c-max Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 2 ώρες πριν, challenge143 said: Τι εννοείς όταν το δουλέψεις; όταν κάνεις κλήση κ μιλάς γιατί εκεί αλλάζει κ δεν είναι ενεργοποιημενο το δίκτυο volte από τον παροχο σου . Αν όμως απλά σχαλιζεις το κινητό σου με διάφορες εφαρμογές κ στο κάνει αυτό σίγουρα κάτι άλλο φταίει που δεν το γνωρίζω. Αν ξέρει κάποιος ας τον βοηθήσει το παλικάρι. Εννοω οταν παω να ανοιξω εφαρμογη πχ winbank οπου ζηταει συνδεση στο διαδυκτιο γυριζει σε H (αν βεβαια ειναι σε 4g), μολις την ανοιξω, κατι που δεν γινοταν με το Α70 που σαφως ηταν σε 4g τον περισσοτερο χρονο και καποιες φορες επεφτε σε H. Αυτο μου δειχνει καλυτερο σε δεκτη το Α70 παροτι 3τιας τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 1 ώρα πριν, fotisbasm said: 3 ώρες πριν, sotosok said: Να βεβαιώσω ότι η ρύθμιση δουλεύει με πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς θέματα για την λειτουργία Ωραίος πες μας λίγο για τα αποτελέσματα;;; τι είδες; μπαταρία; ταχύτητα; Έφτασα το απογευμα με 40% πριν την ρύθμιση είχα 20- μιλάμε για ίδιο δρομολόγιο σε περιοχές με όχι το καλύτερο σήμα, ταχύτητα δεν είδα κάτι έτσι και αλλιώς πάει σφαίρα 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Το δοκιμάζω και εγώ,ΥΓ. Ο δάσκαλος s_wind ή δεν είδε διαφορά ή απαξιώνει να μας απαντήσει ή παίζει με το νέο κινητό του ποια ρύθμιση για θυμίστε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 1 hour ago, fotisbasm said: Το δοκιμάζω και εγώ, ΥΓ. Ο δάσκαλος s_wind ή δεν είδε διαφορά ή απαξιώνει να μας απαντήσει ή παίζει με το νέο κινητό του Το έδωσε αν δεν κάνω λάθος 34 minutes ago, ilka71 said: 1 hour ago, fotisbasm said: ποια ρύθμιση για θυμίστε μου Είναι στην προηγούμενη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 1 hour ago, fotisbasm said: Το δοκιμάζω και εγώ, ΥΓ. Ο δάσκαλος s_wind ή δεν είδε διαφορά ή απαξιώνει να μας απαντήσει ή παίζει με το νέο κινητό του θα ηταν συνετο να μας απαντησει μιας και πολλοι πηραμε το συγκεκριμενο κινητο βασει των υποδειξεων του και εφοσον επιδεχεται τετοιες αλλαγες που βοηθουν στην αυτονομια του καλο θα ηταν να τις ξερουμε και τον ευχαριστουμε για τις οποιες πληροφοριες μας εχει δωσει μεχρι σημερα. εγω προσωπικα το εβαλα σημερα στο ενεργο ωστε να το παρακολουθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Να βεβαιώσω ότι η ρύθμιση δουλεύει με πολύ καλά αποτελέσματα χωρίς θέματα για την λειτουργία εμένα δεν το έχει; εμένα δεν το έχει; η είναι κάποια από αυτές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 η είναι κάποια από αυτές; Είσαι με android 12;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Είσαι με android 12;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) Καλημερα παιδια ! Το εκανα και γω το τρικακι σας το εβαλα ενεργο απο την αρχη που το εβγαλα απο την φορτιση μεχρι 100% παει χαζεψε η συσκευη δεν τρωει μπαταρια με τιποτα μαλλον θα μας στειλουν κανα update με battery drain για να ισοφαριστει η κατασταση😅 Τα ευσημα στον vag74° Μολις ειδα το Sot πηγε να μου πεσει η συσκευη μεσα στο μπολ με τον ταραμα αλλα την προλαβα... Edited February 27, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Ποσο sot βγαζει;Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Και ένα sot από μένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 23 minutes ago, vag74 said: Και ένα sot από μένα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk .......👌 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LORD_DRAKE Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 3.30 ωρες στο 66% .θα ηθελα κι ενα screenshot οταν φτασει στο 20% περίπου αν γινεται.αν βγαζει 9 με 10 ωρες ειναι οκΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 27 minutes ago, LORD_DRAKE said: 3.30 ωρες στο 66% .θα ηθελα κι ενα screenshot οταν φτασει στο 20% περίπου αν γινεται.αν βγαζει 9 με 10 ωρες ειναι οκ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνηθως οσο πεφτει το ποσοστο της μπαταριας τοσο πιο γρηγορα πεφτει η μπαταρια. Οπότε με απλη εκτιμηση δεν βγαινει. Πολυ καλα στατιστικα παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 η είναι κάποια από αυτές; εμένα ποιο είναι στα αγγλικά ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 εμένα ποιο είναι στα αγγλικά ρε παιδιά; Δεν το έχει στο δικό σου,ποία έκδοση λογισμικού έχεις; Sent from my SM-A528B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Δεν το έχει στο δικό σου,ποία έκδοση λογισμικού έχεις; Sent from my SM-A528B using Tapatalkέχω το Α72 εγώ με android 12 αλλά ρώτησα εδώ που έχει πιο πολλή κίνηση το τοπικ! λες να έχει διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Συνηθως οσο πεφτει το ποσοστο της μπαταριας τοσο πιο γρηγορα πεφτει η μπαταρια. Οπότε με απλη εκτιμηση δεν βγαινει. Πολυ καλα στατιστικα παντως!! Ισχύει αυτό αν και στο a52s βλέπω μικρή απόκλιση Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkέχω το Α72 εγώ με android 12 αλλά ρώτησα εδώ που έχει πιο πολλή κίνηση το τοπικ! λες να έχει διαφορά;Από ότι είχα διαβάσει και στο reddit λείπει η ρύθμιση και από άλλες συσκευές samsung αν θυμάμαι καλά s20fe δεν πρέπει να την έχει, δεν ξέρω γιατί Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) Εγώ καλά είμαι; Edited February 27, 2022 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Φορτισα με το 25W φορτιστη απο του Α70 και βλεπω ζεστενεται αρκετα το κινητο. Ειδα και μια επιλογη μεσα για φορτηση εως 85% για μεγαλυτερη διαρκεια ζωης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 49 minutes ago, fotisbasm said: Στα ελληνικά, είναι σχετικά τέρμα κάτω στην κατηγορία developer το εβαλα και ελληνικα αλλα εμενα δεν υπαρχει η επιλογη δυστυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 το εβαλα και ελληνικα αλλα εμενα δεν υπαρχει η επιλογη δυστυχωςΣε άλλη συσκευή android υπάρχει η επιλογή αυτή;Ή μόνο σε Samsung?Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Σε S20+ με 12αρα δεν υπαρχει παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Θα βοηθησει πολυ κυριως οσοι δεν σεταρουν καλα η εχουν πολλες εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 1 hour ago, s_wind said: Θα βοηθησει πολυ κυριως οσοι δεν σεταρουν καλα η εχουν πολλες εφαρμογες. τωρα γιατι σε μερικα τηλεφωνα δεν φαινεται δεν το καταλαβαινω...οπως και το οτι δεν υπαρχει το object eraser ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts