Jump to content

Instict

Members
  • Δημοσιεύσεις

    223
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Instict

  1. Συμπέρασμα: Ο Χρύσης απολύθηκε, ο Μαντονάς προσλήφθηκε στη θέση του. Ενδιαφέρον.
  2. Απουσία επιχειρημάτων για ποιό θέμα? Γιατί μιλούμε ίσως για διαφορετικά πράγματα. Έθιξες κι εσύ την ποιότητα δικτύου της areeba, και σου απάντησα όπως και σε άλλους ότι δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα (ποιότητα) γιατί πρώτον χρησιμοποιούν πλατφόρμες μιας εταιρείας η οποία είναι απο τις πλέον αναξιόπιστες, και επιπλέον ο σχεδιασμός του δικτύου τους μπάζει απο παντού (αν θέλεις μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω πληροφορίες που έχω εκ των έσσω της areeba και δε θεωρώ ότι είναι πρέπον να μπούν δημόσια. Σε "ιδιωτική συζήτηση", και αν έχεις δουλέψεις σε τέτοιο τομέα άρα μπορείς να αντιληφθείς κάποια πράγματα, πολύ ευχαρίστως). Όσο για τη φθηνότερη επιλογή, προσωπικά σαν συνδρομητικός πελάτης, δεν βλέπω να "καίει" η τσέπη μου απο την cytavoda και όντως διστάζω να γίνω πελάτης της areeba γιατί τους θεωρώ τυχάρπαστους επιχειρηματίες μίας οικογένειας η οποία κατέβηκε στην Κύπρο με οράματα Ευρώπης, δεν της βγήκε τελικά, και μάλλον θα φύγουν όπως ήρθαν. Τότε, το ξανασκέφτομαι. Επιπλέον, ο λόγος που επιμένω σε κάποια πράγματα είναι γιατί διάφοροι πληρωμένοι (όνομα και μή χωριό) ρίχνουν διάφορες μπαρούφες, εώς και ανακρίβειες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα: την αποτυχία της areeba σαν εταιρεία... Υπάρχουν άλλες απορίες, ή θέλεις να αρχίσουμε απο την αρχή?
  3. tongo: α. Alcatel+Lucent = Daihatsu + Lada. Μην τρελαινόμαστε κιόλας. Και οι δύο εταιρείες βρίσκονταν υπο διάλυση τα τελευταία χρόνια και η σύμπραξη είναι κίνηση επιβίωσης και όχι ανάληψης πρωτιάς (όπως θα γινόταν μάλλον αν ενωνόταν siemens-nokia. Που θα γίνει σε κάποια φάση). β. Όπως είπα και πιό πάνω, η ποιότητα-αξιοπιστία του δικτύου της areeba θα φανεί το 2008, όταν ξεκολλήσει απο το σβέρκο της cytavoda. Τότε, έχω την εντύπωση ότι οι Λιβανέζοι θα προσεύχονται να μή βρέχει (για γνωστούς λόγους). γ. Για τα υπόλοιπα περι lunch break, προσωπικά δεν πήγα ποτέ να πληρώσω οποιοδήποτε λογαριασμό. Υπάρχουν και οι πάγιες εντολές στις τράπεζες ξέρεις, γιατί δυσκολεύεις τον εαυτό σου? Θέλεις να πείς ότι ρεύμα-νερό τα πληρώνεις "manually"?
  4. Φάσκεις κι αντιφάσκεις: Απο τη μιά η areeba χρησιμοποιεί το δίκτυο της ΑΤΗΚ όπου δεν έχει ικανοποιητική κάλυψη, αλλά απο την άλλη θυμάσαι "άπειρες" φορές (την εξής μία, για 2-3 ώρες στην Πάφο, για την οποία έγινε ντόρος απο τα ΜΜΕ και ακόμα 1-2 φορές τα τελευταία 5-6 χρόνια που παρακολουθώ πιό στενά τις εξελίξεις) στις οποίες το δίκτυο της cytavoda "έπεσε"... Και σε ρωτώ: Όταν πέφτει το δίκτυο της areeba πώς θα το πάρουν χαμπάρι οι συνδρομητές της εύκολα? Αφού μόλις δουν αδυναμία κλήσης, το γυρίζουν στη cytavoda. Και το "ξεχνούν" εκεί για μέρες ίσως. Όπως λέει και ο φίλτατος Χρύσης, σε ένα χρόνο ακριβώς, όταν θα πρέπει να σταθεί στα ποδάρια της η areeba θα μπορούν να συγκριθούν τα δίκτυα επι ίσοις όροις. Και εκεί θα δούμε γιατί άραγε η alcatel πάει να κλείσει το μαγαζί ενώ η ericsson εξακολουθεί να έχει τη μερίδα του λέοντος στις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας... Τα υπόλοιπα λόγια είναι απο φτώχια μέχρι παραπληροφόρηση βενιζελικών εποχών. Και αγαπητέ Χρύση, τα τέλη της cytavoda διατηρήθηκαν ακριβώς γιατί δεν το επέτρεψε η επιτροπή ανταγωνισμού (ο ντόρος που αναφέρεις ήταν ακριβώς για τις επικείμενες μειώσεις των τελών, κάτι που θα έκλεινε δια παντός το μαγαζί "areeba"). Αν με ρωτάς ευτυχώς που έμεινε τελικά ο "ανταγωνιστής" και μακάρι να αντέξει μέχρι την...εξαγορά του απο κάποια πιό σοβαρή εταιρεία. Τότε ίσως δούμε πραγματικές εξελίξεις και όχι κινήσεις σπασμωδικές και επιπόλαιες (εσύ πανηγυρίζεις για το 3G δίκτυο της areeba, αλλά να είσαι σίγουρος ότι τα διευθυντικά στελέχη όποτε ακούν 3G τραβάνε τα τέτοια τους όταν σκέφτονται τί λεφτά ξοδεύτηκαν για το τίποτε. Καμιά εταιρεία δεν θέλει να είναι μόνο "πρώτη". Θέλει να βγάζει και κανένα φράγκο απο την "πρωτιά", αλλιώς η "πρωτιά" μεταφράζεται σε "αποτυχία").
  5. Εντάξει. Υποθέτουμε ότι έχεις ΔΥΟ συνδρομές (λίγο απίθανο) ή παραμυθιάζεις τον κόσμο (πιό πιθανό). Αυτό μου λέει η μειωμένη αντίληψη. Α, και ότι η cyta δε δίνει gprs στους χρήστες....3g.
  6. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βρε. Προσπαθούσες να κάνεις βιντεοκλήση προς συνδρομητή της cyta απο areeba? Δεν πήρες χαμπάρι ότι οι βιντεοκήσεις προς areeba τις πρώτες μέρες ήταν κομμένες? Εδώ το ξέραμε απο τις εφημερίδες, εσύ που έχεις πάντα πληροφορίες εκ των έσσω δεν το ήξερες? Η πάντα τρώγεσαι να λες κοτσάνες?
  7. :lol: :lol: :lol: :lol: Προσωπικά, είχα την εμπειρία 30λεπτου video call ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ στη Λεμεσό, με τη συμβία μου (και το μωρό μου, μην πάει ο νούς σας στο πονηρό) χωρίς να "πέσει" οτιδήποτε, πόσο μάλλον η κλήση...Μόνο σε κάποια στιγμή παρολίγο να τρακάρω, αλλά νομίζω δεν έφταιγε η cyta γι'αυτό (ή έφταιγε ΚΑΙ γι'αυτό?). Α, και όσο για τον ήχο....:lol: :lol: :lol: (Τί χάλια ήχος ρε? Για εξηγήσου? Πού είχες το κινητό? :X )
  8. Προφανώς. Το παίζουν safe, και μάλλον όταν δούν ότι όλα βαίνουν καλώς, θα το ανακοινώσουν πιό "φωναχτά". Παρεπιπτόντως, όλες οι εφημερίδες που έτυχε να διαβάσω είχαν παρόμοια ανακοίνωση και επεξηγήσεις. Το κινητό μου,απο χθές είναι συνεχώς attached στο 3G χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως. Η μόνη βλακεία είναι ότι όσοι γνωστοί/φίλοι έχουν κι αυτοί 3G συσκευές, μου τα πρήζουν συνεχώς με βιντεοκλήσεις για να "παίξουμε". Σαν οδηγάς δεν είναι και το καλύτερο...Ειδικά όταν ο άλλος που σου μιλά είναι ένας μαντράχαλος με γένια.
  9. Ο Φιλελεύθερος πάντως έλεγε ότι μέχρι και το Δεκέμβριο, οι χρεώσεις για βιντεοκλήσεις θα είναι ίδιες με τις κανονικές. Επομένως δε νομίζω να την πάθουν όσοι θέλουν να παίξουν με τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες δεν ξέρω κάτι.
  10. Σιγά ρε. Αύριο θα δείτε πόσα προβλήματα θα υπάρχουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει τίποτε. Εδώ δε δίνουν GPRS στους soeasy... (Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα εκνευριστεί πολλά βλέποντας πως ό,τι σχόλιο είχε να κάνει, ήδη γράφτηκε).
  11. "Ατού ο Γαβρίλης" mode ON: Σιγά μην δώσουν βιντεοκλήσεις. Εδώ δε δίνουν GPRS στους soeasy. "Ατού ο Γαβρίλης" mode OFF.
  12. Για τους Ελλαδίτες, και όσους Κύπριους δεν ξέρουν την ιστορία του Γαβρίλη: Σ'ένα χωριό της Πάφου, την Ίνια, ζούσε πριν καμιά 50αριά χρόνια ο Γαβρίλης. Κλεφτοκοτάς το επάγγελμα, αλλά μια νύκτα τον είδε μια γριά να μπαίνει στο "γουμά" (κοτέτσι) της και προσπάθησε να τον σταματήσει. Αυτός την έσφαξε, και εξαφανίστηκε στην περιοχή του Ακάμα (δυσπρόσιτη περιοχή κοντά στην Ίνια). Η τότε αστυνομία των Άγγλων προσπαθούσε επι μήνες να τον βρεί, αλλά αυτός άφαντος. Και οι κάτοικοι της περιοχής, το σχολίαζαν με ένα "ρε τον πεζεβέγκη, να τον ψάχνει ολόκληρος στρατός, αλλά τούτος "ατου" (εκεί, πείσμα), να χώνεται". Η εν λόγω φράση, χρησιμοποιείται για τους εξαιρετικά πεισματάριδες ανθρώπους, και ειδικότερα γι'αυτούς που ενω ΞΕΡΟΥΝ ότι έχουν άδικο, και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους το επισημαίνουν, αυτοί "ατού", να επιμένουν στα δικά τους. Έτσι και ο Χρύσης, "ατού", να επιμένει ότι όσοι λένε κάτι αντίθετο πληρώνονται απο την ΑΤΗΚ (ενώ ο ίδιος έλεγε πριν λίγο καιρό ότι δουλεύει για/ή στην areeba), και επιπλέον, "ατού" να χώνεται σε τεχνικά θέματα που δεν τον αφορούν και δεν τα γνωρίζει, πέραν απο τα διαφημιστικά φυλλάδια των εκάστοτε εταιρειών. Πετάει ο γάιδαρος? Εδώ δεν έχει GPRS στους soeasy η ΑΤΗΚ, o γάιδαρος δε θα πετάξει?
  13. Εντωμεταξύ, για να καταλάβω: Ο Χρύσης αντιλαμβάνεται τη σχέση κάποιας υπηρεσίας (π.χ MMS, Vodafone connect card) με την τεχνολογία η οποία υποστηρίζει αυτή την υπηρεσία (GPRS, 3G)? Αν όχι, γιατί δε ρωτά κάποιον ώστε να ξεκαθαρίσει τη θολούρα, πριν αρχίσει τις αμπελοφιλοσοφίες? Καταλαβαίνει επίσης, ότι με το να διαφημίζει η Χ εταιρεία "τεχνολογία" το μόνο που επιτυγχάνει είναι εντυπωσιασμό ενώ με την προώθηση "υπηρεσιών" έχει εισόδημα? Καταλαβαίνει επιπλέον, ότι δεν τον παίρνει να μιλά για πράγματα που δεν αντιλαμβάνεται πλήρως? Τέλος, θα ηρεμήσει επιτέλους? Γιατί όλο αυτό το άγχος (που οδηγεί σε αδιέξοδη αμηχανία πολλές φορές) να κατηγορεί την cytamobile ότι δεν είναι τεχνολογικά "προηγμένη"? Η areeba που είναι (ας πούμε) τί πέτυχε? Έμεινε με μια πινακίδα στο δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού η οποία δεν έχει καμία ουσία.
  14. Κοίτα, δύο επιλογές έχεις (1. υποστηρίζεις αυτό που λες και 2. σιωπάς). Εσύ διαλέγεις πάντα το κλαψούρισμα, επομένως πάω πάσο. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξανα-ασχοληθώ με ποστ δικό σου. Φαίνεται ότι σου προκαλώ άγχος.
  15. Υπάρχει κάποιο εργαλείο που ονομάζεται TEMS Investigation. Και άλλα παρόμοια. Και κάποια άλλα toolάκια που μετρούν τη συνολική απόδοση του δικτύου...
  16. Ki ego ksanaroto: Poies oi epiptoseis apo auti tin mi-anagnorisi?
  17. Entaksei Xrysi-ant. Epi tis ousias omos. Ti ennoeis den anagnorizontai apo tis ypoloipes ETAIREIES? Kai i idia erotisi paei pros tongo as well. Gia na min leme arloumpes opou ftasoume. Ok tongo, euxaristimenos apo tin ekfrasi mou tora?
  18. Τί εννοείς δεν αναγνωρίζονται Χρύση μου; Δεν τους κάνουν εθιμοτυπικές επισκέψεις οι αρχηγοί άλλων κρατών; Δέ δικαιούνται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας; Δεν παίρνουν emails με τσόντες απο συναδέλφους τους άλλων χωρών; Ή απλά προσπαθείς να μας τρελάνεις ομαδικώς; Γιά εξήγησε το λίγο...
  19. Τί αρλούμπές είναι αυτές βρε? Έγινες και ιστορικός των τηλεπικοινωνιών τώρα? Πού βασίζεις την άποψη σου ότι το GSM χρειάστηκε χρόνο να εδραιωθεί? Ο μόνος χρόνος που χρειάστηκε ήταν αυτός για να φτάσουν τα μηχανήματα στους operators με καράβια/φορτηγά και να πεταχτούν τα παλιά των άλλων τεχνολογιών (π.χ NMT).
  20. Παρακολουθείται? Ωραία: Η διαφήμιση για το 11811 μπορεί να αποσυρθεί παρακαλώ? Είναι τόσο, μα τόσο ηλίθια.
  21. Νομίζω πρέπει να παραδεχτείς το γεγονός ότι το όνειρο "Πρώτα η Κύπρος, μετά όλη η Ευρώπη" πέθανε. Εδώ ανταγωνίζονται ημικρατικούς (= ημι-δημόσιους υπαλλήλους), σε μια αγορά σχετικά παρθενα απο έξυπνες υπηρεσίες, η αντίδραση του κόσμου στη θέα των κεραιών δεν έχει καμία σχέση με αυτό που υφίστανται οι operators στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη, και δεν τους βγαίνει. Που θα πάν ας πούμε? Στην Αγγλία? Στη Γαλλία? Στην Ιταλία? Ξεβράκωτοι? Ποιός θα τους υλοποιήσει τα προϊόντα? Η...Alcatel? Εγώ τους βλέπω σαν ένα παίκτη του DEAL που του έχει μείνει μια σερβιέτα και 1000 ευρώ. Ε, νομίζω ότι καλά είναι να δεκτούν οποιαδήποτε πρόταση αγοράς.
  22. Δεν πιστεύω. Αν δεν το πεί ο Χρύσης, που έχει τις επιφυλάξεις του, εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Μήπως ο φίλος σου με κάποιο μαγικό τρόπο έπαιρνε 3G υπηρεσία απο τη vodafone uk στις περιοχές που έλεγξε?
  23. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Δεν το είχα υπόψη μου αυτό το ψέμα. Δεν ντρέπονται λέω εγώ. Να ΜΗΝ διευκρινίζουν ότι αναφέρονται στην ελεύθερη Κύπρο!!!! Ντροπή του! Αύριο αλλάζω εταιρεία. Θα πάω στην areeba που όπως και να το κάνουμε, κρατάει την αλήθεια στις διαφημίσεις της (π.χ, 3G δίκτυο ΜΟΝΟ σε Λευκωσία-κέντρο και Λεμεσό-για-δείγμα). Ευχαριστώ Χρύση που μας άνοιξες τα μάτια. Και πάλι ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...