johntfsi Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Καλησπέρα σας , Ψαχνω ποδήλατο εκει γύρω στα 150ε για καμια βολτα στην πολή και για κανα παρκο . Οποιος ξερει ας μου πει τι να προσέξωκαι αν εχει καμια προταση καλοδεχουμενη . Απο το λίγο που εψαξα βρήκα αυτο Καλύτερα να αποφύγεις την πίσω ανάρτηση στο ποδήλατο. Από τη μία θα απορροφά τους κραδασμούς του οδοστρώματος (μέσα στην πόλη) που θα φτάνουν στη σέλα σου, αλλά από την άλλη όταν θα κάνεις πετάλι γρήγορα μπορεί ένα μέρος της δύναμης να το απορροφά η ανάρτηση. Αν τώρα θα πηγαίνεις κι εκτός δρόμου με το ποδήλατο, τότε ίσως να χρειαστείς την πίσω ανάρτηση, αλλά για μέσα στην πόλη δεν είναι και ιδιαίτερα χρήσιμη. Το πιρούνι στο μπροστινό τροχό είναι πολύ χρήσιμο. Όταν θα πέφτεις σε λακκούβες μικρές ή μικρά σαμαράκια, θα κρατά το μπροστινό τροχό σε επαφή με το δρόμο. Γενικά να αποφεύγεις τις λακκούβες και τα σαμαράκια, αλλά λέμε στην περίπτωση που θα πέσεις σε μια λακκούβα. Τέλος τα δισκόφρενα είναι πολύ ωραία στο φρενάρισμα, αλλά ξεφεύγουμε από το budget σου. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Συμφωνώ με αυτά που σου είπε ο φίλος για την ανάρτηση, τα συν είναι λιγότερα από τα πλην τουλάχιστον για απλή βόλτα στην πόλη. Εγώ βρήκα τα φτηνά Ελληνικά ORIENT, τα απλά mountain παίζουν γύρω στα 180, (σου στέλνω με ΡΜ το μαγαζί που το πήρα), διάλεξε οπωσδήποτε καλό λαστιχο (αν έχει τρακτεροτό κατέβα μια κατηγορία προς τα δρόμου, συνήθως τα δρόμου είνια και φτηνότερα)... αν μπορείς πήγαινε κέντρο σε 1-2 μεγάλα ποδηλατάδικα που και παλιό στοκ έχουν και ξέρουν να τα συναρμολογούν - κάτι που δεν ισχύει πάντα σε praktiker, careffour κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα! Να πάρεις από κατάστημα που πουλάει ποδήλατα & όχι από πολυκατάστημα. Νομίζω πως πρέπει να ανεβάσεις το ποσό που θα δώσεις,ίσως & να το διπλασιάσεις για να πάρεις κάτι καλό & να το απολαμβάνεις χωρίς προβλήματα για καιρό & να το βλέπεις & να αισθάνεσαι όμορφα! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 αναλογα.Αν δεν εχεις σκοπο να κανεις συστηματικά ή αν απλά θες να δεις πως θα πας, εγω θα σου έλεγα να πάρεις ένα οικονομικό απο κατάστημα τύπου πράκτικερ,καρφουρ κτλ ή να ψάξεις για ενα μεταχειρισμένο και αν δεις πως σου αρέσει και τα πας καλά να επενδύσεις σε ένα καλο. Φυσικά να πάρεις και κράνος που είναι απαραίτητο και μια κλειδαριά αξιοπρεπή. Το συγκεκριμένο [που δείχνεις είναι φουλ σασπενσιον απο όσο βλεπω και κρίνοντας απο την τιμή θα είναι και σιδερένιο.που μεταφράζεται σαν ακρως κουραστικό σε μεγάλες αποστάσεις. Αν το θέλεις μόνο για πόλη, δε βρίσκω το λογο να πάρεις μαουντεν.Με ενα τρεκινκ θα κάνεις δουλειά. Εκτός αν κολλήσεις κι εσύ το μικρόβιο και τα κάνεις συλλογή όπως εμείς :p mtb,trekking και εσχάτως ενα κουρσάκι :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 150€ και πίσω ανάρτηση, ΜΑΚΡΥΑ Αν κατάλαβα καλά, κυρίως για ασφάλτινες διαδρομές μιλάς..οπότε μακρυά και από την μπροστινή ανάρτηση! Είναι μόνο περιττό βάρος στην κατηγορία τιμής που κοιτάς.. Επίσης και γώ θα σου πρότεινα να φύγεις από την κατηγορία 'super market'.. το πιο φτηνό αλλά συγχόνος αξιοπρεπές ποδήλατο που ξέρω είναι αυτό Το συγκεκριμένο είναι με τροχούς 700c (σαν αυτούς που φοράνε οι κούρσες), υπάρχει και μια πιο χωματερή έκδοση με 26άριδες (MTB), και τα αντίστιχα λάστιχα προφανώς. Επίσης να σου πω ότι η πρώτη επιλογή δεν σε περιορίζει στο να πατήσεις ένα ελαφρύ χωματάκι.. Στην τιμή να υπολογίζεις όπως και δήποτε ένα κράνος και φώτα! Από και και πέρα για ειδικό ρουχισμό, τρόμπες, (κάποια) εργαλεία και άλλα τέτοια δε θα σου πω, είναι νωρίς ακόμη! :) Τεράστια προσοχή στην επιλογη μεγέθους!!! (μην καθησυχαστείς στα λεγόμενα του πρώτου ποδηλατά που θα πέσεις πάνω) Αν σ ενδιαφέρει να το ψάξεις και μόνος σου κοίτα τα παρακάτω http://pedalforce.com/online/bikefit.php http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?PAGE=FIT_CALCULATOR_INTRO http://www.bikefit.com/s-13-road-bikes.aspx Καλές βόλτες και παντασουζα :D Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ψαξε για μεταχειρισμενο στο car.gr.εχει τρελες ευκαιριες με 150-200 ευρω.δεν χρειαζεται να ξοδευουμε 1000 ευρω για να παρουμε καλο ποδηλατο.και ασε καποιους Αθηναιους που στα 50 την ειδαν Αμστρονγκ να ξοδευουν 2 και 3.000 ευρω. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ψαξε για μεταχειρισμενο στο car.gr.εχει τρελες ευκαιριες με 150-200 ευρω.δεν χρειαζεται να ξοδευουμε 1000 ευρω για να παρουμε καλο ποδηλατο.και ασε καποιους Αθηναιους που στα 50 την ειδαν Αμστρονγκ να ξοδευουν 2 και 3.000 ευρω. Ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου..και έχεις και την ανάλογη εμπειρία (μέσω αυτού εννοώ) Δηλαδή αν θές να πας από την αθήνα στη θεσνίκη, λόγου χάρην, πας με αυτοκίνητο χιλίων €, πας και με εκατό χιλιάδων, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.. Επίσης σεβαστή η γνώμη σου (ότι δλδ εσύ κάνεις τη δουλεία σου με 150-200), αλλά κράτα μικρό τσουβάλι :D ΥΓ δεν είμαι 50 και το ποδήλατό μου δεν κάνει ούτε 2 ούτε 3000 ευρώ :) ΥΓ μιας και ο γραπτός λόγος συνήθως παρεξηγεί...εννοείται ο τόνος μου είναι φιλικός :cool: Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 ΥΓ δεν είμαι 50 και το ποδήλατό μου δεν κάνει ούτε 2 ούτε 3000 ευρώ :) ΥΓ μιας και ο γραπτός λόγος συνήθως παρεξηγεί...εννοείται ο τόνος μου είναι φιλικός :cool: Οταν εγραφα το μηνυμα μου δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω κανεναν και φυσικα δεν σχολιαζα την εμπεριστατωμενη απαντηση σου.Επειδη εχω μεγαλωσει σε ποδηλατουπολη (Καρδιτσα) με εκνευριζει αφανταστα η φραση ''μην δωσεις κατω απο 500-600-1000 ευρω για ποδηλατο , δεν θα σου βγει καλο''.φυσικα ο καθενας δινει οσα θελει και μπορει.Το οτι πληρωσεις παιρνεις ειναι λιγο παρεξηγημενο στην Ελλαδα αλλας ας το αφησουμε εδω γιατι θελει πολυ κουβεντα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Προβλέπεται να το παίρνει ο Μάρκεθ στα 20 του χρόνια και να χουμε έναν αντίστοιχο Φέτελ και στο GP :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Και επειδή δεν θέλουμε να μας πιάνουν "αδιάβαστους", είπα να δημιουργήσω ένα θέμα όπου θα μοιραζόμαστε μεταξύ μας πληροφορίες βάση των γνώσεων που έχουμε περί μηχανικών θεμάτων. Ας κάνω την αρχή... Επισκευή κινητήρα 1) Πότε χρειάζεται το αυτοκίνητό μου επισκευη κινητηρα; Η επισκευη κινητηρα γίνεται όταν η απόδοση του κινητηρα έχει μειωθεί αισθητά ή καίει τα λάδια του κινητηρα. 2) Τι μπορεί να συμβαίνει όταν κάθε 1000 χλμ ο κινητηρας μου χρειάζεται 1 λίτρο λάδι συμπλήρωμα; Όταν κάθε 1000 χλμ ο κινητηρας μου χρειάζεται συμπλήρωμα λαδιών τότε τα τσιμουχάκια των βαλβίδων και τα ελατήρια των πιστονίων χρειάζονται αλλαγή. Το αυτοκινητο λοιπόν χρειάζεται επισκευη κινητηρα. 3) Τι μπορεί να συμβαίνει όταν κατά την πορεία του αυτοκινητου η εξατμιση βγάζει καπνό; Σε αυτήν την περίπτωση ο κινητηρας του αυτοκινητου καίει λάδια ή νερά. Το αυτοκίνητο χρειάζεται επισκευη κινητηρα. 4) Τι αλλάζουμε στην επισκευη κινητηρων; Κατά την επισκευη κινητηρων αλλάζουμε φλαντζα μηχανης, τσιμουχακια βαλβιδων, ελατηρια πιστονιων, μέταλλα στροφάλων και πιστονιού. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Πολύ καλές και χρήσιμες πηγές πληροφορίας είναι τα repair manual της Haynes. http://www.haynes.com/images/product/599.824.600x400.15030.jpg http://www.haynes.com/ Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 καλή το link που παραθέτεις, αλλά θα ήθελα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να τις μεταφέρουμε γραπτώς με δυο-τρία λόγια. :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Πάω να κάνω login και πετάει error.το ίδιο και στο κινητό μέσω tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Και μένα το ίδιο. Ούτε από το σιτε ούτε από το tapatalk. Λες να έκλεισαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Αν ναι κρίμα πάντως πολλά τοπικ ήταν χρήσιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε καλό γιατί όταν ρωτάς κάτι εκεί άρχιζαν τις ειρωνείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 πολυ μου αγχώνεστε! Απλά τα κλασε η SQL για ακομα μια φορα. Υπομονή και θα ξανασηκωθει, μολις τελειωσει απο την αδεια ο admin :lol: @ billmw... εξαρταται τι ρώτησες, πως το ρώτησες και ποιος ακριβως σου απάντησε. Ειρωνία δεν ξεκινά τόοοσο ευκολα! Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ευτυχως εκλεισε :rolleyes: Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 CptBill άλλαξε emoticon επανήλθε. :cool::worry::X:blink: (Μια και επανήλθε, το θέμα ίσως δε χρειάζεται πλέον. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Έχω ένα δίχρονο 50αρι και κάθε πρωί σχεδόν θέλει 200 και μανιβελιες για να πάρει μπρος. ...γιατι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπουζί έχεις αλλάξει ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μπουζί έχεις αλλάξει ποτέ; Ε το είχα αλλάξει αλλά μετά καθόταν καιρό. Το είχα δείξει στο μηχανικό μου (αυτοκινήτων) και είπε καλό ειναι. Μερικά πρωινά στη πρώτη μανιβελια παίρνει στιγμηαια και μετά ξεκινάει το μαρτύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Ε το είχα αλλάξει αλλά μετά καθόταν καιρό. Το είχα δείξει στο μηχανικό μου (αυτοκινήτων) και είπε καλό ειναι. Μερικά πρωινά στη πρώτη μανιβελια παίρνει στιγμηαια και μετά ξεκινάει το μαρτύριο Άλλαξε το μπουζί ,δες και την μπαταριά μήπως θέλει άλλαγμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Άλλαξε το μπουζί ,δες και την μπαταριά μήπως θέλει άλλαγμα . Η μπαταρία είναι νεκρή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για μανιβέλα είπες στο αρχικό. Όχι μιζιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts