Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To super antispyware είναι μια χαρά. Απλά στα κινητά κατεβαίνουν διάφορα random .apk από torrent sites συνήθως, η άλλα site.

Δεν χρειάζεται anti virus για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να τα τρέξεις, αλλά το super antispyware τα εντοπίζει κάθε φορά.

Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τρέχει συνέχεια το anti virus και να τρώει πόρους. Όταν κατεβάζουμε κάτι off market συνήθως το ανοίγουμε, η όταν βλέπουμε κάποιο . Apk που δεν αναγνωρίζουμε..

me > you

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To super antispyware είναι μια χαρά. Απλά στα κινητά κατεβαίνουν διάφορα random .apk από torrent sites συνήθως, η άλλα site.

Δεν χρειάζεται anti virus για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να τα τρέξεις, αλλά το super antispyware τα εντοπίζει κάθε φορά.

Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να τρέχει συνέχεια το anti virus και να τρώει πόρους. Όταν κατεβάζουμε κάτι off market συνήθως το ανοίγουμε, η όταν βλέπουμε κάποιο . Apk που δεν αναγνωρίζουμε..

Το avast free σε σχεση με το avg free εχει διαφορα?? Τελικα αξιζει να αγορασω καποιο internet security η οχι?? :wacko: :wacko:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εχω ειδη το avast free και το SUPER Antispyrware 5.6.1032 δεν φτανουν αυτα?? Απλα με παραξενευει οτι οταν σκαναρω με τον

avast free δεν βρισκει τιποτα και με τον αλλον τον Spyhunter ειχε βρει καμια 100αρια..!!!Γιαυτο ειπα να αγωρασω!!Τι λετε???:wacko:

Το Spyhunter βρίσκει, αλλά θέλει αγορά ή κάτι άλλο για να στα αφαιρέσει;

Δοκίμασε το Antimalware, σου βρίσκει ό,τι "περίεργο" υπάρχει στον υπολογιστή και στον καθαρίζει τελείως ακόμα και στην δωρεάν έκδοση.

Το avast free σε σχεση με το avg free εχει διαφορα?? Τελικα αξιζει να αγορασω καποιο internet security η οχι?? :wacko: :wacko:

Το avast free είναι μια χαρά, αυτό έχω κ εγώ. Απόλυτα ευχαριστημένος.

Για να καταλάβεις τι εννοώ σχετικά με τα harmful. Apk, μπες από το κινητό στο kickass.to

Θα κατέβει στο κινητό σου ένα app από μόνο του. Αν έχεις το avast free θα στο εντοπίσει :-)

me > you

• 4 months later...
Καλησπέρα, με αφορμή τον νέο ιο που κυκλοφορεί, εκείνον που κλειδώνει τον υπολογιστή και ζητάει 300€ για ξεκλείδωμα, καθώς έψαχνα χθες τρόπους για προστασία, έπεσα σε ένα σάιτ που το κουβεντιαζαν και κάποιος έγραψε για το sandboxie, το οποίο εκτελεί τα προγράμματα σε sandbox, είτε τον browser είτε κάποιο άλλο αρχείο και κλείνοντας τον browser για παράδειγμα αν έχει κολλήσει ιό , διαγράφεται αυτόματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω( καθ'ότι άσχετος) είναι το εξής: καθώς εγκατέστησα χθες το sandboxie, να το κρατήσω σαν ξεχωριστό πρόγραμμα που είναι, ή το sandbox του avast που έχω σαν αντιβάιρους (πληρωμένο) αρκεί; και τα δύο μου φαίνεται κάνουν το ίδιο, τι λέτε; Edited by giagkos

Καλησπέρα, με αφορμή τον νέο ιο που κυκλοφορεί, εκείνον που κλειδώνει τον υπολογιστή και ζητάει 300€ για ξεκλείδωμα, καθώς έψαχνα χθες τρόπους για προστασία, έπεσα σε ένα σάιτ που το κουβεντιαζαν και κάποιος έγραψε για το sandboxie, το οποίο εκτελεί τα προγράμματα σε sandbox, είτε τον browser είτε κάποιο άλλο αρχείο και κλείνοντας τον browser για παράδειγμα αν έχει κολλήσει ιό , διαγράφεται αυτόματα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω( καθ'ότι άσχετος) είναι το εξής: καθώς εγκατέστησα χθες το sandboxie, να το κρατήσω σαν ξεχωριστό πρόγραμμα που είναι, ή το sandbox του avast που έχω σαν αντιβάιρους (πληρωμένο) αρκεί; και τα δύο μου φαίνεται κάνουν το ίδιο, τι λέτε;

το sandbox του avast (και γενικά το πρόγραμμα) δεν είναι της προκοπής. Χρησιμοποίησε το sandboxie.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

το sandbox του avast (και γενικά το πρόγραμμα) δεν είναι της προκοπής. Χρησιμοποίησε το sandboxie.

Ευχαριστώ για την συμβουλή, έχεις κάποιο αντιβάιρους εσύ και αν ναι ποιο; ή ποιο προτείνεις;

Mήπως είσαι απ'αυτούς που έχουν norton ή avg και κάνει 10 λεπτά να ξεκινήσει το μηχάνημα;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Mήπως είσαι απ'αυτούς που έχουν norton ή avg και κάνει 10 λεπτά να ξεκινήσει το μηχάνημα;

Είμαι από αυτούς που αγοράζουν σοβαρό antivirus (Kasperksy Internet Security 2014) και κυρίως φυλάνε τον κ#λ# τους... Έχω δουλέψει πολλά antivirus μεταξύ των οποίων και αυτά που αναφέρεις οπότε επέτρεψε μου να έχω την άποψη μου την οποία δεν είναι ευγενικό να ειρωνεύεσαι... :):)

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Το Norton αυτη τη στιγμη ειναι Νο1 στο security και γενικα ολα τα προιοντα της Symantec (σε business εχει ξεφυγει σε ολους τους τομεις). Ακομα και σε PCs εποχης "δεινοσαυρων", εκδοσεις antivirus και internet security ανοιγουν αμεσως μεχρι και η 360 δουλευει αξιοπρεπεστατα χωρις να τρωει πολλους πορους.

Το kaspersky είναι ρώσικο; κάτι τέτοιο είχα ακούσει. Οχι πως με ενοχλεί!

Ναι η Kaspersky ειναι Ρωσσικη εταιρεια.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Το Norton αυτη τη στιγμη ειναι Νο1 στο security και γενικα ολα τα προιοντα της Symantec (σε business εχει ξεφυγει σε ολους τους τομεις). Ακομα και σε PCs εποχης "δεινοσαυρων", εκδοσεις antivirus και internet security ανοιγουν αμεσως μεχρι και η 360 δουλευει αξιοπρεπεστατα χωρις να τρωει πολλους πορους.

Ναι η Kaspersky ειναι Ρωσσικη εταιρεια.

Ε, όχι και να λέμε το Norton (360, Antivirus, Internet Security) ελαφρύ λογισμικό... Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Κανένα internet security δεν είναι ελαφρύ. Ελαφριά antivirus υπάρχουν αρκετά από την άλλη. ΠΧ avast, avira και μετά avg, nod32 και κασπέρσκι αν κι έχω χρόνια να το δοκιμάσω.

Ε, όχι και να λέμε το Norton (360, Antivirus, Internet Security) ελαφρύ λογισμικό... Το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Κανένα internet security δεν είναι ελαφρύ. Ελαφριά antivirus υπάρχουν αρκετά από την άλλη. ΠΧ avast, avira και μετά avg, nod32 και κασπέρσκι αν κι έχω χρόνια να το δοκιμάσω.

Norton antivirus 2014 σε testing mode ειχε ενα μεσο ορο usage memory περι των 45000 bytes, χωρις scan. Οπου στο ιδιο μηχανημα P4 2.4GHz, 512ΜB RAM το avira και το AVG ειχαν ξεπερασει τα 60000 bytes.

Το δοκιμασα και σε αλλο παλι παλιο μηχανημα το Norto Antivirus παλι καταναλωνε λιγοτερους πορους απο τα αλλα δυο.

Μηλαω για την εκδοση antivirus οχι την 360! :!:

Σε scan mode το AVG, NOD βαρανε κοκκινα! :!:

Norton antivirus 2014 σε testing mode ειχε ενα μεσο ορο usage memory περι των 45000 bytes, χωρις scan. Οπου στο ιδιο μηχανημα P4 2.4GHz, 512ΜB RAM το avira και το AVG ειχαν ξεπερασει τα 60000 bytes.

Το δοκιμασα και σε αλλο παλι παλιο μηχανημα το Norto Antivirus παλι καταναλωνε λιγοτερους πορους απο τα αλλα δυο.

Μηλαω για την εκδοση antivirus οχι την 360! :!:

Σε scan mode το AVG, NOD βαρανε κοκκινα! :!:

Το NOD είναι για τα πανηγύρια δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να συζητήσω για αυτό. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με Internet security (έχω καλό υπολογιστή) αλλά σε πιο παλιούς ότι και να βάλεις είναι επιβάρυνση...

Εγώ πάντως σε όσα pc στήνω περνάω το avast να υπάρχει για phishing και απλά πράγματα.

Το malwarebyres antimalware απο την άλλη, το έχω χρόνια στα δικά μου pc και σκαναρω μια φορά τη βδομάδα. Αυτό είναι must.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποτέ ένα antimalware/antivirus δεν είναι αρκετό για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις μολυσμένο πσ.

Εγώ πάντως σε όσα pc στήνω περνάω το avast να υπάρχει για phishing και απλά πράγματα.

Το malwarebyres antimalware απο την άλλη, το έχω χρόνια στα δικά μου pc και σκαναρω μια φορά τη βδομάδα. Αυτό είναι must.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ποτέ ένα antimalware/antivirus δεν είναι αρκετό για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις μολυσμένο πσ.

Χρησιμοποιείς 2 και πάνω antivirus σε έναν υπολογιστή;;

Τον καλυτερο συνδιασμο εκανες. Τα ιδια εχω να τρεχουν στην εκκινηση (mbam και avast internet security) .

Ετσι κι αλλιως το malmwarebytes ειναι συμβατο με την πλειοψηφια των antivirus και των internet security products. ;)

LG L3 E400 - Huawei u8800pro - Sony Xperia P - LG Nexus 4 E960

Τον καλυτερο συνδιασμο εκανες. Τα ιδια εχω να τρεχουν στην εκκινηση (mbam και avast internet security) .

Ετσι κι αλλιως το malmwarebytes ειναι συμβατο με την πλειοψηφια των antivirus και των internet security products. ;)

Ουσιαστικά χρησιμοποιείτε δύο διαφορετικά προγράμματα αντί για μια ενιαία σουίτα ασφαλείας;;

Ένα antivirus, ένα antimalware.

Το antimalware μπορείς απλά να το τρέξεις μια φορά για να δεις αν υπάρχει κάτι, δεν είναι απαραίτητο να τρέχει συνέχεια όπως το antivirus κλπ.

Υγ

Αν νομίζεις ότι με ένα πρόγραμμα για προστασία από ιούς είσαι καλυμμένος, κάνεις λάθος :)

Είναι προτιμότερο να μην έχεις κανένα antivirus και να τρέχεις που και που δύο antimalware για ενα scan, παρά να έχεις συνέχεια ενεργό ένα antivirus.

Φυσικά αυτό είναι η άποψη μου και μόνο. Άσχετα που έχω δοκιμάσει τα πάντα μέχρι αηδίας για να είμαι σίγουρος :p

Δεν μου αρεσει το firewall των windows και πηγαινω παντα σε suite σαν λυση για να ελεγχω τι θα περασει και τι οχι απο το firewall.

Με το avast ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα και να προσπαθησει κατι να περασει στο pc υπαρχουν και τα advanced heuristics σαν προσθετη γραμμη αμυνας.

Μια τυπικη δουλεια μπορει κανουν τα απλά antivirus, αλλα οι σουιτες για εμενα κανουν ολη τη δουλεια με πραγματικο real time protection σε email, ports, web browsing με το firewall τους.Επισης μεγαλη υποθεση στο avast ειναι το safezone.

Τελος, οταν παιζει καποιος με suite και να κατεβασει αρχειο μολυσμενο, δεν το ξεκιναει καν το κατεβασμα και τερματιζει τη συνδεση με τον σερβερ ή μπλοκαρει αμεσα μια μολυσμενη σελιδα.

Οπως και να εχει το ζητημα, ενα απλο antivirus δεν ειναι αρκετο ποτε.

Το Firewall των Windows αποδεδειγμενα ειναι επαγγελματικοτατο χωρις καμια υπερβολη. Ειτε στα 7/8 ειτε σε εκδοσεις Server 2008R2/2012.

Δεν ειναι τυχαιο οτι, σε disastering lan tests κανοντας attacks στο δικτυο που εχετε στησει δινουν μεγαλη σημασια για το αν το firewall των windows ειναι enable ή οχι.

Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο, ειπα οτι δεν μου αρεσει :p

Σιγουρα ομως υπαρχουν και πολυ καλυτερα firewalls απο της microsoft