challenge143 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Έτσι ακριβώς στην 12 όλες οι συσκευές της Samsung Έτσι δουλεύουν κ στο s21u που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 από χτες μου βγάζει error στις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. έκανα clear cache στα Google play services, επανεκκίνηση αλλά δεν έφτιαξε Sent from my SM-A725F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 από χτες μου βγάζει error στις αναβαθμίσεις των εφαρμογών. έκανα clear cache στα Google play services, επανεκκίνηση αλλά δεν έφτιαξε Sent from my SM-A725F using Tapatalkεντάξει έκανα clear cache και στο play store που είχα ξεχάσει και όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimisdelphi Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 18 ώρες πριν, s_wind said: Μια τελευταια αναφορα για το δαχτυλικο. Ελευθερος χρονος στην εργασια και ειπα να κανω ενα μικρο τεστ με τους συναδελφους .Μαζεψα τεσσερις οι οποιοι μου λενε οτι στις συσκευες τους το δαχτυλικο ειναι για τα μπαζα .Ο ενας εχει xiaomi οι δυο s21 και ο τελευταιος a52s. Τους εβαλα να τα διαγραψουν να δω πως βαζουν καινουργιο. Βεβαια ειδαν πως ξεκλειδωνω εγω το δικο μου και αρχισαν να μου λενε μακακιες τυπου οτι κανω κολπα στη συσκευη και τετοια γιαυτο ξεκλειδωνει ακαριαια... Ξεκινησαν και αρχισαν να πατανε σαν να ηθελαν να τρυπησουν στον τοιχο. Τους εξηγησα οτι απο την αρχη τον αισθητηρα ισα-ισα τον χαιδευεις οταν περνας δαχτυλικο μεχρι τελους με τα ιδια δαχτυλα του αριστερου και δεξιου χεριου εναλλαξ. Εαν δεν τον χαιδεψεις και τον πιεζεις το δαχτυλικο μετα θα σου βγαζει σφαλματα και μονιμα αποτυχημενες προσπαθειες. Τελικα τα καταφεραν μετα κοπο και βασανων και τα δαχτυλικα δουλευουν αψογα. Συμπερασμα: Ψιλλιαζομαι οτι οι περισσοτεροι τον αισθητηρα τον πατανε δυνατα και αποτυπωνει λαθη.Θελει ισα-ισα να τον ακουμπας οταν περνας δαχτυλικο.Δεν πρεπει επανω του να πεφτει καθολου το βαρος του δαχτυλου Αερινο αγγιγμα. Ισως γιαυτο καποιοι εχετε σοβαρο προβλημα. Μία ερώτηση. Όταν λες "με τα ιδια δαχτυλα του αριστερου και δεξιου χεριου εναλλαξ" τι εννοείς ακριβώς? Περνάς στην ίδια θέση δαχτυλικού αποτυπώματος πχ δεξί και αριστερό αντίχειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofianna Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 2 ώρες πριν, jimisdelphi said: Μία ερώτηση. Όταν λες "με τα ιδια δαχτυλα του αριστερου και δεξιου χεριου εναλλαξ" τι εννοείς ακριβώς? Περνάς στην ίδια θέση δαχτυλικού αποτυπώματος πχ δεξί και αριστερό αντίχειρα? Ναι ναι, αυτό εννοεί ο s_wind. Αριστερό και δεξί αντίχειρα στην ίδια θέση δαχτυλικού. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) Να και δω βρηκα ενα τυχαιο βιντεο που αφορα το δαχτυλικο οταν ολα γινονται σωστα .Δειτε ποσο γρηγορα ξεκλειδωνει και καντε οτι κανει ο φιλος μια καποιοι δεν το κανουν σωστα ακομα . https://youtu.be/Q8i3TgSSSQA Edited February 6, 2022 by s_wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Κάποιος να βοηθήσει που βρίσκουμε την τελευταία ρύθμιση στα ελληνικά Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) Στις εφαρμογες συστηματος βρισκεις αυτο: Μπαινεις μεσα βρισκεις την μπαταρια ξαναμπαινεις μεσα και : Edited February 6, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Για να βρισκει καποιος τις εφαρμογες συστηματος παει ρυθμισεις / εφαρμογες και κανει τα παρακατω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Σ ευχαριστώ πολύ με τις ρυθμίσεις αυτές βελτιώθηκε πάρα πολύ το ξεκλείδωμα με το δακτυλικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 5 minutes ago, nikoseggo said: Σ ευχαριστώ πολύ με τις ρυθμίσεις αυτές βελτιώθηκε πάρα πολύ το ξεκλείδωμα με το δακτυλικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε και ενα μπονους να εχεις γενικα πιο σταθερο σημα βρες το παρακατω και κανε οτι εκανες παραπανω μπαινοντας στην μπαταρια : 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Άρχοντας Δώσε και άλλες ρυθμίσεις στον λαό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) 46 minutes ago, nikoseggo said: Άρχοντας Δώσε και άλλες ρυθμίσεις στον λαό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μετα να παω στο τρελαδικο ε χαχαχα...Ρε εισαι παλαβος εδω εκανα 50 ποστ για το δαχτυλικο χαχα Αντε αλλο ενα να το παρει το ποταμι.Κανε παλι τα ιδια . Με Το παρακατω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα κλησεων , καλυτερη επεξεργασια δεδομενων , ταχυτερη μεταδοση δεδομενων και καλυτερο wifi -Lte στις κλησεις . Η παρακατω εφαρμογη ευθυνεται γιαυτο κανει ελεγχους στα παραπανω και πρεπει να ειναι χωρις περιορισμο: Edited February 6, 2022 by s_wind 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Και μετα να παω στο τρελαδικο ε χαχαχα...Ρε εισαι παλαβος εδω εκανα 50 ποστ για το δαχτυλικο χαχα Αντε αλλο ενα να το παρει το ποταμι.Κανε παλι τα ιδια . Με Το παρακατω θα εχεις καλυτερη ποιοτητα κλησεων , καλυτερη επεξεργασια δεδομενων , ταχυτερη μεταδοση δεδομενων και καλυτερο wifi -Lte στις κλησεις . Η παρακατω εφαρμογη ευθυνεται γιαυτο κανει ελεγχους στα παραπανω και πρεπει να ειναι χωρις περιορισμο: Μία ρύθμιση την ημέρα χαχαχ Πες και κανένα τιπ που να βελτιώνει την μπαταρία χαχαχαχΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 thanksss....αδερφε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 με το τελευταίο one ui που πήγανε μαζεμένες τις εφαρμογές που τις έχουμε δώσει δικαιώματα optimize battery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 58 minutes ago, fotisbasm said: Ερώτηση, από μπαταρία πως πάνε αυτές οι 2 επιλογές;;;;; επειδή τις βάζουμε χωρίς περιορισμό, Στάλθηκε από το AGS2-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβηθηκες Φωτη ε? Χαχα οχι ολα καλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 1 minute ago, fotisbasm said: Μια φοβία την έχουμε Στάλθηκε από το AGS2-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα ειναι απλο βρε παιδι μου εαν δεις κατι στραβο το επαναφερεις δεν χρειαζεται καν να προβληματιστεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Οχι ολα καλα🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzanos13 Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 (edited) 15 ώρες πριν, s_wind said: Στις εφαρμογες συστηματος βρισκεις αυτο: Μπαινεις μεσα βρισκεις την μπαταρια ξαναμπαινεις μεσα και : Καλησπέρα στην παρέα.Να ρωτήσω κάτι αυτήν την επιλογή στην παραπάνω φωτογραφία (μπαταρία χωρίς περιορισμό) δεν την βρίσκω στο Android 11.Αυτες τις διαδικασίες μόνο στην 12 τις κάνουμε? Edited February 7, 2022 by Tzanos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Υπάρχει Καμία ρύθμιση για βελτίωση του ήχου;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Την δοκίμασα από φίλο, πολύ μάπα μπροστά στην ringkeΣτάλθηκε από το AGS2-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοία ήταν πιο ογκώδης; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 10 ώρες πριν, nikoseggo said: Υπάρχει Καμία ρύθμιση για βελτίωση του ήχου; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβασε μολις μια γραμμη το 250 και 500 εκει θα παιξουν καλυτερα τα ηχεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 Σ ωραίος Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2022 (edited) Galaxy S22 live wallpaper . Βελτιστη αποδοση για την οθονη κλειδωματος του galaxy A52s χωρις καμια απωλεια μπαταριας . Μετα την ληψη παμε συλλογη και το οριζουμε στην οθονη κλειδωματος . DOWNLOAD : https://mega.nz/file/rF4m0A4b#4uvkL-WbwxnNesYHpRsm5NBz1ZsKgvYWir6EIAY-C6Q Edited February 9, 2022 by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts