MorFeAs Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kikis2002 PARON ALLA DE MARESEI KATHOLOY ETSI RE MSK!! DEN EXEIS KANENA BACK UP?? ELPIZO NA STREPSEIS TO DESIGN KAI OLH THN IDEOLOGIA STO PALIO KALO UNWIRED kai elpizo na energopoiiseis kai ekeino to domain!! UNWIRED FOR EVER Όχι ρε γιατί το λες αυτό ο Μsk κάνει μια καινούργια αρχή και πρέπει να τον επιβραβεύσουμε για αυτό. Μπράβο Msk πάντα τέτοια, άντε να κάνουμε και κανένα meeting ....... There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών και εγώ!Καλορίζικο και καλοτάξιδο,συγχαρητήρια σ'όσους δούλεψαν για να το στήσουν,με μια πρώτη ματιά φαίνεται αρκετα καλύτερο και στο χέρι μας είναι τα υπόλοιπα! dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Από όσο έχουμε ακούσει όλοι μας ο σκληρός δίσκος έχει καταστραφεί εντελώς με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ανάκτηση οποιυδήποτε αρχείου Καλή Συνέχεια! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών και εγώ Αντε σιδεροκέφαλοι :p I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Parwn ki egw. Kaloriziko kai panta on line to kainourio site. Para poly kales oi allages (aisthitikes + leitourgiwn), sygxaritiria s' olous. An ginetai file MSK kane kati gia na ginetai redirect apo to uwired.gr stin kainouria dieythinsi giati polys kosmos den to exei parei eidisi akoma (den einai kai poly kako ayto bebaia - kidding). Tis kalyteres mou eyxes se olous! FilthX PS Good to be back... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 καλή αρχή & καλή συνέχεια :) pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Ωραια, ξεκλειδωσε το σωστο τοπικ :) Παρον & Παρων κι εγω, αλλα μην λεμε παλι τα ιδια... Παντος λυπαμαι που χασαμαι τοσες καταχωριμενες ωρες ψαξιματος, δοκιμων και ανακοινωσεων :( Οχι τοσο για εμας μου τα γραφαμε, αλλα για ολους οσους δεν θα τα μαθουν πλεον... Αντε μεγεια μας και "σιδερενιο" !!! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psaxtiris Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 koukou!!! ΠΑΡΩΝ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρον και αξυριστος. Καλοριζικο και παντα πρωτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipso Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρων!!!! :D :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 παρων κ εγω (πρωην αναγνωριστικο μου για παλιοτερους? μα φυσικα arianos99 speaking) τελοσπαντων αφου αναγνωρισθηκα κ εγω καλη αρχη κ απο μενα στην καινουρια αυτη προσπαθεια!ποσες μερες περιμενα το UNWIRED RELOADED!!! "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 :D :D ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ !!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! :D :D :D :D KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Κάθε αρχή και δύσκολη λένε... Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός... * Καλή αρχή λοιπόν και καλή συνέχεια! * Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή η κοινότητα έχει κάνει την επανάστασή της τόσες φορές. Αισίως έχουμε φτάσει στα 2 καθώς είχαμε 4 αρχές από 1/2 η καθεμιά. Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Ante na doso kai ego to paron mou.Ante kaloriziko.Pantos o Vampire Deutera mas eipe Deutera sikothike to neo spiti.... Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktsak Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΟΝ!!!!Αντε γιατι αυτές τις μέρες χωρίς unwired επαθα Σ.Σ.U.Κ.Ν.Μ. (συνδρομο στέρησης unwired και νύν myphone)... By all means marry; if you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher. :X :whistle: Socrates Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iccon Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρόν και καλή αρχή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopag Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών και καθε αρχή καλή....! "Πάντως άσε την καινούρια διεύθυνση στο παλιό σπίτι για το ταχυδρομείο όχι για κανένα άλλο λόγο...." :) :) Αν τα γεγονότα δεν ταιριάζουν στη θεωρία, άλλαξε τα γεγονότα. Albert Einstein Ακόμα κι αν πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι πουν την ίδια ανοησία, δεν παύει να είναι μια ανοησία.Bertrand Russell Oι υπολογιστές είναι άχρηστοι. Tο μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δίνουν απαντήσεις...Pablo Picasso Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiris Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών κι εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών και τωρα και στο μελλον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorz Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Παρών και καλή τύχη. Ελπίζω οτι σε αυτό το iteration θα αποφευχθούν τα λάθη και οι ατυχίες του παρελθόντος. Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapatas Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Μπραβο καλή δουλειά Μάνο και να κρατάς συχνά backup !! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Παρών, παρών!!! :D vbm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delis7 Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 Παρών και εγώ. Γεναίος δεν είναι αυτός που δεν φοβάται τίποτα,αλλα αυτός που αντιμετωπίζει τους φόβους του... Greece Photos http://img.uptime-project.net/img/5/73420.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. July 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2003 parwn Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts