leonidas126 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 1.μιλαω για το panda2006 titanium(antivirys+spyware).ειναι πιο ελαφρυ απο το νορτον? 2.ξερω πως μπορω να βαλω αλλο firewall.απλως ρωταω αν εχει δοκιμασει καποιος το avg internet(antivirus+firewall) ,αν ειναι καλο κ ελαφρυ ωστε να κατεβασω αυτο κ να μην χρειαστει να κατεβασω αλλο firewall.και αν ξερετε για ποσο καιρο ειναι trial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Παιδιά ALLUTO!!! Έχει κολλήσει ένας Η/Υ στη δουλειά τον W32.Stration.CX@MM και δεν φεύγει με τίποτα το ρημάδι. Έχουμε Norton Corporate, τον βρίσκει (κάνω σκαν με safe mode & system restore disabled), τον βάζει καραντίνα και ζητάει ριμπούτ αλλά μετά πάλι εκεί...!! Φοβάμαι μη γεμίσει το δίκτυο ρε παίδες!! Καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Γιώργο, μιας και εγγράφηκες στο σλ, σου εχω ηδη απαντήσει εκεί. Επαναλαμβάνω, για ΟΤΙ χρειαστείς -οσο κι αν μπορει να σου μοιάσει χαζή μια ερωτηση- μη διστάσεις να την κάνεις. Καλό μεσημέρι, και καλή επιτυχια ευχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Θενξ ;) Τα λέμε απο κει then ;)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Η εφαρμογή mswiz32.exe σας λέει κάτι? Παρόλο που έβγαλα τον παραπάνω ιό, το mswiz32 ξεκινάει με την εκκίνηση κ 'τρώει' μνήμη από 260mbytes έως και 380... Δεν ξέρω τι κάνει αλλά και στο νετ δεν βρήκα τίποτα.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Χτες εγκατέστησα το Kaspersky Internet Security 6.0.303. Καταπληκτικό all-in-one εργαλείο. Μπράβο στους Ρώσους! Μου έκανε εντύπωση η αποτελεσματικότητα του και το ότι δεν είναι τόσο βαρύ όσο οι εκδόσεις 5.0. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Χτες εγκατέστησα το Kaspersky Internet Security 6.0.303. Καταπληκτικό all-in-one εργαλείο. Μπράβο στους Ρώσους! Μου έκανε εντύπωση η αποτελεσματικότητα του και το ότι δεν είναι τόσο βαρύ όσο οι εκδόσεις 5.0. Μακαρι να το ειχα αγορασει πριν πιασω το virus. Πολυ καλο προγραμμα και ελαφρυτερο απο το NOD32 kai Zone Alarm combined Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Elteo, για μια φορά στη ζωή μου θα πω "τα'λεγα". Οχι προσωπικά σε σένα, γενικά στο Myphone. Απλά, κατηγορήθηκα για διαφήμιση (ευτυχώς απο ανθρώπους μετρημένους στο ενα χέρι και όχι από μοντς. Ελεγα οτι η εφαρμογή ροκάρει και προς στιγμήν είναι η πιο ελαφρία απο όλες τις άλλες σουίτες. Με λιγη δε παραμετροποίηση στο σκάνινκ, γίνεται ταχυτερη. Ηλία, το NOD είναι πολύ ελαφρύ. Αυτό που χαλάει τον συνδυασμό είναι το ZA. Υ.γ Εν αναμονή του ESET Security Suite (αναμένεται να είναι ακόμη πιο ελαφρύ με εξίσου ισχυρή προστασία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Υ.γ Εν αναμονή του ESET Security Suite (αναμένεται να είναι ακόμη πιο ελαφρύ με εξίσου ισχυρή προστασία).Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 γεια σας, ξέρει κανείς αν μπορεί να βγει η splash screen του nod32 (2.5) κατά το startup? ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 γεια σας, ξέρει κανείς αν μπορεί να βγει η splash screen του nod32 (2.5) κατά το startup? ευχαριστώ πολύ. NOD 32 Control Center / Nod 32 system setup / setup / general / Do not display Nod32 splash screen at startup. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 H μόνη πληροφορία MCDE είναι πως το προιόν ενδέχεται να μη βγεί καθόλου σε δοκιμαστική έκδοση. Aπευθείας σε Final Release, μα θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 NOD 32 Control Center / Nod 32 system setup / setup / general / Do not display Nod32 splash screen at startup. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μπορειτε να μου εξηγησετε τι θα πει ελαφρυ? Μιλαμε για το footprint μνημης? Με cpu duo 2Ghz & RAM 1,5GB θα εχω προβλημα αποδοσης? Full scan ταχυτητα δεν με ενδιαφερει γιατι κανω σπανια και σε ασχετες ωρες, οποτε 1 η 2 η 3 ωρες το ιδιο μου ειναι. Στο browsing εχει διαφορα av απο av? Αντε να πουμε στο σκαναρισμα κανενος μεγαλου email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Μπορειτε να μου εξηγησετε τι θα πει ελαφρυ? Μιλαμε για το footprint μνημης? Με cpu duo 2Ghz & RAM 1,5GB θα εχω προβλημα αποδοσης? Full scan ταχυτητα δεν με ενδιαφερει γιατι κανω σπανια και σε ασχετες ωρες, οποτε 1 η 2 η 3 ωρες το ιδιο μου ειναι. Στο browsing εχει διαφορα av απο av? Αντε να πουμε στο σκαναρισμα κανενος μεγαλου email? Εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα που μου προκαλούν προγράμματα antivirus + firewall είναι η καθυστέρηση στην εκκίνηση του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μπορειτε να μου εξηγησετε τι θα πει ελαφρυ? Μιλαμε για το footprint μνημης? Με cpu duo 2Ghz & RAM 1,5GB θα εχω προβλημα αποδοσης? Full scan ταχυτητα δεν με ενδιαφερει γιατι κανω σπανια και σε ασχετες ωρες, οποτε 1 η 2 η 3 ωρες το ιδιο μου ειναι. Στο browsing εχει διαφορα av απο av? Αντε να πουμε στο σκαναρισμα κανενος μεγαλου email? για δες εδώ: http://reviews.cnet.com/4520-6600_7-6655968-1.html?tag=cnetfd.mt Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημερα.μετα απο απολυτη συνεργασια με το Avg antivirus,ηρθε η στιγμη να το αποχωριστω γιατι εληξε.με τα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα 3 προγραμματα.ποιο με συμβουλευεται να βαλω στον υπολογιστη μου. NOD32AS_2.70.9 Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299. Kaspersky Anti-Virus Personal 2007 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 για δες εδώ: http://reviews.cnet.com/4520-6600_7-6655968-1.html?tag=cnetfd.mt Πολυ ωραιο, thx Alex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημερα.μετα απο απολυτη συνεργασια με το Avg antivirus,ηρθε η στιγμη να το αποχωριστω γιατι εληξε.με τα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα 3 προγραμματα.ποιο με συμβουλευεται να βαλω στον υπολογιστη μου. NOD32AS_2.70.9 Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299. Kaspersky Anti-Virus Personal 2007 Εγώ έχω το Kaspersky Anti-Virus Personal Pro και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μόνο αρνητικό που έχει, είναι το "βάρος" του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καλημερα.μετα απο απολυτη συνεργασια με το Avg antivirus,ηρθε η στιγμη να το αποχωριστω γιατι εληξε.με τα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα 3 προγραμματα.ποιο με συμβουλευεται να βαλω στον υπολογιστη μου. NOD32AS_2.70.9 Kaspersky.Anti-Virus.v6.0.0.299. Kaspersky Anti-Virus Personal 2007 Το 3 δεν υπαρχει. Μηπως εννοεις το Kaspersky Internet Security 6.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Raver: NOD και Kaspersky είναι σχεδόν εξίσου καλά. Το NOD είναι πολύ γρήγορο στο σκάν, και λίγο πιο ελαφρύ. Το Kaspersky απο την άλλη πλευρά, μπορεί και αυτό να γίνει πιο ταχύ στο σκάν αν ενεργοποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις. Τέλος, ΜΗΝ πιστεύετε πάντα ότι διαβάζετε σε σελίδες με κρακαρισμένες εφαρμογές. Σας τάζουνε Windows XP με SP3 (που ΔΕΝ υφίσταται), και άλλα λοιπά ευτράπελα όπως π.χ. νέες εκδόσεις εφαρμογών που δεν έχουν καν βγεί ή είναι στην πραγματικότερα παλαιότερες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πιαδια μπορει να με βοηθησει καποιος? εβαλα το kaspersky intrnet security...και οταν τρεχω το DC++ δεν κανει search...οταν θετω εκτος το firewall (antihacker)τοτε δουλευει> δεν ξερω πως να το ρυθμισω καμια ιδεα? Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Προφανώς, το κόβει το Firewall. Δεν είμαι σίγουρος μα, κάνε ένα κόπο και απενεργοποίησε για λίγο το stealth mode. Eναλλακτικά, υπάρχουνε λύσεις αλλά δοκίμασέ το πρώτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Το 3 δεν υπαρχει. Μηπως εννοεις το Kaspersky Internet Security 6.0? Ετσι το βρηκα σε ενα site.το τριτο ανοιγει με κλειδι ενω τα αλλα ειναι free.:) Παντως ειμαι ευχαριστημενος και με το avg και θα περιμενω και καενα περιοδικο να το προσφερει. Raver: NOD και Kaspersky είναι σχεδόν εξίσου καλά. Το NOD είναι πολύ γρήγορο στο σκάν, και λίγο πιο ελαφρύ. Το Kaspersky απο την άλλη πλευρά, μπορεί και αυτό να γίνει πιο ταχύ στο σκάν αν ενεργοποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις.:) Καλημερα.Ευχαριστω για τις απαντησεις σου.θελω να βαλω ενα ελαφρυ προγραμμα,εξισου και ειχαι Avg. θα δοκιμασω το Nod32 και αν :worry: οτι δουλευει καλα θα το κρατησω,αλλιως θα περιμενω να βαλει κανενα περιοδικο το νεο avg.να φανταστεις το antivirus το εχω απο περυσι το πασχα.:blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Raver, τόσο το NOD32 όσο και το Kaspersky Antivirus είναι εφαρμογές που κοστίζουν για να τις αγοράσεις, για το λόγο αυτό, ΔΕΝ είναι δωρεάν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts