rebelos2019 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 Καλησπερίζω και εγώ την όμορφη κοινότητα. Έχει ραγίσει η οθόνη του κινητού κάτω δεξιά. Η συσκευή βρίσκεται εντός εγγύησης, αγορασμένο τον Οκτώβρη του 2022. Ξέρετε περίπου ποιό είναι το εκτιμώμενο κόστος της οθόνης? Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 1 ώρα πριν, rebelos2019 said: Καλησπερίζω και εγώ την όμορφη κοινότητα. Έχει ραγίσει η οθόνη του κινητού κάτω δεξιά. Η συσκευή βρίσκεται εντός εγγύησης, αγορασμένο τον Οκτώβρη του 2022. Ξέρετε περίπου ποιό είναι το εκτιμώμενο κόστος της οθόνης? Σας ευχαριστώ πολύ Πριν ενάμισι χρόνο 115 ευρώ στη smartec, οθόνη και μπαταρία μαζί. Καλό είναι να τους τηλεφωνήσεις και να σου πουν τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos2019 Δημ. September 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2023 5 ώρες πριν, klgrpls said: Πριν ενάμισι χρόνο 115 ευρώ στη smartec, οθόνη και μπαταρία μαζί. Καλό είναι να τους τηλεφωνήσεις και να σου πουν τιμή. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrgry Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 (edited) Καλησπέρα, το GoodLock πλέον διαθέσιμο στο Galaxy Store για Ελλάδα και το κινητό μας. Φοβερή εφαρμογή παραμετροποίησης. Edited September 11, 2023 by Andrgry 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. September 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2023 2 ώρες πριν, Andrgry said: Καλησπέρα, το GoodLock πλέον διαθέσιμο στο Galaxy Store για Ελλάδα και το κινητό μας. Φοβερή εφαρμογή παραμετροποίησης. Επιτέλους ήρθε,μολις το κατέβασα,ειχα το nicelock...απο οταν είχα a50 το περίμενα,να σαι καλά που μας ειδοποιησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Τι,ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 46 minutes ago, george_21 said: Τι,ακριβώς είναι αυτή η εφαρμογή? https://youtu.be/YlgSsDUh-cA?si=FZp-85JSZCCxQike 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil1972 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση του Αυγούστου στο Α52s5g τα nfc, bluetooth, wifi κτλ ΔΕΝ εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης πλέον. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Έχουμε κανένα νέο για την ενημέρωση Σεπτεμβρίου; Θα ασχοληθεί η Samsung καθόλου με αυτό ή "άστο και βλέπουμε"; Τέλος αν πάω το κινητό στην Smartech λύνουν τέτοια θέματα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 2 minutes ago, basil1972 said: Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση του Αυγούστου στο Α52s5g τα nfc, bluetooth, wifi κτλ ΔΕΝ εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης πλέον. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Έχουμε κανένα νέο για την ενημέρωση Σεπτεμβρίου; Θα ασχοληθεί η Samsung καθόλου με αυτό ή "άστο και βλέπουμε"; Τέλος αν πάω το κινητό στην Smartech λύνουν τέτοια θέματα; Ευχαριστώ! Δέν εμφανίζοντε όταν απλά είσαι στην αρχική οθόνη...Άν όμως κατεβάσεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων υπάρχουν κανονικά εάν είναι ενεργοποιημένα..Αυτό θα το έχουν κάνει σκόπιμα για να μην γεμίζει όλη η μπάρα άσκοπα αφού αυτά πιάνοντε δευτερεύοντος σημασίας ειδοποιήσεις άν σκεφτείς οτι ήδη μόνιμα είναι το σήμα,το ποσοστό μπαταρίας,το VoLTE και η ώρα στα αριστερά μαζί με το ξυπνητήρι που βάζουν πολλοί..Άν βάζανε και αυτά που αναφέρεις να φένοντε μόνιμα θα ήταν γεμάτη όλη η μπάρα.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 26 minutes ago, Nikos_96 said: Δέν εμφανίζοντε όταν απλά είσαι στην αρχική οθόνη...Άν όμως κατεβάσεις την κουρτίνα ειδοποιήσεων υπάρχουν κανονικά εάν είναι ενεργοποιημένα..Αυτό θα το έχουν κάνει σκόπιμα για να μην γεμίζει όλη η μπάρα άσκοπα αφού αυτά πιάνοντε δευτερεύοντος σημασίας ειδοποιήσεις άν σκεφτείς οτι ήδη μόνιμα είναι το σήμα,το ποσοστό μπαταρίας,το VoLTE και η ώρα στα αριστερά μαζί με το ξυπνητήρι που βάζουν πολλοί..Άν βάζανε και αυτά που αναφέρεις να φένοντε μόνιμα θα ήταν γεμάτη όλη η μπάρα.. Σε μένα όλα κανονικά εμφανίζονται πάνω στη μπάρα, χωρίς ξυπνητήρι. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil1972 Δημ. September 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2023 Κατόπιν επικοινωνίας με την Samsung μου αναφέρθηκε πως κανονικά πρέπει να παρουσιάζονται όπως πριν. Αν δεν παρουσιάζονται αυτό είναι δυσλειτουργία. Μου πρότειναν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επειδή την πάτησα πρόσφατα με nfc ξεχασμένο (-100 Ευρώ...) θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάζεται στην γραμμή κατάστασης αν είναι ΟΝ. Ξέρουμε κάτι για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου; Αξίζει να το δώσω στην Smartec; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 6 ώρες πριν, basil1972 said: Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση του Αυγούστου στο Α52s5g τα nfc, bluetooth, wifi κτλ ΔΕΝ εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης πλέον. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Έχουμε κανένα νέο για την ενημέρωση Σεπτεμβρίου; Θα ασχοληθεί η Samsung καθόλου με αυτό ή "άστο και βλέπουμε"; Τέλος αν πάω το κινητό στην Smartech λύνουν τέτοια θέματα; Ευχαριστώ! Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή που εμφανίζει ή κρύβει οποία θες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zacharee1.systemuituner Εγώ έχω κρύψει όσα δε θέλω για να αποφύγω burn in Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 6 ώρες πριν, basil1972 said: Κατόπιν επικοινωνίας με την Samsung μου αναφέρθηκε πως κανονικά πρέπει να παρουσιάζονται όπως πριν. Αν δεν παρουσιάζονται αυτό είναι δυσλειτουργία. Μου πρότειναν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επειδή την πάτησα πρόσφατα με nfc ξεχασμένο (-100 Ευρώ...) θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάζεται στην γραμμή κατάστασης αν είναι ΟΝ. Ξέρουμε κάτι για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου; Αξίζει να το δώσω στην Smartec; Να περιμένεις την ενημέρωση Σεπτεμβρίου κι αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση τότε πήγαινε το στη Smartec. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Εγώ από την άλλη γιατί πιστεύω ότι η συσκευή είναι έτσι; όταν έχεις Bluetooth τοποθεσία nfc όταν κατεβάσεις την κουρτίνα φαίνεται, όταν τώρα είναι συνδεδεμένη η συσκευή Bluetooth με κάποια συσκευή τότε στο δείχνει στην αρχική οθόνη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 9 ώρες πριν, evris2013 said: Σε μένα όλα κανονικά εμφανίζονται πάνω στη μπάρα, χωρίς ξυπνητήρι. Δηλαδή σου φένεται το εικονίδιο NFC όταν απλά είσαι στην αρχική οθόνη; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Όταν κάτι τραβάει πόρους ή είσαι κάπου συνδεδεμένος τότε στο δείχνει στην αρχική κ στο s21 k 22 που έχω έτσι τα δείχνει λογικά κ στης γυναίκα μου το 52s το ίδιο είναι απλά δεν το έχω μπροστά μου να το επιβεβαιώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos13 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 10 ώρες πριν, basil1972 said: Καλησπέρα. Μετά την ενημέρωση του Αυγούστου στο Α52s5g τα nfc, bluetooth, wifi κτλ ΔΕΝ εμφανίζονται στη γραμμή κατάστασης πλέον. Χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό πορτοφόλι αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα.Έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Έχουμε κανένα νέο για την ενημέρωση Σεπτεμβρίου; Θα ασχοληθεί η Samsung καθόλου με αυτό ή "άστο και βλέπουμε"; Τέλος αν πάω το κινητό στην Smartech λύνουν τέτοια θέματα; Ευχαριστώ! Καλημέρα, βάλε goodlock και δοκίμασε να το κάνεις ενεργό με το quickstar Παράθεση Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 3 ώρες πριν, Nikos_96 said: Δηλαδή σου φένεται το εικονίδιο NFC όταν απλά είσαι στην αρχική οθόνη; Όχι, κατεβάζεις λίγο το κουρτινάκι και φαίνονται όλα στη σειρά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Κατόπιν επικοινωνίας με την Samsung μου αναφέρθηκε πως κανονικά πρέπει να παρουσιάζονται όπως πριν. Αν δεν παρουσιάζονται αυτό είναι δυσλειτουργία. Μου πρότειναν επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επειδή την πάτησα πρόσφατα με nfc ξεχασμένο (-100 Ευρώ...) θέλω οπωσδήποτε να παρουσιάζεται στην γραμμή κατάστασης αν είναι ΟΝ. Ξέρουμε κάτι για την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου; Αξίζει να το δώσω στην Smartec;nfc ποτέ δεν φαινόταν στην γραμμή κατάστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, ilka71 said: 13 ώρες πριν, basil1972 said: nfc ποτέ δεν φαινόταν στην γραμμή κατάστασης Φαινόταν κανονικά πριν την αναβάθμιση του Ui μετά το αφαίρεσαν από την γραμμή και πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα Edited September 13, 2023 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Φαινόταν κανονικά πριν την αναβάθμιση του Ui μετά το αφαίρεσαν από την γραμμή και πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα το έχω πάντα ανοικτό και στην πάνω μπάρα nfc σε φαινόταν ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 12 minutes ago, ilka71 said: το έχω πάντα ανοικτό και στην πάνω μπάρα nfc σε φαινόταν ποτέ Στο παρών θέμα είχε γραφτεί ότι αφαιρέθηκε και το θυμάμαι και εγώ ότι το έβγαζε όταν το είχες ενεργό Με ποιο UI είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Στο παρών θέμα είχε γραφτεί ότι αφαιρέθηκε και το θυμάμαι και εγώ ότι το έβγαζε όταν το είχες ενεργό Με ποιο UI είσαι; 5.1 ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 1 minute ago, ilka71 said: 4 minutes ago, sotosok said: Στο παρών θέμα είχε γραφτεί ότι αφαιρέθηκε και το θυμάμαι και εγώ ότι το έβγαζε όταν το είχες ενεργό Με ποιο UI είσαι; 5.1 ακόμα 1 minute ago, ilka71 said: 4 minutes ago, sotosok said: Στο παρών θέμα είχε γραφτεί ότι αφαιρέθηκε και το θυμάμαι και εγώ ότι το έβγαζε όταν το είχες ενεργό Με ποιο UI είσαι; 5.1 ακόμα Αυτό έχουμε όλοι μιλάω για το προηγούμενο με το 5.1 χάθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Αυτό έχουμε όλοι μιλάω για το προηγούμενο με το 5.1 χάθηκεκαι πριν δεν φαινόταν σε εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts