kyrillos13 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Από το πρωί είναι στο 50%. Έχω μιλήσει πάνω από μιάμιση ώρα μέχρι στιγμής και ίντερνετ και wifi κι εξακολουθεί να είναι στο 50%. Δείχνει 3757mv. :D πω ρε φιλε είσαι κομπλέ :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 πω ρε φιλε είσαι κομπλέ :) Εξακολουθεί να είναι στο 50% Σε καμιά βδομάδα που θα πάει στο 15% θα σου πω τι λέει το batterylife χα, χα, χα !!! :lol::lol::lol: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_Nik Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 4 μερες περιπου PDA : I5800XWJG8 PHONE : I5800XXJG3 CSC : I5800EURJG3 δεν εβαλα ακομα την νεα version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2010 Εξακολουθεί να είναι στο 50% Σε καμιά βδομάδα που θα πάει στο 15% θα σου πω τι λέει το batterylife χα, χα, χα !!! :lol::lol::lol: ahahah :) άντε ρε ****το να έρθει και στην Ελλάδα το κολο-firmware το καινούριο !!! έχει έρθει σε αρκετές χώρες απ'ότι βλέπω Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomic20 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Φίλε έψαξα παντού και δεν βρίσκω τέτοια ρύθμιση. Μπορείς να με καθοδηγήσεις; Έψαξα και στο manual αλλά δεν βρήκα κάτι. μενου/ρυθμισεις/προφιλ ηχου/κανονικο πατα εκει που λεει κανονικο, ανοιγει νεο μενου και κτλ... επισης με το champ c3300k εγω εχω ενα προβληματακι, βασικα καποιο κλειδωμα ειναι, αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το ξεπερασω. το κινητο αναγνωριζει παιχνιδια απο jar αρχεια, μεχρι 500 kb. Υπαρχει τροπος να κανω εγκατασταση μεγαλυτερα παιχνιδια? Οταν προσπαθω να κανω εγκατασταση παιχνιδια πανω απο 500κβ λεει οτι υπερβαινει το ανωτατο οριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 ahahah :) άντε ρε ****το να έρθει και στην Ελλάδα το κολο-firmware το καινούριο !!! έχει έρθει σε αρκετές χώρες απ'ότι βλέπω Είναι στο 15% και δείχνει 3755mv. Θα το αφήσω μέχρι να σβήσει. Σημείωσε ότι σήμερα έχω πάνω από 3 ώρες εισερχόμενες - εξερχόμενες από το πρωί. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ahahah :) άντε ρε ****το να έρθει και στην Ελλάδα το κολο-firmware το καινούριο !!! έχει έρθει σε αρκετές χώρες απ'ότι βλέπω Προς kyrillos13: Εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι είναι ακόμα στο 15%. Μόλις πριν λίγο έβγαλε μήνυμα για φόρτιση της μπαταρίας. Θα το αφήσω μέχρι να σβήσει. Τώρα δείχνει 3789mv (???). Είναι περισσότερο από ότι χτες. Σίγουρα είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα; :confused: Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Προς kyrillos13: Εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι είναι ακόμα στο 15%. Μόλις πριν λίγο έβγαλε μήνυμα για φόρτιση της μπαταρίας. Θα το αφήσω μέχρι να σβήσει. Τώρα δείχνει 3789mv (???). Είναι περισσότερο από ότι χτες. Σίγουρα είναι αξιόπιστο το πρόγραμμα; :confused: ναι αξιόπιστο είναι. το πρόγραμμα αυτό δεν δείχνει την χωρητικότητα της μπαταρίας (δυστυχώς) αλλά δείχνει την τάση (η οποία δεν είναι σταθερή) της μπαταρίας γιαυτό λέει .... mV. Αν έδειχνε την χωρητικότητα θα έλεγε .... mWh. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Εγώ έχω βαλει το batstat και έχει ιδια συμπεριφορά με το batterylife. Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) ναι αξιόπιστο είναι. το πρόγραμμα αυτό δεν δείχνει την χωρητικότητα της μπαταρίας (δυστυχώς) αλλά δείχνει την τάση (η οποία δεν είναι σταθερή) της μπαταρίας γιαυτό λέει .... mV. Αν έδειχνε την χωρητικότητα θα έλεγε .... mWh. :) Λοιπόν, πριν από λίγο έσβησε. Τελευταία φορά που το κοίταξα έδειχνε 3640 mv στο 5%. Έσβησε μετά από 4+ συνεχόμενες μέρες. Το φόρτισα Τρίτη βράδυ (από το φορτιστή το έβγαλα Τετάρτη πρωί). edit: φορτίστηκε ελαφρώς και την Πέμπτη το απόγευμα για λίγο την ώρα που έκανα την αναβάθμιση του λογισμικού του και ήταν συνδεδεμένο στη USB. Αλλά μιλάμε για μικρό χρονικό διάστημα. Edited November 14, 2010 by theta Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Λοιπόν, πριν από λίγο έσβησε. Τελευταία φορά που το κοίταξα έδειχνε 3640 mv στο 5%. Έσβησε μετά από 4+ συνεχόμενες μέρες. Το φόρτισα Τρίτη βράδυ (από το φορτιστή το έβγαλα Τετάρτη πρωί). edit: φορτίστηκε ελαφρώς και την Πέμπτη το απόγευμα για λίγο την ώρα που έκανα την αναβάθμιση του λογισμικού του και ήταν συνδεδεμένο στη USB. Αλλά μιλάμε για μικρό χρονικό διάστημα. εμένα είναι 70% 3859mV στη 1,5 μέρα με ελαφριά χρήση (μια δυο ώρες wifi, κάνα μισάωρο κλήσεις, 20 sms και 30 λεπτά gaming) :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisasp Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 PDA: I5800XWJG8 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800EURJG3 Συνηθως μου κραταει γυρω στις 5 μερες με μεσο ορο περιπου 1 ωρα ομιλια, και αλλη 1 ωρα gps, wifi, παιχνιδια και γενικα πειραγμα. Το εχω σε GSM μονο, φωτεινοτητα τελειως μειωμενη και τα gps, wifi, bluetooth κλειστα ενοειται οταν δεν χρησιμοιουνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Είμαι στην δεύτερη φόρτιση. Στην πρώτη κράτησε 22 περίπου ώρες μετρημένες, με φουλ φωτισμό (το χαμηλωσα πλέον), wifi αρκετές ώρες, ελάχιστα τηλέφωνα και γενικό πειραγματάκι. Έχω αυτό το firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800COSJG2 ΥΓ. Τί ειναι το WCDMA? Εγω έχω βάλει το GSM/WCDMA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Είμαι στην δεύτερη φόρτιση. Στην πρώτη κράτησε 22 περίπου ώρες μετρημένες, με φουλ φωτισμό (το χαμηλωσα πλέον), wifi αρκετές ώρες, ελάχιστα τηλέφωνα και γενικό πειραγματάκι. Έχω αυτό το firmware: PDA: I5800XWJG6 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800COSJG2 ΥΓ. Τί ειναι το WCDMA? Εγω έχω βάλει το GSM/WCDMA GSM = 2G WCDMA = 3G Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji1 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) υπαρχει μεγαλη διαφορα απο οτι καταλαβαινω με το GALAXY S εμενα δεν μου κραταει ουτε 17 ώρες:O Edited November 17, 2010 by hadji1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 PDA : I9000XWJM2 PHONE : I9000XXJM1 CSC : I9000OXXJM1 οπως βλεπετε δεν εχω πειραξει τπτ:rolleyes:, μονο root, oclf, autokiller !! προφανως εχω θεμα με την μπαταρια μου γιατι δεν μου κραταει πανω απο 17 ωρες και αυτο με χρηση εξης : -τηλέφωνα εως το πολυ 15min ολη μερα -συγχρονισμο λογ/μων απενεργοποιημενο -φωτισμος στο μετριο -μουσικη περιπου 15min μονο -3g browsing ελαχιστο -wifi browsing σπιτι μου αρκετο εως και 3 ωρες -το τηλ. παραμενει κλειστο το βραδυ βλέπω αυτα που γράφετε για 2 μερες και πανω και εχω σοκαριστει !!:confused: τι μπορω να κανω για να βελτιωσω τα χαλια μου ??:wacko: Το Galaxy 3 έχεις ή το Galaxy S; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji1 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το Galaxy 3 έχεις ή το Galaxy S; το S sorry το απεσυρα ηδη:O Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 το S sorry το απεσυρα ηδη:O Και πάλι δεν δικαιολογείται τόσο μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Γνωστός μου που το έχει μιλάει για 2 μέρες τουλάχιστον. Κι έχει ενεργοποιημένα τα κινούμενα live wallpapers που απ' ότι ξέρω καταναλώνουν μπαταρία. ;) Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadji1 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Και πάλι δεν δικαιολογείται τόσο μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Γνωστός μου που το έχει μιλάει για 2 μέρες τουλάχιστον. Κι έχει ενεργοποιημένα τα κινούμενα live wallpapers που απ' ότι ξέρω καταναλώνουν μπαταρία. ;) εχεις δικιο...και δεν εχω καν live wallpaper:( παω να ποσταρω στο Galaxy S μπας και βγαλω καμμια ακρη..:confused: Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες εκτός Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το αναβάθμισα. PDA: I5800XWJG8 PHONE: I5800XXJG3 CSC: I5800COSJΗ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ougabouga Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 pda i5800xwjg6 phone i5800xxjg3 csc i5800cosjg2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 pda i5800xwjg6 phone i5800xxjg3 csc i5800cosjg2 και πόσο σου κρατάει; δε μας λές πολλές πληροφορίες.. Το πειράζεις συνέχεια; το χεις ανοιχτό όταν κοιμάσαι; έχεις gps και wifi συνέχεια; τι άλλο; (βλέπω οτι δεν το έχεις αναβαθμίσει..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ougabouga Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Συγγνώμη, 2 και κάτι μέρες με χρήση wifi gps μία ώρα την ημέρα και το βράδυ κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohimso Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 PDA: I5800XWJG8 Phone: I5800XXJG3 Scc: I5800COSJH1 Τουλάχιστον 1 ώρα τηλέφωνα την ημέρα, 1 ώρα wifi, κανένα παιχνιδάκι, κανένα video επεισόδιο, άντε και κανένα ebook... Δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τη μπαταρία. Κρατάει για 2 μέρες άνετα με τέτοια χρήση, χωρίς φόρτιση. Πάντως το φορτίζω κάπου μία ή μισή ώρα τη μέρα μέσω usb και δεν έχει κατέβει σχεδόν ποτέ πολύ κάτω από το μισό... Βέβαια δεν είχα πρόβλημα ούτε και πριν την αναβάθμιση. Who knows :whistle: YΓ: Δεν το κλείνω όταν κοιμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ougabouga Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Θα ήθελα ένας από τους εκνευριστικούς τύπους που τους κρατάει 4 μέρες η μπαταρία να γράψουν αναλυτικά λίγο πριν κλείσει το κινητό τους ,ΧΡΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που αναφέρει στις ρυθμίσεις >πληροφορίες σχετικά σχετικά με το τηλεφωνο>κατάσταση> κάτω κάτω, χωρίς να μπει σε usb η σε φορτιστή και χωρίς να κλείσει το βράδυ, και επίσης από το ρυθμίσεις>πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο> Χρήση μπαταρίας> ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τι λέει. Πόσο τοις εκατό η αν θέλει και χρόνο που αναφέρεται. Σε αναμονή Τηλέφωνο σε κατάσταση Προβολή Φωνητικές κλήσεις Σύστημα android κτλ Υπερευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts