Jump to content

tsiris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About tsiris

  • Ημ. Γέννησης 31/08/1985

tsiris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μάλλον σημαίνει ότι ήταν προπληρωμένα τέλη, φόροι, δασμοί από τον αποστολέα.
  2. tsiris

    Nintendo Wii

    Έχει πάρει κανείς το Zapper; Είδα κάποια μέρα ότι υπήρχε στο eshop του Πλαισίου για παραγγελία, αλλά δεν έψαξα περισσότερο λόγω διακοπών. Ακόμη, ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να διαβάζει τα backups. Υποθέτω ότι το modchip θα κουνήθηκε ή κάτι τέτοιο. Παράξενο γιατί φρόντισα να το στερεώσω με αυτοκόλλητη ταινία γι' αυτό τον λόγο! Κρίμα που δεν έχω το κατσαβίδι μαζί μου... Και ήθελα να "καθαρίσω" αυτό το SMG...
  3. Καλημέρα. Εδώ και δυο μέρες αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τη συσκευή μου. Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους Εφαρμογές και Παιχνίδια μου βγάζει μήνυμα σφάλματος Η ενέργεια απέτυχε και δεν τους ανοίγει. Το ίδιο κάνει και όταν πηγαίνω από τις επιλογές του μενού. Αυτό άρχισε να γίνεται στα ξαφνικά, και συνεχίζει να γίνεται, ανεξάρτητα αν υπάρχει κάρτα μέσα, και έπειτα από μια επαναφορά ρυθμίσεων, δυο master reset και ένα βράδυ χωρίς τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να φταίει με το λειτουργικό της συσκευής (ίσως να έχουν γίνει corrupted τα αρχεία της java virtual machine). Θα το πάω για service μόλις βρω διαθέσιμο χρόνο, αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα και σε άλλο κάτοχο.
  4. Τι ταχύτητες πιάνετε σε μεταφορά με Bluetooth; Χρησιμοποιώντας υπολογιστή με Bluetooth 2.0 + EDR (Apple PowerBook), το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 56 kB/s σε απόσταση μέχρι μισού μέτρου από τον υπολογιστή. Είναι πολύ κάτω από το θεωρητικό μέγιστο των 3 MB/s. (Δεν λέω ότι θέλω να πιάνω 3 MB/s, απλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα.) Δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλη Bluetooth συσκευή (1.1 ή 1.2), για να δοκιμάσω. (Το T39 δε μετράει :-) Δέχεται μόνο αρχεία μερικών bytes :-) )
  5. Πώς να λειτουργήσει το φλας στο βίντεο; Να ρίχνει μια λάμψη κάθε τρία δευτερόλεπτα που θέλει για να φορτίσει;
  6. Έχω να πω ότι η γραμματοσειρά του K8 είναι σαφώς πιο κομψή από του W9! Τα καταστήματα της ΤΙΜ το έχουν φέρει; Άκουσα ότι το έχουν 430+ κάτι, δε θυμάμαι πόσο ακριβώς. Οι συσκευές τους ξέρουμε αν είναι unbranded?
×
×
  • Create New...