Jump to content

theopag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theopag

  1. Εγώ συμφωνώ με τον gkr41 αλλά το VMware-workstation-4 για παράδειγμα είναι φοβερό πρόγραμμα, μέχρι και το ΒΙΟS του virtual pc μπορείς να τροποποιήσεις, και για να έχεις δυο λειτουργικά δεν είναι άσχημη λύση.
  2. και εγώ ένα παρόμοιο σύστημα έχω. Έχω ένα 40 για τα δύο λειτουργικα και ένα 10 για αποθηκευτικό μέσο. Στον 40 έχω κάνει ένα partition 2G για τα 98 κάι το υπόλοιπο το έχω για τα ΧP και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα αφού τα 98 τα θέλω μόνο για παλιές εφαρμογές, όπότε κάνε δύο Partitions fat32 και μετά μέσω του cd εγκατάστασης των ΧΡ κάνε το μεγάλο partition ntfs.
  3. και εγώ το Acrobat χρησιμοποιώ αλλά μια καλή λύση για να μην κατεβάζεις επί ώρες είναι και το PDF Factory.
  4. theopag

    Drivers

    Ακριβώς ξέχασε το power twain. Απλά το Photoshop θα κάνει interface τους TWAIN drivers που κατέβασες και θα σου ανοίγει μέσα από το Photoshop (File->Import->TWAIN->Acquire) ένα πρόγραμμα της Primax που θα κάνει τη σάρρωση (δίνοντας σου τις κλασικες επιλογές Ανάλυση, περιοχή σκαναρίσματος, ρυθμίσεις χρωμάτρων, κτλ.) και μετά θα έχεις την εικόνα στο photoshop έτοιμη για περαιτέρω επεξεργασία.
  5. theopag

    Drivers

    To photoshop δεν θα εμπλέκεται στo scanning απλά θα χρησιμοποιεί τους twain drivers για να scannareis και μετά θα μπορείς να επεξεργαστείς την εικόνα. Παλαιότερα και εγώ "χαιρόμουν" με το Power Twain αλλά είμαι μια χαρά ικανοποιημένος σκανάρωντας μέσω του Colorado Direct (File->Import->TWAIN->Acquire) και έχοντας έτοιμη μετά την εικόνα για επεξεργασία.
  6. theopag

    Drivers

    ..και εγώ το ίδιο scanner έχω και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Τους drivers μπορείς να τους βρείς στο http://www.primax.nl αλλα επειδή είναι πολιτική της primax να μην βγάζει drivers για windowsxp κατέβασε αυτούς που είναι για 2000. Αν υπάρξεί κάποιο πρόβλημα περιέγραψε το αναλυτικά..:):) Secondary Site: http://www.driverscollection.com/main.php?file_id=1402
  7. Δέλτα, Xυμοί Life:--> Junior Senior - Move Your Feet
  8. ok τα features τα βρίσκουμε όλοι, αλλά το έχει δοκιμάσει κανείς για να μας πει...? :):) (By the way (http://www.afternapster.com /)) :blink:
  9. Και εγώ με τη σειρά μου Tellepassport προτείνω και για σταθερά Forthnet, γιατί μιλάς πολύ ώρα και σε νοιάζει η ποιότητα επικοινωνίας..
  10. Παρών και καθε αρχή καλή....! "Πάντως άσε την καινούρια διεύθυνση στο παλιό σπίτι για το ταχυδρομείο όχι για κανένα άλλο λόγο...." :) :)
×
×
  • Create New...