Papagias Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 καλησπερα. εχω cosmote στην Ελλαδα. Ωστόσο Οκτωβρη θα βρεθω στο miami και Νοεμβρη φανταρος στην Κυπρο. Με ενδιαφέρει να βρω ένα τρόπο να έχω 4g και στις 2 περιπτωσεις. τι εταιρια μου προτείνετε; μήπως με συμφέρει η περιαγωγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 (edited) καλησπερα. εχω cosmote στην Ελλαδα. Ωστόσο Οκτωβρη θα βρεθω στο miami και Νοεμβρη φανταρος στην Κυπρο. Με ενδιαφέρει να βρω ένα τρόπο να έχω 4g και στις 2 περιπτωσεις. τι εταιρια μου προτείνετε; μήπως με συμφέρει η περιαγωγή; Λοιπον,για Αμερικη παιρνεις καρτα AT&T ειτε T-Mobile που εχουν καλη καλυψη σχετικα και παιζουν στις μπαντες των ευρωπαικων τηλεφωνων.Εχεις 2G-GSM,3G ακομα και 4G.Η περιαγωγη αστην,ειναι πανακριβη Για Κυπρο οπου θα πας στρατο,μεινε με την ελληνικη και κρατα μια κυπριακη για εισερχομενες απο Κυπρο.Η mtn ειναι καλη περιπτωση για να εχεις ενα κυπριακο νουμερο. Για δεδομενα που ψαχνεις,ιδανικη λυση ειναι να κανεις το καρτοκινητο σε Frog με 2GB/4,44€ και 5GB με 8,5€.Και 120' προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο με 3€.Ανανεωση ηλεκτρονικα φυσικα,ειτε να εχεις καποιο συγγενη να το κανει αυτος απο ελλαδα ακομα και με καρτα ανανεωσης απο περιπτερο ειτε απο καταστημα.Υπολογιζε 15€ το μηνα καρτα στο ελληνικο και 5€ στο Κυπριακο να εχεις μεσα ωστε να δεχεσαι κλησεις.Με ελλαδα ομως θα μιλας μεσω viber/messenger,το τηλεφωνο ειναι πιο ακριβο. Οι κλησεις ειναι φτηνες,τα δεδομενα ειναι πολυ ακριβα στα καρτοκινητα της Κυπρου. Αν εχεις δικαρτο κινητο,εισαι μια χαρα. Edited September 2, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papagias Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Λοιπον,για Αμερικη παιρνεις καρτα AT&T ειτε T-Mobile που εχουν καλη καλυψη σχετικα και παιζουν στις μπαντες των ευρωπαικων τηλεφωνων.Εχεις 2G-GSM,3G ακομα και 4G.Η περιαγωγη αστην,ειναι πανακριβη Για Κυπρο οπου θα πας στρατο,μεινε με την ελληνικη και κρατα μια κυπριακη για εισερχομενες απο Κυπρο.Η mtn ειναι καλη περιπτωση για να εχεις ενα κυπριακο νουμερο. Για δεδομενα που ψαχνεις,ιδανικη λυση ειναι να κανεις το καρτοκινητο σε Frog με 2GB/4,44€ και 5GB με 8,5€.Και 120' προς ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο με 3€.Ανανεωση ηλεκτρονικα φυσικα,ειτε να εχεις καποιο συγγενη να το κανει αυτος απο ελλαδα ακομα και με καρτα ανανεωσης απο περιπτερο ειτε απο καταστημα.Υπολογιζε 15€ το μηνα καρτα στο ελληνικο και 5€ στο Κυπριακο να εχεις μεσα ωστε να δεχεσαι κλησεις.Με ελλαδα ομως θα μιλας μεσω viber/messenger,το τηλεφωνο ειναι πιο ακριβο. Οι κλησεις ειναι φτηνες,τα δεδομενα ειναι πολυ ακριβα στα καρτοκινητα της Κυπρου. Αν εχεις δικαρτο κινητο,εισαι μια χαρα. με ενδιαφερουν κυριως δεδομενα που απο οτι καταλαβα θα τα εχω απο τον αριθμο μου με περιαγωγη( που οι τιμες γενικα ειναι σκατα αλλα τι να κανεις ) τωρα για τα τηλεφωνα δε με ενδιαφερει να μιλαω τοσο. ενα αριθμο για ωρα αναγκης θελω μπας και οσον αφορα την αμερικη, για 10 μερες θα παω: ποσο θα κοστισει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 με ενδιαφερουν κυριως δεδομενα που απο οτι καταλαβα θα τα εχω απο τον αριθμο μου με περιαγωγη( που οι τιμες γενικα ειναι σκατα αλλα τι να κανεις ) τωρα για τα τηλεφωνα δε με ενδιαφερει να μιλαω τοσο. ενα αριθμο για ωρα αναγκης θελω μπας και οσον αφορα την αμερικη, για 10 μερες θα παω: ποσο θα κοστισει ;; Γυρω στα 30$ το πολυ,ψαξε για παροχους ομως που ειναι MVNO. Δηλαδη παροχοι κινητης που δεν εχουν δικο τους δικτυο και χρησιμοποιουν ειτε της T-Mobile ειτε της At&t. Για την Κυπρο,εχεις 1-2GB με 15€ περιπου με καρτοκινητο τοπικο. Αρα σε συμφερει η περιαγωγη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2018 Εντός Ευρωζώνης δεν υπάρχει πλέον χρέωση περιαγωγης, χρησιμοποιείς κανονικά το πρόγραμμα που έχεις και στην Ελλάδα χωρίς κανένα κόστος. Οπότε στην Κύπρο δεν έχεις θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel Δημ. September 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2018 Δεν είναι τεχνολογικό το θέμα, είναι καταναλωτικό. ΕΔΩ Ελλάδα πριν κάποια χρόνια, κάπου τότε που ήταν για ταυτοποίηση όλες η εταιρίες έδιναν 1500λεπτα με απλά ανανέωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα, χρειάζομαι Αγγλικό αριθμό, μπορώ να παραγγείλω από κάπου sim η οποία όμως να έχει ενεργοποιηθεί ήδη στην Αγγλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μπορεις να παρεις από Ebay https://www.ebay.com/sch/tango1268/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Είναι εγγυημένος πωλητής και θα σου στείλει ότι θές. Ενεργοποιεί τις κάρτες ώστε να παίζουν έξω από Αγγλία και αυτός είναι ο λόγος που έφαγε την πρώτη αρνητική του . ----- The SIM card was activated. I didn't ask you about it Buyer: r***x ( 322) During past year Reply by tango1268 (Mar-05-18 07:52): We do this for all customers,so that the SIM can receive calls outside the UK ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μπορεις να παρεις από Ebay https://www.ebay.com/sch/tango1268/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Είναι εγγυημένος πωλητής και θα σου στείλει ότι θές. Ενεργοποιεί τις κάρτες ώστε να παίζουν έξω από Αγγλία και αυτός είναι ο λόγος που έφαγε την πρώτη αρνητική του . ----- The SIM card was activated. I didn't ask you about it Buyer: r***x ( 322) During past year Reply by tango1268 (Mar-05-18 07:52): We do this for all customers,so that the SIM can receive calls outside the UK ! Ωραίος, σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Μέσα Γενάρη πρόκειται να επισκεφθώ την Κων/πολη και λογικά θα χρησιμοποίηση την vodafone uk card, όπως έχει αναλυθεί σε άλλο θέμα. Μπορώ να την παραγγείλω από τώρα ή θα έχω πρόβλημα λόγω παρέλευσης περίπου 50 ημερών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με την Vodafone U.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μάγκες καλησπέρα απορία. Οι παροχοι στα συμβόλαια δίνουν κάποια πακέτα με τάδε έξτρα κόστος σε χώρες ευρωπαϊκής ένωσης. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά εκτός Ε. Ε?? Όπως πχ Σερβία η Ρωσία?? Γιατί βλέπω ότι οι αρκετές χώρες από πρώην σοβιετικη ένωση και ενωμένη γιουγκοσλαβια είναι στην ε. Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Για πια χώρα ενδιαφέρεσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Για πια χώρα ενδιαφέρεσαι ; Κυρίως Ρωσία και Σερβία. Ίσως Ουκρανία η κάποια άλλη ευρωπαϊκή χριστιανική χώρα. Ρώτησα στο livechat και μου είπαν τα πιο συμβατά οικονομικά προγράμματα είναι μόνο για εε. Έχει και κάποια άλλα για τις χώρες που αναφέρω. Θα πάω από κατάστημα κάποια στιγμή για λεπτομέρειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 To FROG έχει πακέτο για Ρωσία και Ουκρανία. Για Σερβία δυστυχώς δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να δεις κάπιο Voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Την αγόρασα τελικά και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Φόρτωσα χρήματα μέσω του 2345, η συναλλαγή εμφανίζεται κανονικά στη revolut, αλλά δεν εμφανλιζονται στο λογαριασμό μου στην vodafone. Πρέπει να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να φανεί η πληρωμή; ΥΓ: Η sim αγοράστηκε από τον έμπορο που σύστησες ο Vasileios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Σε 4 με 5 λεπτά μπήκαν σε εμενα , Αν αργουν πιο πολύ κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών , Δωρεάν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 (edited) Μόλις μίλησα με τη revolut και μου είπαν πως η συναλλαγή δεν έχει γίνει, ακόμα, αποδεκτή με τον έμπορο. Είναι λογικό; Δεν θα έπρεπε κατευθείαν να γίνει η συναλλαγή από την στιγμή που έδωσα και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας; Σε 4 με 5 λεπτά μπήκαν σε εμενα , Αν αργουν πιο πολύ κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών , Δωρεάν είναι. Κατά την φόρτωση των χρημάτων χρησιμοποίησες Αγγλική πιστωτική/χρεωστική κάρτα? Edited December 30, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 paypal χρησιμοποίησα με Ελληνική πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Από το site το έκανες να υποθέσω.... Είπα κι εγώ να το κάνω από εκεί αλλά δεν ήξερα τι διεύθυνση κατοικίας να βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ναι από κει βάλε την δικια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Kαι εγώ με paypal είχα κάνει και πρώτη ενεργοποίηση απο Ελλάδα και σε 5 ημέρες η κάρτα off.. Εσένα ο πωλητής στην έστειλε ήδη ενεργοποιημένη? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Είναι ήδη ενεργοποιημένη. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις γιατί πρέπει να κάνω μια χρεωσιμη κλήση. Από το site δεν ξέρω τι διεύθυνση να βάλω και τελικά αποφάσισα να πληρώσω στον πωλητή της Sim, ο οποίος με ένα +10% σου στέλνει voucher, αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την στιγμή που δέχονται μόνο Αγγλικές κάρτες, δεν θέλω να ρισκάρω. Σε ένα άλλο φόρουμ κάποιος μου είπε πως επειδή έχω πρόσφατη κάρτα revolut, δεν την βλέπει το σύστημα ως UK. Εσένα πως στα έφαγε τα χρήματα; Μίλησες με το chat; Κάποια αιτιολογία θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Eιχα αγοράσει το πακέτο των 5 λιρών και ενώ δούλευε κανονικά στην αρχή, μετά απο 5-6 ημέρες έληξε η σιμ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Με το chat μίλησες ή απλά δεν ασχολήθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts