rigasnic Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Ωραία, άρα βάζω ένα λουκετάκι :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Η γκάμα των συσκευών Vodafone Live! έχει εμπλουτιστεί με την πρώτη 3G συσκευή, Sharp 770SH Το νέο αυτό μοντέλο είναι συσκευή 3G και άρα θα μπορεί να υποστηρίξει τις μελλοντικές 3G υπηρεσίες της ΑΤΗΚ, πχ βιντεόκληση, έχει λεπτό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και υποστηρίζει μεταξύ άλλων MP3 player, bluetooth, ανοικτή συνομιλία και e-mail client. Διαθέτει εσωτερική μνήμη 20 MB και υποδοχή για κάρτα μνήμης. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται στερεοφωνικό handsfree και κάρτα μνήμης 64 MB. Η λιανική τιμή πώλησης της συσκευής είναι £189. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Πότε θα γίνει η αλλάγη του "brand name" από Globul σε Cosmote. O OTE είπε αόριστα, εντός του 2006. Άλλαξε το logo (σχέδιο,χρώμα) αλλά ακόμα γράφει GLOBUL (cosmote group). To "ωραίο" είναι ότι στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα σημεία παρουσίας του group Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα και Fyrom (στο αγγλικό) ενώ γράφει Μακεδονία (στο βουλγάρικο). Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Επαναφέρω το θέμα γιατί έρχομαι και εγώ Κύπρο φέτος και έχω 2 ερωτήσεις στα παραπάνω... 1) Λέτε πως από την Areeba δεν μπορούμε να στείλουμε sms προς Vodafone κινητό Ελλάδας. Προς ΤΙΜ/Cosmote γίνεται? Και αν ναι, με τη κλασική χρέωση 1 cent/sms? 2) Αυτή η CYTACOMMcard φαίνεται καλή... μπορώ να τη χρησιμοποιήσω και από Ελληνικό κινητό που βρίσκεται σε περιαγωγή στην Κύπρο, χωρίς να χρεωθώ την τσουχτερή περιαγωγή? Οτι έχετε ευχαρίστηση.. :D Ευχαριστώ, l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Για το πρώτο, λογικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Ένα τηλεφώνημα στο 136 θα λύσει τις απορίες σου. Για το δεύτερο http://www.cytacommcard.com.cy Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ευχαριστώ πολύ :) Για την Areeba όμως, το θέμα είναι να το μάθουμε πριν αγοράσω τον αριθμό... αν είναι να σκάσω 15 λίρες και μετά να μάθω ότι δεν μπορώ να στείλω, ζήτω που καήκαμε! ;) Αν και λογικά όπως είπεσ και εσύ δεν πρέπει να χει πρόβλημα, γιατί οι κλήσεις επιτρέπονται, και μάλιστα με πολύ καλή χρέωση, από ότι είδα! (0,15£/min + VAT) Δλδ, ο λόγος που δεν μπορούν να στείλουν προς Voda είναι επειδή συνεργάζεται με τον ανταγωνιστή? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ευχαριστώ πολύ :) Για την Areeba όμως, το θέμα είναι να το μάθουμε πριν αγοράσω τον αριθμό... αν είναι να σκάσω 15 λίρες και μετά να μάθω ότι δεν μπορώ να στείλω, ζήτω που καήκαμε! ;) Αν και λογικά όπως είπεσ και εσύ δεν πρέπει να χει πρόβλημα, γιατί οι κλήσεις επιτρέπονται, και μάλιστα με πολύ καλή χρέωση, από ότι είδα! (0,15£/min + VAT) Δλδ, ο λόγος που δεν μπορούν να στείλουν προς Voda είναι επειδή συνεργάζεται με τον ανταγωνιστή? :O Pleon mporeis na stileis kai sms se voda to provlima lithike meta apo epemvasi tou rithmisti tilepikinwniwn.................... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Παιδια γεια χαρα. Προς ενημερωση σας πριν λιγες μερες γυρισα απο κουβα,και ηθελα να σας πω οτι οι συνθηκες για την κινητη τηλεφωνια ειναι απαραδεκτες.Ειμαι χρηστης τις Vodafone,και οταν τους πηρα τηλ πριν φυγω να μαθω αν υπάρχει συνεργαζομενο δικτυο εκει,μεχρι και ο υπαλληλος στην αρχη μου ελεγε οτι μαλλον:!: ,εχουμε και "μισο λεπτο να το κοιταξω" και "συγνωμη για την καθυστερηση",μεχρι που τελικα ενημερωθηκε και αυτος ,και μου ειπαι:Μαλιστα κυριε Υπαρχει (Δοξασοι ο θεός Ειπα εγώ):lol: . Τωρα μην με ρωτησετε πως λεγετε ουτε που ξερω!!(το δικτυο εννοώ):lol: Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι στην πολη της Αβάννας,το σημα ηταν χαλια,και οι κλησεις πραγματοποιουνταν με μεγαλη δυσκολια,και με πολλες διακοπες.Στο Βαραδέρο τα πραγματα ηταν λιγο καλυτερα.Εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα κτλ ήταν στο Γκουαντάναμο,γιατι βεβαια επιανα εταιρεις Αμερικάνικες.:lol: :lol: :lol: ;) Οσο αφορα τις χρεωσεις για την περιαγωγη αυτη ειναι μια αλλη ιστορια,λυπητερή:( Αυτα για την ώρα..... Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Παιδια γεια χαρα. Προς ενημερωση σας πριν λιγες μερες γυρισα απο κουβα,και ηθελα να σας πω οτι οι συνθηκες για την κινητη τηλεφωνια ειναι απαραδεκτες.Ειμαι χρηστης τις Vodafone,και οταν τους πηρα τηλ πριν φυγω να μαθω αν υπάρχει συνεργαζομενο δικτυο εκει,μεχρι και ο υπαλληλος στην αρχη μου ελεγε οτι μαλλον:!: ,εχουμε και "μισο λεπτο να το κοιταξω" και "συγνωμη για την καθυστερηση",μεχρι που τελικα ενημερωθηκε και αυτος ,και μου ειπαι:Μαλιστα κυριε Υπαρχει (Δοξασοι ο θεός Ειπα εγώ):lol: . Τωρα μην με ρωτησετε πως λεγετε ουτε που ξερω!!(το δικτυο εννοώ):lol: Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι στην πολη της Αβάννας,το σημα ηταν χαλια,και οι κλησεις πραγματοποιουνταν με μεγαλη δυσκολια,και με πολλες διακοπες.Στο Βαραδέρο τα πραγματα ηταν λιγο καλυτερα.Εκει που δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα κτλ ήταν στο Γκουαντάναμο,γιατι βεβαια επιανα εταιρεις Αμερικάνικες.:lol: :lol: :lol: ;) Οσο αφορα τις χρεωσεις για την περιαγωγη αυτη ειναι μια αλλη ιστορια,λυπητερή:( Αυτα για την ώρα..... Koita stin Cuba iparxei mono ena diktio kinitis to Empresa de Telecommunicaciones de Cuba, SA (ETECSA) apoti katalavaineis kivernitiko to opoio prosferei xalia kalipsi http://www.gsmworld.com/cgi-bin/ni_map.pl?cc=cu&net=cc (san voules einai i kalipsi ). auta......... Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ναι, αυτό που λέει ο chryant ισχύει. Γενικά οι τηλεπικοινωνίες στην Κούβα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Βρε παιδιά εγώ που είχα πάει πριν δύο χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με κλήσεις/κάλυψη δικτύου! Τι έγινε ξαφνικά? :wacko: Μόνο οι χρεώσεις ήταν προφανώς απαράδεκτες ,όταν γύρισα ο λογαριασμός ήταν 760 ευρώ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 όταν γύρισα ο λογαριασμός ήταν 760 ευρώ... :( χε χε!! Μια απο τα ιδια φιλε μου:( :( Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Βρε παιδιά εγώ που είχα πάει πριν δύο χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με κλήσεις/κάλυψη δικτύου! Τι έγινε ξαφνικά? :wacko: Μόνο οι χρεώσεις ήταν προφανώς απαράδεκτες ,όταν γύρισα ο λογαριασμός ήταν 760 ευρώ... :( Milouses poli ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Milouses poli ? Αρκετά τολμώ να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Λοιπόν, Επειδή φεύγω για δύο μήνες στο πανεπιστήμιο στο Πεκίνο έψαξα λίγο τι παίζει με την κινητή στην αχανή αυτή χώρα που ακούει στο όνομα Κίνα. Λοιπόν, στην Κίνα υπάρχουν δύο κρατικά δίκτυα με πανεθνική κάλυψη, China Mobile και η China Unicom. Και οι δύο καλύπτουν σχεδόν όλο το "πολιτισμένο" κομμάτι της χώρας όπου είναι πιο πιθανό (και επιτρέπεται) να βρεθεί ένας ξένος. Δηλαδή καλύπτουν την ανατολική πλευρά της χώρας, ενώ στην δυτική, φτωχή, επικίνδυνη και ταραχώδη πλευρά της χώρας δεν υπάρχει κάλυψη παρά μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα, αν και εκεί θα βρεθείτε μόνο αν είστε πολύ πορωμένος ταξιδιώτης, αν σας λένε Μάγια Τσόκλη ή αν θέλετε να αυτοκτονήσετε... Μπορεί κανείς εύκολα να βρει προπληρωμένες κάρτες (τουλάχιστον της China Mobile) στο internet και δη στο eBay με περίπου 25$ μαζί με τα ταχυδρομικά. Έχω την εντύπωση ότι για να αγοράσει κανείς κανονικά sim στην Κίνα θέλει ταυτότητα, αλλά μέσω του internet όλα είναι πολύ απλά και εγώ ήδη έχω προμηθευτεί τρεις prepaid SIM από το eBay για την παρέα που θα είμαστε στο πανεπιστήμιο. Πρέπει κανείς να διαλέξει προσεκτικά από ποια πόλη θα πάρει αριθμό. Π.χ. εμείς πήραμε αριθμούς Πεκίνου καθώς εκεί θα μένουμε. Αν βγεις έξω από την επαρχία που είναι ο αριθμός σου, πληρώνεις αυξημένες χρεώσεις (roaming). Στο καρτοκινητό χρεώνεται τόσο η εξερχόμενη όσο και η εισερχόμενη κλήση με την ίδια τιμή 0.60 γιουάν/λεπτό (0.06 ευρώ περίπου) ενώ οι διεθνείς κλήσεις προς ΗΠΑ (για Ελλάδα δεν ξέρω ακόμα) κοστίζουν περίπου 0.35 Ευρώ το λεπτό. Αυτά τα ολίγα. Μόλις φτάσω στην Κίνα, ίσως να στείλω κανένα update, αλλιώς από Σεπτέμβριο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αρκετά ενδιαφέρον. Περιμένουμε τις εμπειρείες σου από αυτή την αχανη χώρα Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Η Globul ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διαθέσει και 3G υπηρεσίες... Επίσης λογότυπο άλλαξαν και στην Cosmote Αλβανίας, η AMC. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αλλάζουν το όνομα της εταιρίας και αλλάζουν μόνο το λογότυπο... Αυτοί δεν ήταν που επιδίωκαν κοινή ταυτότητα στα Βαλκάνια; Ωραία ταυτότητα με 500 διαφορετικά brand names! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Το λογότυπο της AMC το είχαν αλλάξει πρώτο πρώτο. Διάβασα μάλιστα στην ανακοίνωση που βγάλανε για την αλλαγή λογοτύπου στη globul ότι αποφάσισαν τελικά να μην αλλάξουν τα επιμέρους γνωστά και καθιερωμένα ονόματα αλλά να προσθέσουν το "Cosmote Group" στο λογότυπο, όπως είχαν κάνει και με την Αλβανία εδώ και καιρό. Άλλωστε το νέο λογότυπο ήταν σχεδιασμένο ώστε να "ταιριάζει" σε όλα τα υπάρχοντα ονόματα. Σκέψου ότι σε λίγο καιρό η cosmote μπορεί να πουληθεί μαζί με τον ΟΤΕ σε κάποιον ξένο που θα θέλει στα δίκτυα να δώσει το δικό του όνομα, ίσως γι'αυτό λοιπόν δεν βιάζονται να κάνουν την αλλαγή, γιατί σίγουρα τα ονόματα έχουν δημιουργήσει μία κάποια αγορά στις επιμέρους χώρες. Μόνο στη Ρουμανία όπου το όνομα είχε αρνητικούς συνειρμούς, το αλλάξανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Χαιρετίσματα από το Πεκίνο, την πιο περίεργη πόλη του κόσμου και από το Beijing Language and Culture University! Λοιπόν η Κίνα είναι μία πολλή περίεργη χώρα με τεράστιο ενδιαφέρον και τρομερούς ανθρώπους! Λοιπόν, όλοι εδώ έχουν κινητά china mobile (τουλάχιστον όλοι οι ξένοι) τα οποία είνα πάμφθηνα και παντού πωλούνται οι ΙΡ κάρτες (έτσι τις λένε) που είναι είτε callback είτε τις καλείς κατευθείαν από το κινητό και έχουν κάτι τιμές τύπου με 10 Ευρώ μπορείς να καλέσεις στην Ελλάδα με 0.30 το λεπτό... Χρεώνονται και οι εισερχόμενες κλήσεις με 0.06 Ευρώ περίπου το λεπτό που απλά είνα πάμφθηνο... Εγώ μία εβδομάδα εδώ, δεν έχω φάει (συνολικά σε κάρτα ανανέωσης και σε χρονοκάρτες κινητού) πάνω από 6 Ευρώ μιλώντας περίπου μισή ώρα την ημέρα με Ελλάδα είτε καλώντας εγώ είτε καλώντας αυτοί... Τα δίκτυα έχουν πολύ καλή κάλυψη σχεδόν παντού! Οι τιμές στα πάντα είναι εξωφρενικά χαμηλές σε σημείπου που δεν καταλαβαίνεις πλέον πόσο χαμηλές είναι... Ο καιρός είναι τρομερά ζεστός με υγρασία που είναι πάνω από 94% σχεδόν 2.5 στις 3 ημέρες και ιδρώνεις τρελά και συνέχεια μέχρι που συνηθίζεις ότι μόλις βγεις από την πόρτα σου θα έχει ήδη γίνει μούσκεμα από την υγρασία και από τη ζέστη... Αυτά τηλεγραφικά από εδώ... Χαιρετίσματα στους φίλους συμφορουμίτες, GM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Υπάρχει κάποιο εργαλείο που ονομάζεται TEMS Investigation. Και άλλα παρόμοια. Και κάποια άλλα toolάκια που μετρούν τη συνολική απόδοση του δικτύου... Den zitisa metriseis apo texnikous zitisa gnwmes apo tous xristes pou xreisimopoioun to dikteio. An ithela exidikeumenes metriseis den tha tis zitousa apo to forum alla apo allou.......... Ektos vevaia agapite Instict pou eise panta me tin glikia kouventa sto stwma: Ή ακρίβυνε η βενζίνη για το προσωπικό της areeba και δεν βγαίνουν έξω για μετρήσεις? an prospathoume na deixoume tis "gnwseis" mas koinos na poulisoume pneuma............ Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instict Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Κοίτα, δύο επιλογές έχεις (1. υποστηρίζεις αυτό που λες και 2. σιωπάς). Εσύ διαλέγεις πάντα το κλαψούρισμα, επομένως πάω πάσο. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξανα-ασχοληθώ με ποστ δικό σου. Φαίνεται ότι σου προκαλώ άγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Κοίτα, δύο επιλογές έχεις (1. υποστηρίζεις αυτό που λες και 2. σιωπάς). Εσύ διαλέγεις πάντα το κλαψούρισμα, επομένως πάω πάσο. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξανα-ασχοληθώ με ποστ δικό σου. Φαίνεται ότι σου προκαλώ άγχος. Katarxas kopse ta corn flakes....... :p Ekana mia erwtisi kai esi (to pneuma antilogias ):rolleyes: petaxtikes na peis ta dika sou ws sinithws. An den goustareis na apantiseis giati mpineis ston kopo kai les kai kati asxeta........ Egw rwtisa ta meli edw tou forum na mou poun ti gnwmi tous gia tin poiotita tou duktiou tis areeba tin opoia dimiourgisan xrisimopoiwntas to duktio tis siggekrimmenis eterias. I erwtisi mou itan safestati...... ;) Fisika esi petaxtikes na peis ta dika sou kai na pouliseis pneuma. An den theleis na apantas min apantas eixa mia skotoura kai tis ekana 2!!! :cool: (ektos vevaia an sto epivalloun na apantas gia na min xaseis ti douleia sou ) :X :!: (pantws an einai na xaseis ti douleia sou ilikrina APANTA kai lege o,ti thes). A kai den agxonome egw apo auta, esi den xerw........:!: Tora pou sou apantisa pls min xanapeis tipota se auto to thema dioti arketa vgikame off-topic iparxoun kai ta pm apodo kai pera Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Kαλά να περνάς ανταποκριτή. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nakra Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Είμαι νέος στο forum,γράφω πρώτη φορά.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σκοπεύω ν'αγοράσω κινητό το οποίο όμως θα χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό (Σερβία) σε δίκτυο κινητής της Σερβίας.Η κάρτα sim θα είναι επίσης σερβική.Μπορεί να γίναι αυτό;Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;Χρειάζεται να κάνω κάτι; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Τίποτα απολύτως. Όλα τα ευρωπαικά δίκτυα έχουν απόλυτη συμβατότητα με τις ελληνικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts