπως στρωσει.  Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση

Εχω χρησιμοποιησει αυτην την εφαρμογη στο παρελθον χωρις αποτελεσμα.  Πανω κατω μου εδειχνε οτι μου δειχνει και στη φροντιδα συσκευης.  Το γνωριζω οτι μια αναβαθμιση δεν θα σωσει τιποτα αλλιως θα το ειχα κανει.  Δοκιμασα κιολας ολες τις εφαρμογες για λιγο σε πληρη αδρανεια γνωριζοντας οτι θα εχανα ειδοποιησεις αλλα τα ιδια.  Πιθανοτατα κατι εχω "σκαλισει" που δεν θυμαμαι.  Ασχολουμαι παρα πολλα χρονια με κινητα και γνωριζω αρκετα.  Αλλα αυτο δεν μου εχει ξανατυχει. Θα δοκιμασω μια επαναφορα ρυθμισεων ( οχι hard reset) μηπως στρωσει.  Παντως σε ευχαριστω για την απαντηση

Η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων  με το hard reset τι διαφορά υπάρχει; 

στο GSAM εχεις κανει enable το more stats που σου δειχνει καθε εφαρμογη τι τρωει?

https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/

36 minutes ago, challenge143 said:

Η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων  με το hard reset τι διαφορά υπάρχει; 

εννοει ρυθμισεων εφαρμογων οπου χανεις μονο οτι ρυθμιση εχεις κανει 

3 ώρες πριν, adi32 said:

στο GSAM εχεις κανει enable το more stats που σου δειχνει καθε εφαρμογη τι τρωει?

https://android.gadgethacks.com/how-to/use-gsam-its-fullest-potential-monitor-battery-life-cpu-usage-more-0176857/

Εχω ανοιξει το more stats κανονικα.

3 ώρες πριν, adi32 said:

Αυτο ακριβως.  Βεβαια δεν το εχω κανει ακομα.  Δοκιμαζω κατι αλλο  προς το παρον.  Αλλα ειναι το επομενο βημα

9 minutes ago, jimaska said:

Εχω ανοιξει το more stats κανονικα.

σου δειχνει εκει καποια εφαρμογη με μεγαλη καταναλωση? 

Ή στο συστημα Android? Εγω εχω μπει σε αυτο που περιεχει καμια 30 αρια λειτουργιες και εχω κανει σε ολες περιορισμο  

Με εξοικονομηση (εκτος απο τις εφαρμογες που θελω ειδοποιησεις) μου τρωει 9-10% καθε ωρα οθονης 

Στην αναμονη δεν τρωει σχεδον τιποτα .Το πολυ 1% τη νυχτα με ολα κλειστα και 2-4% το οκταωρο τη μερα με wifi 

Edited by adi32

Υπάρχει τρόπος να μην μου βγάζει το welcome της vodafone κάθε φορά που ανοίγω το κινητό?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Υπάρχει τρόπος να μην μου βγάζει το welcome της vodafone κάθε φορά που ανοίγω το κινητό?
Ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις ρομ.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

7 ώρες πριν, adi32 said:

σου δειχνει εκει καποια εφαρμογη με μεγαλη καταναλωση? 

Ή στο συστημα Android? Εγω εχω μπει σε αυτο που περιεχει καμια 30 αρια λειτουργιες και εχω κανει σε ολες περιορισμο  

Με εξοικονομηση (εκτος απο τις εφαρμογες που θελω ειδοποιησεις) μου τρωει 9-10% καθε ωρα οθονης 

Στην αναμονη δεν τρωει σχεδον τιποτα .Το πολυ 1% τη νυχτα με ολα κλειστα και 2-4% το οκταωρο τη μερα με wifi 

Δεν μου δειχνει καποια εφαρμογη με υπερβολικη καταναλωση. Εχουν γινει κανονικα ολες οι εφαρμογες που δεν θελω σε περιορισμο.  Κι εμενα μεχρι προσφατα τοσο μου ετρωγε τη νυχτα. Αυτο προσπαθω να βρω γι αυτο εκανα ερωτηση εδω. 

5 ώρες πριν, Shinig said:

Εμένα πάλι που έχω Cosmote και ρομ και δίκτυο, δεν καταλαβαίνεις σε ποιό δίκτυο είσαι αν δεν κατεβάσεις το κουρτινάκι μέχρι κάτω για να δεις το λογότυπο! 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

4 ώρες πριν, siberiantiger said:

Ο μόνος τρόπος είναι να αλλάξεις ρομ.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Είναι eu unbranded  η ρομ!!

8 ώρες πριν, Shinig said:

Είναι eu unbranded  η ρομ!!

η ρομ που εχεις πρεπει να ειναι VGR ( vodafone ) για αυτο σου βγαζει το welcome της vodafone, αλλη ρομ ειναι η eur.     https://samfw.com/firmware/SM-A528B/VGR

Edited by boymanos

Το τηλεφωνο απο χτες το βραδυ 22.20 που το αποσυνδεσα μεχρι τις 6.05 που ανοιξα την οθονη ηταν στο 83% με ολα κλειστα. Μιλαμε για 17% drain ζωρις να κανω τιποτα. Το ξαναφορτωσα μεχριβτοβ100% και μετα το αφησα παλι idle με ολα κλειστα για λιγη ωρα και ανοιξα το gsam και παρατηρησα οτι μια διεργασια με το ονομα smd wakeup ηταν ανοιχτη για 15 λεπτα. Παραθετω την εικονα για περαιτερω διευκρινηση

Screenshot_20230623-093402_GSam Battery Monitor.jpg

Just now, jimaska said:

Το τηλεφωνο απο χτες το βραδυ 22.20 που το αποσυνδεσα μεχρι τις 6.05 που ανοιξα την οθονη ηταν στο 83% με ολα κλειστα. Μιλαμε για 17% drain ζωρις να κανω τιποτα. Το ξαναφορτωσα μεχριβτοβ100% και μετα το αφησα παλι idle με ολα κλειστα για λιγη ωρα και ανοιξα το gsam και παρατηρησα οτι μια διεργασια με το ονομα smd wakeup ηταν ανοιχτη για 15 λεπτα. Παραθετω την εικονα για περαιτερω διευκρινηση

Screenshot_20230623-094443_GSam Battery Monitor.jpg

3 ώρες πριν, boymanos said:

η ρομ που εχεις πρεπει να ειναι VGR ( vodafone ) για αυτο σου βγαζει το welcome της vodafone, αλλη ρομ ειναι η eur.     https://samfw.com/firmware/SM-A528B/VGR

Όχι η κάρτα μου είναι vodafone η ρομ είναι eu!

Σε άλλα νέα μόλις είδα ότι πλέον έχουμε Los 20 officia rom!!

Screenshot_20230623_100948_Settings.jpg

14 minutes ago, jimaska said:

Screenshot_20230623-094443_GSam Battery Monitor.jpg

Μπες απο το gsam στο συστημα android  - manage και βαλε σε περιορισμο ολες τις εφαρμογες που εχει εκει

Εγω εχω απενεργοποιησει ότι εφαρμογη samung δε χρησιμοποιω

Και το samsung internet βλεπω τρωει πολύ . Εγω εχω βαλει kiwi

Σου βγαζει και διαφημισεις απο κατω ?

Εχεις βαλει καποιο dns? 

Βαλε αυτο https://nextdns.io/

4 minutes ago, adi32 said:

Μπες απο το gsam στο συστημα android  - manage και βαλε σε περιορισμο ολες τις εφαρμογες που εχει εκει

Εγω εχω απενεργοποιησει ότι εφαρμογη samung δε χρησιμοποιω

Και το samsung internet βλεπω τρωει πολύ . Εγω εχω βαλει kiwi

Σου βγαζει και διαφημισεις απο κατω ?

Εχεις βαλει καποιο dns? 

Βαλε αυτο https://nextdns.io/

Οταν λες ολες εννοεις ολες οι οσες σχετιζονται με samsung?.  Απο  dns εχω βαλει το dns.adguard.  λες να το αλλαξω με το δικο σου?

3 ώρες πριν, jimaska said:

Οταν λες ολες εννοεις ολες οι οσες σχετιζονται με samsung?.  Απο  dns εχω βαλει το dns.adguard.  λες να το αλλαξω με το δικο σου?

Ναι όλες όσες έχει εκεί μέσα. 

Δοκίμασε και αυτό το DNS 

Προσωπικά είμαι εδώ και χρόνια με dnsforge.de απόλυτα ικανοποιημένος 

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

45 minutes ago, taliban said:

Προσωπικά είμαι εδώ και χρόνια με dnsforge.de απόλυτα ικανοποιημένος 

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Μόνο στο παιχνίδι που παίζω το βάζω στο αυτόματο για να μου δίνει μπόνους μετά τη διαφήμιση. 

7 minutes ago, adi32 said:

Για ποιο λόγο δεν γίνεται να φαίνονται οι φωτογραφίες των επαφών στις πρόσφατες κλήσεις? 

Στης Google την εφαρμογή φαίνονται κανονικά. Κάποιο bug της εφαρμογής ή bug απ' το security patch Ιουνίου.