tasosmaroulitsis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 πιο πολυ με ενδιαφερει για sms σε ελληνικα-νορβηγικα κινητα. thanks a lot for the info. Όπως φεύγεις,πάρε και τον Σόλιντ μαζί σου...:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Ξέρω γίνομαι κουραστικός φίλε HEO,αλλά τώρα που με φορτώθηκες δεν σου ξεκολάω! :D Τελικά μου ενεργοποίησαν το λογαριασμό σε 1+1/2 μέρα μετά από πολλά mails,ξόδεψα τα €5 αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Κατά τη χρήση του της πρώτης κατάθεσης(€5) είχα κάποιες προσπάθιες που πηγαίναν στο βρόντο,δηλαδή όταν με έπαιρνε πίσω το τηλεφωνικό τους κέντρο άκουγα χιονάκια μέχρι που έβγαινε μία γαλλιδούλα και μου έλεγε στα γαλλικά να περιμένω και μετά έπεφτε η γραμμή.Τώρα,όμως, με την ανανέωση των €15 που έκανα δεν έχω καταφέρει να πάρω ούτε ένα τηλεφώνημα γιατί γίνεται αυτό το πράγμα συνέχεια!Η μόνη φορά που η διαδικασία έγινε σωστά,μετά την δέυτερη κατάθεση,ήταν στις 7:30 το πρώι χθές όπου ήταν η πρώτη φορά που έβγαλα γραμμή(αν και δεν μίλησα γιατι στο εξωτερικό ήταν 5 το πρωΐ και όλοι κοιμόνταν). Ξέρεις καθόλου τι παίζει?Γιατί δεν ανταποκρίνεται το τηλεφωνικό κέντρο?Δεν παίζει να κάνω λάθος την διαδικασία γιατι το έκανα πολλές φορές επιτυχημένα μέχρι να τελειώσω τα €5 και δούλεψε έστω και για μία κλίση μετά τη δεύτερη κατάθεση. Αν έχεις κάποια απάντηση θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με βοηθούσες. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Επειδή είδα ότι οι σελίδες με τις χρεώσεις στις οποίες παραπέμπει το prepaidgsm.net είναι όλες στα Νορβηγικά, αν χρειαστείς βοήθεια για κάποια συγκεκριμένη χρέωση, πες μου. Συνοπτικά, οι χρεώσεις της Telenor είναι: κλήση προς σταθερό Ελλάδας 5,99/6,99 κορώνες, προς κινητό Ελλάδας 6,79/7,79, SMS προς Ελλάδα 1,50 Οι τιμές είναι ανά λεπτό και περιλαμβάνουν το νορβηγικό ΦΠΑ, επίσης η πρώτη τιμή είναι για συμβόλαια και djuice nonstop και η δεύτερη τιμή μετά την κάθετο είναι για καρτοκινητά και άλλα πακέτα djuice. Υπάρχει και τέλος ανά κλήση που είναι 0,59 για συμβόλαια Fri20 και djuice nonstop και 0,69 για καρτοκινητά και άλλα πακέτα του djuice. Το djuice είναι προϊόν της Telenor με άλλο όνομα και παρέχει καρτοκινητή και πακέτα με μηνιαίο πάγιο κυρίως για νέους (το nonstop που ανέφερα παραπάνω έχει απεριόριστα sms εντός της χώρας). http://www.djuice.no είναι η σελίδα του djuice. Για την NetCom τώρα οι τιμές για κλήσεις είναι: Abonnement Til fasttelefon Til mobiltelefon ActiveTalk, Plenty 5,62 5,62 BusinessCall 1,98 3,98 BusinessTalk 1,98 3,98 EasyTalk 7,50 7,50 FamilyBusiness 6,00 6,00 Kontant 10,00 10,00 YoungTalk 10,00 10,00 Η πρώτη τιμή είναι προς σταθερό, η δεύτερη προς κινητό για κάθε πακέτο που αναφέρεται! Το τέλειο με τη netcom είναι ότι δεν πληρώνεις εξτρά για αποστολή sms στο εξωτερικό!!! Για την teletopia Hellas 0,49 προς σταθερό 1,79 προς κινητό (σε περιοχές εκτός Όσλο όπου κάνεις roaming στην Telenor πληρώνει 0,99 κορώνες εξτρά το λεπτό οπότε η συγκεκριμένη προσφορά συμφέρει μόνο αν καλείς από μέσα από το Όσλο που είναι η περιοχή κάλυψης της Teletopia)... Για ποιο εύκολη αναζήτηση στα site των εταιρειών, την Ελλάδα στα Νορβηγικά την λέμε Hellas και όχι Grækenland ή Grekland όπως την λένε οι άλλοι Σκανδιναβοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 πολυ χρησιμες οι πληροφοριες. ξερεις μηπως ποιες ειναι οι τιμες αγορας πακετου καρτοκινητης (telenor/netcom/teletopia) ? ποιο ειναι το φτηνοτερο και απο που το αγοραζω? Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Απ'ό,τι βλέπω της telenor κάνει 200 κορώνες και περιέχει 100 κορώνες αρχικό χρόνο ομιλίας. Της Netcom 200/150 και της Teletopia 199/100. Για την ιστορία η Netcom ανήκει στην TeliaSonera. Μπορείς να το αγοράσεις στα κιόσκια (εφημερίδες, τσιγάρα), στα πρατήρια βενζίνης και σε μινιμάρκετ και σουπερμάρκετ. Στο Gardermoen (το αεροδρόμιο του Oslo) έχει σίγουρα και στα κιόσκια και πρέπει αν θυμάμαι να έχει και κατάστημα με κινητά. Το θέμα είναι ότι θέλει ενεργοποίηση και ζητάει το fødselsnummer των Νορβηγών (τον αριθμό γέννησης, κάτι σαν αριθμός ταυτότητας). Μάλλον θα γίνεται και για ξένους με αριθμό διαβατηρίου. Η ενεργοποίηση γίνεται και τηλεφωνικά και από το internet εκτός αν το αγοράσεις από κατάστημα κινητής που θα σου την κάνουν αυτοί, δηλαδή ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου θα κάνεις μόνο αν το αγοράσεις από κιόσκι ή από βενζινάδικο/μινιμάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Υπάρχει μια εταιρία, η united mobile η οποία είναι παγκόσμια, έχει roaming σε 125 χώρες και επίσεις είναι πολύ καλή για όσους ταξιδεύουν συχνά, αφού σου δίνει δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις σε 80 χώρες και εξερχόμενες κλήσεις με 40cents/min, σε όποια χώρα κι αν πάρεις. Τη θεωρώ καλή, αλλά μόνο για όσους ταξιδεύουν συχνά, και βέβαια δε ξέρω με ποιο δίκτυο έχει κάλυψη στην ελλάδα... αν ενδιαφέρεστε, ρίξτα μια ματια... http://www.unitedmobile.gr Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ωραια,προσανατολιζομαι προς netcom τοτε.. κατι ακομα,το κινητο μου λειτουργει σε 900/1800 mhz (dual band) ειναι οκ υποθετω right ? Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ωραια,προσανατολιζομαι προς netcom τοτε.. κατι ακομα,το κινητο μου λειτουργει σε 900/1800 mhz (dual band) ειναι οκ υποθετω right ? Riktig! (Right) Οι μόνες περιοχές όπου δεν σε καλύπτει ένα 900/1800 κινητό είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και μερικές χώρες της Λατινικής Αμερικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 LG KU800 Vodafone live 8α ερθει κατα κυπρο μερια; Να απαντήσω μόνος μου στην ερώτηση μου. Αφού πήγα σημερα και ρώτησα στο καταστημα του γερμανού που συνεργάζετε με την cytavodafone η απαντηση τους ηταν αρνητική. Δέν θα ερθει στην κύπρο το συγκεκριμενο μοντέλο. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 είδα περίπτερο τους στην dte ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον... έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Υπάρχει μια εταιρία, η united mobile η οποία είναι παγκόσμια, έχει roaming σε 125 χώρες και επίσεις είναι πολύ καλή για όσους ταξιδεύουν συχνά, αφού σου δίνει δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις σε 80 χώρες και εξερχόμενες κλήσεις με 40cents/min, σε όποια χώρα κι αν πάρεις. Τη θεωρώ καλή, αλλά μόνο για όσους ταξιδεύουν συχνά, και βέβαια δε ξέρω με ποιο δίκτυο έχει κάλυψη στην ελλάδα... αν ενδιαφέρεστε, ρίξτα μια ματια... http://www.unitedmobile.gr υπαρχουν πολλες εταιριες που δραστηριοποιουνται στον χωρο.... http://www.prepaidgsm.net/en/international.html τις εχω σχεδον ολες :)..... ..οσο για τα δικτυα με τις τρεις μεγαλες...Cosmo, Tim και Voda...οχι με Q...αν το βαλεις σε αυτοματη αναζητηση ειναι παντα συνδεδεμενο...οπου δεν πιανει η μια πιανει η αλλη :cool: ...και αυτο συμβαινει συνηθως και στο εξωτερικο...ετσι δεν εισαι ποτε εκτος δικτυου :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 και πώς ανανεώνεις το υπόλοιπο σου? Εννοώ, μέσω πιστωτικής? Γιατί δεν υπάρχουν καρτες στα περίπτρα... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 και πώς ανανεώνεις το υπόλοιπο σου? Εννοώ, μέσω πιστωτικής? Γιατί δεν υπάρχουν καρτες στα περίπτρα... ναι....μεσω πιστωτικης απο την Ιστοσελιδα καθε εταιρειας...σε ολες λιγο-πολυ το ιδιο ειναι.....συνηθως το φροντιζω πριν καθε ταξιδι .... ...και μπορω να βλεπω αναλυτικα αφου κανω login απο την Ιστοσελιδα ποια νουμερα πηρα ποσο χρεωθηκα κλπ πληροφοριες.... ...εννοειται βεβαια οτι μπορεις ακομα απο το κινητο σου με μια δωρεαν κληση να μαθεις το υπολοιπο σου η ακομα και να επικοινωνησεις με την εξυπερετηση πελατων για ανανεωση χρονου εχοντας την πιστωτικη σου στο χερι ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 ...καλή φάση! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djselena6 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ton febrouario feygo gia spoudes stin shanghai... uparxei kapoios tropos na bro kati paromoio me to united mobile na to agoraso apo katastima stin ellada(tin sim)poy omos na min mplekontai pistotikes k istories k na agorazo karta apto periptero tis geitonias mou stin shanghai!!!:p i zitao polla??? Παράθεση the lights,the colour,the sound,the music,the people,the croud...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djselena6 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ton febrouario pao g spoudes stin shanghai... 8a me ikanopoiouses an m estelnes plirofories.... thank you... to email mou einai djselena6@yahoo.gr Παράθεση the lights,the colour,the sound,the music,the people,the croud...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Στείλε μου ΡΜ αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djselena6 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ti einai to pm??? basika den exo pistotiki k ayti tin karta tin 8elo oposdipote prin pao kina Παράθεση the lights,the colour,the sound,the music,the people,the croud...:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ΡΜ είναι "Προσωπικό Μήνυμα" ή "Personal Message", απλά κάνε κλικ στο username μου (gmmour) και από το μενού που θα εμφανιστεί, επέλεξε "αποστολή προσωπικού μηνύματος". Δεν αξίζει τελικά να αγοράσεις την κάρτα πριν φύγεις από την Ελλάδα, γιατί θα σου την χρεώσουν πανάκριβα... Μόλις φτάσεις στην Κίνα (πριν καν περάσεις τον έλεγχο διαβατηρίων) θα βρεις μπροστά σου ένα σταντ της China Mobile που θα πουλάει SIM καρτοκινητής (Shen2 Zhou1 Xing2 SIM Ka3, 神州行 SIM 卡). Υπάρχει σίγουρα στο αεροδρόμιο του Πεκίνου στις διεθνείς αφίξεις και μάλλον έχει και στη Σαγκάη (αν και εκεί έχω πάει μόνο στις domestic arrivals). Πωλείται παντού και είναι πάμφθηνη κάρτα, με το που θα πατήσεις το πόδι σου στην Κίνα, θα βρεις σίγουρα κάρτα από το αεροδρόμιο με περίπου 10 Ευρώ, ενώ αν την παραγγείλεις από Ελλάδα (π.χ. από το ebay) θα σου βγει γύρω στα 25 Ευρώ... Δεν συμφέρει ούτε τα χρήματα ούτε ο κόπος, να ανησυχείς πότε θα φτάσει, το μόνο καλό αν πάρεις την κάρτα από πριν είναι ότι θα έχεις τον αριθμό πριν φύγεις και θα μπορείς να τον δώσεις στους φίλους σου! Επίσης όταν φτάσεις, ψάξε να βρεις μία χρονοκάρτα για να κάνεις φθηνές κλήσεις μέσω κινητού προς Ελλάδα. Στο Πεκίνο π.χ. η πιο φθηνή είναι 17968卡(ka3) προς Ελλάδα. Θα υπάρχει σίγουρα αντίστοιχη και στη Σαγκάη (είτε με κωδικό 17ΧΧΧ είτε call-back, δηλαδή κάρτα που σε καλεί πίσω) και θα είναι μάλλον του τοπικού παραρτήματος της της China Netcom (中国网通), που λέγεται 上海网通 (Shanghai Netcom) http://sh.cnc.net.cn/ Ψάξ'το λίγο και αν ξέρεις κάποιον Έλληνα ή Ευρωπαίο που είναι καιρό στη Σαγκάη, σίγουρα θα ξέρει να σου πει τι συμφέρει. Δυστυχώς στη Σαγκάη έχω πάει μόνο για βόλτα με το κινητό του Πεκίνου οπότε δεν ξέρω να σου πω... Α, και πρόσεξε το καρτοκινητό που θα πάρεις να έχει αριθμό Σαγκάης (δεν μπορείς βασικά να το ελέγξεις έυκολα, αλλά αν αγοράσεις τη SIM από κάποιο κατάστημα στη Σαγκάη τότε θα έχεις σίγουρα αριθμό Σαγκάης), αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν είσαι έξω από την περιοχή όπου έχεις αγοράσει τον αριθμό σου, πληρώνεις ακριβότερες χρεώσεις (εσωτερικό roaming)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 είδα περίπτερο τους στην dte ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον... έχει κανείς να πει εντυπώσεις; Eμενα εντυπωση μου εκανε ο τροπος για να μαζευουν κοσμο στο περιπτερο τους! Μοιραζαν παντου καρτουλες που εμοιαζαν με ανανεωσης χρονου ομιλιας και επρεπε να πας στο περιπτερο τους να δεις αν κερδιζει τιποτα ο αριθμος σου :p Τα site τους τα ελληνικα παντως ειναι για κλαμματα...το ενα στο word, το αλλο στο frontpage :ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Αλήθεια Χρήστο? Εγώ πάντως δεν είδα πουθενά να μοιράζουν τέτοιου είδους καρτούλες... Συγκεκριμένα, μόνο συνδέσεις έκαναν στο περίπτερο. Πήγα την Κυριακή το βράδυ... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Φίλε gmmour πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες σε βαθμό να μου προκαλέσεις το ενδιαφέρον και να σκέφτομαι κάποια στιγμή, κάπως να πάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikossp Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Από προσωπική πείρα μεταξύ Orange (καρτοκινητό & σύνδεση) και Vodafone (σύνδεση), ψηφίζω Orange, γιατί έχει φτηνές χρεώσεις (μιλούσα πολύ με Ελλάδα και συνέφερε σε σχέση με άλλες εταιρείες). Βέβαια είναι και τί προγράμματα προσφέρουν όλες οι εταιρείες. Διαλέγεις και παίρνεις. Συμβόλαιο δεν μας έκανε κανένας ούτε γι'αστείο τα πρώτα 2 χρόνια των σπουδών μας. Πρέπει να είσαι κάτοικος (κατά τα λεγόμενά τους) τουλάχιστον 3 χρόνια στην Αγγλία. Σου ζητάνε τις διευθύνσεις που είχες αυτά τα 3 χρόνια, τα επιβεβαιώνουν μέσω της τράπεζάς σου και αν όντως λες αλήθεια, ελέγχουν αν είχες τυχόν προβλήματα με ανεξώφλητους λογαριασμούς κλπ. και αν όλα είναι οκ, σου κάνουν το συμβόλαιο. Όσο για τράπεζες, εγώ ήμουν στη NatWest. Μέτρια τράπεζα. Δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί τους. Μία φίλη μου που άνοιξε λογαριασμό στην HSBC, είχε υψηλό overdraft (κάτι σαν άτοκο δάνειο), φεύγοντας δεν τους έδωσε ούτε δεκάρα και δεν την αναζήτησαν ποτέ. Γενικά η HSBC δίνει πολύ καλό overdraft στους φοιτητές. +1 για τις τραπεζες.Εγω ημουν στην Barclays alla αλλαξα και πηγα στην hsbc.Πολυ καλυτερη και μεγαλη βοηθεια το ovedraft οταν αργουν τα λεφτα απο ελλαδα:lol: :) :) .Κατι φιλοι δεν ηταν κ πολυ ευχαριστιμενοι απο Natwest.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αλήθεια Χρήστο? Εγώ πάντως δεν είδα πουθενά να μοιράζουν τέτοιου είδους καρτούλες... Συγκεκριμένα, μόνο συνδέσεις έκαναν στο περίπτερο. Πήγα την Κυριακή το βράδυ... Xαμος γινοταν με τις καρτες (και οταν τελειωσε η εκθεση ειδα και κουτες με καρτες που ειχαν περισσεψει!)...κι επειδη ημασταν και περιεργοι στη διοργανωση :p, πηγα και μεχρι το περιπτερο να δω τι ειναι αυτα τα δωρα που μοιραζαν.. ...κατι διαφημιστικα μπλουζακια και cd ηταν τελικα :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Έχω ένα νουμεράκι "pay as you talk" από τότε που ήμουνα Αγγλία, και το ανανεώνω με κάρτες της vodafone Ελλάδας. Θέλω να ρωτήσω άμα ξέρει κανείς πού να στείλω μήνυμα για να ενεργοποιήσω τα MMS & και την ειδοποίηση κλήσεων (αν υπάρχει), και φυσικά αν γίνονται αυτά από Ελλάδα μέσω roaming μιάς και είμαι εδώ πλέον μόνιμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts