spy14 Δημ. April 7, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Όχι αυτό με τα δεδομένα δεν μου το κάνει.δουλευουν όλα κομπλέ. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2022 Και εδώ, κανένα πρόβλημα. Δεν τα κλείνω ποτέ τα δεδομένα, βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Παράξενο και σήμερα που το άνοιξα το κινητό έκλεισα το wi fi άνοιξα τα δεδομένα και δεν έδειξε κανένα σύμβολο ότι ενεργοποιήθηκαν.δηλαδη πάντα πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις τις κάρτας sim και να βρίσκω όπως σας έδειξα πριν' τις 3 τελιτσες δεξιά και στην συνέχεια να πατάω επαναφορά.γιατι τόσο μεγάλη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Είναι κανείς εδώ να ρωτήσω κάτι για το internet και γενικά για τα δεδομένα που σε μένα δύσκολα ενεργοποιούνται.?μήπως πείραξα καμία ρύθμιση να με πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Τι θέλεις;αν ξέρω ευχαριστως να σε βοηθήσω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Για παράδειγμα φεύγω από το σπίτι οκ πάω στα καφέ .ανοίγω τα δεδομένα και με τη πρώτη δεν ανοίγουν ούτε με την δεύτερη .πρέπει να πείραξα κάτι κ δεν ξέρω τι είναι?πάντα πηγαίνω σε αυτό το σημειο που δείχνει η φωτό πατάω στις3 τελιτσες δεξιά και κάνω επαναφορά .υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει ναδιορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 (edited) Για βάλε κάνενα σκρινσοτ όταν πατάς την οθόνη να πας στα δεδομένα να δούμε τι βγάζει;αυτό που έχεις ανεβάσει σου βγάζει; Edited April 11, 2022 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Τώρα κανονικα είναι.οταν πάω πχ σε άλλο δίκτυο εννοώ σε καφέ.και τα ανοίγω από το status bar δεν δείχνει τίποτα ότι ενεργοποιήθηκαν.πρεπει να πάω στις 3 τελιτσες που σου έδειξα να πατήσω εκεί ώστε να κάνω επαναφορά .λίγο παράξενο ε,?μήπως κάτι πείραξα?.οταν πάω στα καφέ θα βγάλω screen shot ok . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Γιατί δεν πας σε ένα κατάστημα του δικτύου σου να του ρίξουν μια ματιά; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Δεν έχεις άδικο αν συνεχίσει να το κάνει θα πάω.δεν μπορει να πηγαίνω συνέχεια στις 3 τελιτσες.γιατι θυμάμαι κάτι είχα πειράξει.θα το δω ξανά σήμερα το βράδυ.σε εσάς στις ρυθμίσεις τις sim στα δεδομένα στο ίδιο σημείο τι σας δείχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Σε αυτή τι σελίδα τι δείχνει σε εσένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 1 minute ago, spy14 said: Σε μένα apla den δείχνει το volte.?αυτό που μπορώ να το βρω.να το ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι.μου το βγάζει αυτόματα.δεν το βρίσκω ξεχωριστά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 7 minutes ago, spy14 said: Ωραία τώρα σε σένα τι δείχνει εδώ στο vpn.εμενα με βγάζει αυτό που δείχνει η φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Το ίδιο σε κοσμοτε.εκει που το έχεις και εσύ είναι και το δικό μου.στο internet. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 14 minutes ago, spy14 said: Πολύ παράξενο παντός .σε μένα όταν πάω πάντα στα καφέ και πηγαίνω να ενεργοποιησω τα δεδομένα δεν κουνιέται εκεί δεξιά τίποτα με αποτέλεσμα παντα να πηγαίνω στις 3 τελιτσες δεξιά όπως σε ειπα στη φωτό.βεβαια δεν ξέρω αν γίνεται αυτό και στη πόλη θα δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Κατέβασες το καινούργιο λογισμικό;μήπως έφαγε κανένα σκάλωμα;Καντού μια επαναφορά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Δεν θυμάμαι πριν δύο μήνες το πολυ ήρθε το android 11. Τώρα δεν θυμάμαι αν είχα κ από πριν το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν είχα το android 10.τι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Θα τα χάσω όλα δεν με συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Δυστυχώς πάλι με το κάνει ενεργοποίησα τα δεδομένα και δες την εικόνα.δεν δείχνει καν ότι έχω ούτε 4g ούτε κάτι λιγότερο.ασχετα αν δεν έχουμε καλό δίκτυο εδώ έπρεπε τουλάχιστον να δείξει ότι ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα.να κουνηθεί τέρμα δεξιά κάτι εκεί επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Ναι κάτι συμβαίνει.για πήγαινε μια από το μαγαζί του παρόχου σου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Δεν φταίει λογικά ο πάροχος.ειναι κάτι με τα δεδομένα του κινητού.το παλιό το huawei 5 χρόνια το είχα κανένα προβλήμα δεν είχε.αυτο ούτε ένα χρόνο το έχω και με έβγαλε πρόβλημα.δεν δείχνει ότι ενεργοποιούνται τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Είναι προβλήμα του κινητού που πατάω να τα ενεργοποιησω και δεν δείχνει τίποτα η της εταιρείας που έχω? Εγώ πιστεύω φταίει το κινητό πρέπει να πηγαίνω στις 3 τελιτσες δεξιά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis pa Δημ. April 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2022 Αν το γυρίσω το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις τι χάνω γενικά από το κινητό μου ?γνωρίζει κανείς. Τα πάντα?, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts