evris2013 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 47 minutes ago, christos_087 said: λογω του παρα πολύ καλού ΙSP (image signal processor) επεξεργαστη εικόνας που εχει το S21 FE απο τον Snap 888 (σε σχεση με τον 778 του Α52s) πιστευω θα εχεις αυτο που θελεις. Βεβαια μη φανταστεις χαωδεις διαφορες, απλα μια καλυτερη βραδινη φωτο.. Κι εγώ ανάμεσα στα δύο αυτά ήμουν. Το FE το ήθελα λόγο telephoto και διπλό ois νομίζω. Αλλά το A52s το βρήκα στα 370€ οπότε η διαφορά τιμής ήταν μεγάλη. Δεν άξιζε τον κόπο για το FE. 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 10 minutes ago, evris2013 said: Κι εγώ ανάμεσα στα δύο αυτά ήμουν. Το FE το ήθελα λόγο telephoto και διπλό ois νομίζω. Αλλά το A52s το βρήκα στα 370€ οπότε η διαφορά τιμής ήταν μεγάλη. Δεν άξιζε τον κόπο για το FE. ο τηλεφακος ειναι ενα πολυ χρησιμο χαρακτηριστικό δεν εχεις αδικο και οντως υπαρχει διπλο ois. Γενικά το S21 FE ειναι σχεδον αριστο σε πολλά εκτος απο τη μπαταρία του ομως που ειναι μεγαλη πληγη. Το Α52s για την τιμη του ειναι .ο,τι καλυτερο και δυσκολα η Sammy να μας δωσει αλλο τετοιο vfm (ηδη ξεκινησε την πτωση με το Α53 ) 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 3 ώρες πριν, christos_087 said: ο τηλεφακος ειναι ενα πολυ χρησιμο χαρακτηριστικό δεν εχεις αδικο και οντως υπαρχει διπλο ois. Γενικά το S21 FE ειναι σχεδον αριστο σε πολλά εκτος απο τη μπαταρία του ομως που ειναι μεγαλη πληγη. Το Α52s για την τιμη του ειναι .ο,τι καλυτερο και δυσκολα η Sammy να μας δωσει αλλο τετοιο vfm (ηδη ξεκινησε την πτωση με το Α53 ) Το A53 το απέρριψα από την αρχή λόγο Exynos και SAR. Ειδικά για το σώμα είχε πολλά. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) Επειδή όλοι βλέπω ότι λέτε για FE, να το προτιμήσω σε σχέση με το s21 plus? Γιατί έχει σημαντική διαφορά στην τιμή. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις πληροφορίες. Edited October 5, 2022 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) 31 minutes ago, steliosk said: Επειδή όλοι βλέπω ότι λέτε για FE, να το προτιμήσω σε σχέση με το s21 plus? Γιατί έχει σημαντική διαφορά στην τιμή. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις πληροφορίες. Kοίτα αν εχεις τα χρηματα για το S21 plus να πας σε S21 plus (κι ας έχει Exynos). Ωστοσο, δεν εχουν μεγαλες διαφορες εκτος απο τον τηλεφακο που υπερτερει το plus και φυσικα την μπαταρία οπου στο S21 plus ειναι αρκετα καλύτερη σε σχεση με το fe Edited October 5, 2022 by christos_087 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 16 ώρες πριν, christos_087 said: Γενικά το S21 FE ειναι σχεδον αριστο σε πολλά εκτος απο τη μπαταρία του ομως που ειναι μεγαλη πληγη. Δεν έχει πολύ καλή αυτονομία το S21 FE αλλά "μεγάλη πληγή" δεν τη λες με τίποτα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 7 ώρες πριν, seranata said: Δεν έχει πολύ καλή αυτονομία το S21 FE αλλά "μεγάλη πληγή" δεν τη λες με τίποτα. Ισως. Αν ειχε καποιο μειονεκτημα το συγκεκριμενο κινητο αυτο θα ηταν μονο η μπαταρία του! Κατα τα αλλα υπέροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 Για την μπαταρία τι γνώμη έχετε για το a52s? Με σχετικά συχνή χρήση των σοσιαλ ( όχι youtube κ παιχνίδια) με το ζόρι μου κρατάει μια μέρα. Χρειάζεται φόρτιση δλδ κάθε μέρα. είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 Οι εφαρμογές social καταναλώνουν αρκετή μπαταρία στο παρασκήνιο και ειδικά το TikTok. Επίσης στα 120 hz τρώει λίγο παραπάνω. Για πες screen on time πόσο σου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 20 minutes ago, WPerty said: Οι εφαρμογές social καταναλώνουν αρκετή μπαταρία στο παρασκήνιο και ειδικά το TikTok. Επίσης στα 120 hz τρώει λίγο παραπάνω. Για πες screen on time πόσο σου βγάζει... Εεε δεν είμαι και τέρας στη τεχνολογία ! Τι εννοείς με το screen on time ?? Το τικ τοκ είναι το μόνο που δεν έχω 🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 Στις ρυθμίσεις στην μπαταρία κάπου θα λέει για χρόνο ενεργής οθόνης από την πλήρη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 1 ώρα πριν, WPerty said: Στις ρυθμίσεις στην μπαταρία κάπου θα λέει για χρόνο ενεργής οθόνης από την πλήρη φόρτιση. Στο 97% μου βγάζει διάρκεια μπαταρίας μια ημέρα και μια ώρα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 2 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Στο 97% μου βγάζει διάρκεια μπαταρίας μια ημέρα και μια ώρα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει αυτο. Αυτό δείχνει τον υπολογισμό που κάνει η συσκευή για το πόσο θα σου αντέξει μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση με βάση τη χρήση που το έχεις μάθει να κάνει..αλγόριθμος είναι και δεν ισχύει πάντα γιατί η χρήση που κάνεις κάθε μέρα είναι διαφορετική. Αυτό που ψάχνεις για τη διάρκεια αναμμένης οθονης κατά τη διάρκεια χρήσης μεταξύ φορτίσεων το βρίσκεις όταν πατήσεις επάνω στο γράφημα της μπαταρίας. Εκεί σου δείχνει στα αριστερά πριν πόσες ώρες ή μέρες φορτισες πλήρως τη συσκευή, και το ποσο χρόνο έχει μείνει ανοικτή η οθόνη στα δεξιά κάτω από το γράφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 1 hour ago, granazias said: Αυτό δείχνει τον υπολογισμό που κάνει η συσκευή για το πόσο θα σου αντέξει μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση με βάση τη χρήση που το έχεις μάθει να κάνει..αλγόριθμος είναι και δεν ισχύει πάντα γιατί η χρήση που κάνεις κάθε μέρα είναι διαφορετική. Αυτό που ψάχνεις για τη διάρκεια αναμμένης οθονης κατά τη διάρκεια χρήσης μεταξύ φορτίσεων το βρίσκεις όταν πατήσεις επάνω στο γράφημα της μπαταρίας. Εκεί σου δείχνει στα αριστερά πριν πόσες ώρες ή μέρες φορτισες πλήρως τη συσκευή, και το ποσο χρόνο έχει μείνει ανοικτή η οθόνη στα δεξιά κάτω από το γράφημα. Αυτό που έστειλα εννοείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 6 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Αυτό που έστειλα εννοείς?? Ναι ακριβώς αυτό. Μάλιστα..έχεις sot (screen on time), 5 ωρες και 1 λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 9 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Αυτό που έστειλα εννοείς?? Καλούς χρόνους έχεις. Δεν χρειάζεται να παίζεις με την κατανάλωση όπως τα αμαξια. Ο κάθε χρήστης Κ το σήμα σε κάθε περιοχή είναι η αίτια της κατανάλωσης. Καλά είσαι το να κερδίσεις 30 λεπτά παραπάνω Κ να πειράξεις κάτι που δεν ξέρεις άστο το τηλέφωνο έτσι όπως είναι, γιαυτό είναι Κ smartphone. 👻 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2022 Μια ερώτηση ακόμα για το a52s. Επειδή είναι το πρώτο Samsung κινητό που παίρνω, οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα μόνες τους κάθε μήνα η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Και επίσης αξίζει να βάλουμε Google κάμερα και αν ναι πως γίνεται αυτό ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 9 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Μια ερώτηση ακόμα για το a52s. Επειδή είναι το πρώτο Samsung κινητό που παίρνω, οι ενημερώσεις έρχονται αυτόματα μόνες τους κάθε μήνα η πρέπει να κάνω κάτι εγώ? Και επίσης αξίζει να βάλουμε Google κάμερα και αν ναι πως γίνεται αυτό ?! Αυτόματα έρχονται Κ ναι αξίζει η gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Ψιλοαργησε παντως το security update..συνηθως μεχρι 7-8 του μηνος το εδινε αν δεν κανω λαθος..εχει δει κανεις σας καμια πληροφορια ποτε παμε στην 13 και στο ONE UI 5.0? 2 Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. October 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2022 Απο Γενάρη εμεις καθως προηγούνται τα S 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Υδατογράφημα με ημερομηνία και ώρα δεν υπάρχει στη κάμερα του A52s; Στο Xiaomi που είχα υπήρχαν δύο επιλογές υδατογράφησης. Σε αυτό έχει μόνο την ονομασία της συσκευής. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Υδατογράφημα με ημερομηνία και ώρα δεν υπάρχει στη κάμερα του A52s; Στο Xiaomi που είχα υπήρχαν δύο επιλογές υδατογράφησης. Σε αυτό έχει μόνο την ονομασία της συσκευής. έλα ντε . και το ήθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 (edited) Ρυθμισεις καμερας/ υδατογραφημα πατας μπαινεις και γραφεις οτι θες. Για αλλα εχτρα ημερομηνιες κτλ.πας συλλογη στη φωτο που θες πατας κατω το μολυβακι μετα το στρογγυλο προσωπο , αυτοκολλητο και βαζεις ημερομηνιες η κατι αλλο που θελει καποιος-α... Edited October 9, 2022 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, s_wind said: Ρυθμισεις καμερας/ υδατογραφημα πατας μπαινεις και γραφεις οτι θες. Για αλλα εχτρα ημερομηνιες κτλ.πας συλλογη στη φωτο που θες πατας κατω το μολυβακι μετα το στρογγυλο προσωπο , αυτοκολλητο και βαζεις ημερομηνιες η κατι αλλο που θελει καποιος-α... Αν είναι σε κάθε φωτογραφία να πατάω μολυβάκια για να αλλάξω ημερομηνία και ώρα, τι να το κάνω. Εννοούσα να είναι έτοιμο όπως στα Xiaomi. Όπως κατάλαβα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ. Επίσης το δοκίμασα κι αυτό αλλά έχει μόνο ημερομηνίες. Ώρες δεν έχει. Edited October 9, 2022 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) Έχει έρθει η αναβάθμιση η καινούργια Edited October 10, 2022 by george_21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts