s_nova Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Ναι απ οτι βλεπεω τα παει πολυ καλα και κυριως δειχνει σωστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 2 ώρες πριν, s_nova said: Οι Exynos ειχαν παντα δυο θεματακια 1) με το σημα κινητης - wifi 2) εφοσον σεταρεις την συσκευη στην πορεια αρχιζει και εχει lag και μικρο-κολληματα. Στο S21 το μικρό δεν παρατηρώ κάτι από τα δύο. Για την αυτονομία συμφωνώ ότι δεν είναι πλεονέκτημά του. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 17 minutes ago, Serafeim1981 said: Στο S21 το μικρό δεν παρατηρώ κάτι από τα δύο. Για την αυτονομία συμφωνώ ότι δεν είναι πλεονέκτημά του. Για να παρατηρησεις πρεπει να παρεις δυο διαφορετικες συσκευες και να πας σε σημεια που χανει ευκολα το 5G , κρεμαει σε E κτλ.κανοντας δοκιμες . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Έχω και το S23 και θα έλεγα ότι καλύτερα "στέκεται" το S21 σε θέμα σήματος. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Eνημερωση επιπεδο ασφαλειας Μαρτιου 24,γυρω στα 280 mb μολις ηρθε 3 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) Ολα καλως με την ενημερωση κανενα προβλημα . Edited 21 Μαρτίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 13 minutes ago, s_nova said: Ολα καλως με την ενημερωση κανενα προβλημα . Παρομοίως κανένα πρόβλημα με την ενημέρωση ασφαλείας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Γιατί κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση δουλεύουν τα rcs της vodafone και μέσα στην μέρα χάνονται!!??? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Ήρθε και σε Cosmote Rom η ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου (εορταστική) πριν λίγο. 283,40MB. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Ήθελα και dark theme... 🙄 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Πήρα και εγώ πριν λίγο - μέσω Nova - την ενημέρωση. Το περίεργο είναι ότι πρόκειται για τη δεύτερη ενημέρωση που παίρνω μέσα στο Μάρτιο. Τώρα είμαι: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 3 ώρες πριν, green dragon said: Πήρα και εγώ πριν λίγο - μέσω Nova - την ενημέρωση. Το περίεργο είναι ότι πρόκειται για τη δεύτερη ενημέρωση που παίρνω μέσα στο Μάρτιο. Τώρα είμαι: Πήρες και του Φεβρουαρίου γι αυτό. Τον Φεβρουάριο δεν έδωσε καμία ενημέρωση. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου https://techmaniacs.gr/ayto-einai-to-samsung-one-ui-6-1-video-oi-syskeyes-poy-tha-anavathmistoyn/ 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Αν και ρύθμισα να μην εμφανίζονται οι κλήσεις με απόκρυψη, ωστόσο από τότε που πήρα τη συσκευή (1,5 χρόνο) μου εμφάνισε 3-4 φορές κλήσεις με απόκρυψη. Στο Redmi Note 8pro που είχα δεν μου εμφάνισε ποτέ τέτοιες κλήσεις όσο το είχα. Η εφαρμογή κλήσης ή το κινητό φταίει; Επίσης από χθες σταμάτησε να λειτουργεί και το YouTube revanced. Υπάρχει άλλη διαθέσιμη έκδοση ή να κατεβάσουμε το κανονικό YouTube; Edited 2 Απριλίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 59 minutes ago, evris2013 said: Αν και ρύθμισα να μην εμφανίζονται οι κλήσεις με απόκρυψη, ωστόσο από τότε που πήρα τη συσκευή (1,5 χρόνο) μου εμφάνισε 3-4 φορές κλήσεις με απόκρυψη. Στο Redmi Note 8pro που είχα δεν μου εμφάνισε ποτέ τέτοιες κλήσεις όσο το είχα. Η εφαρμογή κλήσης ή το κινητό φταίει; Επίσης από χθες σταμάτησε να λειτουργεί και το YouTube revanced. Υπάρχει άλλη διαθέσιμη έκδοση ή να κατεβάσουμε το κανονικό YouTube; Βαλε new pipe και Google dialer που δείχνει και τις εικόνες των επαφών Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 4 minutes ago, adi32 said: Βαλε new pipe και Google dialer που δείχνει και τις εικόνες των επαφών Google dialer έχω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 1 ώρα πριν, evris2013 said: Αν και ρύθμισα να μην εμφανίζονται οι κλήσεις με απόκρυψη, ωστόσο από τότε που πήρα τη συσκευή (1,5 χρόνο) μου εμφάνισε 3-4 φορές κλήσεις με απόκρυψη. Στο Redmi Note 8pro που είχα δεν μου εμφάνισε ποτέ τέτοιες κλήσεις όσο το είχα. Η εφαρμογή κλήσης ή το κινητό φταίει; Επίσης από χθες σταμάτησε να λειτουργεί και το YouTube revanced. Υπάρχει άλλη διαθέσιμη έκδοση ή να κατεβάσουμε το κανονικό YouTube; Το youtube ReVanced με ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Το κατέβασα πάλι απ' την αρχή, έκανα όλα τα βήματα που έχει στο παρακάτω βίντεο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τις ίδιες ρυθμίσεις έκανα και στο microG. https://youtu.be/rrzA8pv5osw?feature=shared Νομίζω πως αυτή η ρύθμιση έλυσε το πρόβλημα τελικά. Edited 2 Απριλίου by andreas545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 14 minutes ago, andreas545 said: Το youtube ReVanced με ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Το κατέβασα πάλι απ' την αρχή, έκανα όλα τα βήματα που έχει στο παρακάτω βίντεο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τις ίδιες ρυθμίσεις έκανα και στο microG. https://youtu.be/rrzA8pv5osw?feature=shared Νομίζω πως αυτή η ρύθμιση έλυσε το πρόβλημα τελικά. Ποιά έκδοση είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 6 minutes ago, evris2013 said: Ποιά έκδοση είναι; Κατέβασα και άνοιξα το manager, από εκεί κατέβασα microG και youtube στις τελευταίες ενημερώσεις που προτείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Ο nova κάποιες φορές φαίνεται να νεκρώνει και αν σβήσεις οθόνη και την ανοίξεις στρώνει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) Διαβαστε εδω σελιδα 16 και ειστε κομπλε για το νεο youtube.---->>> https://myphone.gr/forum/topic/200889/page/16/ Edited 2 Απριλίου by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Σε αυτή την έκδοση revanced το εικονίδιο της εφαρμογής είναι ίδιο με το κανονικό YouTube. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Kάποια στιγμή ο s_nova είχε προτείνει ρυθμίσεις για custom equalizer. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 2/4/2024 at 8:02 ΜΜ, s_nova said: Διαβαστε εδω σελιδα 16 και ειστε κομπλε για το νεο youtube.---->>> https://myphone.gr/forum/topic/200889/page/16/ εκανα αυτα που ειπες, αλλα ολα τα βιντεο μετα απο 30 περιπου δευτερολεπτα κολλανε!! υπαρχει καποια λυση?? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 8 ώρες πριν, anetost said: εκανα αυτα που ειπες, αλλα ολα τα βιντεο μετα απο 30 περιπου δευτερολεπτα κολλανε!! υπαρχει καποια λυση?? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Κάτι θα έκανες λάθος. Το MicroG το κατέβασες; zip έκανες; Το εικονίδιο της εφαρμογής θα πρέπει να είναι ίδιο με το κανονικό YouTube. Edited 9 Απριλίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts