mol Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Έχω ψυχολογικό όριο τα 300 για νέα συσκευή. Θέλω να το δω τριακόσια 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Ρε παιδιά έχω το Asus Zenfone 8 Flip μόλις 1,5 μήνα απλά επειδή λόγω δουλειάς μας δώσαν το 21 ultra αποφάσισα να το πουλήσω.... το βάζω 600 δεν φεύγει, 550 τίποτα, τώρα το έχω 500 και πάλι τίποτα.... μα τι στο καλό το κινητό είναι σε κατάσταση καινούργιου, είναι ναυαρχίδα τρομερή με Snapdragon 888, το έχω κάτω 200 ευρώ και δεν φεύγει με τίποτα.... πια η γνώμη σας λέτε να το κατεβάσω κ άλλο αλλά είναι κρίμας έτσι μου ρχεται να το κρατήσω κ αυτό! Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Αν είναι να το χαρίσεις καλύτερα κράτησε το αμαρτία είναι. Εδώ που τα λέμε με τον χάλια sd888 ούτε 200€ δεν θα έδινα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 17 minutes ago, elessar86 said: Ρε παιδιά έχω το Asus Zenfone 8 Flip μόλις 1,5 μήνα απλά επειδή λόγω δουλειάς μας δώσαν το 21 ultra αποφάσισα να το πουλήσω.... το βάζω 600 δεν φεύγει, 550 τίποτα, τώρα το έχω 500 και πάλι τίποτα.... μα τι στο καλό το κινητό είναι σε κατάσταση καινούργιου, είναι ναυαρχίδα τρομερή με Snapdragon 888, το έχω κάτω 200 ευρώ και δεν φεύγει με τίποτα.... πια η γνώμη σας λέτε να το κατεβάσω κ άλλο αλλά είναι κρίμας έτσι μου ρχεται να το κρατήσω κ αυτό! Απλά δυστυχώς είναι αντιεμπορικό μοντέλο, παρόλο που η Asus είναι επώνυμη και γνωστή εταιρία με κύρος, στο τομέα των κινητών είναι ανύπαρκτη και δύσκολα θα δώσει κάποιος πολλά χρήματα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Αν και κατά τη γνώμη μου τα αξίζει σαν συσκευή overall, τα χρήματα που ζητάς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Μόνο κάποιος που ξέρει θα το αγοράσει. Βλέπεις δεν είναι σαμσουνγκ, χιαομι, απλ.... Γνώμη μου είναι να μη το δώσεις παρακάτω, εκτός αν θέλεις να το ξεφορτωθείς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2021 Εγώ που ψάχνω το απλό 8αρι Δεν το βρισκωSent from my POCO F2 Pro using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Έχω ψυχολογικό όριο τα 300 για νέα συσκευή. Θέλω να το δω τριακόσια Ψάχνε από τώρα άλλη συσκευή και εταιρία διότι δεν πρόκειται το βρεις ποτέ τόσο!! Sent from my KB2003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 3 ώρες πριν, alextrela said: Ψάχνε από τώρα άλλη συσκευή και εταιρία διότι δεν πρόκειται το βρεις ποτέ τόσο!! Sent from my KB2003 using Tapatalk Μα το ξέρω ότι δε θα βρεθεί τόσο. Μόνο μεταχειρισμένο και αν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Ποτέ μου δεν συμπάθησα τά τηλέφωνα παντόφλες νομίζω ότι είναι το ιδανικό τηλέφωνο για τά θέλω μου βέβαια εδώ πρέπει νά πω ότι διανύω τόν πέμπτο χρόνο με το oneplus 5T καί έχοντας και ένα galaxy s10e σέ αναμονή τό οποίο λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι στο χωριό (λόγω δυνατότητας wifi calls) έχω χρόνο καί υπομονή ώστε νά τό αγοράσω σε μία λογική τιμή κάποια στιγμή στο μέλλον. Εννοείται φυσικά ότι φωτογραφίες τύπου dslr καί οθόνες 120 hz μού είναι αδιάφορες σέ αντίθεση μέ τό βύσμα των ακουστικών και τήν οθόνη amoled πού για μένα είναι προτεραιότητα καί εάν τό led πού έχω δει στό κάτω μέρος τής συσκευής νά ανάβει κατά τήν φόρτιση λειτουργεί και για τίς ειδοποιήσεις (εάν το γνωρίζει κάποιο μέλος παρακαλώ νά μέ ενημερώσει) τότε μιλάμε για τήν απόλυτη συσκευή για μένα προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Ποτέ μου δεν συμπάθησα τά τηλέφωνα παντόφλες νομίζω ότι είναι το ιδανικό τηλέφωνο για τά θέλω μου βέβαια εδώ πρέπει νά πω ότι διανύω τόν πέμπτο χρόνο με το oneplus 5T καί έχοντας και ένα galaxy s10e σέ αναμονή τό οποίο λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι στο χωριό (λόγω δυνατότητας wifi calls) έχω χρόνο καί υπομονή ώστε νά τό αγοράσω σε μία λογική τιμή κάποια στιγμή στο μέλλον. Εννοείται φυσικά ότι φωτογραφίες τύπου dslr καί οθόνες 120 hz μού είναι αδιάφορες σέ αντίθεση μέ τό βύσμα των ακουστικών και τήν οθόνη amoled πού για μένα είναι προτεραιότητα καί εάν τό led πού έχω δει στό κάτω μέρος τής συσκευής νά ανάβει κατά τήν φόρτιση λειτουργεί και για τίς ειδοποιήσεις (εάν το γνωρίζει κάποιο μέλος παρακαλώ νά μέ ενημερώσει) τότε μιλάμε για τήν απόλυτη συσκευή για μένα προσωπικά. Το led αναβοσβήνει σε ειδοποιήσεις και φόρτιση φιλαράκι. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 7 ώρες πριν, Fick said: 7 ώρες πριν, rimike said: Ποτέ μου δεν συμπάθησα τά τηλέφωνα παντόφλες νομίζω ότι είναι το ιδανικό τηλέφωνο για τά θέλω μου βέβαια εδώ πρέπει νά πω ότι διανύω τόν πέμπτο χρόνο με το oneplus 5T καί έχοντας και ένα galaxy s10e σέ αναμονή τό οποίο λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι στο χωριό (λόγω δυνατότητας wifi calls) έχω χρόνο καί υπομονή ώστε νά τό αγοράσω σε μία λογική τιμή κάποια στιγμή στο μέλλον. Εννοείται φυσικά ότι φωτογραφίες τύπου dslr καί οθόνες 120 hz μού είναι αδιάφορες σέ αντίθεση μέ τό βύσμα των ακουστικών και τήν οθόνη amoled πού για μένα είναι προτεραιότητα καί εάν τό led πού έχω δει στό κάτω μέρος τής συσκευής νά ανάβει κατά τήν φόρτιση λειτουργεί και για τίς ειδοποιήσεις (εάν το γνωρίζει κάποιο μέλος παρακαλώ νά μέ ενημερώσει) τότε μιλάμε για τήν απόλυτη συσκευή για μένα προσωπικά. Το led αναβοσβήνει σε ειδοποιήσεις και φόρτιση φιλαράκι. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Εάν κρίνω από το ενδιαφέρον πού (δεν) υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα ο φίλος που είχε ψυχολογικό τά 300 ευρώ μάλλον σύντομα θά το αποκτήσει 😂😂 Έτσι για νά έχει λίγο κίνηση το θέμα 🙄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 Έπεσε η τιμή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2022 10 ώρες πριν, rimike said: Εάν κρίνω από το ενδιαφέρον πού (δεν) υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα ο φίλος που είχε ψυχολογικό τά 300 ευρώ μάλλον σύντομα θά το αποκτήσει 😂😂 Έτσι για νά έχει λίγο κίνηση το θέμα 🙄 Εδώ είμαι... Παρακολουθώ την πορεία της τιμής. Ακόμη περιμένω 300 και κάτω και το πήρα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimike Δημ. May 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2022 11 ώρες πριν, mol said: Εδώ είμαι... Παρακολουθώ την πορεία της τιμής. Ακόμη περιμένω 300 και κάτω και το πήρα! Άντε μέ το καλό καί μόλις τό πάρεις εφόσον περάσεις ένα εύλογο διάστημα μαζί του νά μάς πεις καί εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2022 (edited) Παιδιά το έχω σχεδόν ένα μήνα το κινητό και το έχω αγαπήσει, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι είμαι εδώ Edited May 22, 2022 by koyjkoyk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Σε εσας δουλευει το mobile hotspot tethering γιατι σε μενα με καμμια ρυθμιση ενω με την ιδια καρτα δουλευει σε xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα, συνήθως μου εμφανίζεται μετά από κλήση.τι συμβαίνει ακριβώς... όταν κλειδώσω την συσκευή μετά το άνοιγμα η φωτεινότητα είναι στο 15-20% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Έχει κάποιος κάποιο πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα, συνήθως μου εμφανίζεται μετά από κλήση.τι συμβαίνει ακριβώς... όταν κλειδώσω την συσκευή μετά το άνοιγμα η φωτεινότητα είναι στο 15-20%Ούτε αυτό το έχω παρατηρήσει. Τσέκαρε και στο φόρουμ της Asus μήπως βρεις τίποτα. 1 Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 τελικα εβαλα στο tethering το apn του ιντερνετ της vodafone και εφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Καλημέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το zenfone 9 και θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας από την asus, αν είστε ευχαριστημένοι σε ενημερώσεις και υποστήριξη.. Οι ενημερώσεις ήταν καλες οι έκαναν χειρότερο το κινητο? Ευχαριστώ οποιος απαντήσει.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 On 11/8/2022 at 11:54 ΠΜ, filkatsxlt said: Καλημέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το zenfone 9 και θα ήθελα να μου πείτε την εμπειρία σας από την asus, αν είστε ευχαριστημένοι σε ενημερώσεις και υποστήριξη.. Οι ενημερώσεις ήταν καλες οι έκαναν χειρότερο το κινητο? Ευχαριστώ οποιος απαντήσει.. Στο 8 τα Update είναι σχετικά γρήγορα και αρκετά συχνά. Δεν ήταν κάθε μήνα βέβαια τα SP, αλλα το Android 12 το πήρε σχετικά γρήγορα (Δεκέμβρη) Το 9 θα το πάρω και εγώ, το λογισμικό ειναι πολύ καλό, γρήγορο, με προσεγμένα updates, αλλα μέτρα οτι επίσημα θα πάρει μονο Android 13 και 14, μετά τέλος, Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 On 19/8/2022 at 11:11 ΜΜ, Papp0us said: Στο 8 τα Update είναι σχετικά γρήγορα και αρκετά συχνά. Δεν ήταν κάθε μήνα βέβαια τα SP, αλλα το Android 12 το πήρε σχετικά γρήγορα (Δεκέμβρη) Το 9 θα το πάρω και εγώ, το λογισμικό ειναι πολύ καλό, γρήγορο, με προσεγμένα updates, αλλα μέτρα οτι επίσημα θα πάρει μονο Android 13 και 14, μετά τέλος, Ναι το είδα οτι εχει μονο 2 αναβαθμισεις αλλα δεν με ενοχλει πολυ. Απλα ψαχνω ενα μικρο και καλο κινητο και είδα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμένο.. Πιστεύεις οτι θα πεσει η τιμη του κάποια στιγμή στα 600 ευρώ? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 30 minutes ago, filkatsxlt said: Ναι το είδα οτι εχει μονο 2 αναβαθμισεις αλλα δεν με ενοχλει πολυ. Απλα ψαχνω ενα μικρο και καλο κινητο και είδα πολυ καλα λογια για το συγκεκριμένο.. Πιστεύεις οτι θα πεσει η τιμη του κάποια στιγμή στα 600 ευρώ? Κοιτα να δεις, η μικρή έκδοση πάει 799 στο καλημέρα, οπότε με λίγη καλή τύχη, BF/Χριστούγεννα θα παίξει κανα 600αρι στο Amazon. Κανα 500αρι ειχα πάρει και το 8. Εγώ τσίμπησα το μεγάλο απο το Plaisio, λένε για 29 του μηνα αποστολή, θα δείξει. Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts