and64 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 7 minutes ago, tollisth said: Με ολες τι λειτουργείες την μερα την βγάζει ανετα η όχι?Στα 180 που εχει τώρα είναι τρομερο vfm αλλά και το κάθε μερα φόρτιση είναι ένα θέμα Με ανοιχτό bluetooth, κάποιες μετρήσεις (οχι ασκήσεις) χωρις aod βγάζει 1 μέρα+ αλλά αν το χρησιμοποιείς και για κλήσεις ή navigation δεν θα σε πάει πανω απο μερα με τίποτα 1 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 1 hour ago, tollisth said: Με ολες τι λειτουργείες την μερα την βγάζει ανετα η όχι?Στα 180 που εχει τώρα είναι τρομερο vfm αλλά και το κάθε μερα φόρτιση είναι ένα θέμα Εάν το έχεις φορτισμένο 100%, με τα περισσότερα ανοιχτά θα σε πάει ως το τέλος της μέρας αλλά το βράδυ θα θέλει φόρτιση. Προφανώς υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που ρουφάνε μπαταρία παραπάνω όπως λέει και ο φίλος παραπάνω (ασκήσεις, aod, πλοήγηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2022 Οκ ευχαριστώ παιδιά σίγουρα πλοήγηση και ασκήσεις μπορεί να μην τα μην τα ανοίγω καν μέσα στην ημέρα αλλά ότι αφορά όλα τα τα άλλα θα ήθελα ανοιχτά βλέπω και το gt3 αλλά θα προτιμούσα της samsung για λόγους συμβατότητας θα περιμένω να δω τι θα παίξει με το 5 και βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 On 6/6/2022 at 10:21 ΜΜ, andreas443 said: θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την μπαταρία επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω με aod και wifi κλειστά φωτεινότητα στο αυτόματο και περίπου 3 ώρες την ημέρα συνδεδεμένο με το κινητό από μετρήσεις μόνο βήματα και ύπνο να μετράει όλα τα υπόλοιπα κλειστά και ενεργώ να ανοίγει όταν σηκώνω τον καρπό στο περίπου ποσο κρατάει? τώρα έχω το watch 3 classic Με aod κλειστό, wi fi & nfc ανοιχτό μέτρηση βημάτων και σφυγμού ανοιχτά και μέτρηση ύπνου κλειστή. Το ανοίγω το πρωί στις 7 και το κλείνω το βράδυ στις 11 (συνδεμένο στο κινητό), και φωτεινότητα αυτόματα, μου βγάζει την τρίτη ημέρα μέχρι το απόγευμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Με ανοιχτό bluetooth, κάποιες μετρήσεις (οχι ασκήσεις) χωρις aod βγάζει 1 μέρα+ αλλά αν το χρησιμοποιείς και για κλήσεις ή navigation δεν θα σε πάει πανω απο μερα με τίποταΝα υπολογίζεις γύρω στις 30 με 35 ώρες με όλα ανοιχτά εκτός της aod. Google pay και η Πειραιώς, για όσους ενδιαφέρονται. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 (edited) Καλημέρα τελικά προχώρησα στην αγορά πήρα το classic το μεγάλο πάρα πολύ ωραίο και με περισσότερες λειτουργίες ένα που με χάλασε είναι ότι δεν έχει την εφαρμογή samsung email έχουν βάλει το outlook αλλα χωρίς το κινητό ούτε έλεγχο για νέα μηνύματα μπορείς να κάνεις ούτε να συνθέσεις καινούριο. Εμενα με κλειστό aod,wifi,gps,nfs, φωτεινότητα στο αυτόματο, 3 ώρες την ημέρα συνδεδεμένο με το κινητό μονο ειδοποιήσεις χωρίς κλήσης και από μετρήσεις μόνο βήματα και ύπνο και με watchface τις samsung, ενεργοποίηση με σήκωμα του καρπού και με tap στην οθόνη 2 μέρες μου κρατάει Edited June 12, 2022 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 (edited) Επανέρχομαι μετά απο απεγκατάσταση του google assistant, η μπαταρία μου βγάζει 1μιση μέρα ίσως και λίγο παραπάνω αρκετά άνετα (classic 46αρι χωρίς aod, bluetooth με τηλεφωνο συνέχεια, wifi off, μετρηση βημάτων, ύπνου, παλμων, raise to wake) Μέχρι να φτιάξουν το drain του assistant θα παραμείνει προφανώς έτσι.... Σέταρα και την mastercard της Πειραιώς στο gpay, δούλεψε με τη μια (επιτέλους!!) Edited June 12, 2022 by and64 1 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Ερώτηση.για να δουλέψει το gpay είναι απαραίτητο να είναι και το κινητό κοντά με το ρολόι;δηλαδή πάνω στον κάτοχό;Sending from my beast Gt2 Pro Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 3 minutes ago, ταξιδιωτης22 said: Ερώτηση.για να δουλέψει το gpay είναι απαραίτητο να είναι και το κινητό κοντά με το ρολόι;δηλαδή πάνω στον κάτοχό; Sending from my beast Gt2 Pro Όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gpay και χωρίς το κινητό! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gpay και χωρίς το κινητό!Αψογα.Και δε χρειάζεται το ρόλοι να ναι συνδεδεμένο με κάποιο δίκτυο;Δηλαδή αν έχω αφήσει το κινητό στο αμάξι θα παίξει κανονικά το ρολόι;Sending from my beast Gt2 Pro Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 35 minutes ago, ταξιδιωτης22 said: Αψογα. Και δε χρειάζεται το ρόλοι να ναι συνδεδεμένο με κάποιο δίκτυο; Δηλαδή αν έχω αφήσει το κινητό στο αμάξι θα παίξει κανονικά το ρολόι; Sending from my beast Gt2 Pro Όχι δεν χρειάζεται να είσαι συνδεμένος κάπου η να έχεις μαζί σου το κινητο απο την στιγμή που θα αποθηκεύσεις την καρτα μέσα στην οποιαδήποτε συσκευή που υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές η επικοινωνία γίνεται μετα μέσω nfc και αμέσως γίνεται η ταυτοποίηση από το pos to οποίο είναι συνδεμένο στο internet και ολοκληρώνεται η αγορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Αψογα.Και δε χρειάζεται το ρόλοι να ναι συνδεδεμένο με κάποιο δίκτυο;Δηλαδή αν έχω αφήσει το κινητό στο αμάξι θα παίξει κανονικά το ρολόι;Sending from my beast Gt2 Pro Αν το κλείσεις για να το φορτίσεις για παράδειγμα και το ανοίξεις την επόμενη ημέρα χρειάζεται είτε να βάλεις WiFi είτε να συνδεθεί με το κινητό σου έστω για λίγο.Κατά τ αλλά δεν χρειάζεται να έχεις το κινητό μαζί.Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Ζητάει κωδικό την ώρα της πληρωμής; Μπορεί να περιγράψει κάποιος τη διαδικασία; Μόλις το σέταρα σε Πειραιώς.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 47 minutes ago, Da_rudakos said: Ζητάει κωδικό την ώρα της πληρωμής; Μπορεί να περιγράψει κάποιος τη διαδικασία; Μόλις το σέταρα σε Πειραιώς. Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Λογικά σου ζήτησε ένα pin κλειδώματος. Όταν το φορέσεις στο χέρι, ή κάνεις επανεκκίνηση, σου ζητάει το pin. Όσο είναι στο χέρι δεν σου ξαναζητάει το pin. Όταν θέλεις να πληρώσεις, απλός ανοίγεις το gpay. Εγώ έχω βάλει να ανοίγει με διπλό πάτημα του κουμπιού. Θα δεις στην οθόνη του ρολογιού την κάρτα, και απλά το ακουμπάς στο pos. Επειδή το έχεις ενεργοποιήσει με pin, και δεν έχει βγει από το χέρι σου, δεν θα ζητήσει pin ούτε σε ποσά μεγαλύτερα των 50€.Άψογος, ακριβώς αυτά έγιναν, ευχαριστώ!Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Δεν ζητάει pin πράγματι αλλά αν κάνεις πολλές πληρωμές σε μια ημέρα, ενδέχεται να ζητήσει pin κάποια στιγμή.Στάλθηκε από το XQ-BC52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Το μόνο θέμα που έχω εγώ με το NFC είναι ότι σε παλια pos δεν περνάει η συναλλαγή, τουλάχιστον με revolut που είχα περασμένη μέσα πριν βάλω και της Πειραιώς τώρα. Το αστείο είναι ότι με το κινητό πληρώνω μια χαρά στα ίδια pos που δεν περνάει με το ρολόι 2 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 (edited) Καλησπερα. Υπαρχει καποιος χρηστης LTE watch 4 ή classic? Λαμβάνετε κανονικα rom updates, οπως η απλη BT εκδοση? Ευχαριστω Edited June 15, 2022 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 Καλησπέρα,Ναι, έχω το LTE classic 44mm και λαμβάνει κανονικά τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2022 4 ώρες πριν, RUSH said: Καλησπέρα, Ναι, έχω το LTE classic 44mm και λαμβάνει κανονικά τα updates. Αν θυμάμαι καλά είσαι σε cosmote φίλε μου, σωστά; Μήπως παίρνεις τα updates μέσω του carrier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUSH Δημ. June 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2022 Σωστά, cosmote. Δε νομίζω ότι είναι από την cosmote μιας και επίσημα δεν το υποστηρίζει στο δίκτυό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 καλημέρα, έχω το μαύρο classic το ανταλλάζει κανείς με το ασημί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigdin7 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Καλησπέρα, προσπαθώ να σετάρω την κάρτα πειραιώς (visa) και δεν την αποθηκεύει το gpay. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα να μας δώσει τα φώτα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 1 ώρα πριν, tsigdin7 said: Καλησπέρα, προσπαθώ να σετάρω την κάρτα πειραιώς (visa) και δεν την αποθηκεύει το gpay. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα να μας δώσει τα φώτα του; Με τις visa υπαρχει θέμα, το είδα και αλλού, εμενα τη mastercard την πήρε με τη μία. Στο τηλέφωνο δοκιμάζεις ή κατευθείαν στο ρολοι; Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Εμένα πέρασε κανονικά visa της Πειραιώς μετά απο 5-6 προσπάθειες.Στάλθηκε από το Pixel 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts