kostas123464 Δημοσιεύτηκε August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2021 Καλησπέρα στην παρέα. Το έχει κανείς να μου πει την γνώμη του. Σκέφτομαι να πάρω την έκδοση 6g ram και 128g rom. Από εδώ το βρήκα στα 225€ με 2 χρόνια εγγύηση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2021 On 23/8/2021 at 11:34 ΜΜ, kostas123464 said: Καλησπέρα στην παρέα. Το έχει κανείς να μου πει την γνώμη του. Σκέφτομαι να πάρω την έκδοση 6g ram και 128g rom. Από εδώ το βρήκα στα 225€ με 2 χρόνια εγγύηση. Ευχαριστώ Το αγόρασα για τη σύζυγο και είναι θαυμάσιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 (edited) απλα να τραβαγε 60 fps η εστω και 2κ βιντεο Edited September 13, 2021 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 ολα καλα, γρηγορο κινητο, καλη καμερα αλλα δυο πραγματα δεν μ αρεσουν. πολυ αβολο το σημειο για το δακτυλικο αποτυπωμα και η φωτεινοτητα του θα μπορουσε να ειναι καλυτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Ξέρει κανείς γιατί ενός φίλου το M3 Pro δεν ενεργοποιεί το VoLTE ούτε το VoWiFi; Είναι με Cosmote στο οποίο είναι συμβατή συσκευή και έχει στείλει και μήνυμα στο 1333. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 2 minutes ago, Nikos_96 said: Ξέρει κανείς γιατί ενός φίλου το M3 Pro δεν ενεργοποιεί το VoLTE ούτε το VoWiFi; Είναι με Cosmote στο οποίο είναι συμβατή συσκευή και έχει στείλει και μήνυμα στο 1333. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τον σχετικό διακόπτη στις ρυθμίσεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 13 minutes ago, p_k said: Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει τον σχετικό διακόπτη στις ρυθμίσεις; Ναί το έχει κανονικά. είναι ενργοποιημένο αλλα κανένα εικονίδιο VoLTE στην μπάρα δεν εμφανίζεται όπως άλλα Xiaomi κινητά και ούτε με wificall μπορεί να γίνει κλήση(και σε αυτό υπάρχει ανάλογος διακόπτης). Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Τότε ίσως βοηθήσει ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Στο δικό μου μια χαρά δουλεύει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 8 minutes ago, eleco said: Στο δικό μου μια χαρά δουλεύει Μήπως δεν υποστηρίζουν και οι δύο θύρες sim αυτές τις υπηρεσίες; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Έχει led ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 1 minute ago, albert0 said: Έχει led ειδοποιήσεις; οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 γνωρίζει κάποιος αν σε άλλη ρομ από την global, υπάρχει ο dialer της xiaomi αντί αυτού της google, επομένως και η εγγραφή κλήσης απευθείας από το μενού κλήσεων; επίησης, ραδιόφωνο υποστηρίζει, σωστά; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1969 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Με το που ανοίγει το κινητό εμφανίζει το μυνήματα The logs will be saved to public storage area so it may cause private data leakage. Και ζητάει οκ ή ακύρωση. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει ; Το έχω κάνει επαναφορά είναι καινούργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. June 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2022 Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε mi band 4? Μου ζητάει συνέχεια έγκριση για κάποιες άδειες. Η εφαρμογή zepp life - πρώην mi fitΣτάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2022 μαλλον θα εκανες την αναβαθμιση σε 12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 μαλλον θα εκανες την αναβαθμιση σε 12. Ναι εχει γινει αναβαθμιση σε 13 πλεον - πως επηρεαζει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 πχ στο δικο μου δεν μπορω με τα πληκτρα ηχου να αλλαξω τον ηχο σε spotify vradio κλπ ουτε οταν ειμαι στην εφαρμογη ουτε σε lock screen. Σε realme με android 12 κανενα προβλημα. Το εχουν χασει με τις αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 (edited) Με 99,90 στον Γερμανό. Edited July 29, 2022 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 2 ώρες πριν, Brainmorf said: Με 99,90 στον Γερμανό. Προσωρινα μη διαθεσιμο. Ξεπουλησε μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2022 Χαμός πρέπει να έγινε. Αξίζει το τηλέφωνο; Τι λέτε οι κάτοχοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. July 30, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Στα 100€ ναιιιι. Τελικά το βρήκα σε κατάστημα και το τσιμπησα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Για πάνω από 100 δεν αξίζει; Εδώ πωλείται 230 από την επίσημη αντιπροσωπεία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Το έβαλα 3 φορές στο καλάθι. Και τις 3 σμρ το που πήγα να πληρώσω έβγαλε άκυρο. Κρίμα και το ήθελα για δώρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Κρίμα, η τιμή ήταν εξαιρετική Εγώ έχω το m4 Pro και πάει τρένο, όμως και το m3 είναι αξιολογότατη συσκευή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts