Athlos_PDA Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Ω ναι αυτό ήταν σε ευχαριστώ πολύ. Όσο κι αν έψαξα αυτό δεν το είδα. 😂 Όσο αφορά το θέμα λέγεται επακριβώς The Dawn II επειδή αν το γράψεις με "2" δεν το βρίσκει. 😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 9 minutes ago, Athlos_PDA said: Ω ναι αυτό ήταν σε ευχαριστώ πολύ. Όσο κι αν έψαξα αυτό δεν το είδα. 😂 Όσο αφορά το θέμα λέγεται επακριβώς The Dawn II επειδή αν το γράψεις με "2" δεν το βρίσκει. 😀 Ούτε έτσι το βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 48 minutes ago, siberiantiger said: Έχεις δοκιμάσει μέσω των ρυθμίσεων από το ξυπνητήρι; Το πρώτο λέγεται Blue Sapphire και το δεύτερο The Dawn 2 Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Σ' ευχαριστώ παικταρεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Αυτό είναι αν σε βοηθάει η φωτογραφία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 4 minutes ago, Athlos_PDA said: Αυτό είναι αν σε βοηθάει η φωτογραφία. Τα ψάχνω στα themes δεν τα βρίσκω... εσείς που τα βρήκατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Το είχα ήδη εδώ και 2 χρόνια σχεδόν στη συσκευή. Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες... sorry. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Τα ψάχνω στα themes δεν τα βρίσκω... εσείς που τα βρήκατε? Μάλλον δεν είναι συμβατό με το OneUI 6Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 Εγώ είμαι με την 5.1 και δεν το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, tsiou55 said: Εγώ είμαι με την 5.1 και δεν το βρήκα Κι εγώ το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό, είμαι ακόμα με 5.1 και το βρίσκω κανονικά. Κάνω αναζήτηση " The Dawn II " και μου βγάζει διάφορα θέματα και μέσα είναι κι αυτό. Edited December 17, 2023 by granazias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2023 3 ώρες πριν, christos_087 said: Τα ψάχνω στα themes δεν τα βρίσκω... εσείς που τα βρήκατε? The Dawn 2 new το εχει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrixal Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σε 6.0 παρατηρησα οτι δεν αναβει η οθονη οταν ερχεται μια ειδοποιηση.Επισης οταν ανοιγω το youtube ολη η οθονη γινεται μια μπλε μια κιτρινη μια κοκκινη,καθε φορα που το ανοιγω.Τα εχει παρατηρησει καποιος?Λετε με καινουργια αναβαθμιση να διορθωθουν?Αν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω.Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 αλλο ένα θέμα, μετά την αναβάθμιση σε nova beta 8.0.9 πάω στις ρυθμίσεις / για προχωρημένους/μεθοδος κλειδώματος και επιλέγω προσβασιμότητα / ενεγοποίηση προσβασιμότητας και μου αναφέρει επιλέξτε nova , όμως εκεί η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη και όταν πατώ επάνω μου αναφέρει ΄΄ρυθμιση περιορισμένης πρόσβασης΄΄ και να πάω στην ενότητα ΄΄περισσοτερες επιλογές για συγκεκριμενες εφαρμογές'' από το μενού ρυθμίσεις/ εφαρμογές, όμως τέτοια ένδειξη εκεί δεν υπάρχει. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pt2937 Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Για προγράμματα τρίτων ειδικά beta έκδοση δε νομίζω ότι είναι υποχρέωση της Sam ή άλλης εταιρίας η πλήρης συμβατότητα σε android 14, το αντίθετο συμβαίνει η εταιρία θα πρέπει να ελέγχει αν το πρόγραμμα της λειτουργεί σωστά, γιατί δεν χρησιμοποιείς τη stable έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2023 Για προγράμματα τρίτων ειδικά beta έκδοση δε νομίζω ότι είναι υποχρέωση της Sam ή άλλης εταιρίας η πλήρης συμβατότητα σε android 14, το αντίθετο συμβαίνει η εταιρία θα πρέπει να ελέγχει αν το πρόγραμμα της λειτουργεί σωστά, γιατί δεν χρησιμοποιείς τη stable έκδοση;Με δεν το ανέφερα ως αρνητικό της sammy απλά ρώτησα για το εάν υπάρχει κάτι που εγώ έκανα λάθος Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 Καλημέρα!Ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου με το που άνοιξα το κινητό! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 14 ώρες πριν, Xrixal said: Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σε 6.0 παρατηρησα οτι δεν αναβει η οθονη οταν ερχεται μια ειδοποιηση.Επισης οταν ανοιγω το youtube ολη η οθονη γινεται μια μπλε μια κιτρινη μια κοκκινη,καθε φορα που το ανοιγω.Τα εχει παρατηρησει καποιος?Λετε με καινουργια αναβαθμιση να διορθωθουν?Αν ξερει καποιος φιλος ας μου πει.Ευχαριστω. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τις ειδοποιήσεις δεν γνωρίζω γιατί δεν σου έρχονται αλλά στο YouTube είναι της εφαρμογής κ όχι λόγο αναβαθμιση. Έτσι πλέον θα το δείχνει όταν το πρώτο ανοίγεις την εφαρμογή. Κ στα 3 κινητά το ίδιο μου κάνει. Όσο για τις ειδοποιήσεις θες να κάνεις ένα clear cache για αρχή κ βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 14 ώρες πριν, taliban said: αλλο ένα θέμα, μετά την αναβάθμιση σε nova beta 8.0.9 πάω στις ρυθμίσεις / για προχωρημένους/μεθοδος κλειδώματος και επιλέγω προσβασιμότητα / ενεγοποίηση προσβασιμότητας και μου αναφέρει επιλέξτε nova , όμως εκεί η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη και όταν πατώ επάνω μου αναφέρει ΄΄ρυθμιση περιορισμένης πρόσβασης΄΄ και να πάω στην ενότητα ΄΄περισσοτερες επιλογές για συγκεκριμενες εφαρμογές'' από το μενού ρυθμίσεις/ εφαρμογές, όμως τέτοια ένδειξη εκεί δεν υπάρχει. κι εγω θυμαμαι σε καποιες εφαρμογες επρεπε να πας στις ρυθμισεις μετα στις 3 τελειες πανω και να κανεις enable Αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω Ελπιζω να μην το εκοψαν με το update Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 1 ώρα πριν, adi32 said: κι εγω θυμαμαι σε καποιες εφαρμογες επρεπε να πας στις ρυθμισεις μετα στις 3 τελειες πανω και να κανεις enable Αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω Ελπιζω να μην το εκοψαν με το update ναι υπήρχε σίγουρα , το θυμάμαι και εγώ. Πάντως ο nova Beta στην προηγούμενη έκδοση του 8.0.8 λειτουργούσε κανονικά το κλέιδωμα με 2πλο tap στο UI 6.0 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2023 1 ώρα πριν, taliban said: ναι υπήρχε σίγουρα , το θυμάμαι και εγώ. Πάντως ο nova Beta στην προηγούμενη έκδοση του 8.0.8 λειτουργούσε κανονικά το κλέιδωμα με 2πλο tap στο UI 6.0 Άρα σου αποκλείουν κάποιες εφαρμογές που ήδη είχες. Γι αυτό δε θέλω να κάνω updates. Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 (edited) Ενημερωση δεκεμβριος 2023. Ολα καλος. Edited December 20, 2023 by s_nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 3 ώρες πριν, s_nova said: Ενημερωση δεκεμβριος 2023. Ολα καλος. Όντως την έχω εδώ και κάνα 2 μέρες περίπου και δεν είδα διαφορά!Οπότε πλέον περιμένουμε τα τις 3μηνες αναβαθμίσεις? 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 22 ώρες πριν, taliban said: ναι υπήρχε σίγουρα , το θυμάμαι και εγώ. Πάντως ο nova Beta στην προηγούμενη έκδοση του 8.0.8 λειτουργούσε κανονικά το κλέιδωμα με 2πλο tap στο UI 6.0 βρηκες καμια ακρη ή θα την πατησουμε ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 βρηκες καμια ακρη ή θα την πατησουμε ?Ακόμα τίποτα, έχω στείλει μήνυμα και στον dev του nova, θα ενημερώσω όταν και θα έχω κάτι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 3 minutes ago, taliban said: Ακόμα τίποτα, έχω στείλει μήνυμα και στον dev του nova, θα ενημερώσω όταν και θα έχω κάτι Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την παλια εκδοση δουλευει ? Το θεμα ειναι μη γινεται και με αλλες εφαρμογες που εχουμε και αχρηστευτουν Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2023 25 minutes ago, adi32 said: Με την παλια εκδοση δουλευει ? Το θεμα ειναι μη γινεται και με αλλες εφαρμογες που εχουμε και αχρηστευτουν να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει, σκέφτομαι την απεγκατάσταση και στήσιμο από την αρχή και διστάζω . . .. . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts